July 20, 2022 By Aown272 0

7 τράπεζες χωρίς ελάχιστη κατάθεση + 2 κακές επιλογές πίστωσης

Στον ψηφιακό μας κόσμο, η κατοχή τραπεζικού λογαριασμού δεν είναι πλέον προαιρετική. Αντίθετα, γίνεται γρήγορα αναγκαιότητα, ειδικά καθώς πολλά καταστήματα αρχίζουν να αρνούνται να δέχονται μετρητά από τους καταναλωτές.

γυναίκα στο smartphone

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού δεν είναι μεγάλη υπόθεση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια διαφορετική ιστορία για τους καταναλωτές με αρνητικό τραπεζικό ιστορικό. Για παράδειγμα, αν στο παρελθόν είχατε πάρα πολλές επιταγές, απλήρωτες προμήθειες, αρνητικά υπόλοιπα, υπεραναλήψεις ή κλειστούς λογαριασμούς, μπορεί να σας αρνηθούν τον τραπεζικό λογαριασμό.

Αν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση, μην απελπίζεστε. Ορισμένες τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις θα είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί σας, αλλά ίσως χρειαστεί να είστε πιο στρατηγικοί για την εύρεση τους.

7 τραπεζικοί λογαριασμοί που δεν απαιτούν κατάθεση

Στο παρελθόν, οι περισσότεροι καταναλωτές άνοιγαν λογαριασμούς όψεως σε τράπεζες ή πιστωτικές ενώσεις με γραφεία. Αλλά αυτό δεν είναι πλέον απαίτηση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά οφέλη από την επιλογή μιας ηλεκτρονικής τράπεζας μόνο.

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί λογαριασμοί διαθέτουν ελάχιστες έως καθόλου ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου ή μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Φυσικά, θα θυσιάσετε μια ορισμένη ευκολία, αλλά ίσως αξίζει τον συμβιβασμό για να βρείτε έναν τραπεζικό λογαριασμό με καλύτερους όρους.

Παρακάτω αναφέρονται επτά τραπεζικοί λογαριασμοί για κακή πίστωση που δεν απαιτούν ελάχιστη κατάθεση. Αυτές οι τράπεζες επιλέχθηκαν επειδή προσφέρουν καλύτερες επιλογές για τον μέσο καταναλωτή.

1. Κουδούνισμα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Chime προσφέρει λογαριασμούς επιταγών και ταμιευτηρίου δεύτερης ευκαιρίας χωρίς μηνιαία χρέωση υπηρεσιών και καμία απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου. Δεν υπάρχουν φυσικές τοποθεσίες, αλλά οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στο δίκτυο των 60.000 ΑΤΜ της τράπεζας σε όλη τη χώρα.

Η Chime διευκολύνει την κατάθεση και τη μεταφορά των χρημάτων σας με τη δωρεάν εφαρμογή της για κινητά. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτόματες καταθέσεις, ηλεκτρονικές μεταφορές, mobile banking και αναλήψεις από ATM. Αυτός ο δωρεάν λογαριασμός όψεως συνοδεύεται επίσης με ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών, άμεση κατάθεση και χρεωστική κάρτα Visa. Δείτε την πλήρη κριτική μας για το Chime.

Εφαρμογή Chime

2. Sable

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με το Sable, μπορείτε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό και να αποκτήσετε μια χρεωστική κάρτα και μια ασφαλή πιστωτική κάρτα σε 5 λεπτά. Αυτό είναι αρκετά γρήγορο.

Με έναν λογαριασμό Sable, δεν υπάρχουν χρεώσεις, πιστωτικοί έλεγχοι και δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια μη ασφαλή πιστωτική κάρτα σε περίπου 4 μήνες. Αυτό είναι 3 φορές ταχύτερο από αυτό που προσφέρουν οι παραδοσιακές τράπεζες.

