January 24, 2022 By Aown272 0

Η εφαρμογή Aurus Mobile — Πολύτιμα μέταλλα και DeFi

Στην Aurus παρέχουμε το λογισμικό, το δίκτυο και την υποδομή κρυπτογράφησης για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις πολύτιμων μετάλλων για να συγχωνευθούν με το μέλλον της χρηματοδότησης, με τη μορφή εφαρμογών DeFi και Web3 — δίνοντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μια τεράστια διευθυνσιοδοτούμενη αγορά και παθητικές ροές εσόδων σε κλίμακα τις επιχειρήσεις τους.

Εκτός από το να βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, η Aurus και οι συνεργάτες της είναι επίσης εδώ για να δώσουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στη σταθερότητα και την αξιοπιστία του χρυσού, του ασημιού και της πλατίνας με τη μορφή κουπονιών που συνδέονται με περιουσιακά στοιχεία. Προκειμένου να διευκολύνουμε την πρόσβαση σε αυτά τα διακριτικά πολύτιμα μέταλλα, έχουμε αναπτύξει μια φιλική και ασφαλή εφαρμογή για κινητά, ώστε ο καθένας να μπορεί εύκολα να αγοράσει, να αποθηκεύσει και να ανταλλάξει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία από την άνεση του smartphone του.

Η εφαρμογή Aurus Mobile κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο του 2021 και ο στόχος τους επόμενους μήνες είναι να γίνει αυτό το προϊόν κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο για τους ανθρώπους να αγοράζουν, να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν πολύτιμα μέταλλα, αλλά να βελτιώσουν τη χρηστικότητα των περιουσιακών σας στοιχείων δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τις εφαρμογές DeFi με απλό και ομαλό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποθέματά σας σε χρυσό, ασήμι και πλατίνα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικές ευκαιρίες απόδοσης στο DeFi, αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιό σας παθητικά και σταθερά ενώ στοιβάζετε γραμμάρια.

Το Aurus Mobile App είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για την αγορά, αποθήκευση, λήψη και μεταφορά όλων των κουπονιών Aurus τόσο στα δίκτυα Ethereum όσο και στο Polygon. Η εφαρμογή Aurus αλληλεπιδρά επίσης με την Aurus Vault Card, ένα εξαιρετικά ασφαλές κρύο πορτοφόλι για την αποθήκευση των κουπονιών σας, διατηρώντας τα ιδιωτικά σας κλειδιά εκτός σύνδεσης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στα δύο App Store και Google Play.

Δημιουργία πορτοφολιού

Η εφαρμογή Aurus σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού (ή να εισαγάγετε ένα υπάρχον πορτοφόλι) σε δευτερόλεπτα, και επίσης αλληλεπιδρά με την κάρτα Aurus Vault (και Aurus Gold Card V1), η οποία είναι ένα πορτοφόλι υλικού υψηλής ασφάλειας που δημιουργήθηκε από την Tangem για την αποθήκευση του Aurus κουπόνια με οποιοδήποτε τηλέφωνο με δυνατότητα NFC.

Η υποστήριξη πολλαπλών πορτοφολιών στην εφαρμογή Aurus είναι μια καταπληκτική δυνατότητα, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε την αποθήκευση των περιουσιακών σας στοιχείων σε δύο διαφορετικά πορτοφόλια, ενώ διαχειρίζεστε τα πάντα σε μία μόνο συσκευή!

Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας του πορτοφολιού σας

Η δημιουργία ενός αντιγράφου ασφαλείας μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα κύρια βήματα για τη διασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων. Ένα αντίγραφο ασφαλείας πορτοφολιού προστατεύει τα ψηφιακά σας διακριτικά από αστοχία υπολογιστή ή λογισμικού και θα σας βοηθήσει επίσης να ανακτήσετε τα διακριτικά σας μετά την κλοπή ή την απώλεια της συσκευής σας.

Εάν δημιουργείτε ένα πορτοφόλι λογισμικού στην εφαρμογή Aurus, φροντίστε πάντα να δημιουργείτε ένα αντίγραφο ασφαλείας, που σημαίνει να καταγράψετε ή να αποθηκεύσετε μια Μυστική Φράση 24 λέξεων. Αυτή η μυστική φράση θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε ή να ανακτήσετε το πορτοφόλι και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας αμέσως μετά τη δημιουργία του πορτοφολιού ή στη συνέχεια μεταβαίνοντας στις “Ρυθμίσεις” και πατώντας στο “Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας”.

Απαιτείται οπωσδήποτε ένα αντίγραφο ασφαλείας του πορτοφολιού σας για να μπορέσετε να εισαγάγετε το πορτοφόλι σας σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στη συσκευή ή στην εφαρμογή για κινητά και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση του πορτοφολιού σας μετά τη διαγραφή ή την αποσύνδεσή του από την εφαρμογή.

