March 16, 2022 By Aown272 0

Πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards

Η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards είναι μια σταθερή επιλογή για φοιτητές, αλλά δεν διαθέτει λίγη δύναμη πυρός για να θεωρηθεί μια ισχυρή κάρτα για όλους.

Μια ολοκληρωμένη πιστωτική κάρτα για φοιτητές θα προσφέρει:

 1. Χαμηλά επιτόκια.
 2. Εργαλεία προστασίας του χρέους και δημιουργίας πιστώσεων.
 3. Ανταμοιβές επιστροφής μετρητών.
 4. Ένα ή δύο προνόμια.

Αλλά περιέργως, η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards παραλείπεται ακριβώς πάνω γράμματα Α και Β, και αντ’ αυτού στοιβάζονται στα Γ και Δ.

Στους κατόχους καρτών που αναζητούν μια απλή δομή κερδών θα αρέσει αυτή η κάρτα, καθώς προσφέρει μια γενναιόδωρη επιστροφή μετρητών 1,5% σε όλες τις αγορές, χωρίς ετήσια χρέωση να ανησυχείτε. Ωστόσο, δεν θα έχετε κανένα από τα εργαλεία δημιουργίας πιστώσεων ή προστασίας του χρέους που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές του.

Συνολικά, όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνετε στην πρώτη σας πιστωτική κάρτα.

Βασικά στοιχεία

 • Το καλύτερο για – Οι μαθητές χτίζουν πιστωτικές μονάδες.
 • Μπόνους εγγραφής – N/A.
 • Επιστροφή μετρητών – Απεριόριστο 1,5% επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά.
 • Εισαγωγή APR – N/A.
 • Τακτικό Απρίλιο – 15,24% – 25,24% (Μεταβλητό).
 • Προνόμια και μοναδικά χαρακτηριστικά – Εκτεταμένη Εγγύηση, Ασφάλιση Ταξιδιωτικού Ατυχήματος, Δωρεάν Υπηρεσία Θυρωρείου.

Σε βάθος ανάλυση των Πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards

Ας κάνουμε μια βαθιά βουτιά στην πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards.

Ανταμοιβές

Η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards προσφέρει 1,5% επιστροφή μετρητών σε όλες τις αγορές, καθημερινά.

Αυτό είναι. Καθαρό και απλό.

Στην αρχή, η απουσία εναλλασσόμενων κατηγοριών δαπανών με επιστροφή μετρητών 5% μπορεί να φαίνεται δυσάρεστη, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια καλή φοιτητική πιστωτική κάρτα που προσφέρει 5% επιστροφή σε οτιδήποτε.

Και η προσφορά μιας κουβέρτας επιστροφής μετρητών 1,5% σε όλα έχει και τα πλεονεκτήματά της.

 1. Πρώτα απ ‘όλα, σημαίνει ότι ως πολυάσχολος μαθητής, δεν θα χρειάζεται να παρακολουθείτε συνεχώς εναλλασσόμενες κατηγορίες ανταμοιβών. Προσωπικά έχω νιώσει ένα μείγμα απογοήτευσης και FOMO όταν ξεχνάω ότι εγώ θα μπορούσε έλαβα 5% επιστροφή σε μια μεγάλη αγορά, αν θυμόμουν να χρονομετρήσω σωστά την αγορά.
 2. Δεύτερον, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών δεν προσφέρουν 5% επιστροφή μετρητών από την καλοσύνη της συλλογικής τους καρδιάς. Προσπαθούν να ενθαρρύνουν τις δαπάνες — κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά είναι είναι προβληματική όταν είστε μαθητής που προσπαθεί να τηρήσει έναν προϋπολογισμό, να δημιουργήσει πίστωση και να αντισταθεί στις παρορμητικές δαπάνες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards με επιστροφή μετρητών 1,5% σε όλες τις αγορές ταιριάζει τόσο πολύ στους φοιτητές — καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα ανταποδοτική χωρίς να ενθαρρύνει μη βασικές αγορές.

Μπόνους

Η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards δεν έχει μπόνους εγγραφής. Όμως, όπως η έλλειψη εναλλασσόμενων κατηγοριών ανταμοιβών της κάρτας, έτσι και η έλλειψη μπόνους εγγραφής δεν είναι αναγκαίως μια κραυγαλέα έλλειψη.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των πιστωτικών καρτών επιβράβευσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μπόνους εγγραφής δεν είναι αυτόματα — συνήθως απαιτούν από εσάς να ξοδέψετε ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως χιλιάδες δολάρια).

