October 12, 2018 By Aown272 0

Τα 11 καλύτερα πράγματα που αγαπάμε στο Nomad Cruise

Nomad Cruise συμπυκνώνει μια ολόκληρη εμπειρία νομαδισμού σε σύντομο χρονικό διάστημα και σας δίνει μια καλή ιδέα για το πώς είναι να ζεις μια γεμάτη εργασία και ταξίδια. Σίγουρα, οι περισσότεροι νομάδες δεν κάνουν κρουαζιέρες στις θάλασσες όλο το χρόνο ρουφώντας μοχίτο και απαντώντας σε email σε ένα τζακούζι όλη μέρα. Αλλά δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μάθετε, να μοιραστείτε και να εμπνευστείτε από τους συναδέλφους σας αλήτες.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που αγαπάμε απόλυτα στο Nomad Cruise και η προσπάθεια να προσδιορίσουμε μόνο τα 11 ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Αλλά το κάναμε, γιατί κάποιος έπρεπε να γράψει αυτό το blog 🙂

Εδώ είναι λοιπόν η λίστα μας με τα 11 καλύτερα πράγματα που αγαπάμε στο Nomad Cruise:

Πρέπει να δικτυωθείς για να βρεις δουλειά, σωστά; Φανταστείτε να είστε εκτός ενός παράδεισου δικτύωσης 2 εβδομάδων όπου κάθε αλληλεπίδραση που έχετε εμπνέει και παρακινεί τις φιλοδοξίες σας. Αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να σχεδιάσετε και να φρυγανίσετε για τη μελλοντική σας επιτυχία είτε λούζεστε σε φώτα ντίσκο είτε ζαρωμένοι σε ένα τζακούζι ενώ ταξιδεύετε στις θάλασσες προς εξωτικούς προορισμούς.

Όλοι είναι εκεί για να δικτυωθούν, να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που θέλουν πραγματικά να πετύχετε, γιατί η επιτυχία σας είναι η βάση της στενής μας κοινότητας – όλοι μοιραζόμαστε τα υψηλά και τα χαμηλά της ζωής ως ψηφιακός νομάδας. Είτε είστε κοινωνικός πεταλούδα είτε λάτρης της γωνιάς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προχωρήσετε εσείς και η επιχείρησή σας. Είναι δύσκολο να μην το κάνεις!

Η ομορφιά του συνεδρίου μας σε ένα κρουαζιερόπλοιο είναι ότι όλα είναι κανονισμένα για εσάς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Κανείς δεν θέλει να κουβαλάει το πορτοφόλι του σε ένα κρουαζιερόπλοιο και να μετράει τέταρτα στους πάγκους του μπαρ. Αδέξιος. Γι’ αυτό το κόστος του εισιτηρίου σας περιλαμβάνει ΟΛΑ τα φαγητά και τα ποτά.

Καθε βραδυ σας κερνούν ένα καθιστό δείπνο 3 πιάτων, κάθε πρωί πρωινό σε μπουφέ και καθημερινά υπάρχει ένα μεσημεριανό μπουφέ για να σας κρατήσει ανάμεσα στο σούπερ δροσερό καθημερινό πρόγραμμα.

Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο αναζητώντας και επιμελώντας ομιλητές από όλο τον κόσμο που θα ωφελήσουν ολόκληρη τη νομαδική μας κοινότητα με την κοινή τους σοφία, γνώση και εμπειρία. Το λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη. Το όλο νόημα του Nomad Cruise είναι να μοιράζονται πληροφορίες για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να αναπτυχθεί.

WΠροσπαθήστε να βρείτε τους καλύτερους ομιλητές που καλύπτουν μια σειρά διαφορετικών θεμάτων για να καλύψουν όλους. Το καλύτερο κομμάτι? Επειδή τα ηχεία είναι συνάδελφοι κρουαζιέρες, θα έχετε τόσο πολύ χρόνο να περάσετε μαζί τους ένας προς έναν ή σε μικρές ομάδες στην κρουαζιέρα σε εργαστήρια, συναντήσεις, στην πίστα ή στο μπαρ.

Ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα του Nomad Cruise 9 για να πάρετε μια γεύση για το τι θα μπορούσατε να είστε.

Τα εργαστήρια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις σε μια μικρή ομάδα από κάποιον που είναι πραγματικά καταπληκτικός σε αυτό που κάνει. Βασίζονται κυρίως σε ομαδική εργασία, επομένως είναι μια πραγματικά πολύτιμη ευκαιρία να συνεργαστείτε στενά με τους συναδέλφους νομάδες σας για να δείτε πώς λειτουργούν και πόσο καλά συνεργάζεστε.

Προσπαθούμε επιμελητές ηγέτες εργαστηρίων που θα μοιραστούν πρακτικές συμβουλές για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να σας βοηθήσουν με τις επαγγελματικές και επαγγελματικές σας προσπάθειές, από το πώς να δημιουργήσετε δολοφονικές παρουσιάσεις, πώς να κυριαρχήσετε στην επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας, για να κατανοήσετε τη μεγάλη υπόθεση σχετικά με το Bitcoin και πώς για να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot.

Εάν το προσεκτικά επιμελημένο πρόγραμμα ομιλιών και εργαστηρίων μας σας εμπνέει σε ένα επίπεδο που θέλετε περισσότερα, τότε μην αγχώνεστε, σας έχουμε καλύψει. Κάθε μέλος της κρουαζιέρας νομαδικής φυλής μας μπορεί να οργανώσει μια ανεξάρτητη και αυτοοργανωμένη συνάντηση κατά τη διάρκεια των πολλών διαθέσιμων θέσεων ελεύθερου χρόνου.

Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι ότι οι παρουσιαστές ομιλιών ή εργαστηρίων εντυπωσιάζουν εντελώς το κοινό τους με το να μοιράζονται τις γνώσεις τους ότι οι άνθρωποι θέλουν περισσότερα, έτσι οργανώνουν μια περιστασιακή συνάντηση με ένα ποτό για να ικανοποιήσουν την περιέργειά σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να κανονίσει μια συνάντηση, οπότε αν έχετε κάποια σοφία ή δεξιότητα που θέλετε να μοιραστείτε με τους υπόλοιπους από εμάς, προχωρήστε!

Το πρόγραμμά μας προσφέρει περισσότερα από τα εργαστήρια και τις ομιλίες μας. Έχουμε μια ποικιλία από επίσημες και ανεπίσημες συγκεντρώσεις. Φιλοξενούμε το δικό μας talent show, βραδιά αποτυχιών, jam sessions, εκστατικές χορευτικές συναντήσεις και ακόμη και εργαστήρια salsa. Υπάρχει πάντα κάτι ιδιαίτερο που διοργανώνεται για να γεμίσει το χρόνο μεταξύ των εργαστηρίων και των ομιλιών.

Όταν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα από το να νιώθετε συνεχώς έμπνευση για να αφήσετε τη ζωή από τα κέρατα, μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε στις εκπληκτικές εκδρομές μας που οργανώνουμε σε κάθε προορισμό που λιμενίζουμε. Απολαμβάνουμε το περιπετειώδες πνεύμα σας οργανώνοντας μια σειρά από απολύτως απίστευτες δραστηριότητες που θα βάλουν φωτιά στην άγρια ​​πλευρά σας. Από περιηγήσεις με τα πόδια σε γοητευτικές πόλεις και πόλεις, καταδύσεις σε βάθος και υποβρύχια εξερεύνηση σπηλαίων μέχρι εκδρομές κρασιού, βόλτες με ελικόπτερο και σαφάρι με τζιπ, σας έχουμε καλύψει.

