October 20, 2021 By Aown272 0

Οι καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για το 2022

Αν είχατε δυσκολία στον προϋπολογισμό των χρημάτων σας στο παρελθόν, ίσως χρειαστείτε λίγη βοήθεια.

Ευτυχώς σήμερα υπάρχει πολλή βοήθεια που πρέπει να ληφθεί με το δεκάδες εφαρμογές προϋπολογισμού που κάνουν τη διαχείριση των χρημάτων σας παιχνιδάκι. Και κάποιοι υπερβαίνουν τον βασικό προϋπολογισμό και παρέχουν άλλες υπηρεσίες, όπως να σας βοηθήσουν να μειώσετε τους λογαριασμούς σας, να εξοικονομήσετε χρήματα ή ακόμα και να δώσετε επενδυτικές συμβουλές.

Έχω επιλέξει ποιες πιστεύω ότι είναι οι καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για να αναλάβω τον έλεγχο των οικονομικών σας. Ό,τι κι αν καταλήξετε να επιλέξετε, σίγουρα θα έχετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και θα αρχίσετε να χτίζετε τις οικονομίες που θα σας φέρουν τελικά στην οικονομική ανεξαρτησία.

Αλλά πρώτα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο ενός λεπτού σχετικά με το πώς φαίνεται ακόμη και ένας ρεαλιστικός προϋπολογισμός.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ του βείναι εφαρμογές προϋπολογισμού για να αναλάβετε τον έλεγχο των οικονομικών σας

App Το καλύτερο για Τιμή Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά
Προσωπικό Κεφάλαιο Προϋπολογισμός με διαχείριση επενδύσεων Δωρεάν προϋπολογισμός, 0,89% για Wealth Management Διαθέτει υπηρεσία Wealth Management για λογαριασμούς > 100.000 $
Χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό (YNAB) Να «προλάβετε» τα οικονομικά σας $84 το χρόνο Σας βοηθά να δημιουργήσετε ή να αυξήσετε την εξοικονόμηση έκτακτης ανάγκης
Money Patrol Μαθαίνοντας τις συνήθειες δαπανών σας 59,99 $ ετησίως, που χρεώνονται μετά από δωρεάν δοκιμή 15 ημερών Παραλαβή και λήψη εγγράφων, εκτενείς ειδοποιήσεις και αναφορές
Ψηφίο Αυτόματη αποθήκευση $5/μήνα Προσδιορίζει τα μοτίβα δαπανών σας και εξοικονομεί μόνο όσα μπορείτε να χειριστείτε
Εξουσιοδοτώ Προϋπολογισμός και εξοικονόμηση 8 $ μετά από δοκιμή 14 ημερών για πελάτες για πρώτη φορά Εξοικονομεί αυτόματα χρήματα για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους
PocketSmith Ημερολόγια προϋπολογισμού Δωρεάν βασική έκδοση. 9,95 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα Premium. 19,95 $ ανά μήνα για το σχέδιο Super Πρόβλεψη ταμειακών ροών και δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών ροών εισοδήματος

Προσωπικό Κεφάλαιο

 • 11 καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας - Προσωπικό ΚεφάλαιοΤιμή – Ο προϋπολογισμός είναι δωρεάν; 0,89% του πρώτου 1 εκατομμυρίου $ για επενδύσεις.
 • Συμβατότητα – Web, iOS, Android.
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά – Αναλυτής αμοιβής.

Η βασική προϋπόθεση του Προσωπικό Κεφάλαιο είναι αρκετά απλό: συνδέστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και η εφαρμογή παρακολουθεί τις δαπάνες σας. Τα αποτελέσματά σας εμφανίζονται σε ευανάγνωστα γραφήματα.

Αλλά αυτό που μου αρέσει Προσωπικό Κεφάλαιο είναι ο αναλυτής αμοιβής. Μπορεί να είναι εύκολο για τις αμοιβές των δανειστών να καταναλώνουν οτιδήποτε κερδίζετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν επενδύσετε. Το Προσωπικό Κεφάλαιο μου επιτρέπει να τα δω όλα αυτά με μια ματιά, ώστε να μπορώ συνεχώς να αναζητώ τρόπους να μειώσω τα χρήματα που πληρώνω.

