August 23, 2022 By Aown272 0

5 λόγοι για τους οποίους τα πράγματα δεν λειτουργούν αρχικά

Στεναγμός.

Αυτό είναι ίσως το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε όποτε τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει.

Εννοώ, ξέρω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείτε να σχετιστείτε με οποιοδήποτε ή με όλα αυτά:

….ποτέ βάλατε έναν στόχο που δουλέψατε τόσο σκληρά γι’ αυτόν, πράγμα που σας οδήγησε να βρίσκεστε μόλις ένα βήμα μακριά από την επίτευξή του, π.χ. μια προαγωγή στη δουλειά, ένας οικονομικός στόχος, να κερδίσετε έναν διαγωνισμό κ.λπ.… αλλά ξαφνικά εμφανίζεται η μεγαλύτερη ανατροπή της πλοκής και σας το ταξίδι ξαφνικά κόβεται;

….βρεθήκατε ποτέ σε μια σχεδόν τέλεια σχέση με τον φαινομενικά ιδανικό άντρα σας και μετά χωρίς προειδοποίηση βρήκατε το παραμύθι σας τέλος ερωτικής ιστορίας απότομα?

…προγραμμάτισες τις διακοπές των ονείρων σου και μετά ξαφνικά ακυρώθηκαν λόγω απρόβλεπτων γεγονότων πέρα ​​από τον έλεγχό σου;

Μπορώ πραγματικά να συνεχίσω και να συνεχίσω με αυτήν τη λίστα, αλλά γνωρίζετε ήδη για τι πράγμα μιλάω.

Ναι, είναι γεγονός: τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε.

Κάτι που με τη σειρά του μας αφήνει να νιώθουμε θυμό, λύπη, ανησυχία και πολύ άγχος για το τι θα ακολουθήσει για εμάς, ξεχνώντας εντελώς το δικό μας ταξίδι #bestmeever.

Ο λόγος είναι ότι εστιάζουμε υπερβολικά σε αυτό που πήγε στραβά αντί να βλέπουμε τις όμορφες ασημίες πίσω από φαινομενικά τραγικά άκρα.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας τους 5 λόγους για τους οποίους τα πράγματα δεν λειτουργούν αρχικά.

1.) Σώζεστε από μεγαλύτερο πόνο ή κίνδυνο

Ναί. Ο Θεός (ή το Σύμπαν) μπορεί να έσωσε τον κώλο σας από κάτι πιο σοβαρό που κρύβεται κάτω από την πλοκή της ιστορίας σας. Έχετε ακούσει ποτέ για τους ανθρώπους που κόλλησαν στην κίνηση στο δρόμο για τη δουλειά τους στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου; Ή ο τύπος που έχασε η μοιραία πτήση για την Κένυα? Ναι, πιθανότατα γνωρίζετε πολλές τέτοιες ιστορίες. Και ναι, είναι αληθινά.

2.) Σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο

Όχι ακόμα δεν σημαίνει ποτέ. Πόσο εκπληκτικό είναι λοιπόν να γνωρίζεις ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης και ότι σου δίνεται ακόμη μια ευκαιρία να το μεγιστοποιήσεις; Δεν είναι μυστικό ότι η Pia Wurtzbach συμμετείχε στον Εθνικό Διαγωνισμό τρεις φορές, κάθε φορά γινόταν καλύτερη, προτού κερδίσει και εκπροσωπήσει τη χώρα στο Miss Universe το 2015, όπου κέρδισε το στέμμα. Τι γίνεται αν είσαι Pia στα σκαριά; Ξέρω ότι αυτό σε έκανε να χαμογελάσεις. Επιτρέπω.

3.) Σας επιτρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και να επαναβαθμονομηθείτε

Ήσασταν τόσο γκουνγκ-χο όταν πρόκειται να κυνηγήσετε τους στόχους σας; Νιώθετε κούραση, πίεση και καύση; Πράγματα που δεν λειτουργούν προς όφελός σας σας επιτρέπουν να κάνετε ένα βήμα πίσω, να κάνετε παύση και να αξιολογήσετε εκ νέου τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε καθώς κάνετε το τόσο απαραίτητο διάλειμμα από όλα αυτά. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο υγιής (και ταπεινός) τρόπος για να κάνετε τα πράγματα: αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί καθώς αφήνετε τη σκόνη να καθίσει, ώστε να μπορείτε να ορίσετε με σαφήνεια τι θα ακολουθήσει για εσάς. Ναι, υπάρχει ζωή μετά το χάος οποιουδήποτε είδους. Θα επιβιώσετε και θα ευδοκιμήσετε.

4.) Παίρνετε σημαντικά μαθήματα που χρειάζεστε

Καλές ή κακές, οι εμπειρίες σας βοηθούν να αναπτυχθείτε επιτρέποντάς σας να μάθετε σημαντικά μαθήματα που χρειάζεστε στη ζωή. Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει: τι με διδάσκει αυτή η κατάσταση; Πώς μπορώ να εφαρμόσω τη μάθηση στον τρέχοντα χώρο μου; Θα εκπλαγείτε από το πόσο ομαλή μπορεί να είναι η ζωή σας εκεί μετά μόνο αν λάβετε τα μαθήματα κατάκαρδα.

5.) Αξίζεις κάτι (ή κάποιον) καλύτερο

Ο Θεός ξέρει καλύτερα. Περίοδος. Κάποια μέρα θα συναντήσεις αυτό το ένα άτομο που θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί έπρεπε να υποστείς τόσους πόνους στην καρδιά και γιατί όλα άξιζαν τον κόπο. Κάποια μέρα, θα κοιτάξετε πίσω και θα χαμογελάσετε για χαμένες ευκαιρίες και σχέσεις που σας οδήγησαν ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε: πιο ευτυχισμένοι και ελεύθεροι. Απλά πρέπει να εμπιστευτείς τη διαδικασία, να κάνεις ό,τι μπορείς με ό,τι έχεις και να ξέρεις και να πιστεύεις ότι τα καλύτερα έρχονται. Σύντομα!

Λοιπόν παιδιά, αν οι καιροί είναι δύσκολοι τώρα, να θυμάστε αυτό:

Οι δύσκολες στιγμές είναι προσωρινές.

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Απλώς πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από τις δύσκολες καταστάσεις και να συνειδητοποιήσετε ότι όλα θα λειτουργήσουν τελικά.

Το ταξίδι σας μόλις ξεκινά.

Τώρα πάρτε μια βαθιά ανάσα.

Γιατί η ζωή συνεχίζεται.

Μπορείς και εσύ.