July 6, 2022 By Aown272 0

Τα 5 καλύτερα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων για το 2022

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι πιστωτικές βαθμολογίες μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων των επιτοκίων, της ποσότητας πίστωσης που επιτρέπεται να δανειστούμε και του αν έχουμε έγκριση ή όχι για πιστωτική κάρτα ή δάνειο.

ζευγάρι στην παραλία

Η ανεπαρκής ή καθόλου πίστωση μπορεί να δυσκολέψει την έγκριση για οποιαδήποτε πίστωση μπορεί να θέλετε. Ωστόσο, τα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων παρέχουν έναν τρόπο δημιουργίας πίστωσης χωρίς πιστωτικό ιστορικό και λιγότερους κινδύνους. Αυτοί οι τύποι δανείων απαιτούν από εσάς να τα εξοφλήσετε πριν μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε και να πληρωθούν σε μια καθορισμένη περίοδο.

Υπάρχουν πολλές τράπεζες, πιστωτικές ενώσεις και διαδικτυακοί δανειστές για να διαλέξετε, και σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων που είναι διαθέσιμα το 2022.

Εαυτός

Το πρώτο πιστωτικό δάνειο που θα εξετάσουμε είναι το Self. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, James Garvey, δήλωσε, «για να λάβετε πίστωση, πρέπει να έχετε πίστωση. Είναι ένα catch-22, και το σύστημα έχει στηθεί εναντίον σου» και ίδρυσε τον Self ως έναν τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος.

Η Self προσφέρει τέσσερα διαφορετικά σχέδια δημιουργίας πιστώσεων:

Τύπος σχεδίου Μικρό Μεσαίο Μεγάλο X-Large
Κόστος ανά μήνα $25/μήνα $35/μήνα $48/μήνα $150/μήνα
Ορος 24 μηνών 24 μηνών 12 μήνες 12 μήνες
Χρέωση διαχειριστή (Ενιαία χρέωση) $9 $9 $9 $9
Σύνολο πληρωμών $600 $840 $576 $1.800
Ελα πίσω $520 724 $ $539 $1.663
Τελικό Κόστος $89 $125 $46 $146
Επιτόκιο 14,14% 14,70% 12,44% 14,87%
Ετήσιο ποσοστό 15,92% 15,97% 15,65% 15,91%

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν υπάρχει ισχυρή πιστωτική έλξη στην πιστωτική σας έκθεση
 • Αυτοματοποιημένες πληρωμές
 • Παρακολουθήστε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας
 • Αναφέρεται και στα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία
 • Ακύρωση ανά πάσα στιγμή
 • Προαιρετική ασφαλής πιστωτική κάρτα

MoneyLion

Το MoneyLion είναι ένα άλλο πιστωτικό δάνειο και ιδρύθηκε το 2013 για να ενδυναμώσει τους Αμερικανούς αντί να κεφαλαιοποιήσει τις δυσκολίες τους. Το προϊόν δανείου τους, Credit Builder Plus, σας δίνει πρόσβαση σε ένα μέρος του ποσού του δανείου σας πριν το εξοφλήσετε και το πλήρες ποσό θα είναι διαθέσιμο μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Τα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων λαμβάνουν χώρα σε διάστημα δώδεκα μηνών και μπορούν να φτάσουν έως και τα 1000 $. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μηνιαία συνδρομή μέλους (19,99 $) και ορισμένες διοικητικές χρεώσεις.

Χαρακτηριστικά:

 • Πρώιμη πρόσβαση σε ένα μέρος των κεφαλαίων του δανείου σας
 • Δυνατότητα παρακολούθησης του πιστωτικού αποτελέσματος και της προόδου σας
 • Αναφέρεται και στα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία
 • Επιλογές για ανταμοιβές

Ψηφιακή Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση ή DCU

Η Digital Federal Credit Union είναι ένας μη κερδοσκοπικός χρηματοοικονομικός συνεταιρισμός που ανήκει και λειτουργεί από τα μέλη του. Η DCU προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες σε καταναλωτές και επιχειρήσεις καθώς και ασφάλιση για αυτοκίνητα, σπίτια και αστική ευθύνη.

Τα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων κυμαίνονται από $500 έως $3000 και οι όροι διαρκούν από 12 έως 24 μήνες. Το DCU έχει σταθερό ετήσιο επιτόκιο 5,00% και η εκτιμώμενη μηνιαία πληρωμή τους (ανά 1.000 $) είναι 43,87 $. Ωστόσο, και οι δύο υπόκεινται σε αλλαγές εάν η πιστωτική ένωση κρίνει σκόπιμο.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε πίστωση καθώς αποπληρώνετε εγκαίρως
 • Αριθμομηχανή προσωπικού δανείου
 • Δυνατότητα να κερδίζετε μερίσματα από τον λογαριασμό ταμιευτηρίου DCU σας

SeedFi

Το SeedFi ιδρύθηκε το 2019 ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά τραπεζικά δάνεια. Δικα τους Credit Builder Prime το προϊόν λειτουργεί σε προσαυξήσεις 500 $. Ορίζετε ένα ποσό που θα θέλατε να πληρώσετε από κάθε μισθό και το SeedFi προσθέτει αυτό το ποσό στο δάνειό σας για δημιουργία πιστωτικών μονάδων. Όταν φτάσετε τα 500 $, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα.

