December 2, 2021 By Aown272 0

Καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση

Τα δίδακτρα στο κολέγιο γίνονται ολοένα και πιο δύσκολο να αντέξουν οικονομικά οι φοιτητές. Το χάσμα μεταξύ οικονομική βοήθεια πακέτα από α ομοσπονδιακός μαθητης σχολειου δάνειο και το πραγματικό κόστος της συμμετοχής συνεχίζει να αυξάνεται.

Γι’ αυτό πολλοί φοιτητές στρέφονται σε ιδιωτικά δάνεια. Αλλά εάν έχετε κακή πίστωση ή δεν έχετε πίστωση, μπορεί να έχετε πρόβλημα να λάβετε έγκριση για δάνεια.

Υπάρχουν, ωστόσο, επιλογές εκεί έξω για να διαλέξετε. Ρίξτε μια ματιά σε πέντε από τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση για να δείτε ποια θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα και να διατηρήσετε τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσής σας.

Επισκόπηση των καλύτερων φοιτητικών δανείων για κακή πίστωση

Μάρκα Το καλύτερο για ΑΠΡ Απαιτείται ελάχιστη πίστωση
Αξιόπιστος Σύγκριση πολλαπλών επιλογών δανείου ξεκινώντας από 3,49% APR (με AutoPay)* και 1,19% Var. APR (με AutoPay), Δείτε τους όρους* 670
Δρασκελιά Κατανομή εισοδήματος N/A N/A
Φοιτητικά δάνεια ανάβασης Υποβολή αίτησης με συνυπογράφοντα Μεταβλητά ποσοστά μεταξύ 1,78% – 11,56% και σταθερές τιμές μεταξύ 4,81% – 14,54% για προπτυχιακούς 680 (χωρίς συνυπογράφοντα)
Χρηματοδότηση U Υποβολή αίτησης χωρίς συνυπογράφοντα 7,99% APR έως 14,49% APR (με έκπτωση αυτόματης πληρωμής) Κανένας
CommonBond Πολλαπλές επιλογές αποπληρωμής 3,74% ΑΠΡ σε 10,74% ΑΠΡ 660

Αξιόπιστος

 • Καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση - ΑξιόπιστοΆμεσος δανειστής – Οχι.
 • Τέλη προέλευσης – Κανένας.
 • Διάρκεια δανείου – 2 – 7 ετών.

Το Credible είναι μια ισχυρή επιλογή για ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια, επειδή αντί να είναι άμεσος δανειστής, σας συνδέει με πολλούς δανειστές σε ένα μέρος. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξετε με έναν δανειστή που λειτουργεί με τον τύπο της πίστωσής σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε πολλαπλές προσφορές χωρίς σκληρή έλξη στην πιστωτική σας έκθεση. Μπορείτε να συγκρίνετε τα επιτόκια και τους όρους δανείου δίπλα-δίπλα. Μόλις επιλέξετε μια πραγματική προσφορά δανείου, θα προχωρήσετε με την αίτηση με τον πραγματικό δανειστή και τότε πραγματοποιείται ένας σκληρός πιστωτικός έλεγχος.

Αξιόπιστος συνεργάζεται επίσης με δανειστές που επιτρέπουν σε έναν συνυπογράφοντα. Έτσι, εάν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις πίστωσης ή εισοδήματος μόνοι σας, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε το φοιτητικό σας δάνειο με έναν πιο έμπειρο δανειολήπτη (όπως ένας γονέας).

Οι δανειστές εντός του δικτύου της Credible προσφέρουν φοιτητικά δάνεια τόσο χαμηλά όσο $1.000 και μέχρι $100.000.

Μάθετε περισσότερα για το Credible ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Δρασκελιά

 • Καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση - StrideΆμεσος δανειστής – Ναί.
 • Τέλη προέλευσης – Κανένας.
 • Διάρκεια δανείου – 5 – 10 ετών.

