March 20, 2018 By Aown272 0

Έξι λόγοι που θα πάμε Αθήνα

Όχι ότι χρειαζόμαστε πολλούς λόγους για να επισκεφτούμε μια ζωντανή, ιστορικά πλούσια πρωτεύουσα της Μεσογείουεδώ είναι 6 για να προσθέσετε στη μακρά λίστα γιατί πρέπει να ζήσετε την αθηναϊκή κουλτούρα για λίγες ώρες ή και μέρες.

Ήταν η καρδιά και η ψυχή της Αρχαίας Ελλάδας

Ανακαλύπτω μια μαγευτική πόλη που κυριαρχείται από ορόσημα του 5ου αιώνα π.Χ. συμπεριλαμβανομένης της Ακρόπολης, μιας ακρόπολης στην κορυφή του λόφου με αρχαία κτίρια συμπεριλαμβανομένου του ναού του Παρθενώνα. Περπατήστε στους ίδιους δρόμους με τους αρχαίους στο δρόμο σας προς το Μουσείο της Ακρόπολης και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για να δείτε διατηρημένα γλυπτά, αγγεία, κοσμήματα και πολλά άλλα από την Αρχαία Ελλάδα.

Η κοινότητα των ψηφιακών νομάδων αναπτύσσεται γρήγορα

Χάρη σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες νομαδικών πρωτοπόρων όπως ο Demi Papageo του Digital Nomads Go Greeceη κοινότητα των ψηφιακών νομάδων της Ελλάδας διογκώνεται, ιδιαίτερα στην Αθήνα. Η διαδικτυακή της κοινότητα, καθώς και η Digital Nomads Athens Η κοινότητα του Facebook, χτίζει σιγά σιγά διαδικτυακούς πόρους για έμπειρους ανεξάρτητους εργαζομένους στην τοποθεσία, ώστε να καταλάβουν πώς να κάνουν την Αθήνα το επόμενο Μπαλί της Ευρώπης. Συνδεθείτε με ντόπιους και νομάδες για να συνεργαστείτε και να εμπνεύσετε το νέο κύμα της ελληνικής ψηφιακής υποδομής.

Είναι πραγματικά όμορφο

Από την ιστορική Ακρόπολη στον θρυλικό Παρθενώνα, Η Αθήνα φιλοξενεί μερικά από τα πιο αρχαία και αναγνωρισμένα ιστορικά μνημεία του κόσμου. Κάθε δρομάκι και λεωφόρος είναι γεμάτη ιστορία με κάθε στροφή σας να σας ταξιδεύει στις γενιές. Η περιοχή της Πλάκας σερβίρει αυθεντική ελληνική κουλτούρα με βάρκες και φημίζεται για τα αιωνόβια δέντρα, τα καταπράσινα φύλλα και τα καφέ και τα εστιατόρια. Η θέα από τα βουνά κόβει την ανάσα.

Είναι εξαιρετικά προσιτό

Η οικονομική αβεβαιότητα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ορισμένες μάλλον ατυχείς συνθήκες για ορισμένες χώρες της ΕΕ, με την Ελλάδα να έχει αναγκαστεί να υποβληθεί σε κάποιες μετασχηματιστικές οικονομικές κυρώσεις και μέτρα λιτότητας. Ευτυχώς για τους ταξιδιώτες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα μειώσεις των τιμών σε γενικές γραμμές, καθιστώντας την Ελλάδα έναν από τους πιο οικονομικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Το φαγητό

Κάντε μια γαστρονομική περιήγηση σε μια από τις πιο ξεχωριστές και ζωντανές διατροφικές κουλτούρες της Ευρώπηςμικρό. Μπορείτε να φάτε το δρόμο σας μέσα στην πόλη σε λίγες μέρες και να καλύψετε μόνο την άκρη του κέικ του παγόβουνου. Από το αυθεντικό street food μέχρι τα άρτια εξοπλισμένα εστιατόρια της συνοικίας της Πλάκας, μπορείτε να αφομοιώσετε την κουλτούρα και να ζήσετε σαν ντόπιοι. Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας ελληνικά κλασικά πιάτα, από μπακάλαιρο και φλαούνα μέχρι παραδοσιακές πίτες αρνίσιο κεφτέ, αν δεν τις έχετε δοκιμάσει στην Αθήνα, τότε δεν έχετε ζήσει πραγματικά.

Οι άνθρωποι

Οι Έλληνες έχουν μια αξιόλογη, επιφανή και πλούσια κληρονομιά που είναι τόσο μεταδοτική που θα σπάσετε πιάτα σε χρόνο μηδέν. Η Αθήνα είναι το χωνευτήρι για τους Έλληνες σε όλο το έθνος, όπου ο δυναμισμός του παρελθόντος και του παρόντος πολιτισμού μπλέκεται στο πολύβουο χάος των δρόμων της πόλης. Τρίψτε τους ώμους με τους απογόνους του Σωκράτη και του Πλάτωνα καθώς σας κερδίζουν με τη μοναδική κουλτούρα και τις συναρπαστικές παραδόσεις τους.