August 12, 2022 By Aown272 0

41 Μαθήματα ζωής στα γενέθλιά μου

Χαρούμενα 41α γενέθλια, Self!

Ναι, είμαι πλέον επίσημα 41.

Και αν το σκεφτώ, είναι τόσο όμορφη εμπειρία να μπορείς να φτάσεις σε αυτήν την ηλικία. Εννοώ ότι μεγαλώνοντας, δεν είχα ιδέα πώς θα έμοιαζε και θα ένιωθα. Αλλά γεια, εδώ είμαι τώρα, φυσάω το κερί μου και προσθέτω έναν ακόμη χρόνο στη ζωή μου.

Ενώ άλλοι ανησυχούν καθώς γερνούν, εγώ πραγματικά περνάω υπέροχα αγκαλιάζοντας το άτομο που γίνομαι: το δικό μου #bestmeever . Ναι, πιστεύω πραγματικά ότι τα καλύτερα έρχονται.

Όταν το σκέφτομαι τώρα, ήταν σίγουρα μια μοναδική βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ για να γίνω ο άνθρωπος που πρέπει να γίνω. Έχασα το μέτρημα για τα σκαμπανεβάσματα, τις ανατροπές και όλα όσα συνέβησαν ενδιάμεσα. Αλλά hey, είμαι ειλικρινά ευγνώμων για όλα αυτά, επειδή όλα συνέβησαν για κάποιο λόγο, και το βασικό είναι ότι όλα αυτά ήταν απαραίτητα για τη μάθηση και την ανάπτυξή μου.

Προερχόμενος από την ειλικρίνεια και την ταπεινοφροσύνη, είμαι τόσο χαρούμενος που αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πλέον άγχος για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Υπάρχει ελευθερία στο να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και τη διαδικασία όπως αφήνω τον εαυτό μου (και τα πράγματα).

Πρέπει να πω ότι η εμπειρία είναι πράγματι ο καλύτερος δάσκαλος. δεν θα ήμουν ένας αξιόπιστος προπονητής τώρα αν δεν τα έχω ζήσει όλα αυτά τα τελευταία 41 χρόνια. Και σήμερα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα 41 μαθήματα ζωής που έμαθα και με διαμόρφωσαν το άτομο που είμαι τώρα.

Ικανοποιώ!

