September 8, 2022 By Aown272 0

Easy Ghost Craft για παιδιά

Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι λίγο ερωτευμένος με αυτό το σούπερ εύκολη χειροτεχνία φαντασμάτων για παιδιά. Γιατί; Λοιπόν, για αρχή είμαι φανατικός θαυμαστής οτιδήποτε απλού, μου αρέσουν οι ιδέες που μπορούν να πετύχουν τα παιδιά από μικρή ηλικία (έχουμε τόσες πολλές χειροτεχνίες για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας εδώ!)

Δεύτερον, αυτή είναι μια καλή χειροτεχνία για να αναπτύξετε το πιάσιμο του παιδιού σας, κάτι που είναι καλό και τρίτον και φυσικά το πιο σημαντικό – φαίνεται χαριτωμένο! Και οι χαριτωμένες και εύκολες χειροτεχνίες για παιδιά για το Halloween είναι πάντα καλό.

εύκολη χειροτεχνία φαντασμάτων για παιδιά ιδανική για νήπια και προσχολική ηλικία

Έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους θυγατρικών σε ορισμένα από τα προϊόντα και τους πόρους και ως συνεργάτης ενδέχεται να κερδίσουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κατασκευή χειροτεχνίας φαντασμάτων για παιδιά

Τα παιδιά μου λατρεύουν τον ενθουσιασμό του Halloween, αλλά όχι πάντα τα εξαιρετικά τρομακτικά πράγματα που είναι σχεδιασμένα για ενήλικες, έτσι όπως και τα τρομακτικά πράγματα δεν μας πειράζει να τα κρατήσουμε λίγο πιο φιλικά. Νομίζω ότι αυτό το φάντασμα φαίνεται πολύ φιλικό;

Επιπλέον, τα παιδιά μου ενθουσιάζονται στο Halloween, όπως πραγματικά ενθουσιασμένος, επομένως δεν έχουν πάντα τα επίπεδα συγκέντρωσης για κάτι πολύ περίπλοκο. Αυτή η εύκολη χειροτεχνία-φαντάσματα ταιριάζει στο λογαριασμό γιατί είναι αρκετά εύκολη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά και, ξέρετε, για λίγο μεγαλύτερους που χρειάζονται απλώς κάτι απλό να δημιουργήσουν.

Και είναι καλό για γονείς σαν εμένα, γιατί χαίρομαι όταν τα παιδιά μου μπορούν να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της χειροτεχνίας μόνα τους και έχω ήδη τα περισσότερα από τα υλικά που χρειάζομαι.

Σας αρέσει αυτή η χειροτεχνία; Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα ή καρφιτσώστε μια εικόνα για να μην την ξεχάσετε! Επιπλέον, συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις οδηγίες, τα αγαπημένα μας βιβλία για το Halloween και περισσότερες από τις αγαπημένες μας εύκολες ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά για το Halloween.

χειροτεχνία φαντασμάτων για παιδιά εύκολη δραστηριότητα αποκριών για νήπια και προσχολική ηλικία

Βιβλία αποκριών για παιδιά

Τα παιδιά μου λατρεύουν τα βιβλία για το Halloween, οτιδήποτε έχει αράχνες, μούμιες ή Frankenstein είναι τέλειο για αυτά. Αυτή τη στιγμή το αγαπημένο τους είναι Έτοιμος, Σταθερός, Φάντασμα που θα ήταν τέλειο να μοιραστείτε αφού φτιάξετε μαζί αυτό το diy.

Έχουμε μοιραστεί πολλές ιδέες για παιδικά βιβλία για το Halloween πρόσφατα με αυτήν τη λίστα με όχι πολύ τρομακτικά βιβλία αποκριών για παιδιά και αυτά τα βιβλία κολοκύθας, αλλά, όπως ξέρω, είμαστε πάντα στο κυνήγι για κάποια έμπνευση για τις αναγνωστικές μας επιλογές. Μοιραστείτε αυτά που φαίνονται τέλεια για νεότερους αναγνώστες. Άλλωστε, μια ζοφερή φθινοπωρινή μέρα, τι πιο ωραίο από το να στριμώξουμε μαζί για να μοιραστούμε μια ιστορία!

Δωρεάν πρότυπο Ghost

Εάν θέλετε να φτιάξετε αυτό το εύκολο χειροποίητο φάντασμα, αλλά πιστεύετε ότι το παιδί σας θα επωφεληθεί από το να έχει κάποιο είδος σχήματος για να δουλέψει, τότε ρίξτε μια ματιά στο δωρεάν πρότυπο φάντασμα.

Θα χρειαστεί να το εκτυπώσετε σε έγχρωμη κάρτα ή χαρτί που είναι αρκετά ανοιχτό ώστε να φαίνεται το περίγραμμα του προτύπου, αλλά το μπλε, το πράσινο ή ακόμα και ένα ανοιχτό μωβ φόντο θα εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα.

.