Ο Stride παίρνει την ιδέα της αποπληρωμής βάσει του εισοδήματος και τη μεταφράζει σε μια ευέλικτη, ιδιωτική επιλογή φοιτητικού δανείου. Αντί να αποπληρώσετε το δάνειό σας με την ίδια μηνιαία πληρωμή (ή δυνητικά υψηλότερη, εάν έχετε δάνειο με μεταβλητό επιτόκιο που ανεβαίνει), η μηνιαία πληρωμή σας υπολογίζεται ως ποσοστό του μελλοντικού σας εισοδήματος.

Υπάρχει ένα όριο εισοδήματος ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε πληρωμές εάν ο μισθός σας πέσει κάτω από το ελάχιστο. Το Stride συνοδεύεται επίσης από μια καθορισμένη περίοδο απόσβεσης. Πρέπει να κάνετε πληρωμές μόνο για τόσους πολλούς μήνες και δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε περισσότερο από το διπλάσιο του δανεισμένου ποσού.

Εδώ είναι ένα υποθετικό σενάριο για το πώς ο Stride θα μπορούσε να λειτουργήσει για έναν δανειολήπτη. Ας υποθέσουμε ότι πήρατε ένα φοιτητικό δάνειο 20.000 $ και συμφωνήσατε να πληρώσετε το 4% του μισθού σας για μια πενταετία μετά την αποφοίτησή σας. Εάν η πρώτη σας δουλειά εκτός κολεγίου πλήρωνε 50.000 $, θα κερδίζατε περίπου 4.165 $ το μήνα (προ φόρων και κάθε είδους ασφάλισης υγείας ή συνταξιοδότησης). Με χρέωση 4%, η μηνιαία πληρωμή σας θα είναι λίγο πάνω από 165 $. Εάν λαμβάνετε αύξηση, η πληρωμή σας στο Stride θα αυξηθεί επίσης.

Μάθετε περισσότερα για το Stride ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Φοιτητικά δάνεια ανάβασης

 • Καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση - AscentΆμεσος δανειστής – Ναί.
 • Τέλη προέλευσης – Οχι.
 • Διάρκεια δανείου – Έως 20 ετών.

Το Ascent Student Loans διευκολύνει την ηλεκτρονική αίτηση για τα ιδιωτικά δάνειά σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε αποκτώντας προεπιλογή χωρίς πιστωτικό έλεγχο. Στη συνέχεια, θα εξετάσετε τις προσφορές σας και θα προσαρμόσετε τους όρους του δανείου με βάση τις ανάγκες σας (όπως να επιλέξετε ένα πιο μακροπρόθεσμο ή ένα σταθερό έναντι μεταβλητού επιτοκίου). Στη συνέχεια, θα ανεβάσετε ηλεκτρονικά αντίγραφα της τεκμηρίωσής σας. Εάν εγκριθείτε, τα χρήματα θα εκταμιευθούν.

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αίτηση με ή χωρίς συνυπογράφοντα για φοιτητικά δάνεια Ascent. Εάν δεν έχετε συνυπογράφοντα, θα χρειαστείτε ένα πιστωτικό αποτέλεσμα τουλάχιστον 680. Τα δάνεια μπορεί να φτάσουν έως και τα 200.000 $.

Οι όροι αποπληρωμής εξαρτώνται από το ποσοστό σας. Με ένα δάνειο σταθερού επιτοκίου, θα έχετε έως και 12 χρόνια για να αποπληρώσετε το δάνειο. Οι όροι δανείου με κυμαινόμενο επιτόκιο μπορούν να διαρκέσουν από 5 έως 20 χρόνια.

Ένα μοναδικό πλεονέκτημα των φοιτητικών δανείων Ascent είναι ότι μπορείτε να αποδεσμεύσετε τον συνυπογράφοντά σας αφού έχετε κάνει 24 διαδοχικές πληρωμές. Οι περισσότεροι άλλοι δανειστές σας αναγκάζουν να αναχρηματοδοτήσετε το δάνειο για να απορρίψετε τον συνυπογράφοντα, αλλά μπορείτε να το κάνετε με Δάνεια ανόδου ενώ διατηρείτε τους ίδιους όρους δανείου.