Ο κύριος στόχος του Nomad Cruise είναι να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο, να μοιραστούν τις ιστορίες επιτυχίας και αποτυχίας τους και να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν ο ένας τον άλλον.. Είναι ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες, να προσφέρετε συμβουλές και να συνεργαστείτε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η κοινότητά μας είναι μια στενή κοινότητα που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην επιθυμία να δούμε ο ένας τον άλλον να ευδοκιμεί. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό οδηγεί σε εξαιρετικές εμπειρίες δεσμού με ομοϊδεάτες που μοιράζονται το πάθος να πετύχουν. Μερικοί από τους καλύτερους φίλους μας είναι άνθρωποι που γνωρίσαμε στην κρουαζιέρα. Μερικοί από τους συντρόφους της ζωής μας είναι άνθρωποι που γνωρίσαμε στην κρουαζιέρα. Και ορισμένοι από τους επιχειρηματικούς μας εταίρους είναι συνάδελφοι καταδρομείς.

Σίγουρα, μπορεί να είστε γκουρού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή μάρκετινγκ στη χώρα σας, αλλά θα μπορούσατε να φτάσετε στην κορυφή μόνοι σας σε μια διαφορετική κουλτούρα Η πλούσια ποικιλία μας με περισσότερες από 40 διαφορετικές εθνικότητες και πολιτισμούς στο πλοίο σας επιτρέπει να εκτεθείτε σε διαφορετικούς τρόπους σκέψης και λειτουργίας. Οι πολιτιστικές και κοινωνικές αποχρώσεις θα γίνουν εύκολα αντιληπτές και κατανοητές σε ένα περιβάλλον που μας ενθαρρύνει όλους να ανακατευόμαστε και να ανακατευόμαστε, δημιουργώντας διαρκείς φιλίες στην πορεία. Οι διαφορές μας είναι αυτές που μας δένουν. Όσο περισσότερα ξέρεις τόσο το καλύτερο, σωστά;

Εάν παίζετε σωστά το ψηφιακό παιχνίδι nomad of life, πιθανότατα έχετε συγκεντρώσει ένα σωρό γραμματόσημα από εξωτικές τοποθεσίες στο διαβατήριό σας. Διάολε, ίσως χρειάστηκε να πάρεις καινούργιο. Αλλά είτε είστε βετεράνος του δρόμου είτε μόλις ξεκινάτε την απίστευτα ανταποδοτική ζωή σας ως νομάδας, όλοι έχουμε μερικά ακόμη μέρη να επισκεφτούμε για να διαγράψουμε τη λίστα μας. Τι καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό από μια φυλή ομοϊδεατών και απίστευτων ατόμων εμπνευσμένων από ακόρεστη περιπλάνηση;

Για όσους έχουν περιπετειώδες πνεύμα ή ακόμα και εκείνους που δυσκολεύονται να αποχαιρετήσουν (όλοι μας, σωστά;) σχεδιάζουμε πάντα μια επανένωση Nomad Cruise αφού φύγουμε για τελευταία φορά στον τελικό μας προορισμό. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε το όνειρο ζωντανό, να μοιραστείτε ιστορίες από την κρουαζιέρα και Οι επανασυνδέσεις συχνά εμπνέουν συνεχόμενα ταξίδια μαζί που μπορεί να διαρκέσουν για μήνες. Οπότε καλύτερα να μην κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για μετά την κρουαζιέρα. Το θέμα είναι η αγορά εισιτηρίου για το Nomad Cruise είναι δια βίου. Διοργανώνουμε ένα σωρό συναντήσεις σε όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Από το Τσιάνγκ Μάι στο Βερολίνο, το Άμστερνταμ στο Μπαλί – όπου κι αν σας βγάλει το ταξίδι σας, είναι βέβαιο ότι θα γίνει μια συνάντηση με την κρουαζιέρα Nomad σε κοντινή απόσταση. Το τέλος της κρουαζιέρας δεν είναι ποτέ το τέλος. Υπάρχουν πάντα περισσότερα να περιμένουμε.