July 10, 2022 By Aown272 0

9 καλύτεροι λογαριασμοί ελέγχου χωρίς προμήθειες υπερανάληψης

Όταν δεν έχετε χρήματα και κάνετε υπερανάληψη από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μπορεί πραγματικά να αισθάνεστε σαν μια κλωτσιά στα δόντια επειδή έχετε ήδη περιοριστεί σε μετρητά και στη συνέχεια πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον πρόστιμο.

τέλη υπερανάληψης

Φυσικά, από την πλευρά της τράπεζας, είναι λογικό να υπάρχει κάποιο είδος μέτρου. Εάν δεν το έκαναν, τι θα εμπόδιζε τους ανθρώπους να αγοράζουν παρορμητικά; Ή να τρέχουν καθημερινά χρησιμοποιώντας τη χρεωστική τους κάρτα σαν να ήταν πιστωτική κάρτα;

Αλλά δεν είναι πάντα αγορά παρορμητικών όταν περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς ζουν από μισθό σε μισθό. Και το 57% των Αμερικανών δεν μπορεί να γράψει επιταγή 500 $ για να καλύψει μια έκπληξη.

Ίσως μια μέρα το βιοτικό επίπεδο να είναι αρκετά καλό ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να διαβάζουν τα ψιλά γράμματα όταν επιλέγουν μια τράπεζα. Αλλά, μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, ας μιλήσουμε για επιλογές.

Εάν ανησυχείτε για υπερανάληψη, έχουμε ανακαλύψει τις καλύτερες τράπεζες για χαμηλές και μερικές φορές ακόμη και 0 $ προμήθειες υπερανάληψης.

Ποιες τράπεζες χρεώνουν $0 ή χαμηλές χρεώσεις υπερανάληψης;

Υπάρχουν μερικοί λογαριασμοί όψεως εκεί έξω που δεν χρεώνουν τέλη υπερανάληψης. Ευτυχώς, ο κατάλογος φαίνεται πιθανό να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Γιατί; Μια πρόσφατη έρευνα της FICO διαπίστωσε ότι οι Millennials έχουν δύο έως τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να κλείσουν όλους τους λογαριασμούς και να αλλάξουν εντελώς τράπεζα.

Ο λόγος τους;

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη – ακριβές χρεώσεις.

Οι Millennials θα απασχολήσουν το μισό αμερικανικό εργατικό δυναμικό τα επόμενα χρόνια, επομένως αναμένετε να προστεθούν όλο και περισσότερες τράπεζες σε αυτή τη λίστα τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, μέχρι τότε, υπάρχουν τρέχουσες τράπεζες που προσφέρουν φιλικές προς τον καταναλωτή υπηρεσίες υπερανάληψης.

Αρμονική κωδωνοκρουσία

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Chime έχει μια νέα δυνατότητα υπερανάληψης χωρίς χρέωση που ονομάζεται SpotMe. Εντοπίζουν μέλη έως και 100 $ σε αγορές με χρεωστική κάρτα όταν το υπόλοιπό τους είναι χαμηλό, χωρίς χρεώσεις υπερανάληψης.

Το Chime είναι μια τραπεζική επιλογή μόνο για κινητά που σας επιτρέπει να λαμβάνετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση. Επιπλέον, λαμβάνετε καθημερινές ειδοποιήσεις υπολοίπου και άμεσες ειδοποιήσεις συναλλαγών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα Chime Visa.

Για να αποφύγετε την πληρωμή τελών ΑΤΜ, θα πρέπει να βρείτε ένα συγκεκριμένο ΑΤΜ μέσω της εφαρμογής σας για κινητά όποτε χρειάζεστε μετρητά. Υπάρχουν πάνω από 60.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση για να διαλέξετε.

Αυτός ο λογαριασμός όψεως δεν έχει απαιτήσεις ελάχιστων υπολοίπων, μηνιαίες χρεώσεις, δεν απαιτείται κατάθεση και χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Acorns Spend Checking Account

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο λογαριασμός ελέγχου δαπανών Acorns συνοδεύεται από μια χρεωστική κάρτα Visa και κάθε φορά που ξοδεύετε χρήματα, θα καταθέτει αυτόματα χρήματα στον επενδυτικό σας λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις σας επενδύονται σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας την όλη διαδικασία πιο εύκολη.

Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα για την εγγραφή στο Acorns Spend. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα σε οποιοδήποτε ΑΤΜ που δέχεται κάρτες Visa και η Acorns δεν χρεώνει τέλη ΑΤΜ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εταιρεία προσφέρει απεριόριστη αποζημίωση ATM για τυχόν χρεώσεις τρίτων που συγκεντρώνετε κατά τη διάρκεια του μήνα. Θα λαμβάνετε τις επιστροφές χρημάτων σας από το ATM κάθε μήνα.

Το Acorns χρεώνει μια μηνιαία χρέωση 3 $, αλλά το ATM επιστρέφει περισσότερα από αυτό. Και θα λάβετε πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες όταν εγγραφείτε για τον λογαριασμό ελέγχου, όπως:

  • Χωρίς ελάχιστες χρεώσεις υπολοίπου
  • Χωρίς τέλη υπερανάληψης
  • Κατάθεση επιταγής μέσω κινητού
  • Αποστολή επιταγών ψηφιακά
  • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό
  • Επενδύστε αυτόματα μέρος του μισθού σας

Ανακαλύπτω

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αν και Ανακαλύπτω χρεώνει ένα τέλος $30 εάν έχετε αρνητικό υπόλοιπο, το κάνει μόνο μία φορά την ημέρα. Πολλές τράπεζες χρεώνουν παρόμοιο ποσό κάθε φορά που κάνετε υπερανάληψη. Επομένως, εάν κάνετε υπερανάληψη του λογαριασμού σας σε ένα ντελικατέσεν για μεσημεριανό γεύμα και ξανά στο παντοπωλείο, το Discover θα σας χρεώσει μόνο μία μόνο χρέωση υπερανάληψης.

Ωστόσο, το Discover δεν έκανε την περικοπή μόνο για αυτό. Με το Discover, μπορείτε να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ή χρηματαγοράς και να λάβετε δωρεάν μεταφορά κάθε φορά που ο λογαριασμός σας χρειάζεται τα χρήματα.

Fidelity Investments

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Fidelity Investments είναι μια τράπεζα που προσφέρει πραγματικά στους πελάτες της τραπεζικές συναλλαγές με μηδενικές προμήθειες. Εάν έχετε προστασία υπερανάληψης, δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση της. Ωστόσο, εάν δεν έχετε προστασία υπερανάληψης, η κάρτα σας θα απορριφθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν υπάρχουν χρεώσεις υπερανάληψης.

Τι συμβαίνει όταν εγγραφείτε για προστασία υπερανάληψης;

Μπορείτε να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας είτε με λογαριασμό ταμιευτηρίου είτε με λογαριασμό μεσιτείας. Στη συνέχεια, εάν και όταν κάνετε υπερανάληψη από τον λογαριασμό σας, τα κεφάλαια θα αφαιρούνται αυτόματα από τον λογαριασμό ταμιευτηρίου ή μεσιτείας σας για την κάλυψη της συναλλαγής.

Και πάλι, όλα αυτά γίνονται δωρεάν.

Capital One 360

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πρωτεύουσα Ένα στην πραγματικότητα κάνει κάτι πολύ ωραίο για υπεραναλήψεις. Όταν υπερεκτείνετε τον διαδικτυακό σας λογαριασμό όψεως, το Capital One σάς επιτρέπει να δανείζεστε χρήματα που μπορείτε στη συνέχεια να τα αποπληρώνετε από μήνα σε μήνα σε ένα αρκετά αξιοπρεπές ΑΠΡΙ 12,25%.

Ας υποθέσουμε ότι υπερβείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας κατά 50 $. Δεν θα σας επιβληθεί πρόστιμο με χρέωση υπερανάληψης 35 $ και στη συνέχεια θα σας παρενοχλήσουν αμέσως για τα 50 $ την επόμενη μέρα. Αντίθετα, θα είχατε ένα χρέος $50 συν τις πένες σε τόκους που θα χρωστούσατε μέχρι το τέλος του μήνα.

