September 9, 2022 By Aown272 0

Tissue Paper Seahorse Craft – Crafts on Sea

Μου αρέσει αυτό το χαριτωμένο χαρτομάντιλο ιππόκαμπος αποδείχτηκε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις και εσύ! Αυτή η χειροτεχνία χρησιμοποιεί το εκτυπώσιμο πρότυπο μας για να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τη δραστηριότητά σας και το διακοσμεί χρησιμοποιώντας αιμορραγικό χαρτί.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει αιμορραγικό ιστό πριν, είναι πολύ διασκεδαστικό και αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στις κανονικές βαφές και στυλό.

Θα μοιραστώ όλες τις συμβουλές μου σε αυτήν την ανάρτηση για να σας διευκολύνω όσο το δυνατόν πιο εύκολα να φτιάξετε αυτό το χαριτωμένο σκάφος κάτω από τη θάλασσα καθώς και μερικές εναλλακτικές που ίσως θα θέλατε να δοκιμάσετε.

χαρτομάντηλο ιππόκαμπος

Έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους θυγατρικών σε ορισμένα από τα προϊόντα και τους πόρους και ως συνεργάτης ενδέχεται να κερδίσουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τι είναι το αιμορραγικό χαρτομάντιλο;

Το αιμορραγικό χαρτομάντηλο είναι το σημείο όπου χρησιμοποιείτε νερό για να κάνετε το μελάνι από το λεπτό χαρτί να αιμορραγεί σε άλλο κομμάτι χαρτί παρακάτω. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τα παιδιά τέχνη και μια διασκεδαστική εναλλακτική στη ζωγραφική. Νομίζω ότι μοιάζει λίγο με ακουαρέλες αλλά προφανώς δεν είναι αυτές που βγαίνουν από γλάστρα!

Χρειάζεται να αγοράσω χαρτομάντιλο για αιμορραγία;

Μπορείς αγοράστε αιμορραγικό χαρτί online που φαίνεται πραγματικά αποτελεσματικό και οι κριτικές που κοίταξα δείχνουν ότι τα χρώματα σε αυτά αιμορραγούν υπέροχα. Αν μπορούσα να τα αγοράσω, θα το έκανα, ωστόσο ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν τα βρήκα διαθέσιμα εδώ και αντ’ αυτού χρησιμοποίησα κανονικό χαρτομάντηλο χειροτεχνίας για παιδιά.

Αυτό μπορεί να είναι λίγο κηλιδωμένο (όλο το χαρτί μου ήταν καλυμμένο, αλλά δεν έχει όλο μελάνι) ωστόσο μπορείτε πάντα να βάλετε περισσότερο χαρτί στη συνέχεια και να το βρέξετε ξανά για να πάρετε περισσότερα χρώματα.

Επομένως, το αν θα επιλέξετε να αγοράσετε συγκεκριμένο χαρτί αιμορραγίας εξαρτάται από εσάς και εξαρτάται επίσης από το τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.

ιππόκαμπος με ένα δωρεάν πρότυπο

Υλικά χειροτεχνίας Seahorse

Πρότυπο Ιππόκαμπος

Αν και μπορείτε φυσικά να σχεδιάσετε μόνοι σας έναν ιππόκαμπο, η χρήση του δωρεάν προτύπου μας καθιστά εύκολη τη ρύθμιση αυτής της δραστηριότητας (και οι ιππόκαμποι είναι λίγο δύσκολο να σχεδιάσετε!)

Μπορείτε να εκτυπώσετε όσα αντίγραφα του προτύπου ιππόκαμπος θέλετε, κάτι που είναι χρήσιμο εάν κάνετε αυτήν τη δραστηριότητα με μια ομάδα.

Πώς να φτιάξετε το ιππόκαμπο σας

Εκτυπώστε το σχήμα του ιππόκαμπου σας σε λευκό χαρτί και βεβαιωθείτε ότι το τοποθετείτε σε κάτι που θα προστατεύει το τραπέζι σας ή οτιδήποτε άλλο δημιουργείτε το έργο τέχνης σας.

Το αιμορραγικό χαρτομάντιλο είναι μια πραγματικά διασκεδαστική δημιουργική διαδικασία και δημιουργεί ένα πραγματικά πολύχρωμο σκάφος ιππόκαμπος, αλλά το θέμα είναι να κάνει τελικά τη διαρροή μελανιού και είναι πολύ εύκολο να λερώσετε τραπέζια ή οτιδήποτε άλλο με αυτό. Θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε κάποιο α κάλυμμα τραπεζιού για να βεβαιωθείτε ότι το δικό σας προστατεύεται.

πρότυπο ιππόκαμπος

Εάν χρησιμοποιείτε μεγάλα φύλλα χαρτιού, κόψτε το σε κομμάτια και τοποθετήστε το στο πρότυπό σας. Εάν χρησιμοποιείτε προκομμένα τετράγωνα, απλώς τοποθετήστε τα στο πρότυπο χωρίς να χρειαστεί να τα σκίσετε.

χαρτοπετσέτα ιππόκαμπος για παιδιά

Ρίξτε προσεκτικά νερό από το σπρέι σας στο χαρτομάντιλο και το πρότυπο. Θα πρόσθετα εδώ ότι η πίεση του νερού μπορεί να κάνει το χαρτομάντιλο να κινηθεί οπότε και πάλι προσέξτε να έχετε καλύψει όλες τις επιφάνειες.

αιμορραγικό σκάφος ιστού ψεκασμένο με νερό

Όταν έφτιαχνα αυτή τη χειροτεχνία, δοκίμασα δύο διαφορετικούς τρόπους αφαίμαξης του ιστού για να δω αν είχε κάποια διαφορά, ψεκάζοντας όπως αναφέρθηκε παραπάνω και πρώτα ψεκάζοντας το χαρτί και μετά προσθέτοντας το χαρτομάντιλο.

Μπορείτε να δείτε τα δύο διαφορετικά αποτελέσματα σε αυτή τη σελίδα. Κατά τη γνώμη μου, είχε μικρή διαφορά είτε στο τελικό αποτέλεσμα είτε στον κίνδυνο να κάνω χάος, αλλά νομίζω ότι θα αναφέρω τα αποτελέσματά μου εδώ.

Μόλις ο ιστός σας είναι εντελώς υγρός, αφήστε τον να στεγνώσει όσο το μελάνι διαρρέει από αυτό. Εάν χρησιμοποιείτε παραδοσιακό χρωματιστό χαρτί, μπορείτε πάντα να αφαιρέσετε οποιοδήποτε σημείο έχει τρέξει το μελάνι και να προσθέσετε λίγο περισσότερο (και περισσότερο νερό) αν θέλετε.

Όταν στεγνώσει, αφαιρέστε όλο το χαρτομάντηλο και το σκάφος σας με ιππόκαμπο είναι έτοιμο για προβολή.

ιππόκαμπος για παιδιά

Περισσότερα Under The Sea Crafts για παιδιά

Πιάστε τις μπογιές και ένα άλλο από τα πρότυπά μας για να φτιάξετε αυτή την απλή χειροτεχνία καρχαρία.

Ή γιατί να μην φωτίσετε ένα από τα παράθυρά σας με αυτή τη γλυκιά χειροτεχνία ηλιοθεραπείας με κοχύλια, το μόνο που χρειάζεστε είναι το φροντιστήριό μας και το πρότυπο θαλάσσιων κοχυλιών.

σκάφος ηλιοθεραπείας κοχυλιών