Αυτό δεν είναι το μόνο γράφημα που θα πάρετε, ωστόσο (σπασίκλες σαν εμένα, χαίρεστε!). Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την καθαρή σας θέση, να δείτε πόσο καλά μένετε στον προϋπολογισμό σας και να παρακολουθείτε πόσο πλησιάζετε στους στόχους συνταξιοδότησής σας.

Εάν θέλετε πλήρη διαχείριση επενδύσεων και έχετε τουλάχιστον 100.000 $ για να επενδύσετε, η Personal Capital προσφέρει επίσης το πρόγραμμα Wealth Management, το οποίο είναι μια premium υπηρεσία που έχει ετήσια χρέωση 0,89%. Με το Wealth Management, έχετε τακτική πρόσβαση σε έναν οικονομικό σύμβουλο.

Μάθετε περισσότερα για το Προσωπικό Κεφάλαιο ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό (YNAB)

 • 11 καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας - YNABΤιμή – 11,99 $ το μήνα ή 84 $ το χρόνο.
 • Συμβατότητα – Web, iOS, Android.
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά – Παρακολούθηση δαπανών, συμπλήρωση έκτακτης ανάγκης.

Το να ζεις από μισθό σε μισθό αποτελεί μια πολύ σημαντική πρόκληση. Τι συμβαίνει εάν μια απροσδόκητη έκτακτη ανάγκη εξαντλήσει τον λογαριασμό όψεως;

Εκεί είναι που Χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό (YNAB) Περισσότερο από μια εφαρμογή προϋπολογισμού, αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να ορίσετε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό με τρόπο που πραγματικά σας διδάσκει σχετικά με τη διαχείριση χρημάτων.

Όταν εγγραφείτε στο YNAB, θα απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα μηνιαία έξοδα και τους οικονομικούς σας στόχους. Θα συνδεθείτε επίσης με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό το μέρος είναι προαιρετικό, αλλά μου αρέσει να παρακολουθούνται αυτόματα οι δαπάνες μου. Απλώς δεν έχω χρόνο να εισάγω χειροκίνητα όλα όσα ξοδεύω κάθε μέρα.

Μόλις ρυθμιστούν όλα, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας σε κάθε κατηγορία για να δείτε πόσο καλά μένετε στο στόχο σας, καθώς και να αντλήσετε αναφορές για μια πιο εξειδικευμένη προβολή.

Μάθετε περισσότερα για το Χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Money Patrol

 • 11 καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας - Money PatrolΤιμή – 59,99 $ ετησίως.
 • Συμβατότητα – Web, iOS, Android.
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά – Ειδοποιήσεις δαπανών και λογαριασμού.

Money Patrol έχει παρόμοιες δυνατότητες με άλλες εφαρμογές προϋπολογισμού: σύνδεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας για να παρακολουθείτε τις συναλλαγές, να ορίζετε και να διαχειρίζεστε προϋπολογισμούς και να παρακολουθείτε τις επενδύσεις σας. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στον πίνακα ελέγχου σας για να αποκτήσετε πληροφορίες για τις συνήθειες δαπανών σας.

ΑΛΛΑ, το MoneyPatrol δεν το κάνει μόλις παρακολουθήστε τις δαπάνες σας και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας. Η εφαρμογή υποστηρίζεται επίσης από τεχνολογία που αναζητά αυτόματα τρόπους μπορείτε να βελτιώσετε τα προσωπικά σας οικονομικά. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε καλύτερες οικονομικές συνήθειες που σας μένουν για μια ζωή.

Το χαρακτηριστικό που προσωπικά εκτιμώ πολύ στο Money Patrol είναι οι ειδοποιήσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πράγματα έτσι ώστε να ενημερώνεστε εάν υπάρχουν ύποπτες χρεώσεις ή μεγάλες συναλλαγές. Μπορείτε επίσης να ειδοποιηθείτε εάν αρχίζετε να φτάσετε το όριο που έχετε ορίσει για μια συγκεκριμένη κατηγορία προϋπολογισμού.

