June 8, 2022 By Aown272 0

Τι είναι η αντιπροσωπεία “Αγοράστε εδώ, πληρώστε εδώ”;

Για τους περισσότερους από εμάς, η αγορά αυτοκινήτου απαιτεί κάποια μορφή χρηματοδότησης. Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις μια αρκετά μεγάλη προκαταβολή, πόσο μάλλον τις δεκάδες χιλιάδες δολάρια που θα χρειάζονταν για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο σε μετρητά.

Σημάδι BHPH

Αλλά δεν δημιουργούνται εξίσου όλες οι επιλογές χρηματοδότησης αντιπροσωπειών αυτοκινήτων. Το να ξέρετε τι αντιμετωπίζετε εκ των προτέρων μπορεί να είναι το κλειδί για να αποφύγετε τα υψηλά επιτόκια και τον υπερδανεισμό.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε «αγοράστε εδώ, πληρώστε εδώ» ή παρτίδες αυτοκινήτων BHPH. Θα εξηγήσουμε πώς διαφέρουν από άλλους τύπους χρηματοδότησης οχημάτων. Θα ξεκινήσουμε μιλώντας για το πώς λειτουργεί η χρηματοδότηση αγοράς εδώ, πληρωμής εδώ. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στη συζήτηση των μειονεκτημάτων και των πλεονεκτημάτων αυτής της οικονομικής επιλογής.

Οι παρτίδες αυτοκινήτων BHPH κάνουν την αγορά ενός οχήματος πιο προσιτή επιλογή για δανειολήπτες με κακή πίστωση. Ωστόσο, αυτά τα δάνεια έχουν συχνά υψηλό κόστος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσεγγίζονται με εξαιρετική προσοχή.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς αυτοκινήτου; Συνέχισε να διαβάζεις!

Τι είναι ένας αντιπρόσωπος «Αγοράστε εδώ, πληρώστε εδώ;»

Στις παραδοσιακές αντιπροσωπείες, η χρηματοδότηση πραγματοποιείται μέσω μιας ξεχωριστής οικονομικής οντότητας ή τράπεζας, η οποία συνεργάζεται χέρι-χέρι με την αντιπροσωπεία για την παροχή γρήγορων, επιτόπιων εγκρίσεων δανείων.

Εάν εγκριθεί, θα κάνετε μηνιαίες πληρωμές στην εν λόγω τράπεζα. Είναι συχνά ένα μεγάλο franchise όπως Κυνηγητό ή η τράπεζα της Αμερικής. Αυτό είναι γνωστό ως “χρηματοδότηση από αντιπροσώπους“. Είναι μια βολική επιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να τολμήσετε εκτός έδρας να αναζητήσετε απευθείας δάνειο αυτοκινήτου από αυτές τις εταιρείες.

Σε μια αγορά εδώ, αντιπροσωπεία πληρωμής εδώ, λαμβάνετε δάνειο αυτοκινήτου από την ίδια την αντιπροσωπεία και θα κάνετε τις πληρωμές του αυτοκινήτου σας απευθείας στην αντιπροσωπεία.

Αυτό το είδος χρηματοδότησης είναι βολικό και μπορεί να προσφέρει όρους πιο επιεικείς από αυτούς που πιθανώς θα βρείτε σε ένα τυπικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Αυτό είναι που κάνει τη χρηματοδότηση της BHPH ελκυστική για τους δανειολήπτες με κακή πίστωση. Είναι επίσης ιδανικό για άτομα που μπορεί να έχουν λίγα μετρητά στη διάθεσή τους για προκαταβολή.

Μειονεκτήματα και οφέλη από τις αντιπροσωπείες Αγορά εδώ, Πληρώστε Εδώ

Υπάρχουν τόσο μειονεκτήματα όσο και πλεονεκτήματα για να αγοράσετε εδώ, χρηματοδότηση πληρώστε εδώ. Ακολουθούν ορισμένες σύντομες σκέψεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποφασίζετε εάν η αντιπροσωπεία για αγορά εδώ, πληρωμή εδώ είναι κατάλληλη για εσάς.

Οφέλη

  • Το κακό πιστωτικό ιστορικό μπορεί να είναι ακόμα αποδεκτό. Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων BHPH συχνά χορηγούν δάνεια σε δανειολήπτες που έχουν ελάχιστο ή καθόλου πιστωτικό ιστορικό. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να δημιουργήσουν μια σύμβαση δανείου χωρίς πιστωτικό έλεγχο.
  • Διατίθενται μικρές επιλογές προκαταβολής. Αγοράστε εδώ, πληρώστε εδώ Οι αντιπροσωπείες συχνά επιτρέπουν στους δανειολήπτες να αγοράσουν ένα όχημα με πολύ λίγα (δηλαδή, 500 $), ή ακόμα και καθόλου, χρήματα προκαταβολικά.
  • Παρηγοριά της διαδικασίας. Όταν αγοράζετε από μια αντιπροσωπεία buy here, pay here, η διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου απλοποιείται. Ψωνίζετε, διαπραγματεύεστε και πληρώνετε για το όχημά σας, όλα με την ίδια εταιρεία και ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Μειονεκτήματα

