May 7, 2022 By Aown272 0

Μια επενδυτική αγορά I MoneyUnder30

Η περιήγηση σε χιλιάδες επενδυτικές επιλογές μπορεί να είναι εξαντλητική.

Προφανώς θέλετε να βάλετε τα χρήματά σας κάπου που συμπίπτει με τις αξίες σας και οικονομικούς στόχους.

Μπείτε στο Magnifi.

Το Magnifi αποτελείται από μια απλή διεπαφή για να παρέχει στους επενδυτές πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες. Η πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή εφαρμογή εξετάζοντας τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα τα δικα σου ανάγκες.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το τι προσφέρει αυτή η πλατφόρμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν αυτή η ηλεκτρονική αγορά είναι κατάλληλη για εσάς.

Τι είναι το Magnifi;

Το Magnifi είναι μια διαδικτυακή επενδυτική αγορά που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους τακτικούς επενδυτές (γνωστοί και με αυτούς που δεν έχουν εκατομμύρια να επενδύσουν), τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους και τους διαχειριστές χαρτοφυλακίου. Εδώ, μπορείτε να συγκρίνετε χιλιάδες επενδυτικές επιλογές απευθείας από τον ιστότοπο της Magnifi. Η σύνδεσή τους με το NYSE σε συνδυασμό με τη διαδραστική τεχνολογία αναζήτησης που βασίζεται στη γλώσσα, βελτιστοποιεί τη διαδικασία.

Αυτή η πλατφόρμα είναι κάτι περισσότερο από ένα άλλο μέρος για την εμπορία μετοχών. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι επενδυτές να λαμβάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις σχετικά με τις επενδυτικές τους επιλογές. Οι σύμβουλοι και οι διαχειριστές χαρτοφυλακίου βρίσκουν επίσης μια θέση σε αυτήν την πλατφόρμα για να υποστηρίξουν τους μέσους επενδυτές και να δημιουργήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να προσδιορίσετε την ανοχή επενδυτικού κινδύνου

Και, εάν είστε νέοι στη διαδικασία επένδυσης, το Magnifi προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για να ξεκινήσετε την έρευνα για επενδύσεις. Ωστόσο, η χρήση αυτής της πλατφόρμας μπορεί να είναι συντριπτική για κάποιον που μόλις έχει αρχίσει να μαθαίνει τις βασικές έννοιες της επένδυσης.

Πώς λειτουργεί το Magnifi;

Θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχική σελίδα του ιστότοπου και να επιλέξετε “Δημιουργία λογαριασμού” στην αριστερή γωνία.

Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε εάν είστε μεμονωμένος επενδυτής ή επαγγελματίας χρηματοοικονομικός. Οι επενδυτές καλούνται να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό και οι σύμβουλοι μπορούν να επιλέξουν από τον δωρεάν λογαριασμό ή μία από τις δύο συνδρομές επί πληρωμή.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τις αναζητήσεις τους για να μάθουν για νέες επενδυτικές επιλογές προτού ψωνίσουν και τις συγκρίνουν στο πλέγμα σύγκρισης. Οι σύμβουλοι μπορούν στη συνέχεια να συμβουλεύουν και να διαχειρίζονται χρηματοοικονομικά χαρτοφυλάκια εάν εγγραφούν σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή.

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες επενδυτικές επιλογές από την οθόνη σας. Ο ιστότοπός τους έχει σχεδιαστεί με τρόπο που επιτρέπει στους επενδυτές να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να επενδύουν εύκολα στις ιδέες που ταιριάζουν καλύτερα με τις αξίες και τους στόχους τους.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τις τέλειες επενδύσεις μέσα σε λίγα λεπτά και να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους για να αγοράσουν κεφάλαια χωρίς προμήθεια. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την απόδοση όλων των επενδύσεών σας με την πάροδο του χρόνου με σύγκριση με καρτέλες και πλέγματα απόδοσης.

Πόσο κοστίζει το Magnifi;

Η βαθμίδα Discovery για το Magnifi είναι δωρεάν και αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη για τακτικούς επενδυτές. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για να εξερευνήσουν τι έχει να προσφέρει η πλατφόρμα και να επωφεληθούν από τις βασικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να αναλύετε και να συγκρίνετε επενδύσεις από χιλιάδες ETF και αμοιβαία κεφάλαια.