Το Money Patrol προσφέρει επίσης περισσότερους υποστηριζόμενους τύπους λογαριασμών από τις περισσότερες από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα φοιτητικά σας δάνεια, τους επαγγελματικούς λογαριασμούς, τις επενδύσεις, τα στεγαστικά δάνεια και ακόμη και ορισμένους τύπους δωροκαρτών. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε λεπτομέρειες για όλους τους λογαριασμούς σας σε έναν βολικό πίνακα ελέγχου.

Μάθετε περισσότερα για το Money Patrol ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Ψηφίο

 • 11 καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας - DigitΤιμή – $5 το μήνα.
 • Συμβατότητα – Web, iOS, Android.
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά – Αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας με αλγόριθμους.

Εάν η εξοικονόμηση χρημάτων για το μέλλον είναι ο στόχος σας, Ψηφίο είναι μια εφαρμογή προϋπολογισμού που θα θέλετε να εξετάσετε. Αυτή η εφαρμογή κάνει αυτόματη εξοικονόμηση πόρων πέρα ​​από αυτό που βλέπετε συνήθως, χρησιμοποιώντας τεχνολογία για να σας βοηθήσει να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη.

Με το Digit, το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω τους στόχους μου και να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό και μετά να αρχίσω να ξοδεύω όπως θα έκανα συνήθως. Η εφαρμογή μετακινεί μικρά χρηματικά ποσά στις αποταμιεύσεις σας όταν είναι λιγότερο πιθανό να το παρατηρήσετε, κάτι που μπορώ πραγματικά να εκτιμήσω. Με την πάροδο του χρόνου, οι αλγόριθμοι μαθαίνουν περισσότερα για εσάς, καθιστώντας αυτή τη διαδικασία ακόμη πιο ακριβή.

Αντί να υπολογίζετε τα έξοδά σας κάθε μήνα, όπως θα κάνατε με άλλες εφαρμογές, εισάγετε το ποσό που πρέπει να εξοικονομήσετε για κάθε ένα από τα στοιχεία της λίστας επιθυμιών σας. Μπορείτε να θέσετε ξεχωριστούς στόχους και να τους απομακρύνετε σταδιακά το Digit μεταφέροντας χρήματα.

Το Digit μπορεί επίσης να βοηθήσει με εκείνα τα χρέη που πρέπει να εξοφλήσετε. Απλώς μετακινηθείτε χρήματα σε ένα ταμείο που χρησιμοποιείτε για την εξόφληση των πιστωτικών καρτών ή των φοιτητικών δανείων σας ή ακόμα και σε ένα ταμείο που σας βοηθά να αυξήσετε επενδυτικό λογαριασμό.

Μάθετε περισσότερα για το Digit ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Εξουσιοδοτώ

 • Οι καλύτερες εφαρμογές προσωπικής χρηματοδότησης - EmpowerΤιμή – 8 $ το μήνα χωρίς τέλη για έλεγχο.
 • Συμβατότητα – iOS, Android.
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά – Προκαταβολές μετρητών από $25 έως $250^.

^ Ισχύουν απαιτήσεις επιλεξιμότητας.

Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο καλά έχετε προϋπολογισμό, χρειάζεστε λίγα επιπλέον χρήματα για να φτάσετε στην ημέρα πληρωμής. Εξουσιοδοτήστε τα βήματα να σας βοηθήσουν σε αυτό, εκδίδοντάς σας προκαταβολή 250 $ χωρίς τόκο. Τα χρήματα αφαιρούνται από τον επόμενο μισθό σας.

Αυτό που κάνει το Empower να ξεχωρίζει για μένα είναι ότι λαμβάνετε μια χρεωστική κάρτα με τον λογαριασμό σας. Όταν πραγματοποιείτε αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα κερδίζετε 10% επιστροφή μετρητών σε πωλητές λιανικής που πληρούν τις προϋποθέσεις (ναι, 10%!). Οι προσφορές προσαρμόζονται στις συνήθειες δαπανών σας, επομένως, με την πάροδο του χρόνου, θα εξοικονομείτε ακόμη περισσότερα.