Και η πιστωτική κάρτα Sable προσφέρει επιστροφή μετρητών 2% στις αγαπημένες σας μάρκες.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι δεν χρειάζεστε αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή πιστωτικό ιστορικό των ΗΠΑ. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε χρήματα σε 55+ χώρες και να λάβετε πολύγλωσση υποστήριξη πελατών.

3. Capital One 360

3. Capital One 360

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Capital One 360 ​​είναι περισσότερο γνωστό για τις πιστωτικές του κάρτες, αλλά προσφέρει επίσης επιλογές ηλεκτρονικής τραπεζικής για άτομα με καρό τραπεζικό παρελθόν. Το Capital One δεν χρησιμοποιεί το ChexSystems για να ελέγξει το αρχείο σας.

Ένας λογαριασμός όψεως από το Capital One 360 ​​παρέχεται χωρίς ελάχιστη κατάθεση ανοίγματος και χωρίς μηνιαίες χρεώσεις. Επιπλέον, η τράπεζα προσφέρει mobile banking, άμεσες καταθέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών και πρόσβαση σε 70.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση.

4. Barclays

4. Barclays

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν αισθάνεστε άνετα με μια τράπεζα μόνο στο διαδίκτυο, η Barclays είναι μια καλή επιλογή. Η Barclays προσφέρει έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό ταμιευτηρίου με APY 1,90%, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από το τυπικό APY που προσφέρεται.

Δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης και δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση. Επιπλέον, όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό, θα λαμβάνετε απευθείας κατάθεση και ηλεκτρονικές μεταφορές προς και από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν τοποθεσίες υποκαταστημάτων και η τράπεζα δεν προσφέρει χρεωστική κάρτα. Μπορείτε να κάνετε μεταφορές ACH, αλλά αυτό μπορεί να διαρκέσει δύο έως τρεις ημέρες. Επομένως, εάν χρειάζεστε άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας, αυτή μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

5. Marcus της Goldman Sachs

5. Marcus της Goldman Sachs

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Marcus προσφέρει έναν από τους καλύτερους λογαριασμούς ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Το APY είναι 2,00%, και δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση ανοίγματος. Επίσης, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης και μπορείτε να κάνετε αίτηση για λογαριασμό ταμιευτηρίου ηλεκτρονικά.

Ωστόσο, με τον Marcus, θα αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα που θα είχατε με τον Barclays. Δεν υπάρχουν φυσικές τοποθεσίες, ΑΤΜ ή χρεωστικές κάρτες. προσφέρουν μόνο ηλεκτρονική τραπεζική. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας μέσα σε λίγες μέρες, αλλά δεν θα έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά.

6. Ανακαλύψτε

6. Ανακαλύψτε

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το Discover, σκέφτονται να βγάλουν μια πιστωτική κάρτα, ωστόσο, προσφέρουν επίσης λογαριασμούς ταμιευτηρίου και ελέγχου μόνο στο διαδίκτυο. Και ο λογαριασμός όψεως της τράπεζας Cashback Debit είναι μια από τις καλύτερες προσφορές της. Εκτός από την ηλεκτρονική τραπεζική, προσφέρουν αναλήψεις σε περισσότερα από 60.000 ΑΤΜ σε όλη τη χώρα.

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 1% επιστροφή μετρητών για αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις χρεωστικής κάρτας αξίας έως και 3.000 $ ανά μήνα. Ο λογαριασμός όψεως δεν συνοδεύεται από μηνιαία χρέωση και μπορείτε να τον συνδυάσετε με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου. Δυστυχώς, η ανακάλυψη έχει μόνο μία τοποθεσία, αλλά έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο ΑΤΜ.

7. Navy Federal Credit Union

7. Navy Federal Credit Union

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Navy Federal Credit Union προσφέρει ιδιότητα μέλους σε εν ενεργεία ή συνταξιούχους μέλη του στρατού και τις οικογένειές τους. Δεν υπάρχουν ελάχιστες καταθέσεις, καμία απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου, καμία μηνιαία χρέωση υπηρεσιών και δωρεάν άμεση κατάθεση.