«Να θυμάστε πάντα να κρατάτε τη Μυστική Φράση σας ασφαλή, μην τη χάσετε και ποτέ μην τη μοιραστείτε με κανέναν».

Παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου σας σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του χαρτοφυλακίου και των περιουσιακών σας στοιχείων μέσω ενός διαδραστικού γραφήματος και στατιστικών στοιχείων κλειδιών που βρίσκονται στην ενότητα Πορτοφόλι της εφαρμογής Aurus. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου σας με την πάροδο του χρόνου και να έχετε ορατότητα ιστορικών συναλλαγών, όπως αγορές, μεταφορές και καταθέσεις. Εργαζόμαστε τώρα για να προσθέσουμε περισσότερες λειτουργίες σε αυτήν την ενότητα, προκειμένου να σας παρέχουμε χρήσιμες και ακριβείς πληροφορίες για τη λήψη πλήρως ενημερωμένων επενδυτικών αποφάσεων.

Μεταφέρετε μάρκες με την ταχύτητα του φωτός!

Στην ενότητα Πορτοφόλι της εφαρμογής ή χρησιμοποιώντας το κουμπί γρήγορης δράσης (Λ) μπορείτε να μεταφέρετε και να λάβετε οποιοδήποτε από τα διακριτικά σας Aurus χρησιμοποιώντας το δίκτυο Ethereum ή Polygon. Με το Ethereum θα χρειαστείτε λίγο ETH στο πορτοφόλι σας για να πληρώσετε για τις χρεώσεις φυσικού αερίου, οι οποίες ήταν αρκετά ακριβές τους τελευταίους μήνες, ενώ με το Polygon θα χρειαστείτε μόνο μερικά διακριτικά MATIC, με το κόστος συναλλαγών να κυμαίνεται μεταξύ 0,01 $ και 0,08 $ ανά συναλλαγή .

Πριν μεταφέρετε μάρκες, ελέγχετε πάντα στις Ρυθμίσεις ποιο δίκτυο χρησιμοποιείτε και ποιο είναι το δίκτυο στο οποίο εκτελούνται τα κουπόνια σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Ethereum για τη μεταφορά στοιχείων, τα διακριτικά σας πρέπει να εκτελούνται στο Ethereum και εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Polygon, τα διακριτικά σας θα πρέπει να εκτελούνται στο δίκτυο του Polygon. Μπορείτε να ελέγξετε σε ποιο δίκτυο λειτουργούν τα διακριτικά σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και πατώντας στο Δίκτυο.

Συμβατότητα πολλαπλών αλυσίδων

Όπως ίσως γνωρίζετε μέχρι τώρα, τα διακριτικά Aurus υποστηρίζονται τόσο από τα δίκτυα Ethereum όσο και από το Polygon. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την επιλογή 1) να διατηρήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα διακριτικά σας στο βασικό επίπεδο (Ethereum) που μπορεί να συνεπάγεται ακριβότερο κόστος συναλλαγής (περίπου 20–100 $ p/tx) λόγω της μεγάλης συμφόρησης του δικτύου, ή 2 ) μετακινήστε τα διακριτικά σας σε μια πλευρική αλυσίδα (Πολύγωνο), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα διακριτικά σας με χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών (περίπου 0,01 $ p/tx) και βελτιωμένη ταχύτητα συναλλαγής. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο δίκτυο θα χρησιμοποιήσετε στις “Ρυθμίσεις”.

Συμβατότητα πολλαπλών στοιχείων

Τόσο το πορτοφόλι λογισμικού στην εφαρμογή Aurus όσο και η κάρτα Aurus Vault είναι συμβατά με πολλά περιουσιακά στοιχεία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε, να λάβετε και να μεταφέρετε AurusGOLD (AWG), AurusSILVER (AWS), AurusPlatinum (AWP) και AurusDeFi (AWX), συν ETH (Ethereum) και MATIC (Πολύγωνο) σε αυτά τα δύο πορτοφόλια.

Θα θέλατε να αποθηκεύσετε περισσότερα στοιχεία στην εφαρμογή Aurus; Μην ανησυχείτε, εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε ορισμένα σταθερά νομίσματα και κρυπτονομίσματα από άλλα οικοσυστήματα για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, αυτά θα κυκλοφορήσουν στην εφαρμογή πολύ σύντομα.

Αγορά μάρκες απρόσκοπτα

Στην ενότητα “Market” της εφαρμογής Aurus μπορείτε να αγοράσετε AurusGOLD (AWG) και AurusDeFi (AWX) γρήγορα και εύκολα με την πιστωτική σας κάρτα χρησιμοποιώντας το εργαλείο CEXDirect. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε AurusGOLD, AurusSILVER, AurusPLATINUM και AurusDeFi απευθείας από διαφορετικούς συνεργαζόμενους διανομείς, όπως Άμεσο χρυσό, Όμιλος Aurica, AgaBullion, GoldDirect και CEX.IO.

