July 26, 2022 By Aown272 0

20 Έλεγχος λογαριασμών για κακή πίστωση για το 2022

Θέλετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως, αλλά ανησυχείτε ότι η κακή σας πίστωση και το παρελθόν τραπεζικό ιστορικό ενδέχεται να παρεμποδίσουν; Με αυτά τα ζητήματα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί μια τράπεζα ή μια πιστωτική ένωση για να σας αναλάβει ως πελάτη.

γυναίκα που χρησιμοποιεί smartphone

Όταν επιχειρείτε να ανοίξετε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό, τα περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα τραβήξουν την αναφορά ChexSystems. Αυτή η αναφορά θα τους δείξει το παρελθόν τραπεζικό ιστορικό σας, συμπεριλαμβανομένων υπεραναλήψεων, ακατάλληλων επιταγών, απάτης επιταγών, αρνητικών υπολοίπων ή υπερβολικών αναλήψεων.

Εάν είχατε κάποιο από αυτά τα προβλήματα τα τελευταία πέντε χρόνια, πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχείο ChexSystems. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες τράπεζες που δεν χρησιμοποιούν το ChexSystems ούτε εκτελούν πιστωτικό έλεγχο για να πληρούν τις προϋποθέσεις των πελατών. Υπάρχουν επίσης πολλές τράπεζες που προσφέρουν λογαριασμούς ελέγχου δεύτερης ευκαιρίας για άτομα με κακή πίστωση.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ο καλύτερος λογαριασμός ελέγχου για κακή πίστωση του 2022

Οι καλύτεροι λογαριασμοί ελέγχου για κακή πίστωση του 2022

Υπάρχουν πολλές τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις που δεν χρησιμοποιούν ChexSystems για να διαλέξουν, όλες προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και προνόμια ανεξάρτητα από το τραπεζικό ιστορικό σας.

Λογαριασμός δαπανών Chime

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με το Chime, ένα κακό πιστωτικό σκορ δεν είναι πλέον αρνητικό. Προσφέρουν μια βραβευμένη οικονομική εφαρμογή και χρεωστική κάρτα χωρίς πιστωτικό έλεγχο.

Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό Chime Spending online χωρίς μηνιαίες χρεώσεις. Και με αυτό, εννοούμε καμία προμήθεια υπερανάληψης, καμία μηνιαία χρέωση συντήρησης, καμία αμοιβή συναλλαγών στο εξωτερικό και καμία ελάχιστη χρέωση υπολοίπου – ποτέ. Θα σας εντοπίσουν ακόμη και 200 ​​$ όταν κάνετε υπερανάληψη.

Η Chime προσφέρει επίσης έναν νέο τρόπο για να δημιουργήσετε την πίστωσή σας με την πιστωτική κάρτα Chime Credit Builder Visa. Είναι μια ασφαλής πιστωτική κάρτα χωρίς ετήσιες χρεώσεις, πιστωτικούς ελέγχους και τόκους.

Προσφέρουν πάνω από 60.000 ΑΤΜ MoneyPass® και Visa® Plus Alliance χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε το μισθό σας έως και 2 ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση. Μπορείτε επίσης να καταθέσετε μετρητά δωρεάν σε πάνω από 8.500 Walgreens.

Το Chime είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σε αυτήν τη λίστα.

Σαμούρι

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Sable ισχυρίζεται ότι είναι ο «γρηγορότερος, πιο premium δρόμος στον κόσμο προς την οικονομική ελευθερία».

Μπορείτε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό και να λάβετε μια χρεωστική κάρτα και μια ασφαλή πιστωτική κάρτα σε 5 λεπτά. Αυτό είναι αρκετά γρήγορο.

Με έναν λογαριασμό Sable, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσιών, δεν υπάρχουν πιστωτικοί έλεγχοι και δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια μη ασφαλή πιστωτική κάρτα σε περίπου 4 μήνες. Αυτό είναι 3 φορές ταχύτερο από αυτό που προσφέρουν οι παραδοσιακές τράπεζες.

Και η πιστωτική κάρτα Sable προσφέρει επιστροφή μετρητών 2% στις αγαπημένες σας μάρκες.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι δεν χρειάζεστε αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή πιστωτικό ιστορικό των ΗΠΑ. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε χρήματα σε 55+ χώρες και να λάβετε πολύγλωσση υποστήριξη πελατών.

