August 21, 2022 By Aown272 0

4 ρομαντικές ανακυκλώσιμες ιδέες χειροτεχνίας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για παιδιά και ζευγάρια

Η σκέψη της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σας ενθουσιάζει ή σας αγχώνει; Ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε για αυτό, υπάρχουν πολλοί μη δαπανηροί τρόποι για να γιορτάσετε την αγάπη σας για όποιον και αν είναι αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας. Αν ψάχνετε για διασκεδαστικές δραστηριότητες για να προσθέσετε λίγο ρομαντισμό ή μια εύκολη εμπειρία δέσιμου… τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η CleanRiver έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην παροχή προγραμμάτων ανακύκλωσης και λύσεων ανακύκλωσης σε πολλούς διαφορετικούς τύπους πελατών. Επομένως, η επιμέλεια μερικών ανακυκλώσιμων ιδεών χειροτεχνίας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για ζευγάρια δεν είναι τόσο τραβηγμένη για εμάς. Ίσως σκέφτεστε, πώς μπορούν οι χειροτεχνίες να είναι ρομαντικές; Διαβάστε καλά και ελπίζουμε ότι θα εμπνευστείτε για να γιορτάσετε αυτές τις ρομαντικές διακοπές με πιο βιώσιμο (και οικονομικό!) τρόπο. Υποσχόμαστε ότι δεν θα μετανιώσετε που δοκιμάσατε τουλάχιστον μία από αυτές τις διασκεδαστικές δραστηριότητες.

1. Καλύμματα φυτών σε γλάστρα από ανακυκλωμένη χαρτοσακούλα

Καθώς διαβάζετε ένα ιστολόγιο βιωσιμότητας αυτή τη στιγμή, είναι ασφαλές να υποθέσετε ότι έχετε τουλάχιστον 1 ή 2 οικιακά φυτά που εκτρέφουν τους χώρους διαβίωσής σας. Εάν έχετε βαρεθεί να κοιτάτε την ίδια παλιά βαρετή γλάστρα στην οποία κάθεται το φυτό σας, γιατί να μην τη διακοσμήσετε με ένα ανακυκλώσιμο υλικό που μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με νέο σχέδιο όποτε θέλετε; Υποσημείωση: πιστεύετε ότι οι μίνι κάδοι μας θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως γλάστρα;

πράσινες λύσεις ανακύκλωσης

https://luluthebaker.com/paper-bag-succulents-for-valentines-day/

2. Σκουλαρίκια από αλουμίνιο

Τα σκουλαρίκια είναι ένα κοινό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά συχνά μπορεί να είναι ακριβά. Εάν είστε δεσμευμένοι για μετρητά ή θέλετε να κάνετε τον σύντροφό σας να γελάσει (βεβαιωθείτε ότι έχει μια αίσθηση χιούμορ για τέτοια πράγματα πρώτα). Τότε γιατί να μην τους δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει φτιάχνοντάς τους προσαρμοσμένα σκουλαρίκια καρδιά από αυτά τα άδεια ποπ κουτάκια που έχετε στον εμπορικό σας κάδο ανακύκλωσης;

https://savedbylovecreations.com/2013/01/recycled-pop-can-heart-earrings.html

3. Ρολό χαρτί υγείας Valentine Cracker

Δεν θα ήταν ένα ανακυκλώσιμο ιστολόγιο χειροτεχνίας χωρίς δραστηριότητα σε ρολό χαρτιού υγείας! Λάβετε υπόψη ότι όλες αυτές οι χειροτεχνίες είναι ιδανικές για παιδιά καθώς και για ζευγάρια, οπότε μη διστάσετε να τις δοκιμάσετε με όλη την οικογένειά σας, αν θέλετε.

διαλύματα ανακύκλωσης για βαλεντίνους

https://craftingagreenworld.com/articles/toilet-paper-roll-valentine/

4. Μπουκέτο λουλουδιών σε χαρτοκιβώτιο αυγών

Οι αληθινές ανθοδέσμες είναι προσωρινά δώρα που καταλήγουν στους πράσινους κάδους ανακύκλωσης/βιολογικών. Οι ανθοδέσμες λουλουδιών από χαρτοκιβώτια αυγών μπορούν να διαρκέσουν για πάντα ή μπορούν να πάνε στους μπλε κάδους ανακύκλωσης του εμπορίου μετά. Τι πιο βιώσιμο;

https://www.iheartsncrafts.com/egg-carton-flowers-kids-craft/

Ελπίζουμε να απολαμβάνετε να δοκιμάζετε ή να μοιράζεστε αυτές τις ιδέες με τα άτομα που σήμαιναν τα περισσότερα για εσάς. Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

________________________________________________________________

Αναζητάτε περισσότερα έργα ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

πρόγραμμα ανακύκλωσης, περιστασιακές αποδόσεις

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε τον επιλογέα προϊόντος CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο solutions@cleanriver.com.