June 27, 2022 By Aown272 0

6 δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε στο καλύτερο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου

Έχετε μπερδευτεί σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του λογισμικού τηλεφωνικού κέντρου; Έπειτα, ήρθε η ώρα να προσελκύσετε επαγγελματίες για να καθοδηγήσουν τους αντιπροσώπους σας στις εφαρμογές λογισμικού. Μια ιδανική εφαρμογή τηλεφωνικού κέντρου συμβάλλει στην προσφορά μιας θετικής εμπειρίας στον πελάτη. Η εφαρμογή τηλεφωνικού κέντρου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της ομάδας σας αξίζει να επενδύσετε. Κάθε λογισμικό συνοδεύεται από τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις του, και τα άτομα έχουν το καθήκον να επιλέξουν αυτό του οποίου οι δυνατότητες είναι ικανοποιητικές. Ακολουθούν έξι κρίσιμα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη στο ιδανικό λογισμικό τηλεφωνικών κέντρων.

  • Διαδραστική φωνητική απόκριση

Όταν μια εφαρμογή τηλεφωνικού κέντρου είναι διαδραστική, επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πριν φτάσουν στην ομάδα υποστήριξης. Ακόμα κι αν οι πελάτες μπορεί να μην αισθάνονται ικανοποιημένοι μιλώντας σε ένα μηχάνημα, αισθάνονται ενθουσιασμένοι που έχουν λύσει κάποιες από τις ανησυχίες τους. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα προσφέρει ορισμένες βασικές λεπτομέρειες που θα δώσουν στο προσωπικό σας την ευκαιρία να εξυπηρετήσει τους πελάτες του σε ώρα ανάγκης. Το καλύτερο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου συνήθως συνοδεύεται από μια δυνατότητα διαδραστικής φωνητικής απόκρισης για τη διαχείριση του όγκου κλήσεων της ομάδας και τη συλλογή σχετικών στοιχείων από τους πελάτες.

  • Call Scripting για το καλύτερο λογισμικό Call Center

Εάν ασχολείστε με μαζικές κλήσεις με σχετικά ζητήματα, θα θέλετε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου με δυνατότητες δέσμης ενεργειών κλήσεων. Ένα σενάριο κλήσης καθορίζει μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στο email του πελάτη και παρέχει κανόνες αντιμετώπισης προβλημάτων σε μια δημοφιλή απάντηση. Ο πράκτορας θα πρέπει να ελέγξει το ιστορικό του σεναρίου πριν το προσαρμόσει για τους πελάτες. ΕΝΑ το καλύτερο λογισμικό τηλεφωνικών κέντρων με δυνατότητες δέσμης ενεργειών μπορεί να δημιουργήσει δημοφιλή σενάρια που ισχύουν για όλους τους πράκτορες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουν οι πελάτες μια σταθερή εμπειρία.

Τηλεφωνικό κέντρο δυναμικής δέσμης ενεργειών

Όταν η εφαρμογή τηλεφωνικού κέντρου διαθέτει δυνατότητα δυναμικής δέσμης ενεργειών, αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή μπορεί να προσφέρει άμεσες λύσεις για να βοηθήσει τους αντιπροσώπους σας να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Η δωρεάν λήψη της εφαρμογής δέσμης ενεργειών τηλεφωνικού κέντρου παρέχει εργαλεία που βοηθούν στη δημιουργία ενός διαδραστικού τηλεφωνικού κέντρου μακροπρόθεσμα. Οι δυναμικές λειτουργίες είναι εργαλεία καθοδήγησης σε πραγματικό χρόνο που αξιολογούν εάν οι πράκτορες του τηλεφωνικού κέντρου προσφέρουν αποτελεσματικά ανατροφοδότηση στους πελάτες. Εάν οι πελάτες έχουν απορίες ή ανησυχίες, οι δυνατότητες δυναμικής προτροπής προσφέρουν δέσμες ενεργειών άμεσης κλήσης που προτείνουν την επόμενη ομιλία αντιπροσώπου.

Χαρακτηριστικά διαχείρισης κλιμάκωσης

Εάν αντιμετωπίζετε προκλήσεις κατά τη διαχείριση κλιμακώσεων για πελάτες έκτακτης ανάγκης, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε το καλύτερο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου. Αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις διαδικασίες κλιμάκωσης των πελατών έκτακτης ανάγκης ανταποκρινόμενοι στα ζητήματα και τις ανησυχίες τους άμεσα. Με τις λειτουργίες άμεσης διαχείρισης κλιμάκωσης, οι πελάτες με ανησυχίες βοηθούνται αμέσως όταν καλούν το κέντρο. Επιπλέον, η εφαρμογή τηλεφωνικού κέντρου επιτρέπει στους πράκτορες να αποκλιμακώνουν τα προβλήματα μέσω της έκδοσης εκπτώσεων, επιστροφών χρημάτων και κουπονιών, περισσότερο μάλιστα σε μεμονωμένες κλήσεις.

Χαρακτηριστικά παντός καναλιού

Το καλύτερο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου είναι ενσωματωμένο με πολυκαναλικό προτρέπουν λειτουργίες για την υποστήριξη των πελατών ώστε να επικοινωνούν εύκολα μέσω ζωντανών συνομιλιών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή email. Η ενσωμάτωση άλλων καναλιών επικοινωνίας συμβάλλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της πρώτης γραμμής. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στα μέλη να βλέπουν προηγούμενες συνομιλίες πελατών ανεξάρτητα από το κανάλι που χρησιμοποιείται.

Δρομολόγηση κλήσεων

Η ενσωμάτωση των δυνατοτήτων δρομολόγησης κλήσεων στο λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου θα βοηθήσει τους πελάτες να συνδεθούν εύκολα με τον κατάλληλο αντιπρόσωπο. Με αυτήν τη δυνατότητα, ένα άτομο κατανοεί πώς λειτουργεί η δρομολόγηση κλήσεων ακούγοντας διαφορετικές επιλογές. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλλάξετε τη ροή εργασίας σας στα τμήματα.

συμπέρασμα

Από τις παραπάνω πληροφορίες, είναι σαφές ότι οι σύγχρονοι πελάτες αναμένουν περισσότερη υποστήριξη από τους πράκτορες μέσω της εγκατάστασης του καλύτερου λογισμικού τηλεφωνικών κέντρων. Με μια εφαρμογή τηλεφωνικού κέντρου με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, οι αντιπρόσωποί σας θα παραμείνουν ενωμένοι, βελτιώνοντας την παραγωγικότητά σας και τη διασφάλιση ποιότητας.