Schwab Bank

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν έχετε ένα Schwab One λογαριασμός μεσιτείας, η Schwab θα αντλήσει χρήματα από αυτόν δωρεάν εάν κάνετε ποτέ υπερανάληψη του λογαριασμού όψεως.

Γνωρίζετε, ωστόσο, ότι αυτή η δωρεάν προστασία υπερανάληψης δεν αφορά επιταγές ή ηλεκτρονικές αναλήψεις ή πληρωμές. Εάν αυτά ξεπεράσουν τα όρια, θα λάβετε μια χρέωση ανεπαρκούς χρηματικού ποσού 25 $, η οποία μπορεί να προσθέσει έως και 100 $ την ημέρα.

Allly Bank

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Από τον Ιούλιο του 2021, η Ally Bank έχει καταργήσει τις προμήθειες υπερανάληψης. Ένας λογαριασμός όψεως Συμμάχου παρέχεται επίσης χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου και μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα Ally σε πάνω από 43.000 Allpoint® ΑΤΜ στις ΗΠΑ δωρεάν. Επιπλέον, επιστρέφουν έως και 10 $ ανά κύκλο κίνησης κίνησης για χρεώσεις που χρεώνονται σε άλλα ΑΤΜ σε εθνικό επίπεδο.

Τράπεζα TIAA

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αν εγγραφείτε για αυτό, Τράπεζα TIAA (πρώην EverBank) προσφέρει ένα πιστωτικό όριο κάθε φορά που κάνετε υπερανάληψη. Ωστόσο, οι τιμές είναι μεταβλητές και, εάν χάσετε μια μηνιαία πληρωμή, υπάρχει χρέωση καθυστέρησης πληρωμής 25 $.

Μια άλλη επιλογή με την TIAA Bank είναι να συνδέσετε ένα άλλο πιστωτικό όριο ή λογαριασμό με τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Η μεταφορά, εάν τη χρειαστείτε, είναι δωρεάν.

Εάν δεν κάνετε καμία από τις παραπάνω επιλογές, υπάρχει ένα τέλος υπέρ-απόσυρσης 30 $. Υπάρχει μια ελάχιστη κατάθεση $100 για το άνοιγμα ενός λογαριασμού όψεως, αλλά δεν υπάρχει μηνιαία χρέωση υπηρεσιών.

Axos Bank

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Axos Bank δεν προσφέρει μηνιαίες χρεώσεις, πλήρη αποζημίωση για τις χρεώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρήση οποιουδήποτε ΑΤΜ στις ΗΠΑ και ορισμένες αρκετά ανταγωνιστικές ανταμοιβές επιστροφής μετρητών.

Όπως ίσως μαντέψατε, η Axos έχει μηδενικές χρεώσεις υπερανάληψης για άτομα που ξοδεύουν περισσότερα από αυτά που έχουν στον λογαριασμό όψεως. Υπάρχουν δύο τρόποι για τους χρήστες να το επιτύχουν αυτό. Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει τη μη εγγραφή για προστασία και την απλή απόρριψη της κάρτας σας.

Η δεύτερη επιλογή είναι να εγγραφείτε για ένα πιστωτικό όριο μαζί τους. Το APR δεν είναι εξαιρετικό – ένα κάπως υψηλό 18% – και το ενδιαφέρον αρχίζει να συγκεντρώνεται την ημέρα της συναλλαγής.

Αν ψάχνετε για λογαριασμό όψεως χωρίς προμήθειες, η Axos Bank είναι μια ισχυρή επιλογή.

Συμβουλές για να αποφύγετε την υπερανάληψη του λογαριασμού σας

Αν και οι τράπεζες που συζητήθηκαν παραπάνω προσφέρουν ορισμένες λύσεις, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την πιθανότητα υπερανάληψης από τον λογαριασμό σας.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχουν τρία πράγματα που απορροφούν τους μισθούς των περισσότερων ανθρώπων κάθε δύο εβδομάδες.

  • Φοιτητικό χρέος
  • Στέγαση
  • Πληρωμές αυτοκινήτου

Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε;

Οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να ξοδεύετε περισσότερο από το 28% του εισοδήματός σας για στέγαση, ούτε θα πρέπει να ξοδεύετε περισσότερο από 10% έως 20% στις μεταφορές.

