December 12, 2018 By Aown272 0

2018. Είναι Wrap! – Life Coaching Insights

Τι χρονιά ήταν.

Μπορώ να αισθανθώ την σύγκρουση του συγγραφέα του τέλους του έτους να μπαίνει, οπότε είναι σχεδόν καιρός να κάνω αυτό που πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι ένα καλά κερδίσιμο διάλειμμα από τη δημοσίευση σε αυτό το ιστολόγιο!

Αλλά πριν το κάνω, ας βάλουμε τη χρονιά, αυτό είναι σχεδόν πίσω μας, σε κάποιο πλαίσιο.

«Μην μετράς μόνο τα χρόνια σου. Κάνε τα χρόνια σου να μετράνε».

– Τζορτζ Μέρεντιθ

2018

2018. It’s a Wrap (συνέχεια)

Μια άγρια ​​βόλτα

Στο κοινωνικοπολιτικό μέτωπο, το 2018 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια τρελή βόλτα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή, ο καθένας μπορεί να μαντέψει πώς θα εξελιχθεί το BREXIT (συμφωνία ή χωρίς συμφωνία) ή NO-BREXIT. Με την αναβολή της κρίσιμης ψηφοφορίας των Commons φαίνεται ότι οι Βρετανοί θα πρέπει να αναλογιστούν τη μοίρα τους τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος.

Στη Νότια Αφρική, η χώρα ξετυλίγεται από το εκτυλισσόμενο σκάνδαλο State Capture και την απόλυτη θρασύτητα εκείνων των λίγων εγκληματιών που γονάτισαν πρώην κρατικές οντότητες παγκόσμιας κλάσης για να ικανοποιήσουν την απληστία τους. Οι πολίτες θα κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί στις γενικές εκλογές του 2019.

Συγκινητικές ζωές

Στο New Insights τα νέα είναι, ευτυχώς, πολύ πιο ρόδινα!

Η αποστολή μας είναι να φέρουμε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία, αυτοπεποίθηση και ανάπτυξη σε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα μέσω των προσπαθειών των προπονητών που αποφοιτούν επιτυχώς από το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα πιστοποίησης.

Στο New Insights αισθανόμαστε τιμή που βοηθήσαμε στην έναρξη της καριέρας σχεδόν 50 νέων πιστοποιημένων προπονητών ζωής φέτος. Εάν ο καθένας συνεχίσει να καθοδηγεί μόνο δέκα νέους πελάτες το μήνα το 2019, θα αγγίξουμε, έμμεσα, τις ζωές άλλων 6.000 ανθρώπων τον επόμενο χρόνο.

Επιτρέψτε μου να ευχηθώ σε όλους τους προπονητές που έχουμε εκπαιδεύσει φέτος και τα προηγούμενα χρόνια κάθε επιτυχία καθώς αλλάζουν τη ζωή των απλών ανθρώπων προς το καλύτερο. Ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε με την εκπαίδευσή σας.

Είμαστε περήφανοι για εσάς και πιστεύουμε σε εσάς!

Διασφάλιση δεδομένων

Κατά τη διάρκεια του 2018, ο ασφαλής χειρισμός δεδομένων από εταιρείες βρέθηκε στο επίκεντρο και στην Ευρώπη ο πρωτοποριακός GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων) τέθηκε σε ισχύ τον Μάιο.

Στο New Insights το λάβαμε υπόψη μας και έχουμε ενεργήσει για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι αλληλεπιδράσεις με τους κύριους ιστότοπούς μας που επεξεργάζονται πωλήσεις ή δεδομένα είναι κρυπτογραφημένες χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο https.

Συνεχής βελτίωση

Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους ξεκινήσαμε μια ολοκαίνουργια έκδοση του αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού μας προγράμματος πιστοποίησης στη Νότια Αφρική. Θα το ακολουθήσουμε με μια κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του 2019.

Είμαστε περήφανοι που λάβαμε σταθερά καλά σχόλια σχετικά με το πρόγραμμά μας στο παρελθόν και πολλοί μπορεί να μπουν στον πειρασμό να διαφωνήσουν: «Αν δεν είναι χαλασμένο, γιατί να το φτιάξεις;»

Λοιπόν, υποστηρίζουμε τη συνεχή βελτίωση. Απολαύσαμε, λοιπόν, την ευκαιρία να ενεργήσουμε σύμφωνα με όλες τις υπέροχες ιδέες και προτάσεις που είχαμε – ή λάβαμε από εκπαιδευόμενους και προπονητές – όλα αυτά τα χρόνια από την τελευταία ενημέρωση.

Η νέα έκδοση αντιπροσωπεύει μακράν τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη από τις πέντε ενημερώσεις που έχουμε κυκλοφορήσει από τότε που ανέλαβα τα ηνία στο New Insights.

