March 22, 2018 By Aown272 0

Βιβλία για ανάγνωση σε ένα κρουαζιερόπλοιο

Το Life on Nomad Cruise φροντίζει για την απόλυτη εμπειρία στο χώρο εργασίας. Από ομιλίες, εργαστήρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις δικτύωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα βρεθείτε εύκολα εκτός ενός ευρύτερου δικτύου ομοϊδεατών παικτών. Φυσικά, μπορείτε επίσης να περάσετε το χρόνο σας τρώγοντας το σωματικό σας βάρος στους μπουφέδες, δοκιμάζοντας κάθε στοιχείο μενού κοκτέιλ ή ακόμα και χορεύοντας από τον αναπόφευκτο φόρο μπουφέ κάτω από μπάλες ντίσκο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αλλά μετά από όλα αυτά, μπορεί να θέλετε ακόμα να κάνετε ένα τάιμ άουτ και να διαβάσετε ένα πολύ καλό βιβλίο ενώ ακούτε τα κύματα να γυρίζουν στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να μεταφέρεσαι σε έναν άλλο κόσμο, ενώ το σώμα σου είναι επίσης σε μεταφορά.

Εδώ είναι 5 βιβλία που πιστεύουμε ότι είναι ιδανικά για ανάγνωση ενώ βρίσκεστε σε κρουαζιερόπλοιο:

Βασισμένοι σε μια μελέτη 150 στρατηγικών κινήσεων που εκτείνονται σε περισσότερα από εκατό χρόνια και τριάντα βιομηχανίες, οι Kim και Mauborgne υποστηρίζουν ότι οι αυριανές κορυφαίες εταιρείες θα πετύχουν όχι πολεμώντας ανταγωνιστές, αλλά δημιουργώντας «γαλάζιους ωκεανούς» αδιαμφισβήτητου χώρου αγοράς ώριμους για ανάπτυξη.

Ένα αμερικανικό κλασικό βουτηγμένο σε συμβολισμούς αφηγείται την ιστορία της εκδίκησης ενός καπετάνιου σκάφους εναντίον μιας ισχυρής και άπιαστης φάλαινας που πήρε το πόδι του σε μια προηγούμενη συνάντηση στη θάλασσα. Το βιβλίο διερευνά θέματα του καλού και του κακού, της τάξης και της κοινωνικής θέσης και της ύπαρξης του Θεού, μεταξύ πολλών. Δυνατός, βαθύς και πλούσιος σε εξερεύνηση του ανθρώπινου πνεύματος, ο Moby Dick είναι απαραίτητος για ανάγνωση όταν περνάτε χρόνο στον ωκεανό.

Η έννοια της επιτυχίας επαναπροσδιορίζεται στη νουβέλα του Χέμινγουεϊ για την 3ήμερη μάχη ενός έμπειρου αλλά ηλικιωμένου ψαρά να αγκιστρώσει ένα μάρλιν στον Κόλπο του Μεξικού. Τα θέματα της αποφασιστικότητας, της σκληρότητας και της ανθεκτικότητας του ανθρώπου μπροστά στην ήττα διερευνώνται στο χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό στυλ του Χέμινγουεϊ. «Ένας άνθρωπος μπορεί να καταστραφεί αλλά δεν μπορεί να νικηθεί» συνοψίζει αυτό που είναι ένα εύκολο αλλά βαθιά αντίκτυπο ανάγνωσμα για τους συνανθρώπους του ωκεανού.

Το «Blue Mind» είναι μια διορατική ματιά στις συναισθηματικές, συμπεριφορικές, ψυχολογικές και σωματικές συνδέσεις που κάνει τους ανθρώπους τόσο μαγεμένους με το νερό. Η έννοια του «μπλε μυαλού» είναι, αυτό που προτείνει ο συγγραφέας, μια φυσική κατάσταση του νου που όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν ενστικτωδώς, αλλά πολλοί από εμάς έχουμε ξεχάσει. Τι καλύτερο μέρος για να αποκαταστήσετε την εσωτερική σας σύνδεση με το νερό από ένα κρουαζιερόπλοιο;

Για παν ενδεχόμενο. Ο τίτλος λίγο πολύ τα λέει όλα.