October 21, 2021 By Aown272 0

Τι είναι η δήλωση επωνυμίας; Η ουσία του ποιος είσαι

Μου ζητείται συχνά κατά τη διάρκεια των προπονητικών συνεδριών να αναθεωρήσω το βιογραφικό και να παρέχω αρχικές εντυπώσεις. Σε ένα προηγούμενο ιστολόγιο, έγραψα για το “The Seven Deadly Sins Of Resume Writing” το οποίο συζητά την τακτική πλευρά ενός βιογραφικού όπως η ορθογραφία, η γραμματική, ο παρελθόν/ενεστώτας, τα καθήκοντα έναντι των ευθυνών για τις περιγραφές θέσεων εργασίας κ.λπ. Θα συζητήσουμε το πλεονέκτημα μιας δήλωσης επωνυμίας για να συλλάβουμε την ουσία της είσαι.

«Η δήλωση επωνυμίας βιογραφικού» είναι μια σύντομη δήλωση μιας γραμμής που βρίσκεται στο επάνω μέρος του βιογραφικού σας για να περιγράψετε ποιοι είστε και τι κάνετε. Παίρνει το ρυθμό της ξεπερασμένης ενότητας «Στόχος». Είναι μια πραγματική δήλωση δύναμης για τους αναθεωρητές του βιογραφικού σας να προσδιορίσουν γρήγορα τι κάνετε, τι φέρνετε στο τραπέζι και πώς μπορείτε να ωφελήσετε την εταιρεία τους. Θα πρέπει να χτίσει την εμπιστοσύνη στον αναγνώστη για να δικαιολογήσει το να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για να διαβάσει το υπόλοιπο του βιογραφικού σας. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να αναπτυχθεί η αίσθηση μιας καλής δήλωσης επωνυμίας, επομένως, παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Παραδείγματα δηλώσεων επωνυμίας:

  • Επαγγελματίας διαχείρισης προϊόντων με εξειδίκευση στις λύσεις που βασίζονται στο Cloud
  • Account Executive Εξειδίκευση σε Προϊόντα και Υπηρεσίες Λογισμικού
  • Αξιόπιστος σύμβουλος πληροφορικής
  • Visionary Project Manager με αποδεδειγμένο ιστορικό
  • Στέλεχος με γνώμονα τα προϊόντα με αποδεδειγμένη εμπειρία στη δημιουργία συναρπαστικών διαδικτυακών εταιρειών
  • Έμπειρος Διευθυντής Κατασκευής & Διαχείρισης Πολυλειτουργικών Ομάδων Παγκόσμιας Κλάσης
  • Έμπειρος επαγγελματίας προ-πωλήσεων με κορυφαίες επιδόσεις
  • Εξειδίκευση στις πωλήσεις τεχνολογίας Ενεργοποίηση καναλιών υψηλού όγκου & πωλήσεων συνεργατών
  • Επαγγελματίας Διοίκησης Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
  • Ειδικός Σχεδιασμού Εταιρικού Προϋπολογισμού με 15+ χρόνια εμπειρία

Το σημαντικό είναι να δημιουργήσετε μια δήλωση επωνυμίας που να είναι σύντομη και ουσιαστική. Πρέπει να προσαρμοστεί για τη(τις) θέση(ες) στην οποία κάνετε αίτηση. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τη δήλωση επωνυμίας κάτω από το όνομά σας και πριν από την ενότητα βασικών ικανοτήτων σας και να την κάνετε να ξεχωρίζει χρησιμοποιώντας διαφορετική γραμματοσειρά ή πλάγιους χαρακτήρες, τα οποία προηγούνται της ενότητας Επαγγελματική εμπειρία.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Bob WonderSalesGuy

(415) 555-1234

email@somedomain.com

~ Επαγγελματίας πωλήσεων με εξειδίκευση σε λύσεις που βασίζονται στο Cloud ~

ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

– και τα λοιπά.

Στο fairwindslogiX παρέχουμε ατομικές συνεδρίες για καθοδήγηση σταδιοδρομίας, αναθεώρηση βιογραφικών και προσωπική επωνυμία. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Ο Dan Counts στο fairwindslogix
Dan Counts, Ιδρυτής της fairwindslogiX, ένας υπεύθυνος προσλήψεων/προπονητής για υποψηφίους και πελάτες, που ειδικεύεται στις βιομηχανίες λογισμικού και συμβούλων. Το έμπρακτο θετικό του στυλ ως σύμβουλος υποψηφίων και πελατών παρέχει ένα περιβάλλον για τον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας πρόσληψης μία φορά τη φορά, με αποτέλεσμα καλύτερους μακροπρόθεσμους αγώνες. Στον ελεύθερο χρόνο του αρέσει η ιστιοπλοΐα, η πεζοπορία/περπάτημα, η ξυλουργική και πιο πρόσφατα το καβούρδισμα του καφέ στο σπίτι. Μπορείτε να τον επισκεφτείτε στο www.fairwindslogix.com