Η επόμενη βαθμίδα είναι η βαθμίδα Selector, η οποία σας επιτρέπει να συγκρίνετε κεφάλαια, SMA και μοντέλα που βασίζονται σε προσαρμόσιμα χαρτοφυλάκια για 150 $/μήνα. Τα επόμενα δύο επίπεδα, το Enhancer και το Accounts Dashboard, είναι επίσης 150 $/μήνα. Επιτρέπουν στους συμβούλους να βελτιστοποιούν τα χαρτοφυλάκια πελατών και να τα διαχειρίζονται καλύτερα. Και τα τρία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για συμβούλους.

Η δυνατότητα προγραμματισμού μιας επίδειξης για να δοκιμάσετε τις δυνατότητες είναι δυστυχώς διαθέσιμη μόνο για συμβούλους. Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει δωρεάν πρόσβαση για να λάβετε μια επισκόπηση των υπηρεσιών για το δωρεάν επίπεδο Discovery για να έχετε μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε προτού δεσμευτείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Χαρακτηριστικά Magnifi

Τώρα που καλύψαμε το ιστορικό του Magnifi, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτήν την εταιρεία μοναδική.

Αναζήτηση με βάση τη γλώσσα

Η μηχανή αναζήτησης που βασίζεται στη γλώσσα έχει σχεδιαστεί στη βάση της σημασιολογίας. Αυτό καθιστά δυνατή την αναζήτηση αντικειμένων με βάση θέματα και στόχους χωρίς να χρειάζεστε τις ακριβείς λέξεις για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η σημασιολογική αναζήτηση βοηθά τους χρήστες να αναζητούν θέματα για να τους συνδέσουν με επενδύσεις που ταιριάζουν στους στόχους τους πιο γρήγορα. Δίπλα στη λειτουργία αναζήτησης υπάρχουν κατηγορίες για δημοφιλείς αναζητήσεις που μπορεί να κεντρίσουν τα ενδιαφέροντά σας όταν αποφασίζετε τι να αναζητήσετε. Αυτό δίνει επίσης στους χρήστες πληροφορίες για το τι πάει καλά στην αγορά.

Πλέγμα σύγκρισης

Η χρήση της μηχανής αναζήτησης για την εύρεση επενδύσεων που ταιριάζουν στις αξίες και τους στόχους σας είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας. Αφού επιλέξετε μερικές επιλογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλέγμα για να συγκρίνετε την απόδοση, τη διακράτηση και άλλες βασικές πληροφορίες σχετικά με τα χρήματά σας με λίγα μόνο κλικ στην οθόνη.

Αυτή η βελτιωμένη διεπαφή σάς επιτρέπει να αναλύετε την απόδοση των επενδύσεών σας σε ένα μέρος. Το κύριο παράθυρο αναλύεται περαιτέρω σε τέσσερις καρτέλες: Σύγκριση, Συνδυασμός, Πράξη και Κεφάλαια. Αυτό διατηρεί όλες τις επιλογές σας σε ένα μέρος, ενώ διατηρεί μια οργανωμένη προβολή κατά την εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών.

Επένδυση με τεχνητή νοημοσύνη

Μόλις οι χρήστες δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, μπορούν να αρχίσουν να κάνουν αγορές χωρίς προμήθεια χωρίς πρόσθετο ή αιφνιδιαστικό κόστος. Το σύστημα μετρήσεων και πληροφοριών θα παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές και τις αποδόσεις, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τα χρηματοοικονομικά σας στοιχεία στο διαδίκτυο.

Διαχειριζόμενο χαρτοφυλάκιο Magnifi

Η εταιρεία παρέχει επτά διαφορετικούς τύπους διαχειριζόμενων χαρτοφυλακίων με βάση τους δείκτες Morningstar, χρησιμοποιώντας θεματικές στρατηγικές που υπογραμμίζουν συγκεκριμένα θέματα με βάση την παγκόσμια καινοτομία.