Το NFCU προσφέρει επίσης προαιρετική προστασία υπερανάληψης. Διαφορετικά, τα τέλη υπερανάληψης είναι $20. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα μέλη της υπηρεσίας και τις οικογένειές τους.

2 Τραπεζικοί λογαριασμοί δεύτερης ευκαιρίας που απαιτούν ελάχιστη κατάθεση

Στην παραπάνω λίστα, μόνο τα δύο πρώτα, το Chime και το Capital One 360, προσφέρουν λογαριασμούς όψεως για όσους αρνήθηκαν λόγω ChexSystems. Ακολουθούν τρεις λογαριασμοί ελέγχου για κακή πίστωση που απαιτούν μια μικρή ελάχιστη κατάθεση, αλλά θα σας δεχτούν παρά το τραπεζικό σας παρελθόν.

1. Acorns Spend Checking Account

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Acorns Spend δεν απαιτεί ελάχιστη μηνιαία κατάθεση, αλλά υπάρχει μια μηνιαία χρέωση 3 $ για τη χρήση του λογαριασμού ελέγχου. Ωστόσο, οι δυνατότητες που συνοδεύουν τον λογαριασμό υπερκαλύπτουν αυτήν τη μικρή χρέωση.

Ο λογαριασμός σας στο Acorns Spend συνδέεται αυτόματα με τους λογαριασμούς σας Invest ή Later. Αυτοί οι λογαριασμοί συνεργάζονται, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να αποταμιεύετε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα.

Η Acorns δεν χρεώνει τέλη ATM και δεδομένου ότι η εταιρεία δεν διαθέτει δίκτυο ATM, παρέχει απεριόριστη αποζημίωση ATM. Θα σας αποζημιώνουν για τυχόν χρεώσεις ΑΤΜ τρίτων κάθε μήνα.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν προμήθειες υπερανάληψης και χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό. Και είναι εύκολο να καταθέσετε και να στείλετε επιταγές ψηφιακά. Όλα αυτά κάνουν το Acorns Spend μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει έναν διαδικτυακό τραπεζικό λογαριασμό.

2. Wells Fargo

2. Wells Fargo

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Wells Fargo προσφέρει Clear Access Banking (πρώην Έλεγχος Ευκαιριών) σε πελάτες που δεν μπορούν να ανοίξουν έναν τυπικό λογαριασμό όψεως.

Έρχεται με αρχική κατάθεση $25. Ο Έλεγχος ευκαιρίας έχει επίσης μια μηνιαία χρέωση υπηρεσιών 5 $, εκτός εάν πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις.

Οι περισσότερες τράπεζες απαιτούν πιστωτικό έλεγχο για τραπεζικούς λογαριασμούς;

Ναι και ΟΧΙ. Οι περισσότερες τράπεζες δεν θα εκτελέσουν πιστωτικό έλεγχο με ένα από τα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία, αλλά θα εκτελέσουν πιστωτικό έλεγχο για συγκεκριμένη τράπεζα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ενδιαφέρονται για το πιστωτικό σας σκορ ή το ιστορικό πληρωμών με πιστωτική κάρτα. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να δουν το ιστορικό σας στη συνεργασία με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Οι περισσότερες τράπεζες ελέγχουν την αναφορά ChexSystems, η οποία υπογραμμίζει το τραπεζικό ιστορικό σας. Αυτό καλύπτει πράγματα όπως η σύνταξη εσφαλμένων επιταγών, αρνητικών υπολοίπων λογαριασμών και απλήρωτες χρεώσεις λογαριασμού.

Ακριβώς όπως μια πιστωτική αναφορά, έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε ένα δωρεάν αντίγραφο της αναφοράς ChexSystems κάθε χρόνο. Και αν μια τράπεζα ή πιστωτική ένωση σας απορρίψει με βάση τις πληροφορίες που βρίσκονται στην αναφορά σας, έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες.

