January 24, 2017 By Aown272 0

Ένας χρόνος κρουαζιέρας στο Nomad

Πέρασε λίγο περισσότερο από ένας χρόνος, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αλλά αφού τελειώσαμε το Nomad Cruise III, τελικά είχαμε τον χρόνο να καθίσουμε, να κοιτάξουμε πίσω και να είμαστε λίγο περήφανοι – για το τι εξελίχθηκε το Nomad Cruise και για το τι συνέβαλε η κοινότητά μας σε αυτό.

Για όλους, λοιπόν, που δεν γνωρίζουν την ιστορία μας, ακολουθεί μια γρήγορη σύνοψη: ο Johannes βρήκε αυτή την προσφορά στο Holiday Pirates. Και όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, δεν είναι άνθρωπος με μεγάλα λόγια, έτσι πήγε με έναν μάλλον σεμνό τίτλο όταν τον δημοσίευσε στο Web|Work|Travel-community στο Facebook – «Πάμε!».

Αν τον ρωτήσετε σήμερα, θα σας πει ότι ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μέσα σε πέντε λεπτά. Αλλά όσο τρελό κι αν φαινόταν εκείνη την εποχή, έφερε πάνω από εκατό άτομα στην πρώτη κρουαζιέρα και φύτεψε τον σπόρο για μια εταιρεία που ονομάζεται Nomad Cruise σήμερα και έχει εκτελέσει με επιτυχία τρεις κρουαζιέρες μέχρι τώρα.

Στιγμιότυπο οθόνης_Μάιος

Μια τρελή ιδέα έγινε όμορφη πραγματικότητα

Στην πρώτη κρουαζιέρα, κατακτήσαμε το 360°-Bar και οργανώσαμε εργαστήρια σε καθημερινή βάση. Όλοι συνεισέφεραν και μοιράστηκαν και απόλαυσαν το απίστευτο σκηνικό στη μέση του ωκεανού. Η ατμόσφαιρα μεταξύ των συμμετεχόντων και ο ενθουσιασμός αυτού του νέου πράγματος που κάναμε έκανε τους πάντες να ξεχάσουν ότι ήταν σε ψηφιακή αποτοξίνωση. Κανείς δεν πείραξε. Ίσως επίσης, επειδή υπήρχε η ευκαιρία να καλέσετε στο διαδίκτυο για λίγα λεπτά την ημέρα και να ολοκληρώσετε τις πιο σημαντικές εργασίες.

Το θετικό ήταν: Οι άνθρωποι μπορούσαν να κάνουν δουλειά στο σκάφος. Το μειονέκτημα ήταν: Οι άνθρωποι περίμεναν ότι θα μπορούσαν να κάνουν δουλειά και σε μελλοντικές κρουαζιέρες. Διαδόθηκε η είδηση ​​ότι το Nomad Cruise ήταν μια δουλειά και ότι όλοι μπορούσαν να ολοκληρώσουν όλη τους τη δουλειά ενώ έπλεαν στον Ατλαντικό.

νομαδική κρουαζιέρα 2015 - Ισπανία Βραζιλία3Μικρές αποτυχίες – γρήγορη ανάπτυξη

Με χαρά γεμίσαμε το δεύτερο σκάφος, το οποίο θα μας πήγαινε πίσω στην Ευρώπη τον Μάιο του 2016, γρήγορα. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο κόσμος δέθηκε γρήγορα, η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Θα μπορούσαμε να παρέχουμε εξωτερικές σουίτες με μπαλκόνια και άλλες ανέσεις. Προσφέραμε πλεονεκτήματα όπως το Waves Club, έναν ιδιωτικό χώρο εργασίας με απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ενώ ήταν ένα όμορφο ταξίδι και αγαπούσαμε την ομάδα μας, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε δύο προβλήματα που προέκυψαν από αυτές τις αλλαγές.

1. Το Waves Club χώρισε την ομάδα σε δύο υποομάδες. Περίπου 30 μέλη της κοινότητας επικεντρώθηκαν σταθερά στη δουλειά τους και περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους στη ζώνη του Waves Club, ενώ οι άλλοι 120 συμμετέχοντες στο Nomad Cruise δέθηκαν κατά τη διάρκεια του γενικού προγράμματος.

2. Η ύπαρξη απεριόριστων προγραμμάτων wifi για 150 ψηφιακούς νομάδες ΚΑΙ 1500 γενικούς επιβάτες οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της υποδομής διαδικτύου επί του πλοίου.

NC_Star_0012

NC_Stella_0020NC_Star_0018Επαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητά μας

Για εμάς ως εταιρεία, σήμαινε ότι έπρεπε να δράσουμε, αλλά καθώς εξαρτόμαστε από πολλούς παράγοντες, έπρεπε πρώτα να δούμε τι ήταν δυνατό. Όταν ασχοληθήκαμε με τα επακόλουθα του Nomad Cruise II και ξεκινήσαμε να συντάσσουμε το Nomad Cruise III, επανεξετάσαμε όλα τα σχόλια που είχαμε στο παρελθόν και βασίσαμε τη μελλοντική μας κατεύθυνση και αποφάσεις σε αυτό.