Με απλά λόγια, μην ζείτε πάνω από τις δυνατότητές σας. Κάντε τα μαθηματικά πριν δεσμευτείτε. Εάν οι μηνιαίες πληρωμές σημαίνουν ότι δεν θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα φαστ φουντ κάθε τόσο, τότε δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Ναι, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το φοιτητικό σας χρέος πριν εγγραφείτε, αλλά είναι απίθανο να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε αυτά τα πράγματα τώρα. Έτσι, εκτός από την ενοποίηση των δανείων σας και τη συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα αποπληρωμής με βάση το εισόδημα, ας εστιάσουμε σε μερικά πρακτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

1. Χρησιμοποιήστε μετρητά για όλες τις αγορές

Δεν είναι το πιο βολικό πράγμα να πηγαίνετε στην τράπεζα και να κάνετε ανάληψη μετρητών όποτε χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα.

Για να το κάνετε αυτό, βγάλτε όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε και αφήστε τα μόνο για να πληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο, την πληρωμή αυτοκινήτου και τυχόν μηνιαίους λογαριασμούς που έχετε. Αφήστε τη χρεωστική και την πιστωτική σας κάρτα στο σπίτι και πάρτε μόνο αρκετά μετρητά μαζί σας όταν βγαίνετε έξω.

Με αυτόν τον τρόπο, ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ πραγματικός. Αν πάτε, δεν μπορείτε να πληρώσετε για αυτό που προσπαθείτε να αγοράσετε. Δεν είναι αγχωτικό. είναι πρακτικό. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως αριθμομηχανή, μάθετε τον φόρο επί των πωλήσεων της πολιτείας σας και θα είστε μια χαρά.

Τα είδη παντοπωλείου είναι αυτά που πραγματικά φέρνουν τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση όταν χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα. Για να λειτουργήσουν τα μετρητά όταν ψωνίζετε, πρέπει να έχετε μια λίστα με κάθε αντικείμενο πριν βγείτε έξω.

Μείνετε στη λίστα, μάθετε πόσο θα είναι ο λογαριασμός σας πριν καν φτάσετε στο μητρώο και μην αγοράσετε τίποτα άλλο. Με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να εξοικονομήσετε κουβάδες χρήματα κάνοντας αυτό.

2. Χρησιμοποιήστε μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα

Αυτό είναι βασικά το ίδιο με τη χρήση μετρητών, αλλά έχετε την πρόσθετη ασφάλεια που συνοδεύει μια χρεωστική κάρτα. Εάν χρησιμοποιείτε προπληρωμένη χρεωστική κάρτα, παρακολουθήστε πόσα έχετε στην κάρτα χρησιμοποιώντας ένα μητρώο συναλλαγών.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις.

3. Καταγράψτε όλες τις αγορές ή τις πληρωμές σε μητρώο συναλλαγών

Αυτό ακούγεται απλό (και λίγο παλιομοδίτικο), αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ισχυρή μέθοδος για να παραμείνετε στην κορυφή των οικονομικών σας.

Από πολλές απόψεις, έχουμε γίνει υπερβολικά προσανατολισμένοι στην τεχνολογία και βασιζόμαστε πολύ στον έλεγχο των υπολοίπων στο διαδίκτυο — κάτι που σπάνια κάνουμε στη συνέχεια.

Για να αποφύγετε την υπερανάληψη του λογαριασμού σας, σημειώστε κάθε συναλλαγή στο μητρώο σας. Πρέπει να συμπεριλάβετε τα μικρά πράγματα γιατί αυτά είναι τα πράγματα που επιστρέφουν και σας παίρνουν.

Εάν γνωρίζετε πάντα πόσα χρήματα έχετε (μέχρι το πολύ λεπτό), θα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να τα σπαταλήσετε σε μικρές αγορές.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για τον προϋπολογισμό για να το κάνετε αυτό αυτόματα. Αλλά αν μόλις ξεκινάτε, μπορεί να είναι χρήσιμο να αρχίσετε να παρακολουθείτε τα καθημερινά σας έξοδα με μη αυτόματο τρόπο προτού αναθέσετε το τηλέφωνό σας να το κάνει για εσάς.