Ρεύμα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Current είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες λύσεις mobile banking στις ΗΠΑ, με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη. Ωστόσο, η Current είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, όχι μια τράπεζα. Το πιο σημαντικό, το Current δεν χρησιμοποιεί το ChexSystems ή δεν τραβάει την πιστωτική σας αναφορά.

Ορισμένες δυνατότητες του τρέχοντος λογαριασμού κινητής τραπεζικής περιλαμβάνουν προστασία υπερανάληψης χωρίς χρέωση έως και 100 $, 40.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση Allpoint και χωρίς ελάχιστο υπόλοιπο ή κρυφές χρεώσεις.

Μπορείτε επίσης να πληρωθείτε έως και δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση και να κερδίσετε έως και 15x πόντους και να λάβετε επιστροφή μετρητών.

Φιλοδοξία

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με τον λογαριασμό Aspiration Spend & Save, μπορείτε να κερδίσετε έως και 1% APY, καθώς και απεριόριστες αναλήψεις χωρίς χρέωση σε περισσότερα από 55.000 ATM. Η ελάχιστη κατάθεση ανοίγματος είναι $10. Οι καταθέσεις είναι ασφαλισμένες FDIC έως και 2 εκατομμύρια δολάρια και μπορείτε να πληρωθείτε έως και δύο ημέρες νωρίτερα.

Η χρεωστική κάρτα Aspiration είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό. Τα κοιτάσματα είναι 100% χωρίς ορυκτά καύσιμα. Και σας δίνουν ακόμη και την επιλογή να φυτέψετε ένα δέντρο με κάθε κτύπημα της κάρτας.

Αναβαθμίζω

ο Έλεγχος ανταμοιβών αναβάθμισης Ο λογαριασμός δεν έχει πιστωτικό έλεγχο, μηνιαίες χρεώσεις, χρεώσεις ATM και χρεώσεις μεταφοράς. Επιπλέον, θα λάβετε έως και 2% επιστροφή μετρητών σε καθημερινές αγορές με χρεωστική κάρτα. Εάν χρησιμοποιείτε ΑΤΜ εκτός δικτύου, η Αναβάθμιση θα σας δώσει έκπτωση σε έως και πέντε χρεώσεις ΑΤΜ ανά μήνα, εάν πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις.

Η Αναβάθμιση έχει τραπεζική συνεργασία με την Cross River Bank, μέλος FDIC. Τα κεφάλαιά σας είναι ασφαλισμένα από την FDIC έως και 250.000 $. Μπορείτε επίσης να λάβετε έως και 20% χαμηλότερο επιτόκιο σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες μέσω της Αναβάθμισης.

TD Ameritrade

Η TD Ameritrade προσφέρει έναν λογαριασμό μεσιτείας με έναν ολοκληρωμένο λογαριασμό ελέγχου διαχείρισης μετρητών. Ως πελάτης, λαμβάνετε απεριόριστη γραφή επιταγών. Μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό μεσιτείας, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αίτηση λογαριασμού όψεως στο διαδίκτυο.

Ένας λογαριασμός διαχείρισης μετρητών σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε δωρεάν ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών, καθώς και σε μια δωρεάν χρεωστική κάρτα με εκπτώσεις σε όλη τη χώρα για όλες τις χρεώσεις ΑΤΜ. Επιπλέον, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις εάν διατηρείτε ένα ελάχιστο ημερήσιο υπόλοιπο 100 $. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένας λογαριασμός όψεως της TD Ameritrade δεν είναι ασφαλισμένος από την FDIC ή τραπεζική εγγύηση.

SoFi

ο Έλεγχος και εξοικονόμηση SoFi Ο λογαριασμός δεν έχει χρεώσεις υπερανάληψης, ελάχιστες χρεώσεις υπολοίπου και μηνιαίες χρεώσεις. Επιπλέον, προσφέρει 55.000+ ΑΤΜ χωρίς χρέωση εντός του δικτύου Allpoint®. Παρόμοια με το Chime and Current, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας έως και 2 ημέρες νωρίτερα όταν ρυθμίσετε την απευθείας κατάθεση.