Η μηνιαία χρέωση του SeedFi είναι μόνο 1 $ και η ελάχιστη πληρωμή κυμαίνεται από 10 έως 40 $. Μπορείτε να περιμένετε ΣΕΠΕ από 4,03% έως 5,26% και ο όρος κυμαίνεται από 7 έως 27 μήνες.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτοματοποιημένες πληρωμές
 • Μηνιαίες αναφορές και στα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία
 • Άτοκο δάνειο
 • Χωρίς αρχικό πιστωτικό έλεγχο

Πιστωτική Ισχυρή

Πιστωτική Ισχυρή είναι ένα υποκατάστημα της Austin Capital Bank και μια εξέχουσα κοινοτική τράπεζα. Το πιστωτικό δάνειό τους είναι μια απλή διαδικασία τεσσάρων βημάτων. Αρχικά, πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό Εγκατάστασης μαζί τους. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο του σχεδίου σας, «Δημιουργία» για δημιουργία πίστωσης ή «Δημιουργία και εξοικονόμηση» για εξοικονόμηση και δημιουργία πίστωσης. Κάντε έγκαιρα τις μηνιαίες πληρωμές σας και, τέλος, ξεκλειδώστε τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας όταν κλείσετε τον λογαριασμό σας ή ολοκληρώσετε την εξόφληση του δανείου σας.

Στους δύο τύπους δανείων δημιουργίας πιστώσεων, υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές πληρωμής.

Πρώτη επιλογή:

 • $15/μήνα
 • Λογαριασμός χαμηλότερου κόστους
 • Αναφέρθηκε λογαριασμός δόσεων 1000 $
 • Δημιουργήστε ιστορικό πληρωμών έως και 10 ετών

Δεύτερη Επιλογή:

 • $30/μήνα
 • Αναφέρθηκε λογαριασμός δόσεων 2.500 $
 • Δημιουργήστε ιστορικό πληρωμών έως και 10 ετών

Χαρακτηριστικά:

 • Οποιαδήποτε στιγμή ακύρωση χωρίς ποινή
 • Αναφορά και στα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία

Θυμήσου

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν αναζητάτε ένα δάνειο πιστωτικής ανάπτυξης.

Θα θελήσετε να δώσετε προσοχή στο ετήσιο επιτόκιο (APR). Το APR είναι το συνολικό ημερήσιο περιοδικό επιτόκιο πολλαπλασιασμένο με τον αριθμό των φορών που επιβαρύνονται οι τόκοι σε ένα έτος και περιλαμβάνει τόκους και τυχόν προμήθειες που χρεώνονται στον λογαριασμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να διαπιστώσετε ότι άλλοι τύποι δανείων, όπως τα προσωπικά δάνεια, έχουν καλύτερα APR από τα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων.

Παρόλο που τα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε θετικό πιστωτικό ιστορικό, μπορεί να είναι επιζήμια για την πίστωσή σας εάν υπερεκτείνετε τον εαυτό σας και δεν είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας πλήρως και εγκαίρως. Επιπλέον, οι έγκαιρες πληρωμές δεν είναι το μόνο συστατικό του πιστωτικού αποτελέσματός σας. Το ποσό και ο συνδυασμός της πίστωσής σας, το συνολικό χρέος, η χρήση της πίστωσης, η διάρκεια του πιστωτικού ιστορικού και πολλά άλλα συμβάλλουν στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Ένα δάνειο δημιουργίας πιστώσεων εξακολουθεί να είναι πρόσθετη πίστωση, επομένως μπορεί να μειώσει προσωρινά το πιστωτικό σας σκορ. Επιπλέον, μόλις εξοφλήσετε το δάνειό σας για δημιουργία πιστωτικών μονάδων, το κλείσιμο του λογαριασμού σας θα μειώσει τη διάρκεια του πιστωτικού σας ιστορικού, μειώνοντας το πιστωτικό σας σκορ στη διαδικασία.

συμπέρασμα

Τα δάνεια δημιουργίας πιστώσεων μπορεί αρχικά να μειώσουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιστωτικό ιστορικό και να αυξήσετε το πιστωτικό σας σκορ. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, γι’ αυτό κάντε την έρευνά σας και επιλέξτε το καλύτερο δάνειο δημιουργίας πίστωσης για την περίπτωσή σας.