February 12, 2020 By Aown272 0

Ένα συνέδριο με διαφορά – Πλέοντας στις θάλασσες της γνώσης

Ένα συνέδριο δικτύωσης στη μέση του ωκεανού ακούγεται σαν ένα παράξενο όνειρο, σωστά;

Λοιπόν, καταφέραμε να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Φυσικά, η χρήση ενός κρουαζιερόπλοιου ως σκηνικό συνεδρίου είναι από μόνη της εκπληκτική, αλλά αυτό που κάνει το Nomad Cruise ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το μοναδικό μας πρόγραμμα συνεδρίων.

Το Nomad Cruise είναι ένα συνέδριο ανταλλαγής δεξιοτήτων και αυτό σημαίνει ότι η κοινότητά μας βασίζεται στην αρχή της ανταλλαγής γνώσεων και στο άνοιγμα στη μάθηση. Διαδίδουμε ελεύθερα τις ιδέες μας και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στην επίτευξη κάθε στόχου μας. Αυτό είναι όπου εσείς και η υπόλοιπη νομαδική φυλή σας έρχονται στην εικόνα! Με εκατοντάδες από εμάς σε ένα σκάφος, υπάρχει ένας τρελός όγκος γνώσεων και δεξιοτήτων στο πλοίο που περιμένουν να μοιραστούν και να απορροφηθούν.

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι επωφελούμαστε ο ένας από τις ιδέες και τις δεξιότητες του άλλου, δημιουργήσαμε 5 μορφές που σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν να μεταδώσουμε και να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε ο ένας από τον άλλον.

Δείτε πώς κάνουμε κρουαζιέρα στη θάλασσα της γνώσης:

Κάθε μέρα του συνεδρίου θα ξεκινά με 3 Κεντρικές Ομιλίες.
Αυτές οι ομιλίες έχουν σχεδιαστεί για να έχουν αξία για ολόκληρη την κοινότητά μας και θα διαρκούν περίπου 30 λεπτά η καθεμία.

Οι κεντρικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από πολύ έμπειρους ομιλητές με πολλές γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο της εξειδίκευσής τους. Θα διαφωτιστείτε από μηνύματα παρακίνησης, γενικές επιχειρηματικές σκέψεις και προνόμια προσωπικής ανάπτυξης. Πραγματικά ενθαρρύνουμε όλα τα Nomad Cruisers να παρακολουθήσουν αυτά τα συναρπαστικά Keynotes, εγγυόμαστε ότι θα συγκινηθείτε, θα εμπνευστείτε ή θα εκπλαγείτε – όλα αυτά πριν από το μεσημέρι!

Τα Εργαστήριά μας είχαν πάντα μεγάλη επιτυχία και συνεχίζουν να είναι τα αγαπημένα μας στην κοινότητα κρουαζιέρας. Τα εργαστήρια είναι η ευκαιρία σας να συμμετέχετε ενεργά σε ένα διασκεδαστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον! Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται μετά το γεύμα τις ημέρες του συνεδρίου και στοχεύουμε να φιλοξενήσουμε μικρές ομάδες 30-50 ατόμων.

Σε αυτές τις οικείες συνεδρίες 90 λεπτών, ο συντονιστής του εργαστηρίου είναι σε θέση να σας προσφέρει πρακτική εμπειρία καθώς ορίζετε συγκεκριμένες εργασίες σε ομάδες. Τα θέματα των εργαστηρίων στοχεύουν να σας βοηθήσουν με νέους και μοναδικούς τρόπους για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα αποκτήσετε ζωτικής σημασίας πρακτική εμπειρία και επαγγελματική καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής νέων ιδεών και θα μπορέσετε ακόμη και να εξετάσετε τη δική σας επαγγελματική ή προσωπική κατάσταση και να προσαρμόσετε τις δεξιότητές σας που αποκτήσατε πρόσφατα για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια. Κατά τη διάρκεια των Εργαστηρίων οι συντονιστές θα συνεργαστούν στενά μαζί σας και θα δώσουν συμβουλές και κόλπα που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας.

