January 13, 2022 By Aown272 0

2021 Σε ανασκόπηση στο Growing Spaces Greenhouses

Εδώ στο Growing Spaces, είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη, την επέκταση και τη βελτίωση των κιτ γεωδαιτικών θερμοκηπίων, της εταιρείας και της κοινότητας συνολικά. Αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις φέτος με την πανδημία και τα παγκόσμια ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά εδώ πλησιάζουμε γρήγορα στο τέλος του τούνελ και υπάρχει φως! Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, έχουμε επεκτείνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας κατά σχεδόν 5.000 τετραγωνικά πόδια και πλέον τροφοδοτούμαστε 100% από ηλιακή ενέργεια. Έχουμε κάνει μερικές βελτιώσεις στην κατασκευή και στα κιτ μας που θα κάνουν την εγκατάσταση και την καθημερινή ευκολία.

Ανεμιστήρες ηλιακής ψύξης

Νέος ηλιακός ανεμιστήρας ψύξης

Μία από τις κύριες αλλαγές που κάναμε φέτος ήταν η βελτίωση του ανεμιστήρα ηλιακής ψύξης. Ο ηλιακός ανεμιστήρας Amtrak μπορεί να προστεθεί στους θόλους 15′ – 26′ Growing Domes (ο ένας έρχεται στάνταρ με τον 26′). Αυτός ο ανεμιστήρας ωθεί τα 1600 CFM σε σύγκριση με τον παλαιότερο ανεμιστήρα μας στα 900 CFM. Για τα Growing Domes 33′ και 42′, χρησιμοποιούμε έναν ανεμιστήρα τύπου gable από την Attic Breeze που ωθεί το 1925 CFM. Και τα δύο στυλ ανεμιστήρες ηλιακής ψύξης κατασκευάζονται περήφανα στις ΗΠΑ!

Drop-In Pond Liners

Η υπέργεια λίμνη περιλαμβάνει τώρα μια νέα και βελτιωμένη προσαρμοσμένη επένδυση σταγόνας που είναι 40 χιλιοστά PVC, επιπλέον 10 χιλιοστά από τις προηγούμενες προσαρμοσμένες επενδύσεις. Αυτές οι επενδύσεις συνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους για ελαττώματα υλικού ή ραφής. Ο κατασκευαστής εδρεύει στις ΗΠΑ και είναι βετεράνος.

Πολυανθρακικό

Οι προμηθευτές πολυανθρακικών μας έχουν αυξήσει την εγγύηση από 10 χρόνια σε 15 χρόνια έναντι κιτρίνισμα και ζημιάς από χαλάζι στο πολυανθρακικό. Αυτή είναι μια πλήρης εγγύηση 10 ετών και στη συνέχεια αναλογεί για τα επόμενα 5 χρόνια. Ξεκινήσαμε επίσης την εξώθηση ενός προσαρμοσμένου πλάτους για την εξάλειψη της στερέωσης κορυφής στους θόλους ανάπτυξης 18′ και 26′. Αυτό μας εξοικονομεί εργασία στο κατάστημα και μειώνει συντήρηση στον αναπτυσσόμενο θόλο σας.

Πόρτες

Όλα τα κιτ Growing Dome μας διατίθενται πλέον στάνταρ με προ-κρεμασμένη χαλύβδινη πόρτα. Οι θόλοι 42′ διατίθενται στάνταρ με δύο εισόδους. Οι θόλοι 15′ και 22′ διαθέτουν πόρτα 32″ x 80″, ενώ τα υπόλοιπα μεγέθη Dome διαθέτουν πόρτα 36″ x 80″.