Η αγορά ETH (Ethereum), MATIC (Polygon) και άλλων κρυπτονομισμάτων θα είναι δυνατή τους επόμενους μήνες χρησιμοποιώντας το CEXDirect και άλλες ράμπες fiat-on.

Συνδέστε την Aurus Vault Card σας

Η κάρτα Aurus Vault Card είναι ένα πορτοφόλι υλικού συμβατό με πολλά περιουσιακά στοιχεία που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τα AurusGOLD, AurusSILVER, AurusPLATINUM, AurusDeFi, ETH και MATIC. Με την εφαρμογή Aurus, μπορείτε να σαρώσετε την κάρτα σας Vault με σχεδόν οποιοδήποτε τηλέφωνο με δυνατότητα NFC, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επαληθεύσετε το υπόλοιπό σας και να εξαγάγετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε περίπτωση που θέλετε να τα μετακινήσετε σε άλλο πορτοφόλι ή ανταλλαγή.

Για να βελτιώσετε την ασφάλεια της κάρτας σας, μπορείτε να ορίσετε έναν 4ψήφιο κωδικό PIN ή να αντικαταστήσετε τον υπάρχοντα κωδικό PIN που δημιουργήσατε για το ξεκλείδωμα της εφαρμογής Aurus (Pro-συμβουλή: ο κωδικός PIN είναι αυτόματα ο ίδιος για το ξεκλείδωμα της εφαρμογής Aurus και για χρησιμοποιώντας την κάρτα Vault).

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικυρώσει τη συμβατότητα της Aurus Vault Card με το smartphone σας:

  • iOS: Χρησιμοποιήστε μοντέλα iPhone (από iPhone 7 και νεότερες εκδόσεις) με iOS 13 ή iOS 14.
  • Android: Χρησιμοποιήστε smartphone Android 5.1+ με υποστήριξη NFC και ανάγνωσης ετικετών.

Τι άλλο έρχεται στην εφαρμογή Aurus;

Πρόσβαση σε πρωτόκολλα DeFi: Ακολουθώντας μας συνεργασία με το Quickswap και Moonfarm, θα προσθέσουμε αυτές τις πλατφόρμες στην ενότητα Market στην εφαρμογή Aurus, όπου θα μπορείτε να παρέχετε ρευστότητα με τα διακριτικά σας σε διαφορετικά pools για να κερδίσετε έσοδα από συναλλαγές, που πληρώνονται σε πολύτιμα μέταλλα και άλλα κρυπτονομίσματα. Θα υπάρχουν επίσης ευκαιρίες καλλιέργειας απόδοσης, όπου μπορείτε να δανείσετε ή/και να ποντάρετε τα κουπόνια σας Aurus για να κερδίσετε ενδιαφέρον.

Γέφυρα Polygon/Ethereum: Ένα εργαλείο γεφύρωσης εντός εφαρμογής για να γεφυρώσετε εύκολα τα διακριτικά σας από το Ethereum στο δίκτυο Polygon και αντίστροφα.

Υποστήριξη Stablecoin: Για να αλληλεπιδράσουμε με ορισμένα πρωτόκολλα DeFi και για να αποθηκεύσετε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία, πρόκειται να υποστηρίξουμε ορισμένα σταθερά νομίσματα και κρυπτονομίσματα, όπως το USDC και το DAI. Αυτοί οι τύποι κρυπτονομισμάτων θα είναι χρήσιμοι κατά την προσθήκη ρευστότητας σε ορισμένες ομάδες στο DeFi, όπως π.χ AWX-USDC ή AWG-USDC (προσεχώς).

Ποντάρισμα και αξίωση AWX: AurusDeFi (AWX) είναι το σύμβολο ανταμοιβής που τροφοδοτεί το οικοσύστημα Aurus. Το AWX δίνει το δικαίωμα στους κατόχους του να διεκδικούν ανταμοιβές οικοσυστήματος, που πληρώνονται σε μάρκες Gold, Silver και Platinum. Το 1ο τρίμηνο–2022, η εφαρμογή Aurus θα ενσωματώσει τον μηχανισμό Stake & Claim για τους κατόχους AWX για να αρχίσουν να συγκεντρώνουν και να διεκδικούν αυτές τις ανταμοιβές οικοσυστήματος.

Και πολλά άλλα έρχονται!

Κατεβάστε το Aurus Mobile App δωρεάν εδώ: App Store και Google Play.

Σχετικά με τον Aurus

Η Aurus παρέχει το λογισμικό, το δίκτυο και την υποδομή κρυπτογράφησης για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις πολύτιμων μετάλλων για να συγχωνευθούν με το μέλλον των χρηματοοικονομικών, με τη μορφή εφαρμογών DeFi και Web3 — δίνοντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μια τεράστια διευθυνσιοδοτούμενη αγορά και παθητικές ροές εσόδων. Για περισσότερες πληροφορίες: aurus.io

Θυμηθείτε να συμμετάσχετε Aurus στο Telegram και ακολουθήστε Το Twitter του Aurus!