May 3, 2022 By Aown272 0

Το πρώτο πραγματικά αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο RupayDex της Ινδίας πρόκειται να ξεκινήσει, επιτρέπει τις συναλλαγές σε ρουπίες

Εισαγωγή:

Το RupayDex, το οποίο σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 2022, θα παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για δίκτυα για συγκεκριμένες εφαρμογές που θα συνδέονται και θα αναπτύσσονται εύκολα. Η διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων σε πολλαπλά δίκτυα είναι δυνατή από τη δική μας οπτική γωνία. Η τεχνική μας προσέγγιση DEFI μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα που εμπόδισαν το DEFI στο παρελθόν. Αυτό θα επιτευχθεί με την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού πρωτοκόλλου συγκέντρωσης που θα συγκεντρώνει έξυπνα τη ρευστότητα από ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων σε μία αποκεντρωμένη πλατφόρμα — το RupayDex. Πέρα από το φεγγάρι και τον Άρη, στοχεύουμε στο RupayDex.

Ποιες είναι οι ταυτότητές μας;

Το έξυπνο δίκτυο blockchain της Binance έχει αποδειχθεί ανταγωνιστικό σημείο εκκίνησης για νέες πρωτοβουλίες DEFI. Με την τρέχουσα αύξηση της χρήσης BSC (έξυπνης αλυσίδας Binance), έχουμε ήδη δει ορισμένες ενδείξεις στάσεων και συμπεριφοράς των τελικών χρηστών. Ως αποτέλεσμα, η RupayDex θα συνεχίσει να λειτουργεί Η έξυπνη αλυσίδα της Binance, κοινώς γνωστή ως αλυσίδα BNB.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που να μπορεί να επικοινωνεί τόσο με κεντρικά όσο και με αποκεντρωμένα χρηματιστήρια. Αυτό θα επιτρέψει ασφαλείς συναλλαγές μεταξύ των αλυσίδων καθώς και πρόσβαση σε ρευστότητα σε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης. Το RPX θα δημιουργήσει ένα κοινοτικό οικοσύστημα περιουσιακών στοιχείων που θα συμβάλει σημαντικά. Ενώ συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία αγορών, στην παροχή ρευστότητας και στην προώθηση της χρήσης blockchain στο σύνολό της. Τα διακριτικά RPX χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενδιαφέροντος και κερδών. Επειδή τα κρυπτονομίσματα είναι τόσο ασταθή, μόνο ένα μικρό ποσό εσόδων RPX θα χρησιμοποιηθεί για να επενδύσει σε πιο αξιόπιστα περιουσιακά στοιχεία. Για τη σταθεροποίηση του οικοσυστήματος RupayDex, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν χρηματοπιστωτικές αγορές ή πρωτόκολλα Defi.

Εκτός από μια συγκεντρωτική ανταλλαγή, η RupayDex θα συνεχίσει να συγκεντρώνει παράγωγα, αποδόσεις, δάνεια και ασφαλισμένα προϊόντα πονταρίσματος, καθώς και να δημιουργεί το συνδυασμένο περιθώριο κέρδους της χρησιμοποιώντας διακριτικά RPX. Θα δώσουμε επίσης API και εργαλεία arbitrage στο μέλλον για να επιτρέψουμε στους χρήστες να εκτελούν αυτοματοποιημένα σχήματα αρμπιτράζ.

Ελεγμένο από Στερεά απόδειξητο Rupay Dex έχει πολλές Εξειδικευμένες δυνατότητες όπως:

 • IDO εκκίνησης
 • SIP – SIP σε Crypto
 • Γέφυρες Blockchain
 • Πολλαπλών αλυσίδων DEX
 • Αγορά NFT
 • Ποντάρισμα Aggregator
 • Καλλιέργεια απόδοσης
 • Δανεισμός ή δανεισμός κρυπτονομισμάτων

Σύστημα κινήτρων συναλλαγών που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχετε δει ποτέ

Δείτε πώς καταλήξαμε στην απάντησή μας, ένα μοναδικό στο είδος του σύστημα κινήτρων συναλλαγών:

Η πιο πιεστική πρόκληση για ένα νέο ανταλλακτήριο AMM είναι πώς να δημιουργήσετε γρήγορα επαρκή όγκο συναλλαγών. Οι πάροχοι ρευστότητας ενδέχεται να κερδίσουν περισσότερα χρήματα εάν υπάρχει μεγαλύτερος όγκος συναλλαγών.

 • Οι έμποροι που συναλλάσσονται σε εξειδικευμένα ζεύγη συναλλαγών ενδέχεται να κερδίσουν επιπλέον βραβεία συμβολικών.
 • Οι έμποροι θα λάβουν το RDTC για τα περισσότερα ζεύγη συναλλαγών (Rupaydex Trader Credit).
 • Άλλα έργα μπορούν να παρέχουν τις μάρκες τους ως ανταμοιβές συναλλαγών για τα ζεύγη συναλλαγών των κουπονιών τους. (Αυτό σημαίνει ότι για ορισμένα ζεύγη συναλλαγών, οι έμποροι ενδέχεται να λάβουν έως και δύο μάρκες ως ανταμοιβές συναλλαγών.)
 • Ως αποτέλεσμα, πρόσθετα έργα θα είναι σε θέση να δώσουν κίνητρα στις συναλλαγές και θα είναι πιο επιτυχημένα ανυπόμονα να προωθήσουν τους χρήστες τους να επιλέξουν το Rupaydex ως πλατφόρμα συναλλαγών

Προμήθεια για συναλλαγές

Χρεώνεται προμήθεια 0,2 τοις εκατό για κάθε συναλλαγή. Οι προμηθευτές ρευστότητας λαμβάνουν 0,17 τοις εκατό, ενώ το Υπουργείο Οικονομικών της Rupaydex λαμβάνει 0,03 τοις εκατό.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ;

 • Αύξηση της ρευστότητας και του βάθους της αγοράς συνδυάζοντας βιβλία παραγγελιών από πολλαπλά χρηματιστήρια.
 • Ανά πάσα στιγμή, απόκτηση της καλύτερης δυνατής τιμολόγησης από έναν θεωρητικά απεριόριστο αριθμό αγορών.
 • Λόγω της εικόνας τους ως επενδυτές υψηλών προδιαγραφών, οι μεσίτες έχουν πρόσβαση στις καλύτερες προμήθειες σε κάθε ανταλλαγή.
 • Δεν υπάρχουν ξεχωριστές χρεώσεις κατάθεσης/ανάληψης. οι συναλλαγές έχουν μια ενιαία, ενιαία χρέωση.
 • Βελτιωμένη διαδικτυακή διαχείριση σε πολλά μέσα (ιστός, κινητά) με έναν μόνο λογαριασμό
 • παρέχει εκτεταμένες και προηγμένες αναλύσεις, καθώς και διαφανή λογιστική και αναφορά, όπως απαιτείται.
 • παρακολούθηση του εμπορίου
 • Παρέχει ολοκληρωμένα και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία όπως ζητείται.

Σχετικά με το RupayDex

Το RupayDex είναι το πρώτο πρωτόκολλο πλήρους συγκέντρωσης για συναλλαγές κρυπτογράφησης, που επιτρέπει ανταλλαγές μεταξύ αλυσίδων και ρευστότητα που προέρχεται από ένα μείγμα Defi και CeFi. Η μηχανική μας εκμάθηση και η τεχνολογία δρομολόγησης AI ανακαλύπτουν τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές από τα DEX και (ορισμένα) CEX, με αποτέλεσμα καλύτερες τιμές, λιγότερη ολίσθηση και ταχύτερη διευθέτηση για τους εμπόρους.

Το RupayDex θα εκτελεί ένα αποκλειστικό σύστημα συγκέντρωσης Defi AMM που θα διέπεται από τα RPX Tokens, το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας RupayDex. Οι κάτοχοι κουπονιών μας μπορούν να δανείσουν, να στοιχηματίσουν και να επωφεληθούν από τις επενδύσεις τους. Οι κάτοχοι διακριτικών στο RupayDex λαμβάνουν σημαντικές μειώσεις στις προμήθειες συναλλαγών.

Εγγραφείτε τώρα στην Προπώληση: https://presale.rupaydex.io/

Εγγραφείτε στο Airdrop: Rupaydex (Για όλους)

Ανταμοιβή: 100 ₹ ~ BTC (~ 1,3 $)

Ημερομηνία λήξης: 31 Μαΐου 2022

Σύνδεσμος Airdrop: Σελίδα Airdrop (https://sweepwidget.com/view/54140-03dq2f76/ul4x72-54140)

▪️ Ολοκληρώστε τις εργασίες airdrop.

▪️ Υποβάλετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας BSC.

▪️ Κάθε έγκυρος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει.

▪️ Μερικοί τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 1 Πλήρες BTC. Πάμε!

Αποποίηση ευθύνης: Το Airdrop είναι 100% δωρεάν. Μην στέλνετε καμία χρέωση για τη λήψη κουπονιών airdrop.

Κοινότητα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 • Τηλεγράφημα: https://t.me/rupaydex
 • Κελάδημα: https://twitter.com/rupaydex
 • Facebook: https://www.facebook.com/rupaydex
 • Linkedin: https://www.reddit.com/user/rupaydex
 • Ινσταγκραμ: https://www.instagram.com/rupaydex/
 • Reddit: https://www.reddit.com/user/rupaydex

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επίσημο email: hello@rupaydex.io