Μάθετε περισσότερα για τα φοιτητικά δάνεια Ascent ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας.

Χρηματοδότηση U

 • Καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση - Χρηματοδότηση UΆμεσος δανειστής – Ναί.
 • Τέλη προέλευσης – Οχι.
 • Διάρκεια δανείου – 10 χρόνια.

Χρηματοδότηση U σας βοηθά να λάβετε ιδιωτικό φοιτητικό δάνειο χωρίς συνυπογράφοντα. Τα ποσά των δανείων κυμαίνονται μεταξύ $3.000 και $10.000 κάθε σχολικό έτος. Αυτό είναι ένα μικρότερο ποσό από άλλους δανειστές, αλλά μπορεί να βοηθήσει με τυχόν κενά που έχετε στη χρηματοδότηση της κολεγιακής σας εκπαίδευσης.

Δεδομένου ότι η αίτηση δανείου σας δεν περιλαμβάνει συνυπογράφοντα, το Funding U εξετάζει άλλα κριτήρια, όπως το ακαδημαϊκό σας επίτευγμα, το φόρτο μαθημάτων, τον εκτιμώμενο χρόνο για να αποφοιτήσετε, την εργασιακή εμπειρία και τα προβλεπόμενα κέρδη.

Θα εξετάσουν την ταυτότητά σας, τη μεταγραφή και το βιογραφικό σας κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Εάν εγκριθείτε, το Funding U εκταμιεύει τα κεφάλαια του δανείου απευθείας στο σχολείο σας, με τη μισή πληρωμή να γίνεται για το φθινοπωρινό εξάμηνο και τη μισή για το εαρινό εξάμηνο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Funding U.

CommonBond

 • Καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση - CommonBondΆμεσος δανειστής – Ναί.
 • Τέλη προέλευσης – Οχι.
 • Διάρκεια δανείου – Έως 15 ετών.

Το CommonBond ξεχωρίζει ότι διαθέτει πολλαπλές επιλογές αποπληρωμής για να διαλέξετε όσο είστε ακόμα στο σχολείο. Μπορείτε να αναβάλλετε πλήρως τις πληρωμές, αν και οι τόκοι θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται και θα κεφαλαιοποιούνται μόλις αποφοιτήσετε (που σημαίνει ότι ο τόκος θα γίνει μέρος του υπολοίπου του δανείου σας). Ή μπορείτε να πληρώνετε 25 $ το μήνα, να πληρώνετε μόνο τόκους ή να επιλέξετε πλήρεις μηνιαίες πληρωμές.

Εκτός από τα προπτυχιακά φοιτητικά δάνεια, το CommonBond παρέχει επίσης χρηματοδότηση για μεταπτυχιακά, MBA, οδοντιατρικά και ιατρικά προγράμματα.

Όταν λαμβάνετε ένα φοιτητικό δάνειο CommonBond, θα συνδυάζεστε δωρεάν με έναν Money Mentor. Αυτός ο σύμβουλος είναι διαθέσιμος για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας ενώ είστε στο σχολείο. Μπορούν να προσφέρουν συμβουλές για τον προϋπολογισμό ή να βοηθήσουν σε πράγματα όπως η εύρεση εργασίας μερικής απασχόλησης ή πρακτικής άσκησης.

Μάθετε περισσότερα για το CommonBond.

Τι είναι τα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση;

Τα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να χρηματοδοτήσετε την κολεγιακή σας εκπαίδευση ανεξάρτητα από το πιστωτικό ιστορικό σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια είναι μια έξυπνη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε πριν εξερευνήσετε έναν ιδιωτικό δανειστή. Τα περισσότερα ομοσπονδιακά προγράμματα δεν απαιτούν πιστωτικό έλεγχο, αλλά πρέπει να πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις υπηκοότητας και ακαδημαϊκών. Και για πολλούς φοιτητές, τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια δεν καλύπτουν το πλήρες κόστος του κολεγίου.

