August 1, 2022 By Aown272 0

5 τρόποι για να γερνάτε με χαρά και χαρά

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε κάτι σπουδαίο, κάτι νέο.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η σκέψη που είχα σήμερα το πρωί ενώ έκανα τζόκινγκ, αφού συνειδητοποίησα ότι ήταν ήδη 1η Αυγούστου.

Ναι, επιτέλους ο μήνας των γενεθλίων μου καθώς γίνομαι 41 στις 12.

Ξέρω, σε λίγες μέρες από τώρα πριν γεράσω λίγο περισσότερο, αν και χαρούμενα και με χάρη, θα ήθελα να σκεφτώ. χαχα!

Ενώ άλλοι άνθρωποι το βρίσκουν τρομακτικό, στην πραγματικότητα βρίσκω τον εορτασμό γενεθλίων (και τη γήρανση) ως μια όμορφη υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται.

Και αυτό σημαίνει, σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεστε τώρα, μπορείτε ακόμα να τον κάνετε καλύτερο καθώς ταξιδεύετε προς το δικό σας #bestmeever .

Καταργήστε λοιπόν την ιδέα ότι η γήρανση έχει να κάνει με το να είσαι αδύναμος, να έχεις ρυτίδες και απλώς να βλέπεις τη ζωή να σε προσπερνά.

Επειδή ξέρετε τι, θα είναι πάντα κάτι περισσότερο από αυτό.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας 5 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γερνάτε χαρούμενα και με χάρη:

  1. Κάντε κάθε μέρα τα γενέθλιά σας

Απλώς δεν μπορείτε να περιμένετε μια φορά το χρόνο για να αναλογιστείτε, να βαθμονομήσετε εκ νέου και να συνειδητοποιήσετε πόσο ευλογημένοι είστε που γιορτάζετε τον εαυτό σας. Εντάξει, κάντε το δύο φορές, γιατί μερικές φορές κάνουμε το ίδιο πράγμα κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς. Φανταστείτε πόσο διαφορετική θα είναι η ζωή σας αν ξυπνάτε ενθουσιασμένοι κάθε μέρα, προσδοκώντας υπέροχα δώρα και έχοντας απλώς περισσότερη επίγνωση της προόδου σας. Θυμηθείτε, η γήρανση δεν έχει να κάνει με το πόσα χρόνια έχουν περάσει. μπορείτε να γερνάτε χαρούμενα και με χάρη κάθε μέρα καθώς επιλέγετε να μεγαλώνετε στην πορεία καθώς γιορτάζετε τον εαυτό σας άνευ όρων.

2, Καταργήστε τις επιφανειακές προσκολλήσεις

Ένα πράγμα έμαθα για τη ζωή: άνθρωποι και πράγματα έρχονται και φεύγουν. Και ξέρετε τι, δεν πειράζει. Έτσι, αντί να αγχώνεστε και να βουρκώνετε για προσκολλήσεις που έχουν ξεθωριάσει, εστιάστε στις πραγματικές συνδέσεις που έγιναν. Θυμηθείτε, κάθε άτομο και ό,τι σας συμβαίνει έχει τον δικό του σκοπό και όσο σύντομος κι αν είναι, πιθανότατα τον έχει εκπληρώσει με τον δικό του τρόπο. Ελάτε από έναν χώρο αποδοχής και απολαύστε την ομορφιά αυτού που ήταν ενώ παραμένετε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για αυτό που είναι εδώ και τώρα.

3. Δημιουργήστε μια λίστα με τα γενέθλια

Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό για μένα γιατί καταφέρνω να καταρρίψω τους μεγαλύτερους στόχους μου σε ό,τι είναι εφικτό μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει να εγκαταλείψετε όλα τα πράγματα (και τους ανθρώπους) που δεν σας εξυπηρετούν πλέον καλά και να γίνετε πραγματικά ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με αυτό που πραγματικά θέλετε να έχετε ή να πετύχετε καθώς μεγαλώνετε ένα χρόνο. Έχοντας μια ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων που θέλετε να έχετε και να πετύχετε, με ένα εξαιρετικά στρατηγικό σχέδιο δράσης για να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα, κάνει το ταξίδι σας προς ολόκληρο το επόμενο έτος πιο συναρπαστικό και εμπνευσμένο.

4. Να είστε σκόπιμοι στο κλείσιμο επώδυνων κεφαλαίων στο παρελθόν

Πάντα λέω, μπορείτε να προχωρήσετε και να προχωρήσετε μόνο εάν έχετε μάθει να είστε σε ειρήνη με το παρελθόν σας. Και αυτό σημαίνει ότι θα κλείσετε στον εαυτό σας το κλείσιμο που θέλετε και σας αξίζει, με ή χωρίς τη συγκατάθεση (ή την παρουσία) των άλλων εμπλεκόμενων μερών. Όλα έχουν να κάνουν με τον πλήρη προβληματισμό και την αποδοχή των πραγμάτων όπως ήταν και την αναγνώριση των πραγμάτων όπως είναι τώρα. Έχετε τη δύναμη της επιλογής να γυρίσετε αυτή τη σελίδα στη ζωή σας και να μην κοιτάξετε ποτέ πίσω, ώστε να μην αποσπαστείτε καθώς ζείτε τη ζωή που πάντα θέλατε χωρίς τίποτα να σας κρατά πίσω.

5. Έχετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας

Είστε το πιο σημαντικό άτομο μέσα στο δωμάτιο. Μπορείς να γεράσεις χαρούμενα και με χάρη έχοντας μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου, δίνοντας στον εαυτό σου αυτό που θέλεις και αυτό που πρέπει, επιλέγοντας τον χώρο στον οποίο θέλεις να είσαι και τα άτομα που θέλεις στον κύκλο σου και επιτρέποντας στον εαυτό σου να ζήσει τη ζωή που έχεις πάντα επιθυμητός χωρίς καμία μορφή κρίσης ή φόβου. Ναι, η αγάπη για τον εαυτό και η φροντίδα του εαυτού παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υπέροχα γήρανση.

Επιτρέψτε μου να τελειώσω αυτήν την ανάρτηση στο blog λέγοντας ότι ναι, η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Δεν είναι ο αριθμός των ετών που μετράει.

Αλλά μάλλον, πώς φτιάχνεις κάθε μέρα, κάθε στιγμή,

για κάθε χρόνο που προστίθεται στη ζωή σας, μετρήστε.

Μακάρι να γεράσεις κι εσύ χαρούμενα και με χάρη.