Shopify

Ξεκινήσαμε τον νέο μας ιστότοπο Shopify, όπου μπορείτε να αγοράσετε κιτ Growing Dome, ανταλλακτικά και πρόσθετα. Εκεί θα βρείτε έναν Οδηγό Growing Dome Greenhouse που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τα διαφορετικά μεγέθη θόλου και επιλογές για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για εσάς και τον κήπο των ονείρων σας, όλα σε ένα συνοπτικό γράφημα. Η λειτουργία Request A Quote σάς επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές για τα διάφορα μεγέθη, τις αναβαθμίσεις και τις επιλογές εγκατάστασης χωρίς καμία πίεση. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να ελέγξετε ή να ελέγξετε τις προσφορές σας με έναν Σύμβουλο Growing Dome για να δείτε ποιες επιλογές ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους κηπουρικής σας.

Growing Spaces & Black Nickel στην Ουάσιγκτον, DC 2021

Επιχορήγηση Αστικής Γεωργίας

Η Growing Spaces είναι ενθουσιασμένη που προσφέρει το Grant Urban Farming για 3η συνεχή χρονιά. Το Urban Farming Grant δημιουργήθηκε για να βοηθήσει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς των οποίων η αποστολή ευθυγραμμίζεται με τη μεταφορά φρέσκων βιολογικών προϊόντων σε προσιτές τιμές στις ερήμους τροφίμων σε όλη τη χώρα. Χορηγήσαμε δύο επιχορηγήσεις το 2021 στο Black Nickel (Hustlaz 2 Harvesters & Garfield Terrace) στην Ουάσιγκτον DC και στο Peace Tree Parks στο Ντιτρόιτ, MI. Και τα δύο θα εμφανίζονται στο Podcast Urban Gardening στο εγγύς μέλλον. Η προθεσμία για τις νέες αιτήσεις είναι 31 Ιανουαρίου 2022. Κάντε αίτηση εδώ.

Κοιτάζοντας μπροστά για το 2022

Μεγάλο μέρος της εστίασής μας προς τη νέα χρονιά θα είναι η συνέχιση της βελτιστοποίησης του νέου χώρου παραγωγής μας, ώστε να μπορούμε να μειώσουμε τους χρόνους παράδοσης. Η ναυτιλία και η εφοδιαστική αλυσίδα θα αποτελέσουν επίσης σημαντικό επίκεντρο.

Ερευνούμε και αναπτύσσουμε ένα κλείστρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας για τους ανεμιστήρες Solar Attic στους θόλους 33′ και 42′. Εξερευνούμε επίσης ένα νέο άνοιγμα εξαερισμού ελεγχόμενης θερμοκρασίας, το MegaVent. Ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν την άνοιξη.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πολλα!

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς. Λόγω καλλιεργητών όπως εσείς μπορούμε να συνεχίσουμε την αποστολή μας να παρέχουμε Gardens That Thrive 365, ανεξάρτητα από το πού μένετε! Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη φυσική και εικονική κοινότητα που δημιουργήσαμε. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε νέο περιεχόμενο για να εμπνεύσουμε και να διδάξουμε άλλους για τον υπέροχο κόσμο των Growing Domes. Συνεχίστε να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, να εμπνέετε ο ένας τον άλλον και το πιο σημαντικό, να συνεχίσετε να μεγαλώνετε!


Μπορείτε να βρείτε όλα τα Featured Growing Dome που επισημαίνονται στο μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο “Ο ευτυχισμένος καλλιεργητής» στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μας (Facebook και Ίνσταγκραμ), και στο blog μας. Στο τέλος του έτους, δημιουργούμε ένα ετήσιο ημερολόγιο που περιλαμβάνει κάθε Dome of the Month. Τα στέλνουμε σε όλους τους συμμετέχοντες στο Dome of the Month, μαζί με δώρο καλούδια κηπουρικής του Growing Spaces! Κάντε αίτηση εδώ.

Εγγραφείτε στον Εσωτερικό Κύκλο

Ένα αποκλειστικό μέρος για κηπουρούς όλο το χρόνο. Ελάτε μαζί μας για να λαμβάνετε το μηνιαίο νέο μας δημοσίευμα, “The Happy Grower”. Όπου παρέχουμε ιστορίες κοινότητας, ενημερώσεις εκδηλώσεων, συμβουλές ειδικών κηπουρικής και αποκλειστικές προσφορές.