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ

 • Χρωματιστό χαρτόνι ή χαρτί κατασκευής
 • πομ πομ
 • Λευκή βαφή
 • Πιάτο ή πιάτο
 • Μαύρο χαρτί ή κάρτα
 • Κόλλα

Ghost Craft

Για να κάνετε αυτή τη χειροτεχνία ξεκινήστε πιάνοντας το δικό σας έγχρωμη κάρτα (το δικό μου είναι μωβ). Συνιστώ κάρτα ή χαρτόνι για αυτό και όχι χαρτί επειδή κρατάει καλύτερα το χρώμα – κανείς δεν θέλει μια ατημέλητη ζωγραφική αν μπορεί να την αποφύγει! Η σκούρα κάρτα είναι επίσης καλύτερη από τα ανοιχτά χρώματα, καθώς θέλετε να μπορείτε να δείτε τη λευκή μπογιά.

Ρίξτε λίγη λευκή μπογιά σε ένα πιάτο ή πιάτο, έχουμε ένα παλιό πιάτο κάμπινγκ που το ξαναχρησιμοποιούμε για αυτό.

Πιάσε το δικό σου πομ πομ και βάλτε το στο λευκό χρώμα πριν το χρησιμοποιήσετε για να «ζωγραφίσετε» και να χρωματίσετε το φάντασμά σας στην κάρτα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πομ πομ διαφορετικού μεγέθους για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Εάν δεν έχετε πομ πον στο σπίτι, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μπάλες από βαμβάκι.

Συμβουλή – μπορείτε να κρατάτε το πον πον χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή αν στο παιδί σας δεν αρέσει η αίσθηση ότι πιάνει μπογιά το πον πον με ένα μανταλάκι για ρούχα. Τα μεγαλύτερα πομ πον είναι καλύτερα για αυτό.

Φυσικά, καθώς είναι φάντασμα, δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να το κάνετε αυτό, μπορεί να έχετε άφθονο χρώμα στη μέση και λίγο στις άκρες, μπορεί να ακολουθεί ένα παραδοσιακό σχήμα φαντάσματος ή μπορεί να είναι παντού, αφού ποιος ξέρει πραγματικά πώς θα έμοιαζε ένα φάντασμα; Όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθετε και φυσικά την ηλικία του παιδιού σας!

Συμβουλή – Εάν το παιδί σας ανησυχεί ότι η χειροτεχνία του μπορεί να μην είναι σε σχήμα φαντάσματος (και τα παιδιά μου είχαν σίγουρα τέτοιες μέρες πριν, ειδικά όταν είναι κουρασμένα), τότε μπορείτε να σχεδιάσετε το σχήμα στην κάρτα με μολύβι για αυτά και να συμπληρώνουν το σχήμα ή χρησιμοποιούν το πρότυπό μας παραπάνω.

Μόλις ολοκληρωθεί η ζωγραφική των φαντασμάτων σας, κόψτε μερικά μάτια και ένα στόμα μαύρη κάρτα ή χαρτί και κολλήστε τα στο σώμα του φαντάσματός σας και η χειροτεχνία σας είναι έτοιμη για προβολή. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε googly eyes ή αν μπορείτε να περιμένετε να στεγνώσει τελείως το χρώμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε τα χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους.

Εάν το παιδί σας απολάμβανε αυτή τη δραστηριότητα, τότε ένα άλλο καλό για να δοκιμάσετε θα ήταν το resist art ghost, όπου θα χρησιμοποιήσετε την εκτύπωση με αλουμινόχαρτο για να δημιουργήσετε μια χειροτεχνία φάντασμα στον αρνητικό χώρο. Είναι και ένα ωραίο εύκολο!

εύκολη χειροτεχνία φαντασμάτων για παιδιά ιδανική για νήπια και προσχολική ηλικία

Easy Ghost Craft

Φτιάξτε μια απλή χειροτεχνία φαντασμάτων που είναι ιδανική για το Halloween

Τυπώνω
Καρφίτσα
Τιμή

Λέξη-κλειδί: Απόκριες, νήπιο προσχολικής ηλικίας, νήπιο

Συγγραφέας: Κέιτ Ουίλιαμς

Εξοπλισμός

 • Έγχρωμη κάρτα

 • Λευκή βαφή

 • πομ πομ

 • Παλιό πιάτο ή πιάτο

 • Μαύρη κάρτα

 • Ψαλίδια

 • Κόλλα

Οδηγίες

 • Ρίξτε λίγη λευκή μπογιά στο πιάτο σας.

 • Σηκώστε ένα πομ πομ και χρησιμοποιήστε το για να εκτυπώσετε το σχήμα ενός φαντάσματος σε έγχρωμη κάρτα.

 • Κόψτε τα μάτια και ένα στόμα από τη μαύρη κάρτα.

 • Κολλήστε τα μάτια και το στόμα στο φάντασμά σας.

Εύκολες αποκριάτικες χειροτεχνίες για παιδιά

Αυτή η χειροτεχνία μάγισσας από χαρτοσακούλα είναι πολύ εύκολη στην κατασκευή και κάνει επίσης μια υπέροχη μαριονέτα!

χαρτοσακούλα-μάγισσα-τετράγωνο 300

Τα παιδιά μου λάτρεψαν να φτιάχνουν αυτή τη χειροτεχνία κολοκύθας με βιτρό που είναι επίσης καλή για τη διδασκαλία της μίξης χρωμάτων.

Βιτρώ-Κολοκύθα-Χειροτεχνία-για-Παιδιά 300

Αυτά τα τέρατα από χάρτινα μπολ είναι ιδανικά για να τα φτιάξουν τα παιδιά και ένας καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα με τη διακόσμησή τους.

χαρτί-μπολ-τέρας-craft 300