Η δυνατότητα προϋπολογισμού του Empower έρχεται με τη μορφή αναφορών που μπορείτε να συντάσσετε κάθε μήνα που δείχνουν πού ξοδεύετε. Θα μπορείτε να βλέπετε τα έσοδα, τα έξοδα και τις αποταμιεύσεις σας σε όλους τους λογαριασμούς που έχετε συνδέσει. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μηνιαία όρια δαπανών για να κρατάτε τον εαυτό σας υπό έλεγχο.

Για να σας βοηθήσουμε να αφήσετε χρήματα στην άκρη, Εξουσιοδοτώ έχει μια λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης που βασίζεται στις συνήθειες δαπανών σας. Κάθε εβδομάδα, το Empower πραγματοποιεί έως και τέσσερις μεταφορές στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας σε μικρά ποσά, καθώς φαίνεται ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Με την πάροδο του χρόνου, οι αποταμιεύσεις σας θα αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επιπλέον προσπάθειες για να τις φτάσετε εκεί.

Μάθετε περισσότερα για το Empower ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

PocketSmith

 • 11 καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας - PocketSmithΤιμή – Δωρεάν έως 19,95 $ το μήνα.
 • Συμβατότητα – Web, iOS, Android.
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά – Χρηματοοικονομικές προβλέψεις και ημερολόγιο λογαριασμών.

Το πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας σήμερα επηρεάζει το οικονομικό σας μέλλον. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το βλέπουμε αυτό σε καθημερινή βάση.

Εκεί είναι που PocketSmith έρχεται με τις ενσωματωμένες οικονομικές προβλέψεις τους. Μου άρεσε να δοκιμάζω μερικές διαφορετικές στρατηγικές και να βλέπω πώς άλλαξε το γράφημα. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε σενάρια – για παράδειγμα, εάν παραλείψετε τον πρωινό καφέ σας και είτε επενδύσετε είτε εξοικονομήσετε αυτά τα χρήματα, για να δείτε πώς θα αποδώσει 6 μήνες, 1 χρόνο ή 10 χρόνια στη γραμμή.

Εκτός από τις προβλέψεις, PocketSmith σας δίνει επίσης μια προβολή ημερολογίου των επερχόμενων λογαριασμών σας. Βρήκα ότι αυτός ο τύπος διάταξης καθιστά εύκολο να δω τι έρχεται.

Όπως μερικές από τις άλλες εφαρμογές προϋπολογισμού σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς και να παρακολουθείτε τα πάντα σε ένα μέρος. Αυτό περιλαμβάνει τους λογαριασμούς επιταγών, αποταμιεύσεων, πιστωτικών καρτών και δανείων. Καθώς εισάγετε αυτούς τους λογαριασμούς, οι συναλλαγές σας χωρίζονται αυτόματα σε κατηγορίες για να σας βοηθήσουν να δείτε καλύτερα πού πηγαίνουν τα χρήματά σας. Αυτό το χαρακτηριστικό από μόνο του κάνει το PocketSmith ανώτερο προϋπολογισμός εργαλείο.

Μάθετε περισσότερα για το PocketSmith ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή προϋπολογισμού;

Θέλετε να κάνετε τον προϋπολογισμό ευκολότερο

ΕΝΑ προσωπικά οικονομικά εφαρμογή είναι βολικό. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Η αξιοποίηση των εφαρμογών προϋπολογισμού μπορεί να κάνει τον προϋπολογισμό πολύ πιο εύκολο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και οι περισσότερες εφαρμογές θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Το να έχετε μια εφαρμογή να ταξινομεί αυτόματα τις συναλλαγές σας και να σας υπενθυμίζει πότε λήγουν οι λογαριασμοί είναι σαν να έχετε έναν προσωπικό βοηθό στην τσέπη σας.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να κάνετε έναν προϋπολογισμό: Ο βήμα προς βήμα οδηγός μας για τη διαχείριση των χρημάτων σας

Χρειάζεσαι κίνητρο

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο οικονομικός σας στόχος, μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Μια εφαρμογή προϋπολογισμού σάς δίνει ένα κίνητρο για να δώσετε προσοχή στις συνήθειες δαπανών σας. Εάν είστε ο τύπος που παρακινείται βλέποντας αποτελέσματα σε μια οθόνη, μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει για εσάς.