  • Υψηλά επιτόκια. Αν και η εσωτερική χρηματοδότηση μπορεί να απευθύνεται σε δανειολήπτες με μικρή ή καθόλου πιστοληπτική ικανότητα, τα επιτόκια μπορεί να είναι πολύ υψηλότερα από αυτά που θα βρείτε σε τρίτους δανειστές, σύμφωνα με την CFPB.
  • Θα μπορούσατε να καταλήξετε να δανειστείτε περισσότερα από όσα αξίζει πραγματικά το όχημα. Οι παραδοσιακοί δανειστές συνήθως περιορίζουν το ποσό που δανείζουν με βάση τη δηλωμένη αξία ενός οχήματος. Είναι ένα νούμερο γνωστό ως «ποσοστό αγοράς». Αλλά οι αντιπροσωπείες έχουν τη διακριτική ευχέρεια να συνάψουν δανειακές συμβάσεις για υψηλότερα σύνολα. Αυτό συχνά διογκώνει τον αριθμό για να αντισταθμίσει το ρόλο τους στη διαχείριση της οικονομικής συναλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώσετε υπερβολικά για το όχημά σας όχι μόνο για τόκους αλλά κατ’ αρχήν.
  • Τα δάνεια μπορεί να μην βοηθήσουν στη δημιουργία του πιστωτικού σας χαρτοφυλακίου. Η διαφοροποίηση των πιστωτικών λογαριασμών σας και η επίδειξη έγκαιρων πληρωμών μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πιστωτικό σκορ και το ιστορικό σας. Σας επιτρέπει να έχετε καλύτερες προσφορές στο μέλλον. Αλλά μπορεί να μην αναφέρουν στα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία. Και αυτό σημαίνει ότι το ιστορικό πληρωμών δεν θα εμφανίζεται στην πιστωτική σας αναφορά. Έτσι, θα χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την αγορά του αυτοκινήτου σας για να βελτιώσετε τα πιστωτικά σας αποτελέσματα.
  • Η αντιπροσωπεία μπορεί να έχει εγκαταστήσει συσκευές παρακολούθησης στο όχημα. Αυτά θεωρούνται δάνεια «υψηλού κινδύνου» για την αντιπροσωπεία. Ορισμένες εταιρείες θα εγκαταστήσουν συσκευές παρακολούθησης για να παρακολουθούν την τοποθεσία του αυτοκινήτου σε περίπτωση που χρειαστεί να ανακτήσουν το όχημα.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές για την αγορά αυτοκινήτου με κακή πίστωση

Οι αντιπροσωπείες «Αγοράστε εδώ, πληρώστε εδώ» συχνά προσελκύουν πελάτες που βρίσκονται ήδη σε λίγο οικονομικό δεσμό. Και οι απότομοι όροι αυτών των συμφωνιών μπορούν να επιδεινώσουν τα υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα.

Αλλά ακόμα κι αν έχετε κακή πίστωση, είναι δυνατό να βρείτε εναλλακτική αυτόματη χρηματοδότηση που να προσφέρει πολύ δικαιότερους όρους και χαμηλότερα επιτόκια.

“Γενικά, οι έμποροι και οι δανειστές δεν υποχρεούνται να προσφέρουν τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.” λέει η CFPB. «Ακόμα κι αν έχετε φτωχή ή καθόλου πίστωση, ίσως αξίζει τον κόπο να δείτε αν υπάρχει τράπεζα, πιστωτική ένωση ή άλλος έμπορος που είναι πρόθυμος να σας χορηγήσει δάνειο».

Διαδικτυακοί δανειστές

Το να επικοινωνήσετε απευθείας με μια τράπεζα ή μια πιστωτική ένωση ή να ελέγξετε τα κακά πιστωτικά δάνεια αυτοκινήτων στο Διαδίκτυο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε τι είδους επιλογές δανείου αυτοκινήτου είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να συγκρίνετε όρους από πολλές τοποθεσίες προτού λάβετε μια απόφαση αγοράς.

Είναι αλήθεια ότι η κακή πίστωση ή μια χαμηλή προκαταβολή θα οδηγήσει σε υψηλότερο επιτόκιο και πιο αυστηρούς όρους, ακόμα κι αν επιχειρήσετε εκτός πανεπιστημιούπολης να αναζητήσετε χρηματοδότηση. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι συμφωνίες θα εξακολουθούν να είναι καλύτερες από αυτές που θα βρείτε στις αντιπροσωπείες της BHPH.

Επιπλέον, τα δάνεια από μεγάλες τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις θα αναφέρονται στα πιο γνωστά πιστωτικά γραφεία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την πίστωσή σας για μελλοντικές συναλλαγές. (Psst: Ακολουθούν οκτώ αποδεδειγμένα βήματα προς καλύτερη πίστωση, ανεξάρτητα από το πόσο χαμηλή βαθμολογία ξεκινάτε.)

Πώς μπορώ να βρω παρτίδες αυτοκινήτων “Αγοράστε εδώ, πληρώστε εδώ” κοντά μου;

Εάν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε να αναζητήσετε εσωτερική χρηματοδότηση σε αντιπροσωπεία BHPH, μπορείτε να τα βρείτε στην περιοχή σας εκτελώντας μια απλή αναζήτηση στο Google για τον όρο και τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Έμπορος αυτοκινήτων προσφέρει επίσης ένα εργαλείο για την εύρεση τους. Περιλαμβάνει φίλτρα για την προκαταβολή που προτιμάτε, την τακτική πληρωμή και τη συχνότητα πληρωμής.

Πολλές οικογενειακές αντιπροσωπείες και franchise της BHPH προσφέρουν αυτού του είδους τα δάνεια στους υποψήφιους πελάτες τους. Αλλά και πάλι, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές όσον αφορά τη χρηματοδότηση του νέου σας οχήματος. Και το πιθανότερο είναι ότι τα περισσότερα από αυτά θα σας προσφέρουν καλύτερους όρους από ένα δάνειο αυτοκινήτου εντός της εταιρείας σε μια αντιπροσωπεία «Buy Here Pay Here».