Είναι ακόμη νωρίς, αλλά μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύ θετική υποδοχή από νέους εκπαιδευόμενους προπονητές.

Εκπαίδευση πιστοποίησης παγκόσμιας κλάσης

Η αγορά εκπαίδευσης προπονητών ζωής γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική. Χάρη στην έλλειψη ρύθμισης σε αυτόν τον χώρο, υπάρχουν όλο και περισσότερα μαθήματα στην αγορά, αμφισβητήσιμης ποιότητας, που προσφέρουν αυτό που αποκαλώ μια «γρήγορη και βρώμικη» διαδρομή για να γίνεις life coach.

Στο New Insights είμαστε αποφασισμένοι να μην παρασυρθούμε από αυτήν την τάση και θα συνεχίσουμε να προάγουμε εκπαίδευση πιστοποίησης παγκόσμιας κλάσης που είναι ολοκληρωμένη αλλά βολική, ενώ παράλληλα θα έχει λογικές τιμές.

Το ιστολόγιο κάνει τη λίστα με τα 100 καλύτερα

Αυτό το ιστολόγιο, Life Coaching Insights, συνεχίζει να προσελκύει μια διευρυνόμενη βάση αναγνωστών. Είμαστε περήφανοι που πρόσφατα ξεπεράσαμε το όριο των 12.000 συνδρομητών. Μας σελίδα στο Facebookπου εξακολουθεί να είναι σχετικά «νεαρός», τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για περίπου 5.500 «μου αρέσει».

Νωρίτερα φέτος εμφανιστήκαμε στο #26 in Τα 100 κορυφαία ιστολόγια life coaching του Feedspot για το 2018, μια ωραία ανταμοιβή για έναν ιστότοπο που πλέον διαθέτει πάνω από 250 δημοσιεύσεις, όλες ακολουθώντας ένα θέμα σχετικά με τη ζωή που αγαπάτε.

Επιλογή των αναρτήσεων

Θα ήθελα να κλείσω με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω που είστε ένας από τους πιστούς συνδρομητές μας.

Σας εύχομαι μια υπέροχη εορταστική περίοδο για το τέλος της χρονιάς και ένα υπέροχο ξεκίνημα για το 2019. Θα επιστρέψω ξανά στη «σέλα γραφής» τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. 🙂

Τώρα, για να ρίξω την αυλαία του blogging για το 2018, διάλεξα μισή ντουζίνα από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις των τελευταίων δώδεκα μηνών.

Εδώ είναι (απλώς κάντε κλικ στον τίτλο για να ανοίξετε τη δημοσίευση σε μια νέα καρτέλα ή παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησής σας):

1. Αυτογνωσία και γιατί είναι σημαντική

Η αυτογνωσία θα πρέπει να βελτιώνεται με άλματα και όρια με οποιοδήποτε ουσιαστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προπονητή ζωής που έχει ακεραιότητα. Τι είναι όμως η αυτογνωσία και γιατί είναι σημαντική;

2. Ευημερώντας σε καιρούς αβεβαιότητας

Το να ευδοκιμούμε σε περιόδους αβεβαιότητας, όταν δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτό που δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ασφάλεια, δεν είναι εύκολο. Πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε καλύτερα σε αυτό που είναι το «νέο φυσιολογικό»;

3. Το δώρο σας: Το χρησιμοποιείτε;

Ποιο είναι το μοναδικό σας δώρο; Καθένας από εμάς έχει ένα ή περισσότερα μοναδικά χαρίσματα ή ταλέντα – αλλά τα αναγνωρίζουμε και τα χρησιμοποιούμε για τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;

4. Η απομακρυσμένη εργασία λειτουργεί πραγματικά

Η απομακρυσμένη εργασία είναι αναμφίβολα το μέλλον. Οι προπονητές ζωής, ειδικότερα, καρπώνονται τα οφέλη της αυξανόμενης πρόσβασης στο Internet υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο.

5. Ευτυχία – Κάντε το συνήθεια!

Ευτυχία. Είναι το αποτέλεσμα, το τελικό αποτέλεσμα ή το αποκορύφωμα κάποιας διαδικασίας, δραστηριότητας ή γεγονότος; Ή είναι κάτι πιο εγγενές για το ποιοι είμαστε και κάτι που έχουμε μια καθημερινή επιλογή να βιώσουμε;

6. Κοινοί μύθοι του Life Coaching

Μια σειρά από συνηθισμένους μύθους του life coaching εκτίθενται σε αυτήν την ανάρτηση που στοχεύει να ξεκαθαρίσει κάποια από τη σύγχυση που υπάρχει σχετικά με το επάγγελμα.