 1. Μπορείτε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο από επιλογή, και δεν πειράζει.
 2. Ό,τι ανέχεσαι τελικά θα σου κάνει τον φόρο. Οπότε μην το κάνεις αν δεν σου ταιριάζει.
 3. Ποτέ μην κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας. Μίλα. Η προσωπική σου ελευθερία είναι πιο σημαντική από τις αντιδράσεις των άλλων.
 4. Δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά μπορείτε πάντα να επιλέξετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που έχετε.
 5. Το να είσαι διαφορετικός είναι ένα δώρο. Θαυμάστε το. Το έχεις.
 6. Μπορείτε να είστε επιτυχημένοι και δυστυχισμένοι ή να αγωνίζεστε αλλά ευτυχισμένοι. Έχετε την επιλογή να γυρίσετε και τα δύο.
 7. Αυτό που πραγματικά αξίζεις θα είναι πάντα καλύτερο από αυτό που ήθελες αρχικά. Εμπιστευτείτε το σχέδιο του Θεού.
 8. Κάθε πόνος έχει έναν σκοπό. Απλώς πρέπει να σταματήσεις να αντιστέκεσαι και να αρχίσεις να βλέπεις πράγματα πέρα ​​από τις δυσκολίες,
 9. Η προθυμία σας να επενδύσετε στον εαυτό σας είναι ανάλογη με την προθυμία σας να αναπτυχθείτε. Το θέμα είναι πόσο αξίζεις;
 10. Ποτέ δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε τις κακές πράξεις των άλλων. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει πληγωμένο και αναγνωρίστε αυτόν τον χώρο. Δεν χρειάζεται να το αρνηθείτε γιατί θέλετε να σώσετε μια σχέση.
 11. Μπορείτε να είστε ανεξάρτητοι, ενδυναμωμένοι και πραγματικά ευτυχισμένοι εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει έξω από τις κοινωνικές και προσωπικές προσδοκίες.
 12. Μην ελαχιστοποιείτε τους στόχους σας με βάση την εμπειρία σας. Δημιουργήστε στόχους με βάση αυτό που πραγματικά θέλετε και αποκτήστε αρκετή εμπειρία και φώτιση για να τους δουλέψετε ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι μπορεί να φαίνονται στην αρχή.
 13. Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από το να δουλεύεις για να πληρώσεις τους λογαριασμούς.
 14. Ένα φαινομενικά κακό τέλος μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα προοίμιο για μια όμορφη αρχή.
 15. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, τότε η ιστορία δεν τελειώνει ακόμα έτσι.
 16. Μάθετε να κανονικοποιείτε να καλείτε τους ανθρώπους ως συναδέλφους, γνωστούς ή οτιδήποτε τους ταιριάζει, αν δεν είναι πραγματικά φίλοι σας.
 17. Η ευτυχία σας για πάντα δεν βασίζεται σε μια συγκεκριμένη ηλικία, επίτευγμα ή άτομο. Βασίζεται σε αυτό που νιώθεις πραγματικά μέσα σου, ανεξάρτητα από το τι έχεις ή δεν έχεις.
 18. Η δέσμευση απαιτεί 100%. Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που σου αξίζει.
 19. Η αγάπη έρχεται απροσδόκητα. Συμφέρει να είσαι πάντα έτοιμος.
 20. Έχει μεγάλη αξία στο να σταματάς, να σταματάς και να ξεκινάς από την αρχή. Δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως αρνητικές καθυστερήσεις.
 21. Αξίζεις κάθε ρίσκο που είσαι διατεθειμένος να πάρεις.
 22. Όσο είστε ευτυχισμένοι και υγιείς, μπορείτε να γίνετε πλούσιοι.
 23. Το να αισθάνεσαι κολλημένος μερικές φορές μπορεί στην πραγματικότητα να είναι θέμα επιλογής.
 24. Η αξιοπιστία και η ακεραιότητά σας είναι ανεκτίμητες. Οπότε μην κάνετε φτηνά.
 25. Μην ιδρώνετε για πράγματα που δεν θα έχουν σημασία σε 5 λεπτά, 5 ώρες, 5 ημέρες, 5 μήνες ή 5 χρόνια.
 26. Είναι εντάξει να αγαπάς τους ανθρώπους από μακριά.
 27. Η αγάπη είναι γενναία και περήφανη. Αν δεν είναι, τότε αυτό δεν είναι αγάπη.
 28. Δεν υπάρχει όριο ως προς το πόσες φορές θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή και να επανεφεύρετε τον εαυτό σας, αρκεί να είστε ξεκάθαροι με τους στόχους και τους στόχους σας.
 29. Δεν μπορείς να είσαι ό,τι περιμένει ο κόσμος να είσαι, αλλά μπορείς πάντα να είσαι ο καλύτερος σου και αυτό είναι περισσότερο από αρκετό.
 30. Μην αφήσετε κανέναν ή τίποτα να αμφισβητήσει την πραγματική σας ευτυχία. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
 31. Ο αγώνας κατά καιρούς κάνει όλο το ταξίδι ακόμα πιο ανταποδοτικό.
 32. Μην αφήνετε τους ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει να σας μετατρέψουν σε ένα άτομο που δεν είστε.
 33. Είσαι ολόκληρος ως έχει. Όλοι όσοι έρχονται στη ζωή σας είναι απλώς ένα μπόνους.
 34. Το να αναγνωρίζεις τα συναισθήματά σου και να είσαι αληθινά ειλικρινής με τον εαυτό σου είναι υπερδυνάμεις.
 35. Όλοι χρειάζονται έναν προπονητή. Υπάρχει όμως συγκεκριμένος προπονητής για κάποιον.
 36. Είναι εντάξει να κόψεις τους δεσμούς. Δεν χρειάζεται να μείνετε για χάρη των παλιών καιρών, γιατί αν τα πράγματα εξακολουθούσαν να είναι ίδια, τότε η αποκοπή τους δεν θα ήταν εξαρχής επιλογή. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Συναισθήματα επίσης. Μπορείς και εσύ.
 37. Δεν χρειάζεται ποτέ να πιέζετε τον εαυτό σας για να συμμορφωθείτε μόνο και μόνο για να σας αρέσουν. Μπορείς να είσαι αναστάτωση και να σε αγαπούν.
 38. Η φροντίδα του εαυτού σας, της εμφάνισής σας, της ψυχικής σας υγείας και της ευεξίας σας δεν είναι ποτέ προαιρετική ή εξαρτάται από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλον.
 39. Είναι εντάξει να προσπαθείς και να αποτυγχάνεις παρά να έχεις ένα σωρό τι θα μπορούσε να είναι και τι θα μπορούσε να ήταν.
 40. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι πραγματικά έτοιμος, αλλά μπορείς πάντα να επιλέξεις να είσαι αρκετά γενναίος τώρα για να προσπαθήσεις τουλάχιστον.
 41. Η ζωή συνεχίζεται. Πάντα το κάνει. Μπορείς και εσύ.

Ορίστε λοιπόν! Ελπίζω αυτά τα μαθήματα ζωής να έχουν απήχηση σε εσάς.

Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα φέτος.

Σας ευχαριστώ που γιορτάσατε μαζί μου τα 41α γενέθλιά μου.

Η καρδιά μου είναι γεμάτη.