Θα λάβετε επίσης 1% APY στους λογαριασμούς όψεως και ταμιευτηρίου σας και έως και 15% επιστροφή μετρητών σε τοπικά καταστήματα με τη χρεωστική σας κάρτα SoFi.

Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση του Ναυτικού

Για να προκριθείτε Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση του Ναυτικού μέλος, πρέπει να είστε εν ενεργεία ή συνταξιούχος μέλος του στρατού, που περιλαμβάνει τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Εθνική Φρουρά, την Ακτοφυλακή και το Υπουργείο Άμυνας.

Αν αυτό σας αρέσει, τότε το NFCU θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή δεν χρησιμοποιεί ChexSystems ή EWS. Επιπλέον, υπάρχει μια δωρεάν επιλογή λογαριασμού όψεως χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου και χωρίς μηνιαία χρέωση υπηρεσιών με κατάλληλη άμεση κατάθεση.

Langley Federal Credit Union

Langley FCU είναι μια άλλη πιστωτική ένωση που δεν χρησιμοποιεί ChexSystems. Βρίσκονται στη Βιρτζίνια, αλλά η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε πελάτες και στις 50 πολιτείες.

Πρέπει πρώτα να ανοίξετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου μετοχών με ελάχιστη κατάθεση 5 $ για να μπορέσετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως. Δεν υπάρχει ελάχιστο υπόλοιπο ή μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσιών. Επιπλέον, προσφέρουν δωρεάν online και mobile banking, δωρεάν ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών και πρόσβαση σε 55.000+ ΑΤΜ Allpoint πανελλαδικά.

Οι κάτοχοι λογαριασμού μπορούν επίσης να πληρωθούν έως και 3 ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση.

FSNB

FSNB (πρώην Fort Sill National Bank) δεν χρησιμοποιεί ChexSystems και δεν χρειάζεται να είστε στρατιωτικοί για να κάνετε αίτηση.

Ο λογαριασμός Basic Checking έχει ελάχιστη κατάθεση 5 $ και χρειάζεστε τουλάχιστον 75 $ καθημερινά. Διαφορετικά, θα χρεωθείτε με χρέωση 5,50 $. Επιπλέον, οι κάτοχοι λογαριασμού λαμβάνουν Visa CheckCard και δωρεάν διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Renasant Bank

Για άτομα που κατοικούν στην Αλαμπάμα, τη Φλόριντα, τη Γεωργία, τον Μισισιπή και το Τενεσί, Renasant δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος και δεν εξετάζουν το αρχείο ChexSystems, EWS ή Telecheck.

Ωστόσο, δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν οφείλετε χρήματα στην τράπεζα. Οι κάτοχοι λογαριασμού λαμβάνουν επίσης μια χρεωστική κάρτα Mastercard. Όλοι οι λογαριασμοί ελέγχου τους απαιτούν ελάχιστη κατάθεση 50 $ και θα χρεώνεστε 7,50 $ κάθε μήνα, εκτός εάν διατηρείτε υπόλοιπο 500 $ ή περισσότερο.

United Bank

United Bank δεν χρησιμοποιεί το ChexSystems, αλλά υπάρχουν μόνο τοποθεσίες στο Μέριλαντ, στο Οχάιο, στην Πενσυλβάνια, στη Βιρτζίνια, στη Δυτική Βιρτζίνια και στην Ουάσιγκτον, DC. Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό με ελάχιστη κατάθεση $50. Δεν υπάρχει απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου ή μηνιαίες χρεώσεις.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε έλεγχο ανταμοιβών, όπου κερδίζετε επιβραβεύσεις επιστροφής χρημάτων και εκπτώσεις σε ταινίες, θεματικά πάρκα και συνταγές. Είναι μόνο 10 $ το μήνα ή μπορείτε να ακυρώσετε το τέλος εάν φτάσετε τις 15 συναλλαγές αγορών μηνιαίως ή έχετε τουλάχιστον 500 $ σε κανονικές καταθέσεις.