ΠΤα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την οικονομική ανάγκη, ειδικά επειδή χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένο σκοπό και με την κατανόηση ότι ο κύριος δανειολήπτης δεν έχει ακόμη πολύ (ή κανένα) εισόδημα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση;

Τα φοιτητικά δάνεια με κακή πίστωση χρησιμοποιούνται συνήθως για την κάλυψη χρηματοδοτικών κενών που δεν λαμβάνετε μέσω πακέτων οικονομικής βοήθειας. Μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε έναν συνυπογράφοντα με ισχυρό πιστωτικό ιστορικό ή εισόδημα για να σας βοηθήσει να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τυπικά φοιτητικά δάνεια.

Διαβάστε περισσότερα: Τι σημαίνει πραγματικά να είσαι συνυπογράφος;

Γιατί δεν θα έπρεπε χρησιμοποιείτε φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση;

Προσπαθήστε να αποφύγετε ένα κακό πιστωτικό δάνειο εάν το πακέτο οικονομικής βοήθειας και οι υποτροφίες σας καλύπτουν τα δίδακτρα και τα έξοδά σας. Τα περισσότερα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια έρχονται με καλύτερα επιτόκια και όρους σε σύγκριση με τις επιλογές ιδιωτικού δανείου. Εάν αυτά τα χρήματα είναι αρκετά για να καλύψετε το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο των δαπανών του κολεγίου σας, μάλλον είναι καλύτερα να αποφύγετε αυτού του είδους τα φοιτητικά χρέη.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν συγκρίνετε τις επιλογές φοιτητικού δανείου σας.

Επιτόκιο

Τα φοιτητικά δάνεια παρέχονται είτε με σταθερό επιτόκιο είτε με μεταβλητό επιτόκιο. Ένα σταθερό επιτόκιο μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο υψηλότερο, αλλά συνοδεύεται από την ασφάλεια να έχετε πάντα την ίδια μηνιαία πληρωμή.

Ένα μεταβλητό επιτόκιο ξεκινά συχνά από χαμηλά, αλλά συνδέεται με κάποιο είδος δείκτη επιτοκίου. Εάν αυτό το επιτόκιο αλλάξει, το ποσοστό σας μπορεί επίσης να αλλάξει, συνήθως είτε μηνιαία είτε κάθε τρεις μήνες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει υψηλότερα επιτόκια και ένα μεγαλύτερο δάνειο ισορροπία με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, φροντίστε να λαμβάνετε υπόψη τυχόν χρεώσεις (όπως τέλος προέλευσης, για παράδειγμα). Τυχόν πρόσθετες χρεώσεις θα επιβαρύνουν επίσης ένα επιπλέον κόστος που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

Επιλογές αποπληρωμής

Ενώ α ομοσπονδιακός δάνειο συνήθως δεν απαιτεί πληρωμές μέχρι να αποφοιτήσετε (με ορισμένα δάνεια να επιδοτούν ακόμη και τους δεδουλευμένους τόκους), τα ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια διαφέρουν ως προς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τον χρόνο σας στο σχολείο. Ελέγξτε για να δείτε ποιες επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες. Οι τυπικές επιλογές περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση πλήρους πληρωμών, την πληρωμή τόκων μόνο ή την αναβολή πληρωμών — αν και αυτό συνήθως σημαίνει ότι ο τόκος σας θα συνεχίσει να συγκεντρώνεται και θα προκαλέσει μεγαλύτερο υπόλοιπο δανείου. Δεν προσφέρουν όλοι οι δανειστές τις ίδιες επιλογές, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις οικονομικές σας δεσμεύσεις ενώ είστε στο σχολείο, ώστε να μπορείτε να τις ανταποκριθείτε.

Περίοδος χάριτος

Τέλος, ρίξτε μια ματιά στο εάν περιλαμβάνεται ή όχι περίοδος χάριτος στην προσφορά ιδιωτικού φοιτητικού δανείου (ένα ομοσπονδιακός μαθητης σχολειου δάνειο έχει ενσωματωμένη αυτή την περίοδο). Ορισμένοι δανειστές μπορεί να αναβάλουν τις πληρωμές για τρεις μήνες μετά την αποφοίτησή τους, δίνοντάς σας χρόνο να βρείτε δουλειά και να τακτοποιηθείτε στη νέα σας ζωή.

