February 1, 2022 By Aown272 0

Η Aurus εκδημοκρατίζει τα πολύτιμα μέταλλα με λύσεις Blockchain που κατασκευάστηκαν από τη Zitec

Aurus είναι μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ενδυναμώνει τη βιομηχανία πολύτιμων μετάλλων με υπηρεσίες βασισμένες σε blockchain για να φέρει επανάσταση στην προσβασιμότητα και τη χρηστικότητα των πολύτιμων μετάλλων.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η βιομηχανία πολύτιμων μετάλλων είναι παραδοσιακή από πολλές απόψεις. Εμπορεύματα όπως ο χρυσός, η πλατίνα ή το ασήμι έχουν ιστορική αξιοπιστία και θεωρούνται ευρέως ως ασφαλείς επενδύσεις τόσο από ιδιωτικά μέρη όσο και από ιδρύματα, ειδικά σε περιόδους αβεβαιότητας. Παρά το γεγονός ότι τα πολύτιμα μέταλλα είναι μία από τις πιο μακροχρόνιες επενδυτικές επιλογές, έχουν αρκετά αδύναμα σημεία σε σύγκριση με άλλους τύπους περιουσιακών στοιχείων χαρτοφυλακίου. Είναι ένας κλάδος που έχει καθυστερήσει να υιοθετήσει σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες στις διαδικασίες συναλλαγών. Η προβλεψιμότητα είναι πολύ υψηλή, ειδικά για τον χρυσό, ωστόσο, τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά και τα έσοδα δημιουργούνται αργά.

Η αποθήκευση εμπορευμάτων όπως ο χρυσός είναι επίσης απαγορευτική, προσθέτοντας ένα ήδη δύσκολο μοντέλο ιδιοκτησίας. Μπορεί να είναι δύσκολο για έναν επενδυτή που θέλει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του με πολύτιμα μέταλλα για πρώτη φορά, ειδικά χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις.

Για τους μεσίτες πολύτιμων μετάλλων που εξυπηρετούν τη λιανική αγορά, υπάρχουν πολλές υλικοτεχνικές προκλήσεις. Κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει μια αγορά, ο χρυσός (ή οποιοδήποτε άλλο πολύτιμο μέταλλο) πρέπει να αποσταλεί φυσικά.

Η Aurus θέλει να κάνει τις εμπορικές συναλλαγές πολύτιμων μετάλλων προσιτές σε οποιονδήποτε έχει τόσο λίγα όσο μια φορητή συσκευή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLOCKCHAIN

Η ομάδα ειδικών της Aurus στον χρηματοοικονομικό τομέα και στον τομέα των πολύτιμων μετάλλων είχε δημιουργήσει ένα οικοσύστημα παρόχων χρυσού, θησαυροφυλάκιων και διανομέων. Στη συνέχεια, η Aurus στράφηκε στη Zitec για να παράσχει την τεχνική λύση.

Η ομάδα ανάπτυξης τεχνολογίας κινητών και blockchain (MBAT) αξιοποίησε την τεχνολογία blockchain για να δημιουργήσει διακριτικά από πολύτιμα μέταλλα (AWG, AWS, AWP) και AurusDeFi (AWX).

Τα token αναπτύσσονται στο blockchain Ethereum και Polygon και υποστηρίζονται πλήρως από φυσικά bullions. Μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν ανά πάσα στιγμή, δίνοντάς τους έναν ισχυρό συνδυασμό μεταξύ της αξιοπιστίας εμπορευμάτων όπως ο χρυσός και των πλεονεκτημάτων των κρυπτονομισμάτων.

Η Zitec σχεδίασε και εφάρμοσε επίσης την εφαρμογή Aurus για κινητά, ένα ενιαίο κατάστημα για την εμπορία και την αποθήκευση πολύτιμων μετάλλων. Οι μηχανικοί μας ήθελαν να φτιάξουν μια εφαρμογή με βελτιωμένη χρηστικότητα για να διευκολύνουν τη χρηστικότητα των πολύτιμων μετάλλων και να παράγουν απόδοση. Ως πλήρης τεχνολογικός συνεργάτης για την Aurus, η Zitec παρέχει επίσης συντήρηση και υποστήριξη για μελλοντική ανάπτυξη.

Δείτε την εφαρμογή Aurus Mobile εδώ: iOS, Android

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Η Aurus έχει αντιγράψει με επιτυχία ψηφιακά την αγορά των πολύτιμων μετάλλων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει εκδημοκρατίσει την πρόσβαση σε εμπορεύματα όπως ο χρυσός και το ασήμι. Οι ιδιώτες επενδυτές και τα ιδρύματα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μάρκες πολύτιμων μετάλλων Aurus για να αγοράσουν ή να πουλήσουν πολύτιμα μέταλλα χρησιμοποιώντας την ασφαλή εφαρμογή για κινητά, ενώ έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν το φυσικό εμπόρευμα ανά πάσα στιγμή. Όλα τα μάρκες υποστηρίζονται από 1 γραμμάριο φυσικής κατανομής χρυσού, ασημιού ή πλατίνας.

Έχοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, το Aurus δεν βασίζεται σε ένα μόνο θησαυροφυλάκιο ή πηγή χρυσού, καθιστώντας το μια αποκεντρωμένη επιλογή. Το κόστος αποθήκευσης έχει ουσιαστικά εξαλειφθεί και οι συναλλαγές δεν χρειάζεται πλέον να ολοκληρώνονται με την άφιξη του φυσικού εμπορεύματος, καθώς τα μάρκες παρέχουν έναν απρόσκοπτο τρόπο συναλλαγών.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain για την επιχείρησή σας, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή.

Η Aurus παρέχει το λογισμικό, το δίκτυο και την υποδομή κρυπτογράφησης για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις πολύτιμων μετάλλων για να συγχωνευθούν με το μέλλον των χρηματοοικονομικών, με τη μορφή εφαρμογών DeFi και Web3 — δίνοντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μια τεράστια διευθυνσιοδοτούμενη αγορά και παθητικές ροές εσόδων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε aurus.io