  • Επανεξετάσαμε την επωνυμία μας. Αντί να ορίσουμε το Nomad Cruise ως έργο, το αποφασίσαμε Το «Δίκτυο» θα ταίριαζε πολύ καλύτερα. Συμφωνήσαμε ότι η εστίαση στη δικτύωση και την κοινότητα ήταν η βασική μας δύναμη από την αρχή του Nomad Cruise.
  • Το Nomad Cruise δεν μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της υποδομής του Διαδικτύου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι αλλάξουμε τις προσδοκίες του επιβάτη μας. Η πρώτη κρουαζιέρα πήγε καλά με το σύνθημα της «ψηφιακής αποτοξίνωσης». Και έτσι, επιλέξαμε αυτή την προσέγγιση για την επικοινωνία της κατάστασης στο Διαδίκτυο ξανά: «Να μην περιμένετε τίποτα και να εκτιμήσετε τα πάντα». Και αυτό έκανε όλη τη διαφορά. Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο σε μικρές δόσεις, παρέμεινε σχετικά σταθερό. όποτε παρουσίαζε διακυμάνσεις, οι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να σβήσουν και να επικεντρωθούν στο συνέδριο.

NomadCruise

NomadCruiseΠερισσότερες βελτιώσεις

Αλλά αυτές δεν ήταν οι μόνες βελτιώσεις που μπορούσαμε να κάνουμε. Ως επιχείρηση προσανατολισμένη στο πλήθος, συνειδητοποιήσαμε ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε καλύτεροι μόνο αν ακούσουμε την κοινότητά μας. Με βάση τις προτάσεις σας, έχουμε κάνει περισσότερες αλλαγές σε αυτήν την κρουαζιέρα, και έχουν γίνει πολύ καλά από τα κρουαζιερόπλοια. Εδω είναι μερικά:

  • Αλλάξαμε χώρο. Αντί να φιλοξενήσετε το πρόγραμμα στο σκοτεινό αμπάρι του πλοίου, το μεταφέραμε στη ντίσκο, όπου μπορούμε να απολαύσουμε λίγο φως της ημέρας κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Καθιερώσαμε τη ντίσκο ως ένα σημείο συνάντησης όπου ο καθένας μπορούσε να συναντήσει άλλους ανθρώπους, να βρει πληροφορίες και να κάνει παρέα, ακόμα κι αν δεν είχε κάποιο πρόγραμμα σε εξέλιξη. Ενίσχυσε την αίσθηση της κοινότητας του Nomad Cruise και διευκόλυνε να βρίσκετε ο ένας τον άλλον τακτικά.
    Μια άλλη σημαντική βελτίωση που ήρθε με τη ντίσκο ήταν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο και τον χώρο. Έχει γίνει σημείο συνάντησης της κοινότητας, αλλά επίσης, μπορούμε να φιλοξενήσουμε πολλές μικρές εκδηλώσεις (όπως εργαστήρια) ταυτόχρονα.
  • Μια άλλη πτυχή που προτείνατε ήταν να βρείτε έναν τρόπο να σας επιτρέψουμε να επικοινωνήσετε εν πλω. Για αυτόν τον σκοπό, δημιουργήσαμε τείχη επικοινωνίας. Τοποθετήσαμε πίνακες, στους οποίους οι συμμετέχοντες μπορούσαν να επικοινωνήσουν τις συναντήσεις και τους εγκέφαλους τους. Επίσης, υπάρχει ένας τοίχος ανταλλαγής δεξιοτήτων για όλους να αναζητούν ταλέντα και να προσφέρουν επίσης τις υπηρεσίες τους. Φυσικά, όλα είναι μια διαδικασία και επανεξετάζουμε συνεχώς τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτά τα εργαλεία.
  • Μετά το NCII, ακούγαμε συχνά ότι οι συμμετέχοντες μας θα ήθελαν να το έχουν περισσότερο χρόνο για να οργανώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις. Και γιατί στο διάολο όχι; Ως εταιρεία προσανατολισμένη στο πλήθος, το έργο μας εξαρτάται από το τι συνεισφέρουν οι πελάτες μας. Με το επιμελημένο μας πρόγραμμα, επιδιώκουμε να εγγυηθούμε μια ορισμένη ποικιλομορφία, δομή και ποιότητα. Αλλά αφήνοντας αρκετό χρόνο και χώρο για αυτοσχέδιες εκδηλώσεις και συναντήσεις, μπορούμε να απελευθερώσουμε μια απίστευτη πρόσθετη δυνατότητα.

Νιώθουμε ευφορία για την κατεύθυνση που έχει πάρει το Nomad Cruise. Τα σχόλιά σας και οι προτάσεις σας μας επέτρεψαν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες. Επανεξετάζουμε συνεχώς τις ενέργειές μας και μας αρέσει όλη η συμβολή που μας δώσατε. Μαζί με την έξω από αυτόν τον κόσμο υποστηρικτική, εκτιμήσιμη και παραγωγική κοινότητά μας, ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε ακόμη περισσότερους νέους ορίζοντες τα επόμενα χρόνια και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ένα δυνατό και ξεκάθαρο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

NC_Denisa_217

NC_Denisa_289

NomadCruise