Είναι καλή ιδέα να ελέγχετε την αναφορά ChexSystems για να αναζητάτε περιοδικά τυχόν ανακρίβειες. Επιπλέον, εάν θέλετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε αν βρίσκεστε στη βάση δεδομένων τους. Εάν βρείτε αρνητικές πληροφορίες στην αναφορά σας, μπορείτε να τις αμφισβητήσετε ή να περιμένετε πέντε χρόνια μέχρι να διαγραφεί οριστικά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ίσως χρειαστεί να εξερευνήσετε άλλες επιλογές προς το παρόν.

Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες τράπεζες που δεν χρησιμοποιούν το ChexSystems, επομένως μπορείτε να αποκτήσετε λογαριασμό σε αυτές τις τράπεζες ακόμα κι αν έχετε κακό τραπεζικό ιστορικό.

Πώς να επιλέξετε τον σωστό τραπεζικό λογαριασμό

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν πού κάνουν τράπεζα με βάση την ευκολία. Για παράδειγμα, εάν μια συγκεκριμένη τράπεζα έχει ένα υποκατάστημα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από εσάς, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τράπεζα εκεί. Αλλά αυτή η τράπεζα μπορεί να είναι ή όχι σύμφωνη με τους οικονομικούς σας στόχους.

Αν ψάχνατε να πάρετε δάνειο αυτοκινήτου, δεν θα εγγραφείτε με τον πρώτο δανειστή που βλέπατε. Επομένως, δεν θα πρέπει να εφαρμόσετε την ίδια διαδικασία λήψης αποφάσεων στο σημείο όπου κάνετε τραπεζικές συναλλαγές.

Θα πρέπει πάντα να αφιερώνετε λίγο χρόνο για ψώνια για τη σωστή όχθη. Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Αμοιβές: Οι τράπεζες κερδίζουν αρκετά χρήματα χρεώνοντας προμήθειες στους πελάτες. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες χρεώσεις που πρέπει να προσέξετε είναι οι ελάχιστες χρεώσεις υπολοίπου, οι προμήθειες υπερανάληψης, οι προμήθειες ATM και οι χρεώσεις διεθνών συναλλαγών. Εάν μια τράπεζα χρεώνει προμήθειες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκλείσετε αμέσως την τραπεζική εκεί. Αλλά θέλετε να μάθετε τι προμήθειες χρεώνει μια τράπεζα, επειδή συνήθως υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακάμψετε την πληρωμή αυτών των προμηθειών.
  • Επιτόκια: Θα πρέπει να γνωρίζετε τι είδους επιτόκιο σας πληρώνει η τράπεζά σας για να συναλλάσσεστε μαζί της. Λάβετε υπόψη ότι αυτά θα αλλάζουν περιοδικά ανάλογα με το αν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα αυξήσει ή θα μειώσει τα επιτόκια.
  • Αλλα οφέλη: Τι είδους οφέλη θα λάβετε από την επιλογή μιας συγκεκριμένης τράπεζας; Είναι σημαντική για εσάς η επίσκεψη σε μια τοποθεσία από τούβλα ή αισθάνεστε άνετα με μια τράπεζα μόνο στο διαδίκτυο; Έχουν χιλιάδες ΑΤΜ σε βολική τοποθεσία; Η γνώση αυτών των προνομίων θα σας βοηθήσει να λάβετε μια σωστή απόφαση.

Περίληψη

Εάν έχετε κακή πίστωση ή αμαυρωμένο τραπεζικό ιστορικό, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό. Πολλές διαδικτυακές τράπεζες θα είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί σας.

Πριν κάνετε μια τελική επιλογή, μάθετε τι είδους προϊόντα και υπηρεσίες ψάχνετε σε μια τράπεζα ή μια πιστωτική ένωση και κάντε την εργασία σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση που είναι σύμφωνη με τους οικονομικούς στόχους και τις προτεραιότητές σας.