1η Τράπεζα Ευκαιριών

1η Τράπεζα Ευκαιριών είναι υποκατάστημα της 1ης Εθνικής Τράπεζας του Τέξας και είναι διαθέσιμο μόνο στο Τέξας, το Νέο Μεξικό, το Αρκάνσας και την Αριζόνα. Η τράπεζα δεν χρησιμοποιεί το ChexSystems για να καθορίσει ποιος μπορεί να ανοίξει λογαριασμό.

Θα χρειαστείτε μια ελάχιστη κατάθεση 20 $ για να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό όψεως. Και η τράπεζα χρεώνει ένα μηνιαίο τέλος συντήρησης. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε όλες τις μηνιαίες χρεώσεις εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Huntington National Bank

Χάντινγκτον έχει τοποθεσίες στην Αριζόνα, το Κολοράντο, το Ιλινόις, την Ιντιάνα, το Μίσιγκαν, τη Μινεσότα, το Οχάιο, τη Νότια Ντακότα και το Ουισκόνσιν.

Η τράπεζα Huntington χρησιμοποιεί το ChexSystems, αλλά εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για λογαριασμό όψεως, εφόσον δεν οφείλετε χρήματα στην τράπεζα. Ωστόσο, οι υποψήφιοι με ρεκόρ EWS ενδέχεται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για τον βασικό λογαριασμό του Huntington, δεν υπάρχει ελάχιστη αρχική κατάθεση και καμία απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου.

Τράπεζα των ΗΠΑ

της αμερικανικής τράπεζας Εύκολος έλεγχος λογαριασμού είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας αρνητικής αναφοράς ChexSystems. Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού όψεως, οι κάτοχοι λογαριασμού θα λάβουν δωρεάν χρεωστική κάρτα US Bank Visa και χρήση της εφαρμογής για κινητά.

Εάν έχετε συνδυάσει μηνιαίες άμεσες καταθέσεις συνολικού ύψους 1.000 $ ή περισσότερο, η US Bank θα παραιτηθεί από τη μηνιαία χρέωση συντήρησης 6,95 $. Η US Bank είναι προσβάσιμη σε τραπεζικούς πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ

BancorpSouth

BancorpSouth προσφέρει πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς ελέγχου που δεν χρησιμοποιούν ChexSystems, συμπεριλαμβανομένου του My Way Checking. Αυτός ο λογαριασμός διαθέτει τις βασικές λειτουργίες που θα περιμένατε, όπως δωρεάν χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονική τραπεζική και πληρωμή λογαριασμών.

Μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό με ελάχιστη κατάθεση 50 $. Και μπορείτε να απαλλαγείτε από τη μηνιαία χρέωση ικανοποιώντας ορισμένες απαιτήσεις.

Varo Bank

Varo Bank είναι μια τράπεζα μόνο στο διαδίκτυο που δεν χρησιμοποιεί ChexSystems. Έτσι, μπορείτε να ανοίξετε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό χωρίς να ανησυχείτε για την τράπεζα που εκτελεί την αναφορά ChexSystems. Το Varo δεν απαιτεί ελάχιστη κατάθεση και δεν έχει μηνιαίες χρεώσεις. Οι κάτοχοι λογαριασμών έχουν επίσης πρώιμη πρόσβαση σε πληρωμές με άμεσες καταθέσεις. Οι άμεσες καταθέσεις συνήθως δημοσιεύονται την ίδια ημέρα που λαμβάνονται.

Η Varo Bank γνωρίζει ότι μόνο και μόνο επειδή χρειάζεστε τραπεζικές συναλλαγές δεύτερης ευκαιρίας δεν σημαίνει ότι θέλετε υπηρεσίες κατώτερες των προτύπων. Ο λογαριασμός σας συνοδεύεται από δωρεάν χρεωστική κάρτα Visa, πρόσβαση σε περισσότερα από 55.000 ATM Allpoint και δωρεάν ταχυδρομική επιταγή χαρτιού.

GoBank

GoBank είναι μια σταθερή τράπεζα που προσφέρει κακούς λογαριασμούς ελέγχου πιστώσεων. Με αυτόν τον λογαριασμό ελέγχου, οι κάτοχοι λογαριασμού μπορούν να αποφύγουν τη μηνιαία χρέωση των 8,95 $ με μια άμεση κατάθεση 500 $.