Δυσκολεύεστε να θυμηθείτε τις ημερομηνίες λήξης και τα υπόλοιπα λογαριασμών

Ορισμένες εφαρμογές προϋπολογισμού ξεπερνούν απλώς το να σας βοηθήσουν να κάνετε προϋπολογισμό και να παρακολουθείτε τις αγορές σας. Κάποιοι μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις όταν πλησιάζετε σε ένα όριο κατηγορίας, ενώ άλλοι μπορούν να σας ειδοποιήσουν για τις επερχόμενες ημερομηνίες λήξης των λογαριασμών.

Υπάρχουν ακόμη και μερικά που θα σας ειδοποιήσουν για τα τέλη που πληρώνετε και θα διαπραγματεύονται ορισμένους λογαριασμούς για λογαριασμό σας. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να κάνουν τις εφαρμογές προϋπολογισμού ελκυστικές, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μιας εφαρμογής προϋπολογισμού

Όταν ψάχνετε για μια εφαρμογή προϋπολογισμού, ορισμένες λειτουργίες κάνουν κάποιες καλύτερες από άλλες. Ακολουθούν ορισμένες που πιστεύω ότι είναι σημαντικές για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν οι παραπάνω εφαρμογές λειτουργούν για εσάς.

Δυνατότητες προϋπολογισμού

Αυτή είναι η πιο βασική δυνατότητα που παρέχεται από τις εφαρμογές προϋπολογισμού. Καθεμία έχει έναν κάπως διαφορετικό τρόπο να ακολουθήσει τη διαδικασία και οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετούν τις πολλές προσωπικές προτιμήσεις των αναγνωστών μας.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Οι περισσότερες εφαρμογές προϋπολογισμού υπερβαίνουν τον βασικό προϋπολογισμό. Κάποιοι θα παρέχουν συμβουλές για το χρέος και τις επενδύσεις, άλλοι θα εντοπίσουν περιττά έξοδα και θα επαναδιαπραγματευτούν ακόμη και τους υπάρχοντες λογαριασμούς.

Συγχρονισμός

Οι καλύτερες εφαρμογές προϋπολογισμού θα συγχρονίσουν αυτόματα τους λογαριασμούς σας, κάνοντας τη διαχείριση χρημάτων εύκολη. Βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι με αυτό, ωστόσο. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που θα σας δώσουν την επιλογή να το κάνετε με μη αυτόματο τρόπο, εάν αυτό είναι η προτίμησή σας.

Τιμή

Έχουμε συμπεριλάβει εφαρμογές που κυμαίνονται σε τιμές από δωρεάν έως σχεδόν 600 $ ετησίως. Οι δωρεάν εκδόσεις μπορεί να παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για τις προσωπικές σας δραστηριότητες προϋπολογισμού.

Αλλά μπορεί να θέλετε να πληρώσετε για μια υπηρεσία που προσφέρει ειδικά εργαλεία και δυνατότητες που χρειάζεστε ή θέλετε συγκεκριμένα.

Ευκολία στη χρήση

Δεν κάνει καλό να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή προϋπολογισμού εάν είναι πολύ περίπλοκη. Φυσικά, προτιμήσαμε αυτά που είναι πιο εύχρηστα σε αυτήν τη λίστα.

Αξιολογήσεις από χρήστες εφαρμογών

Καθεμία από τις εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα έχει συμπεριληφθεί επειδή γενικά θεωρείται φιλική προς το χρήστη από πραγματικούς χρήστες στις σελίδες λήψης του Google Play ή του App Store, όπου είναι διαθέσιμη.