Με αυτά τα χαρτοφυλάκια, οι επενδυτές έχουν πρόσβαση στην εποπτεία επανεξισορρόπησης όταν επενδύουν σε πράγματα όπως μεγάλα δεδομένα, τεχνολογία υγείας και άλλα θέματα χωρίς ETF ή αμοιβαία κεφάλαια. Αυτά τα χαρτοφυλάκια παρακολουθούν έναν δείκτη με 30-50 εταιρείες που καλύπτουν θέματα που συμβάλλουν σε αλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: Αξίζουν οι Robo-Advisors; Ένας πλήρης οδηγός

Η εμπειρία μου στην έρευνα του Magnifi

Στο πιο βασικό επίπεδο, το Magnifi είναι μια διαδικτυακή επενδυτική αγορά που εξορθολογίζει την επενδυτική έρευνα χρησιμοποιώντας τεχνολογία που βασίζεται στη γλώσσα και ομαδοποιεί επιλογές σε εύκολα αναγνωρίσιμα θέματα. Θα μπορούσατε να κάνετε την έρευνα μόνοι σας, αλλά το να τα έχετε όλα σε ένα μέρος θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο της έρευνάς σας.

Απολαμβάνω πώς ο καθένας μπορεί να μάθει περισσότερα για τα επενδυτικά θέματα και τις πληροφορίες που προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας πριν κάνοντας λογαριασμό. Έχοντας αυτήν την προεπισκόπηση πριν από τη δέσμευση για τις υπηρεσίες τους, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν τι τους ενδιαφέρει πριν κάνουν νέες επενδύσεις.

Η προσβασιμότητα σε χιλιάδες επιλογές για επενδυτές και συμβούλους διευκολύνει τα άτομα να λαμβάνουν αποφάσεις που τους ωφελούν καλύτερα και τα ζητήματα που τους ενδιαφέρουν.

Για ποιον είναι καλύτερο το Magnifi;

Επενδυτές

Ο σχεδιασμός του ιστότοπου διευκολύνει τους έμπειρους επενδυτές να βρουν αυτό που αναζητούν ή να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις νέες επιλογές. Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες επιλογές για να διαλέξετε, όλες με ενημερωτικές διαφάνειες για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές επενδύσεις σας.

οικονομικοί σύμβουλοι

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες τους επιτρέπουν στους οικονομικούς συμβούλους να γίνουν χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι με τεχνητή νοημοσύνη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε μια σύσκεψη επίδειξης διάρκειας 30 λεπτών τη στιγμή που λειτουργεί για εσάς. Στη συνέχεια, οι σύμβουλοι έχουν πρόσβαση σε έρευνα που βασίζεται στη νοημοσύνη για χαρτοφυλάκια υψηλού αντίκτυπου για να προτείνουν εξαιρετικά εξατομικευμένες συστάσεις στους πελάτες.

Διαχειριστές χαρτοφυλακίου

Η Magnifi προσφέρει επτά τύπους χαρτοφυλακίου, ο καθένας με δείκτη για την παρακολούθηση 30-50 εταιρειών που αναζητούν έκθεση σε ορισμένες κατηγορίες (π.χ. βιώσιμες επενδύσεις κ.λπ.). Και τα τρία επί πληρωμή επίπεδα δίνουν στους διαχειριστές πρόσβαση για καλύτερη διαχείριση και για εξατομικευμένες προτάσεις στους πελάτες τους που θέλουν να βελτιώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το Magnifi;

Νέοι επενδυτές

Κάποιος που είναι εντελώς νέος στον κόσμο των επενδύσεων θα πρέπει να κάνει κάποια πρόσθετη έρευνα πριν δημιουργήσει έναν λογαριασμό Magnifi.

Αν και ο ιστότοπος είναι γεμάτος με χρήσιμες πληροφορίες και προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, μπορεί να είναι συντριπτική για κάποιον που εξακολουθεί να μαθαίνει για τις βασικές έννοιες της επένδυσης.

Σύμβουλοι που δεν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή

Το τυπικό επίπεδο για όλους τους χρήστες είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά τα δύο επίπεδα υψηλότερου επιπέδου αποκλειστικά για οικονομικούς συμβούλους απαιτούν μηνιαία συνδρομή που μπορεί να γίνει ακριβή με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να δοκιμάσετε το demo ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, αλλά αν δεν σας πουλήσουν πληρώνοντας μια συνδρομή, δεν είναι για εσάς.