January 8, 2022 By Aown272 0

Πώς να βυθιστείτε στην κουλτούρα των startup

Το να ξεκινήσετε μια startup ή να μην ξεκινήσετε μια startup είναι το ερώτημα για τους πρωτοεμφανιζόμενους επιχειρηματίες. Αλλά, προτού εξοικειωθείτε με τον μύθο ότι θα ξεκινήσετε τη νέα, αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας με πλήρη αυτονομία μέσα σε μια νησιωτική φούσκα, εδώ είναι ο έλεγχος της πραγματικότητας:

Πρέπει να ξέρετε σε τι βάζετε τον εαυτό σας και ενδεχομένως τους άλλους. Το να βυθιστείτε στην κουλτούρα των startup είναι ο ιδανικός τρόπος για να μάθετε ποια εμπόδια θα πρέπει να ξεπεράσετε και τι απαιτείται για να μετατρέψετε αυτή την ιδέα που τροφοδοτεί τα όνειρά σας σε μια ζωντανή, αναπνέουσα, απτή επιχείρηση που πληρώνει τους ανθρώπους.

Είτε αναρωτιέστε πώς να ξεφύγετε από την αφάνεια και να προσγειωθείτε κατευθείαν στην κουλτούρα των startup είτε ποια είναι τα οφέλη του να βρίσκεστε κοντά σε άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε για να λάβετε αυτές τις απαντήσεις.

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα προς την μελλοντική σας περιουσία ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε κάποια εμπειρία. Τι καλύτερο να το κάνετε από το να ξεκινήσετε την εταιρεία σας;

Αλλά αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη βουτιά στα βάθη αυτών των μυστηριωδών επιχειρηματικών νερών, αρχίστε να ξοδεύετε το χρόνο σας δουλεύοντας για μια εταιρεία συγγενών ή φίλων.

Κλείστε ένα έντονο μάτι στο οποίο οι ευθύνες χειρίζονται ποιος. Εφόσον είστε εξοικειωμένοι με τον ιδιοκτήτη, φροντίστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις και να είστε ειλικρινείς σχετικά με τους στόχους σας για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Μάθετε ποιες δεξιότητες μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε και που δεν είχατε ιδέα ότι ήταν απαραίτητες.

Δίκτυο Οργανικά

Οι οργανικές, ένας προς έναν επικοινωνίες με τους πελάτες πρώτης γραμμής σας βοηθούν να κερδίσετε εμπιστοσύνη για την επιχείρησή σας και να μεταδώσετε τη λέξη σε όσους είναι πραγματικά περίεργοι και χρειάζονται αυτό που προσφέρετε.

Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, κάντε την να κυκλοφορεί επαγγελματικά στους συνδυασμούς λέξεων-κλειδιών που ταιριάζουν στη θέση σας στις αναζητήσεις Google, προσλαμβάνοντας τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που παρέχονται από Κέβιν Μίλερ και λάβετε περισσότερους εισερχόμενους δυνητικούς πελάτες στον ιστότοπό σας.

Μόλις έχετε τη σταθερή ροή της επισκεψιμότητας στον ιστό, αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε τις ανάγκες των ατόμων που εξυπηρετείτε.

Εάν αναζητάτε πελάτες που διευθύνουν οι ίδιοι τις επιχειρήσεις, έχετε την άμεση ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί τους και να βρείτε τρόπους να κάνετε ο ένας την εταιρεία του άλλου να λειτουργεί ομαλά.

Γιατί να παραμείνετε μόνοι σας σε ένα μοναχικό νησί startup όταν μπορείτε να μοιράζεστε μυστικά επιβίωσης με άλλες επιχειρήσεις από άλλους κλάδους που προσεγγίζουν εσάς;

Εξερευνήστε τον κλάδο σας

Με το να βυθιστείτε στη σκηνή των startup στην περιοχή σας, μπορείτε να βρείτε άλλους επιχειρηματίες ή όσους θέλουν να συνδεθούν με νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως επενδυτές άγγελων και ακόμη και απόφοιτοι πανεπιστημίου που θέλουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Ίσως είστε εσείς που είναι στη θέση του αναζητούντος εργασία. Έχοντας αναπτύξει δεξιότητες που μπορούν να ωφελήσουν τις μικρές επιχειρήσεις, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να μιλά απευθείας με τους ίδιους τους CEO και τους ιδρυτές αντί για απρόσωπα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού στο διαδίκτυο.

Μάθετε ποιοι οι τοπικοί παίκτες δημιουργούν επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τον κλάδο στον οποίο έχετε εμπειρία.

