May 19, 2020 By Aown272 0

5 βασικά στοιχεία μιας νοοτροπίας STEAM στην τάξη σας

Η Επιστήμη, η Τεχνολογία, η Μηχανική, οι Τέχνες και τα Μαθηματικά περιλαμβάνουν τη μάθηση STEAM. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα σε μια αληθινή νοοτροπία STEM από το περιεχόμενο. Σήμερα ο Tim Needles μιλά για πέντε στοιχεία που αποτελούν μια αποτελεσματική νοοτροπία STEAM για να μας βοηθήσει να φέρουμε αυτά τα θέματα στις τάξεις μας καθώς διδάσκουμε και μαθαίνουμε μαζί.

5 βασικά στοιχεία μιας νοοτροπίας STEAM

Ανάδοχος: Στη σημερινή δύσκολη εποχή, γνωρίζουμε πόσο κρίσιμο είναι να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά διαθέτουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες μάθησης για να αντιμετωπίσουν τον κόσμο γύρω τους. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που τονίζω το Πρόγραμμα WE Schoolsπου έγινε δυνατή από Το Ίδρυμα Allstate. Συνδυάζει την κοινωνική και συναισθηματική μάθηση με τη μάθηση υπηρεσιών, βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες όπως η ανθεκτικότητα, η ενσυναίσθηση, η επιμονή και η επίλυση προβλημάτων. Είτε είστε εκπαιδευτικός που αναζητά τρόπους να ενσωματώσει το SEL στον προγραμματισμό του μαθήματος σας είτε γονέας που θέλει να υποστηρίξει την εξ αποστάσεως μάθηση του παιδιού σας στο σπίτι, μεταβείτε στο WE.org/SEL για χρήσιμους εκπαιδευτικούς πόρους και συμβουλές. Οι φίλοι μας στο The Allstate Foundation και ΕΜΕΙΣ δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Μάθετε για τη νοοτροπία STEAM

Εγγραφείτε στο Show

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

Tim Needles – Βιογραφικό όπως υποβλήθηκε

Tim NeedlesΟ Tim Needles είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας, ερμηνευτής και εκπαιδευτικός από το Port Jefferson της Νέας Υόρκης. Είναι ο συγγραφέας του STEAM Power: Infusing Art Into Your STEM Curriculum από τα βιβλία ISTEκαι διδάσκει τέχνη και μέσα ενημέρωσης στο Smithtown School District στη Νέα Υόρκη για περισσότερα από είκοσι χρόνια, καθώς και ως επίκουρος καθηγητής κολεγίου. Το έργο του έχει παρουσιαστεί στο NPR, στους New York Times, στο Columbus Museum of Art, στο Norman Rockwell Museum, στο Alexandria Museum of Art, το Katonah Museum of Art, το Cape Cod Museum of Art και το The George Washington University Museum. Είναι αποδέκτης του βραβείου ISTE Technology in Action, του ISTE Creativity Award, του National Art Educators Association AET Outstanding Teaching Award και του The Robert Rauschenberg Power of Art Award στην Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης. Έχει υπηρετήσει ως Πιστοποιημένος Δάσκαλος του National Geographic, PBS Digital Innovator, Adobe Education Leader καθώς και ομιλητής TEDx. Είναι επίσης ηγέτης του ISTE Arts and Technology PLN καθώς και αξιωματικός της NAEA ArtEDTech και είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φιλοξενώντας εκπαιδευτικές συνομιλίες και μοιράζεται τις σκέψεις του για τις τέχνες και την εκπαίδευση. Μπορείτε να τον βρείτε στο Twitter, το Facebook, το LinkedIn και το Instagram @timneedles.

Αποκάλυψη της σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα επεισόδιο podcast με χορηγία. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: “Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.”

Μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο

Αποκτήστε το 10λεπτο Teacher Show στα εισερχόμενά σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει