July 9, 2022 By Aown272 0

Capital One 360 ​​Review: Savings, Checking και CD

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει η ιδέα της ηλεκτρονικής τραπεζικής, αλλά είναι νευρικοί για τις τραπεζικές συναλλαγές με έναν δανειστή που δεν έχουν ακούσει ποτέ. Αν σας φαίνεται αυτό, τότε το Capital One 360 ​​θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Λογότυπο Capital One 360

Το Capital One 360 ​​είναι ο διαδικτυακός βραχίονας της Capital One, μιας τράπεζας δημοφιλής για τις επιλογές πιστωτικών καρτών και τα δάνεια αυτοκινήτων. Ωστόσο, είναι επίσης μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν σταθερές επιλογές ηλεκτρονικής τραπεζικής. Η τράπεζα προσφέρει δωρεάν επιταγές, αποταμιεύσεις και CDS, καθώς και πολλά χρήσιμα διαδικτυακά εργαλεία.

Επιπλέον, όταν κάνετε τραπεζικές συναλλαγές με το Capital One, αποκτάτε πρόσβαση σε χιλιάδες βολικές τοποθεσίες ΑΤΜ χωρίς χρέωση. Αυτός ο οδηγός θα εξετάσει τους λογαριασμούς όψεως, τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου και τα CD της τράπεζας καθώς και πώς να ξεκινήσετε.

Έλεγχος Λογαριασμού Capital One 360

Σύμφωνα με το FDIC, το μέσο εθνικό επιτόκιο για έναν λογαριασμό όψεως είναι 0,06%. Ακολουθεί μια ανάλυση του τρόπου με τον οποίο η Capital One πληρώνει τόκους στους λογαριασμούς όψεως:

 • 0 $ – 49.999,99 $ = 0,10%
 • 50.0000 $ – 99.999,99 $ = 0,10%
 • Πάνω από 100.000 $ = 0,10%

Όχι μόνο τα επιτόκια είναι ανταγωνιστικά, αλλά το Capital One 360 ​​προσφέρει διάφορα προνόμια μόνο για το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ελάχιστη κατάθεση, μηνιαία χρέωση συντήρησης και ελάχιστο υπόλοιπο που απαιτείται για το άνοιγμα του λογαριασμού και λαμβάνετε δωρεάν έλεγχο στο Διαδίκτυο και στο κινητό.

Θα λάβετε επίσης μια χρεωστική κάρτα MasterCard® 360 Checking, η οποία θα φτάσει σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την εγγραφή σας για λογαριασμό online. Δεν υπάρχουν χρεώσεις ΑΤΜ ή χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Και σε αντίθεση με ορισμένες διαδικτυακές τράπεζες, ένας λογαριασμός όψεως Capital One 360 ​​παρέχει στους πελάτες δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 ATM Capital One, MoneyPass και Allpoint. Μπορείτε να βρείτε ΑΤΜ σε επιλεγμένα καταστήματα Target, Walgreens και CVS. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός διαδικτυακού λογαριασμού ελέγχου, αλλά εξακολουθείτε να έχετε προσωπική πρόσβαση στα χρήματά σας. Ωστόσο, θα χρεωθείτε 2 $ ή περισσότερα εάν χρησιμοποιείτε ΑΤΜ εκτός δικτύου.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε άμεσες καταθέσεις για τον μισθό σας και την άμεση χρέωση για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. Και το Capital One έχει πολλά σχέδια προστασίας υπερανάληψης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να σας αποτρέψει από την πληρωμή τελών υπερανάληψης.

Αίτηση για Capital One 360 ​​Checking

Ταμιευτήριο Capital One 360

Το Capital One 360 ​​προσφέρει πολλούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου ενός γενικού λογαριασμού ταμιευτηρίου, λογαριασμού χρηματαγοράς, ταμιευτηρίου IRA και άλλων. Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί διαθέτουν ανταγωνιστικά επιτόκια, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις και ευέλικτους όρους.

Είναι δύσκολο να βρείτε έναν γενικό λογαριασμό ταμιευτηρίου που να προσφέρει κάτι καλύτερο από τις μέσες αποδόσεις, αλλά η αποταμίευση Capital One 360 ​​κάνει ακριβώς αυτό. Ο λογαριασμός έχει ετήσια ποσοστιαία απόδοση (APY) 0,40%, που είναι πολύ καλύτερο από το εθνικός μέσος όρος 0,09%.

Παρόμοια με τον λογαριασμό όψεως, μπορείτε να καταθέσετε επιταγές, να ελέγξετε τα υπόλοιπα και να πληρώσετε λογαριασμούς απευθείας από το τηλέφωνό σας. Και ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ασφαλισμένος από το FDIC, οπότε θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή.

Θα λάβετε επίσης δωρεάν μεταφορές λογαριασμού, μια λειτουργία καθορισμού στόχων που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε και να διαχειριστείτε τα χρήματά σας, καθώς και ένα αυτόματο πρόγραμμα αποταμίευσης.

Κάντε αίτηση για εξοικονόμηση Capital One 360

Λογαριασμοί ταμιευτηρίου για παιδιά

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να αρχίσει το παιδί σας να εξοικονομεί χρήματα, ο λογαριασμός Ταμιευτηρίου για παιδιά είναι μια καλή επιλογή. Αυτός ο διαδικτυακός λογαριασμός ταμιευτηρίου παρέχεται χωρίς μηνιαίες χρεώσεις, ποσοστό 0,30% APY και στόχους αποταμίευσης που μπορούν να παρακολουθήσουν.

Μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό τους με τον δικό σας και να ρυθμίσετε αυτόματες μεταφορές στον λογαριασμό τους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στα παιδιά κάποια καθοδηγούμενη ανεξαρτησία, ώστε να μάθουν πώς να αρχίσουν να εξοικονομούν τα χρήματά τους.

Κάντε αίτηση για λογαριασμό ταμιευτηρίου Capital One 360 ​​για παιδιά

Πιστοποιητικά κατάθεσης (CD)

Το Capital One ξέρει ότι δεν μπορούν όλοι να αφήσουν τα χρήματά τους σε ένα CD για πέντε χρόνια. Γι’ αυτό η τράπεζα προσφέρει διάφορες επιλογές CD με διάρκεια όρων που ξεκινούν από έξι μήνες και λήγουν στους 60 μήνες.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των όρων και των χρεώσεων CD της τράπεζας:

 • 6 μήνες = 0,10% ΑΠΥ
 • 9 μήνες = 0,10% ΑΠΥ
 • 12 μήνες = 0,20% ΑΠΥ
 • 18 μήνες = 0,25% ΑΠΥ
 • 24 μήνες = 0,25% ΑΠΥ
 • 30 μήνες = 0,25% ΑΠΥ
 • 36 μήνες = 0,60% ΑΠΥ
 • 48 μήνες = 0,65% ΑΠΥ
 • 60 μήνες = 0,80% ΑΠΥ

Με γενικά επιτόκια και μηδενικό κίνδυνο αγοράς, ένα CD Capital One 360 ​​είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει μια επιλογή hands-off για εξοικονόμηση χρημάτων. Αλλά όπως τα περισσότερα CD, θα τιμωρηθείτε εάν αποσύρετε τα χρήματά σας νωρίτερα. Επομένως, εάν πιστεύετε ότι αυτή είναι μια πιθανότητα, μάλλον είναι καλύτερα να ανοίξετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου 360.

Κάντε αίτηση για ένα CD Capital One 360

Πώς να ξεκινήσετε με το Capital One 360

Η πλοήγηση στην εφαρμογή και τον ιστότοπο για κινητά Capital One είναι σχετικά εύκολη και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι εξίσου εύκολη. Θα χρειαστεί να παρέχετε τυπικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Θα χρειαστεί επίσης να παρέχετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό όψεως για σύνδεση με τον τραπεζικό σας λογαριασμό Capital One. Και αν ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό, τα χρήματά σας ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμα.

Περίληψη

Η Capital One προσφέρει διάφορους διαδικτυακούς λογαριασμούς επιταγών και ταμιευτηρίου και CD για τους πελάτες της. Το Capital One είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να συνεργαστεί με μια καθιερωμένη ηλεκτρονική τράπεζα που παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και άνετη ηλεκτρονική τραπεζική.

Τα επιτόκια είναι πολύ υψηλότερα από αυτά που θα βρείτε σε μια παραδοσιακή τράπεζα από τούβλα και κονίαμα. Και το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης όπως θα βρείτε στις παραδοσιακές τράπεζες. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά ή να επικοινωνήσετε με την Capital One για να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό σήμερα.