Πόσο συχνά θα είχατε αυτήν την ευκαιρία να επιλέξετε τα μυαλά των εξαιρετικών δημιουργών θέσεων εργασίας, αν στέλνατε απλώς ψηφιακά αντίγραφα του βιογραφικού σας τυχαία;

Κατανοήστε τις ανάγκες των πελατών σας

Οι καταναλωτές είναι σε επιφυλακή για προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν ιδιαίτερες ανάγκες, επιθυμίες, επιθυμίες ή ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Θέτοντας τον εαυτό σας στο πλαίσιο του μυαλού στο οποίο βρίσκεται ο πιθανός πελάτης σας, μπορείτε να αναπτύξετε αυθεντική ενσυναίσθηση για τις ανάγκες και τις ανησυχίες του για να βρείτε απλούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων τους.

Με την τεχνολογία να τρέχει άγρια ​​και να προσφέρει μια υπερφόρτωση πληροφοριών, λεπτομερειών και δεδομένων στα χέρια μας, είναι δύσκολο να συνδεθούμε με ανθρώπους στην πραγματική ζωή και να μας αγγίζουν οι συναισθηματικές ανησυχίες τους, είτε είναι ενθουσιασμένοι που αγοράζουν ένα νέο φόρεμα είτε ανησυχούν. σχετικά με τα τρόφιμα που είναι αρκετά υγιεινά ώστε να ενσωματωθούν στη διατροφή τους.

Το να βυθιστείτε στον κλάδο σας πρόσωπο με πρόσωπο θα σας βοηθήσει να συναντήσετε ανθρώπους που παθιάζονται με τα ίδια πράγματα με εσάς. Ανοίξτε, λοιπόν, τις γραμμές επικοινωνίας σας με τα άτομα του κλάδου σας που ενισχύουν τη σειρά των ευκαιριών που σας περιμένουν όταν η επιχείρησή σας μαγειρεύει με πλήρη απασχόληση.

Αφιερώστε χρόνο για να κατανοήσετε περαιτέρω τις αποφάσεις της εταιρείας σας και πώς οι αποφάσεις που παίρνει η εταιρεία σας επηρεάζουν όχι μόνο τους ανταγωνιστές και άλλους κλάδους, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους που θέλετε να εξυπηρετήσετε. Βάλτε τον εαυτό σας σε θέση να αποτρέψει τη δημιουργία σφηνών μεταξύ των startup επιχειρήσεων και των ιδανικών δημογραφικών καταναλωτών τους.

Ας είμαστε ξεκάθαροι σχετικά με τις αποφάσεις της εταιρείας σας. Το να είσαι υπεύθυνος μιας startup που δραστηριοποιείται σε έναν τομέα γεμάτο από άλλες ακμάζουσες εταιρείες σημαίνει ότι εσύ, ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα χρειαστεί να πλοηγηθείς με ανταγωνιστική και καινοτόμο ικανότητα.

Μείνετε άμεσα συνδεδεμένοι με τον κλάδο σας για να έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το πώς να επενδύσετε τους πόρους σας και τρόπους για να βελτιώσετε την προσέγγισή σας για τον εμπλουτισμό της εμπειρίας του πελάτη με την επωνυμία σας.

Χτίστε την αξιοπιστία σας

Η αξιοπιστία δεν είναι κάτι που φαίνεται μαγικά. πρέπει να κερδηθεί και να αποδειχθεί. Κατανοήστε τι σημαίνει για την επιχείρησή σας τα δεδομένα που δημιουργεί η εκκίνηση σας.

Βάλτε τον εαυτό σας στα κατάλληλα συνέδρια και συνέδρια που τροφοδοτούν το μέλλον του κλάδου σας.

Έχετε μια σαφή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των στοιχείων μάρκετινγκ, πωλήσεων, δημιουργικότητας και ανάπτυξης της εταιρείας σας. Μην αρκεστείτε σε γενικεύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως γρήγορα σημεία συζήτησης για να φαίνεστε πιο καλά ενημερωμένοι από ό,τι είστε.

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με πολύτιμες επιχειρηματικές πληροφορίες που μπορούν να διευρύνουν την αξία που μπορείτε να προσφέρετε ως ηγέτης σκέψης στον τομέα της εξειδίκευσής σας. Ξεκινήστε να διαμορφώνετε καλές συνήθειες και αποκτήστε κριτική επιχειρηματική γνώση στη διαδικασία.

Εάν αφήσετε την εστίαση και τη βύθιση των λεπτομερειών της επιχείρησής σας σε κάποιον άλλο, μπορεί τελικά να εργαστείτε για αυτόν.

Έτσι, εάν αυτή τη στιγμή διευθύνετε μια νεοσύστατη νεοσύστατη εταιρεία ή θέλετε να κάνετε σύντομα μια καριέρα στην επιχειρηματικότητα, ακολουθήστε αυτά τα μονοπάτια που οδηγούν στο να βυθιστείτε στην κουλτούρα των startup.