August 26, 2022 By Aown272 0

Εκδηλώσεις ομιλίας Σεπτέμβριος 2022-Απρίλιος 2023 – Βιώσιμη γεωργία στην αγορά

Υπογραφή βιβλίων σε χειμερινό συνέδριο.
Φωτογραφία PJ Kingfisher

Άρχισα να κάνω προσωπικές κρατήσεις ξανά πριν από ένα χρόνο, μετά έφτασε η Omicron και πολλά συνέδρια μετατράπηκαν σε εικονικά. Η μόνη προσωπική εκδήλωση που παρακολούθησα αυτή την άνοιξη ήταν η Συνέδριο PASA, που το χάρηκα πολύ. Εξακολουθώ να κάνω μερικές εικονικές εκδηλώσεις και να σχεδιάζω και κάποιες ζωντανές. Όλα υπόκεινται σε αλλαγές!

Προς το παρόν έχω κλείσει δύο αυτοπροσώπως εκδηλώσεις και μία νέα συνέντευξη στο podcast. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι οι μήνες για τους ομιλητές που υποβάλλουν αίτηση για να κάνουν παρουσιάσεις σε χειμερινά και ανοιξιάτικα συνέδρια, οπότε θα το κάνω! Ανατρέξτε στην καρτέλα “Εκδηλώσεις” για ιδέες σχετικά με τις εκδηλώσεις για τις οποίες να υποβάλω αίτηση.

——————————————————

Λογότυπο Center for Arkansas Farms and Food

Εκδήλωση Σεπτεμβρίου 2022

Κέντρο για Φάρμες και Τρόφιμα του Αρκάνσας

https://farmandfoodsystem.uada.edu/

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, 1-4.30 μ.μ

Επέκταση σεζόν High Tunnel (Cool Season)

Θέα μέσα από τις πόρτες του στεφάνου τον Δεκέμβριο.
Φωτογραφία Kathleen Slattery

Επικοινωνήστε στο 479-575-2798 ή στο CAFF@uark.edu

CAFF Ξεναγήσεις και Εργαστήρια Αγρότης/Μαθητείας στο αγρόκτημα

Εργαστήριο: Αυτοπροσώπως. CAFF Farm, 1005 Meade Ave, Fayetteville

Το CAFF αναπτύχθηκε για να ενισχύσει και να επεκτείνει το σύστημα τροφίμων και γεωργίας μας, να ενισχύσει τις τοπικές κοινότητες και να παρέχει ευκαιρίες σε αγρότες, επιχειρηματίες τροφίμων και ηγέτες συστημάτων τροφίμων.

Συνδυάζοντας παραδοσιακές και βιωματικές ευκαιρίες μάθησης, τα προγράμματα Farm School και Apprenticeship διδάσκουν τις παραγωγικές και επιχειρηματικές δεξιότητες για την ανάπτυξη ανθεκτικών και βιώσιμων επιχειρήσεων.

Το CAFF είναι αφιερωμένο στην αύξηση του αριθμού των ακμάζων αγροκτημάτων και αγροτών στο Αρκάνσας. Για να επιτευχθεί αυτό, το κέντρο παρέχει αγροτική εκπαίδευση, κατάρτιση, δικτύωση και πόρους. Η δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτύου αγροτικής κοινότητας θα φέρει περισσότερους ανθρώπους στη γεωργία και θα βοηθήσει στη διατήρηση των σημερινών αγροτών αυξάνοντας την επιτυχία τους.

Εγγραφείτε στο CAFF στο αγρόκτημα για να μάθετε για την επέκταση της καλλιεργητικής περιόδου σας με ψηλές σήραγγες. Ο χώρος για αυτό το μάθημα είναι περιορισμένος.

Τα δίωρα μαθήματα CAFF από 11 Ιανουαρίου έως 1 Μαρτίου παραμένουν διαθέσιμα για προβολή έως τις 31 Οκτωβρίου. Για να πληρώσετε το τέλος πρόσβασης $10, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής και στείλτε email στη Heather Friedrich, υπεύθυνη προγράμματος, στη διεύθυνση heatherf@uark.edu για επιβεβαίωση της παραλαβής.


Εκδήλωση Μαρτίου 2023

Λαϊκό Σχολείο John C Campbell

https://www.folkschool.org/index.php www.folkschool.org

26 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2023

One Folk School Road, Brasstown, NC 28902

Μάθημα διάρκειας μιας εβδομάδας:

Καλλιέργεια λαχανικών όλο το χρόνο

Ένα καρότσι συγκομιδής με λάχανο, λάχανο, σκουός και μαρούλι.
Φωτογραφία του Wren Vile

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο και τον χρόνο σας καλλιεργώντας λαχανικά στο σπίτι χρησιμοποιώντας χρονοδιαγράμματα και τεχνικές φύτευσης ανάλογα με τις εποχές, τις ποικιλίες σπόρων, την αμειψισπορά και τη χρήση προστατευτικών δομών όπως ψυχρά πλαίσια και θερμοκήπια. Μάθετε εξοικονόμηση εργασίας και καινοτόμες τεχνικές φύτευσης και γονιμότητας του εδάφους για την καλλιέργεια και τη συγκομιδή μιας πλήρους σειράς φρέσκων, νόστιμων, βιολογικών λαχανικών. Γεμίστε τη σαλατιέρα και το πιάτο σας όλο το χρόνο!

Λογότυπο Λαϊκής Σχολής

——————————————————

Το Podcast του Accidental Gods

Εξερευνώντας τον οριακό χώρο ανάμεσα στην επιστήμη και την πνευματικότητα, τη φιλοσοφία και την πολιτική, την τέχνη, τη δημιουργικότητα – εργαζόμαστε προς τη συνειδητή εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Τυχαίοι θεοί είναι δύο γυναίκες, η Manda Scott και η Faith Tilleray, που ονειρεύονται ένα διαφορετικό μέλλον. Η Faith Tilleray σχεδιάζει τον ιστότοπο και τη ροή του Instagram. Η Manda Scott είναι podcaster (επίσης: μυθιστοριογράφος, μικροϊδιοκτήτης, αποστάτης οικονομολόγος κ.λπ. κ.λπ.). Και οι δύο ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Blog των τυχαίων θεών

Οι πρόσφατες αναρτήσεις περιλαμβάνουν τον ακτιβισμό της φαντασίας, τον βιοπεριφερειακό ακτιβισμό, τον ακτιβισμό της Ιερής Γης, τη διαχείριση της Νέας Οικονομίας (με βάση το αναγεννητικό νόμισμα SEEDS) και τη Χρήση Μεθανίου.