Αυτά είναι χρήματα που πολλοί φοιτητές απλώς δεν έχουν!

ΑΠΡ

Η κατάσταση APR της πιστωτικής κάρτας Capital One Quicksilver Student Cash Rewards είναι, ειλικρινά, το μεγαλύτερο μειονέκτημά της.

Η κάρτα χρεώνει 15,24% – 25,24% (Μεταβλητό) Απρίλιο για όλες τις αγορές από την πρώτη μέρα.

Εάν είστε νέοι στην πιστωτική κάρτα APR, δείτε πώς λειτουργεί.

Ας υποθέσουμε ότι τοποθετείτε χρεώσεις αξίας 1.000 $ στην κάρτα σας και δεν μπορείτε να τις επιστρέψετε μετά από 30 ημέρες (αν και δεν θα το κάνατε αυτό επειδή γνωρίζετε ότι πρέπει να εξοφλείτε το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας στο ακέραιο κάθε μήνα). Δείτε πώς μπορείτε να υπολογίσετε πόσους τόκους θα οφείλετε:

 1. Διαιρέστε το APR σας με το 365, άρα 0,2699 / 365 = 0,00074.
 2. Πολλαπλασιάστε με το υπόλοιπό σας, οπότε 0,074 x 1.000 $ = 0,74 $.
 3. Πολλαπλασιάστε με τις ημέρες στον κύκλο χρέωσής σας, άρα 0,74 $ x 30 = 22,20 $.

Τα 22,20 $ μπορεί να μην ακούγονται πολλά, αλλά το χρέος της πιστωτικής κάρτας μπορεί να χιονίσει γρήγορα. Γι’ αυτό είναι κάτι παραπάνω από λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards δεν διαθέτει δίχτυα ασφαλείας για την προστασία των νεαρών κατόχων καρτών της από το χρέος.

Ετήσια συνδρομή

Η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards δεν χρεώνει ετήσια χρέωση, η οποία είναι τυπική μεταξύ των καρτών ανταμοιβής που επικεντρώνονται στους φοιτητές.

Άλλες αμοιβές

Κάθε φορά που σκέφτεστε να εγγραφείτε για μια πιστωτική κάρτα, θα θέλετε να εξοικειωθείτε όχι μόνο με τα προνόμια και τα μπόνους, αλλά και με τις χρεώσεις. Σε τελική ανάλυση, μια μεγάλη αμοιβή “gotcha” μπορεί να εξαφανίσει μήνες ανταμοιβών επιστροφής μετρητών που κερδήθηκαν με κόπο.

Στην περίπτωση της πιστωτικής κάρτας Capital One Quicksilver Student Cash Rewards, οι χρεώσεις είναι αρκετά τυπικές τιμές.

 • Ετήσια συνδρομή – $0.
 • Τέλος μεταφοράς υπολοίπου – 3%.
 • Μεταφορά υπολοίπου Απρίλιος – Διαφέρει ανάλογα με τον κάτοχο της κάρτας.
 • Προκαταβολή μετρητών – Περισσότερο από 3% ή 10 $.
 • Τέλη καθυστερημένης πληρωμής – Έως $40.

Περιέργως, το Capital One ισχυρίζεται ότι ενδέχεται προσφέρετε στους νέους κατόχους καρτών ένα προωθητικό APR, χωρίς να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά δεν θα έκανα αίτηση για αυτήν την κάρτα με σκοπό να μεταφέρω ένα υπόλοιπο από την παλιά σας κάρτα, καθώς η προσφορά μπορεί να χάσει και θα χτυπηθείτε κατά 15,24% – 25,24% (Μεταβλητή) Απρ.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε τόκους μέσω μεταφοράς υπολοίπου, σκεφτείτε τη λίστα του MU30 Πιστωτικές κάρτες Best Balance Transfer.

Μοναδικά προνόμια και προνόμια

Τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά με τα προνόμια και τα προνόμια της πιστωτικής κάρτας Capital One Quicksilver Student Cash Rewards.

Σε μια κάπως εκπληκτική κίνηση, η Capital One φόρτωσε θετικά τις κάρτες ανταμοιβής σπουδαστών με ειδικές δυνατότητες που συνήθως προορίζονται για κάρτες κορυφαίας κατηγορίας με ετήσιες χρεώσεις.

 • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό. Κατευθύνεστε στο Παρίσι για να συναντηθείτε με έναν φίλο; Μην ανησυχείτε για κάθε συναλλαγή – όπως πολλές κάρτες επιβράβευσης ταξιδιού, η πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής για αγορές που πραγματοποιούνται εκτός ΗΠΑ
 • Εκτεταμένη εγγύηση. Οι εγγυήσεις καταστήματος και κατασκευαστή θα διπλασιαστούν αυτόματα εάν αγοράσατε το προϊόν χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards (δυστυχώς, αυτό το προνόμιο δεν ισχύει για αυτοκίνητα!).
 • Το πιστωτικό όριο αυξήθηκε μετά από έξι μήνες. Υπό την προϋπόθεση ότι κάνετε έγκαιρες πληρωμές, θα ληφθεί υπόψη αυτόματα η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου σε μόλις έξι μήνες.
 • Ευθύνη απάτης 0 $. Εάν η πιστωτική σας κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards κλαπεί ποτέ και χρησιμοποιηθεί για δόλιες χρεώσεις, η Capital One δεν θα σας θεωρήσει υπεύθυνο για αυτές (απλώς φροντίστε να αναφέρετε την κλεμμένη κάρτα σας το συντομότερο δυνατόν!).
 • Αυτόματη πληρωμή. Το Capital One σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε την αυτόματη πληρωμή, ώστε να μην χάνετε ποτέ μια πλήρη (ή την ελάχιστη) πληρωμή στον λογαριασμό σας. Θεωρήστε αυτό το βήμα απαραίτητο!
 • Ασφάλιση ατυχήματος ταξιδιού. Εάν αγοράσετε ένα ταξίδι χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards, εσείς και τα εξαρτώμενα μέλη σας θα ασφαλιστείτε αυτόματα έως και 100.000 $ για απώλεια ζωής, άκρων, όρασης, ομιλίας ή ακοής ενώ βρίσκεστε στο αεροδρόμιο ή στο αεροπλάνο. Αρκετά απίθανο να συμβεί, σίγουρα, αλλά είναι ωραίο να το έχουμε.
 • Δωρεάν υπηρεσία θυρωρείου. Αναζητάτε συμβουλές για ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση; Μπορείτε να καλέσετε το Capital One και να λάβετε δωρεάν καθοδήγηση από την υπηρεσία θυρωρού που διαθέτει όλο το 24ωρο.
 • 24ωρες υπηρεσίες ταξιδιωτικής βοήθειας. Εάν η πιστωτική σας κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards χαθεί ή κλαπεί ποτέ, όχι μόνο δεν θα είστε υπεύθυνοι για δόλιες χρεώσεις, αλλά θα λάβετε μια έκτακτη αντικατάσταση και μια προκαταβολή μετρητών αμέσως.

Αυτά τα προνόμια μπορεί να μην αξίζουν πολλά σε καθημερινή βάση, αλλά ιδιαίτερα κακό ημέρα, μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμα.

Για παράδειγμα, εάν η τηλεόρασή σας των 1.000 $ ξαφνικά σβήσει για εσάς τρεις εβδομάδες μετά τη λήξη της εγγύησης του κατασκευαστή, μην ανησυχείτε, η πιστωτική σας κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards θα καλύψει την αντικατάσταση, εφόσον χρησιμοποιήσατε την κάρτα για την αγορά της τηλεόρασης .

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε με την πιστωτική κάρτα Capital One Quicksilver Student Cash Rewards;

Κανονικά, εδώ θα σας έδειχνα ένα μεγάλο γράφημα με διάφορες κατηγορίες δαπανών, ποσοστά και θα υπολόγιζα πόσα χρήματα θα μπορούσατε να κερδίσετε σε μετρητά ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας. Αλλά οι ανταμοιβές της πιστωτικής κάρτας Capital One Quicksilver Student Cash Rewards είναι τόσο απλές που μπορείτε να τις απεικονίσετε με ένα απλό ρυθμιστικό.

Για παράδειγμα, εάν ξοδεύετε 1.500 $ μηνιαίως, θα κερδίζετε 22,50 $ σε μετρητά ανά μήνα ή 270 $ ετησίως.

Αξιολόγηση πιστωτικής κάρτας Capital One Quicksilver Student Cash Rewards: Είναι η φοιτητική κάρτα υψηλού κινδύνου και ανταμοιβής κατάλληλη για εσάς; - Ρυθμιστικό ανταμοιβών

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν το κάνετε έχω για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για επιστροφή μετρητών. Μπορείτε επίσης να τις μετατρέψετε σε δωροκάρτες, να τις χρησιμοποιήσετε για να επαναφορτίσετε το υπόλοιπό σας στο PayPal ή να τις εφαρμόσετε στις αγορές σας στο Amazon στο ταμείο.