Οι ειδικές είναι συνήθως αρκετά ενεργές συνεδρίες που περιλαμβάνουν πολλά άτομα. Σκεφτείτε εκστατικό χορό, μαθήματα σάλσα και διαλογισμό. Μέχρι και 200 ​​άτομα μπορούν να συμμετάσχουν και συνήθως φιλοξενούνται σε μεγαλύτερους χώρους, όπως ο χώρος της ντίσκο. Αυτές οι συνεδρίες ήταν πολύ επιτυχημένες στο παρελθόν και είναι συχνά οι εκδηλώσεις που βοηθούν τους νομάδες να χτίσουν αληθινούς δεσμούς μεταξύ τους.

Επιλέγουμε έμπειρους νομάδες για να διευθύνουν αυτές τις συνεδρίες για να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την καθεμία. Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα εργαστήριο βαθιάς σύνδεσης, μια εκδήλωση δικτύωσης ταχύτητας ή έχετε μάθει για συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και πώς να τα απελευθερώσετε; Αν όχι, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε κάτι μοναδικό και αναζωογονητικό για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Οι προσφορές πραγματοποιούνται το απόγευμα και διαρκούν έως και 90 λεπτά η καθεμία. Όταν φεύγετε από το δωμάτιο, περιμένετε να νιώσετε πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι – αυτές είναι που μας αρέσει να ονομάζουμε συνεδρίες «να νιώθετε καλά».

Τα Meetups είναι ένα άλλο αγαπημένο cruiser και έχουν μεγάλη επιτυχία από τότε που τα προσθέσαμε στο πρόγραμμα. Οι συναντήσεις είναι ανεπίσημες συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε μικρές, οικείες ομάδες περίπου 10-15 ατόμων. Το καλύτερο κομμάτι? Οποιοσδήποτε μπορεί να φιλοξενήσει μια συνάντηση! Εάν έχετε μια καλή ικανότητα, ιδέα ή ταλέντο που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους συναδέλφους νομάδες σας, τότε προχωρήστε αμέσως!

Στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε δεξιότητες και γνώσεις μεταξύ μας, ώστε να μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε. Κάθε θέμα είναι ευπρόσδεκτο, από την εκμάθηση ιταλικών μέχρι το πώς να κυριαρχήσετε στο Oasis Θαυματουργός τοίχος στην κιθάρα. Μπορείτε να κανονίσετε τη Συνάντησή σας ανά πάσα στιγμή μεταξύ της προγραμματισμένης διάσκεψης. Είναι μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείτε την εμπειρία και τις απόψεις σας με ομοϊδεάτες σας και ένας καταπληκτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο Nomad Cruise!


Λοιπόν, να το έχετε – αυτό είναι που κάνει το Nomad Cruise τόσο ξεχωριστό. Ο στόχος είναι να σας εκθέσουμε σε πολλές νέες και συναρπαστικές ιδέες από απίστευτα άτομα, που καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων. Είναι αδύνατο για εσάς να μην βρείτε κάτι που σας γαργαλάει. Το μόνο δύσκολο πράγμα είναι να προσπαθήσεις να επιλέξεις σε ποια Ομιλία, Εργαστήριο, Ειδικό και Συνάντηση θα παρευρεθείς!

Ενθαρρύνουμε όλους να μοιραστούν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δεξιότητές τους – δεν χρειάζεται να είναι σε μια σκηνή, μπορείτε πάντα να οργανώσετε μια συνάντηση με λίγα άτομα ή ακόμα και να κάνετε μια ατομική συνεδρία με τον σύντροφό σας, τον νέο κουμπάρο σας ή χόρεψε φίλε. Λάβετε, λοιπόν, και ετοιμαστείτε να έρθετε μαζί μας για ένα ταξίδι ζωής καθώς εμπνέεστε από ένα σωρό νομάδες με ομοϊδεάτες ενώ ταξιδεύετε στις θάλασσες με ένα κρουαζιερόπλοιο!