Επιπλέον, η GoBank προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε 42.000 ΑΤΜ. έως και τέσσερις δωρεάν αναλήψεις ανά μήνα. Μπορείτε επίσης να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες πριν από την ημέρα πληρωμής και τα κρατικά οφέλη έως και τέσσερις ημέρες πριν από την ημέρα των παροχών.

Τράπεζα Περιφερειών

Θα χρειαστείτε μια ελάχιστη κατάθεση $50 για να ανοίξετε ένα Απλός λογαριασμός ελέγχου στην Τράπεζα Περιφερειών. Αυτός ο λογαριασμός δεν συνοδεύεται από πάρα πολλά καμπανάκια και σφυρίχτρες. Ωστόσο, είναι μια καλή επιλογή για όποιον θέλει έναν λογαριασμό όψεως από μια τράπεζα που δεν χρησιμοποιεί ChexSystems.

Η Regions Bank θα μειώσει τη μηνιαία χρέωση συντήρησής σας από 8 $ σε 5 $ το μήνα, εάν εγγραφείτε για ηλεκτρονικά αντίγραφα κίνησης. Και θα έχετε την επιλογή να ανοίξετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω της Τράπεζας Περιφερειών επίσης.

Τράπεζα ΟΖΚ

Η Τράπεζα OZK ονομαζόταν παλαιότερα Bank of the Ozarks. Για ελάχιστη αρχική κατάθεση 50 $, αυτή η τράπεζα προσφέρει έναν λογαριασμό ελέγχου διαδρομής που σας δίνει πρόσβαση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό ανεξάρτητα από το ιστορικό σας στο ChexSystems.

Η μηνιαία χρέωση για αυτόν τον λογαριασμό ελέγχου είναι 10 $. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας, δεν υπάρχουν απαιτήσεις ελάχιστου υπολοίπου.

Μπορείτε πραγματικά να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς πιστωτικό έλεγχο;

Ναι, υπάρχουν δύο τύποι λογαριασμών όψεως για άτομα με κακή πίστωση: τράπεζες που δεν χρησιμοποιούν ChexSystems και λογαριασμοί ελέγχου δεύτερης ευκαιρίας.

Τράπεζες που δεν χρησιμοποιούν ChexSystems

Αυτές οι τράπεζες απλά δεν τραβούν την πιστωτική σας έκθεση ChexSystems. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που προσφέρουν σε άτομα με κακή πίστωση είναι οι ίδιοι λογαριασμοί με τα ίδια χαρακτηριστικά που προσφέρουν σε όλους.

Λογαριασμοί ελέγχου δεύτερης ευκαιρίας

Οι τράπεζες δεύτερης ευκαιρίας μπορεί να κάνουν πιστωτικό έλεγχο ή να χρησιμοποιήσουν το ChexSystems, αλλά είναι πρόθυμες να σας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ανεξάρτητα από το τραπεζικό ιστορικό σας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεύτερης ευκαιρίας συνήθως συνοδεύονται από μηνιαία χρέωση συντήρησης.

Οι καλύτεροι λογαριασμοί ελέγχου δεύτερης ευκαιρίας εξακολουθούν να έχουν ορισμένα από τα ίδια χαρακτηριστικά και οφέλη με τις τράπεζες και τις πιστωτικές ενώσεις της ChexSystems, όπως προστασία υπερανάληψης, ηλεκτρονική τραπεζική και πληρωμή λογαριασμών.

Και με τους δύο λογαριασμούς, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε έναν τυπικό λογαριασμό όψεως μόλις έχετε θετικό τραπεζικό ιστορικό.

Συμπέρασμα

Το να έχετε κακή πίστωση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε τραπεζικό λογαριασμό. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι η επιλογή σας θα είναι κάπως περιορισμένη. Σας δείχνουμε επίσης πώς να διαγράψετε το όνομά σας και να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από το ChexSystems, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τραπεζικό λογαριασμό οπουδήποτε. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αφαιρεθεί το όνομά σας. Εν τω μεταξύ, ορισμένες από τις τράπεζες που παραθέσαμε παραπάνω είναι εξίσου καλές, αν όχι καλύτερες, από οποιονδήποτε λογαριασμό στην αγορά αυτή τη στιγμή, επομένως είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε με έναν από αυτούς.