Εάν είναι διαθέσιμη περίοδος χάριτος, μάθετε επίσης πώς συγκεντρώνονται οι τόκοι. Ίσως είναι πιο έξυπνο να αρχίσετε να κάνετε τις πληρωμές αν μπορείτε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε την αύξηση του υπολοίπου σας εάν χρεωθεί ο τόκος και κεφαλαιοποιηθεί.

Διαβάστε περισσότερα: Κατανόηση των περιόδων χάριτος, της αναβολής και της ανοχής φοιτητικού δανείου

Πώς να βελτιώσετε το πιστωτικό σας σκορ

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε το πιστωτικό σας σκορ, είτε είστε ακόμα στο κολέγιο είτε ήδη πτυχιούχος. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε τη μακροπρόθεσμη ζημιά και να βελτιώσετε πραγματικά τη βαθμολογία σας με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να βελτιώσετε το πιστωτικό σας σκορ, βήμα προς βήμα

Πληρώστε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως

Το ιστορικό πληρωμών είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στο πιστωτικό σας σκορ. Οποιοσδήποτε τύπος δανείου ή πιστωτικού προϊόντος αναφέρεται συνήθως στην πιστωτική σας έκθεση.

Οι έγκαιρες πληρωμές ενισχύουν τη βαθμολογία σας, ενώ καθυστερημένες πληρωμές άνω των 30 ημερών ή περισσότερες θα το βλάψουν. Πράγματα όπως ο λογαριασμός του κινητού σας τηλεφώνου μπορεί να μην αναφέρονται τακτικά, αλλά τυχόν παραβατικοί λογαριασμοί που πηγαίνουν στις εισπράξεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά.

Αποφύγετε να κάνετε αίτηση για τόνους πίστωσης

Η πιστωτική σας βαθμολογία πέφτει μερικούς πόντους κάθε φορά που κάνετε αίτηση για δάνειο ή πιστωτική κάρτα και ο δανειστής ασκεί σκληρή έλξη στην έκθεσή σας. Επιμείνετε στην υποβολή αίτησης για ευκαιρίες πίστωσης που έχουν σχεδιαστεί για το τρέχον πιστωτικό προφίλ σας. Επίσης, αναζητήστε πιστωτές που επεκτείνουν μια προσφορά ή προεπιλογή χωρίς να κάνετε σκληρό πιστωτικό έλεγχο.

Κρατήστε τα υπόλοιπα χαμηλά

Τα μεγάλα υπόλοιπα πιστωτικών καρτών έχουν ως αποτέλεσμα υψηλό δείκτη χρησιμοποίησης πίστωσης, ο οποίος τελικά προκαλεί πτώση της βαθμολογίας σας. Η κατοχή μιας πιστωτικής κάρτας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία ενός θετικού πιστωτικού ιστορικού, αλλά μόνο εάν τη χρησιμοποιήσετε με σύνεση. Αποφύγετε να κουβαλάτε μεγάλα υπόλοιπα από μήνα σε μήνα. Αντίθετα, προσπαθήστε να χρεώνετε μόνο ό,τι μπορείτε να εξοφλήσετε πλήρως. Θα βοηθήσει το πιστωτικό σας σκορ και θα σας εξοικονομήσει χρήματα από τόκους μακροπρόθεσμα.

Περίληψη

Είναι σίγουρα δυνατό να χρηματοδοτήσετε την κολεγιακή σας εκπαίδευση με φοιτητικά δάνεια, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται το πιστωτικό ιστορικό σας. Εξερευνήστε μερικά από τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια για κακή πίστωση ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε με το πτυχίο σας και να μην ανησυχείτε για το πώς θα το πληρώσετε.

Φροντίστε να ξεκινάτε πάντα πρώτα με ένα ομοσπονδιακό φοιτητικό δάνειο, αφού αυτά συνοδεύονται τρόπος χαμηλότερα επιτόκια.

Διαβάστε περισσότερα: