September 10, 2022 By Aown272 0

Παραθαλάσσιες χειροτεχνίες για παιδιά: 20 εύκολες ιδέες που θα λατρέψετε!

Αναζητάτε μερικές εύκολες και διασκεδαστικές χειροτεχνίες στην παραλία για παιδιά; Σας καλύψαμε με αυτές τις απλές ιδέες που θα λατρέψουν τα παιδιά και το ίδιο και εσείς!

Ζώντας οι ίδιοι κοντά στην παραλία, επισκεπτόμαστε πολύ την παραλία ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά οι χειροτεχνίες στην παραλία μπορούν να είναι ιδανικές για την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν πολλοί άνθρωποι κάνουν διακοπές ή το σκέφτονται.

χειροτεχνίες παραλίας για παιδιά

Παραθαλάσσιες χειροτεχνίες για παιδιά

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει σχετικά με την παραλία ως θέμα είναι ότι μπορεί να είναι τόσο διαφορετική, που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε κάτι δημιουργικό να κάνετε ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας.

Ναι, φυσικά υπάρχει η ίδια η παραλία, αλλά μετά έχετε και πράγματα που παίρνετε στην παραλία, όπως μπάλες και κουβάδες και φτυάρια και μετά υπάρχει επίσης άγρια ​​ζωή και φύση που μπορούμε να συνδέσουμε με την παραλία ή τον ωκεανό, όπως ψάρια, καβούρια, γλάροι και καρχαρίες.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε κάποια έμπνευση σε αυτή τη λίστα που θα σας βοηθήσει να βρείτε μερικούς τρόπους για να αναδημιουργήσετε λίγη διασκέδαση στις διακοπές στο σπίτι, στην τάξη, στο νηπιαγωγείο σας ή ακόμα και σε ένα πάρτι με θέμα την παραλία!

Ιδέες χειροτεχνίας στην παραλία

1. Χάρτινη πλάκα χειροτεχνίας

Πιάσε τις μπογιές ή τους μαρκαδόρους και φτιάξε αυτό το χαριτωμένο χάρτινο πιάτο παραλίας, τι θα προσθέσεις στη σκηνή;

2. Shell Suncatcher

Αυτό το σκάφος ηλιοθεραπείας με κέλυφος χρησιμοποιεί ένα από τα δωρεάν εκτυπώσιμα πρότυπά μας για να δημιουργήσει ένα έργο που θα φαίνεται υπέροχο στο παράθυρό σας. Χρησιμοποιήσαμε χαρτομάντηλο και τεμαχισμένο χαρτί για το δικό μας, αλλά θα φαινόταν πολύ φωτεινό αν χρησιμοποιούσατε σελοφάν.

3. Ζώα κοχυλιών

Τα ίδια τα κοχύλια μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπνεύσετε τη δημιουργικότητα – έχουμε φτιάξει ένα λιοντάρι με κέλυφος στο παρελθόν, αλλά το αγαπημένο μου είναι αυτή η φάλαινα με κέλυφος. Απλώς πιάσε λίγους πόνους, μαρκαδόρους και χαρτί και δες τι μπορείς να βρεις!

4. Δημιουργήστε Διακοσμητικά

Αυτά τα διακοσμητικά με κοχύλια είναι αυτά που έφτιαξα με τα παιδιά μου πριν από αρκετά χρόνια μετά από ένα ταξίδι στην παραλία. Χρησιμοποιήσαμε αλατισμένη ζύμη για να τα φτιάξουμε, αλλά ο πηλός θα ήταν μια άλλη εξαιρετική επιλογή.

Μόλις στεγνώσουν τα διακοσμητικά σας, μπορείτε να προσθέσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας στο πίσω μέρος τους και να τα χρησιμοποιήσετε ως αναμνηστικό της ημέρας σας.

Διακοσμήσεις από Παιδικό Κοχύλι

5. Κεφαλοδέτες Γοργόνας

Αυτά τα εκτυπώσιμες κορδέλες γοργόνας από το Simple Everyday Mom είναι τόσο χαριτωμένες και τα παιδιά μπορούν επίσης να χρωματίσουν τα σχέδια, θα ήταν ιδανικά για ένα φανταστικό παιχνίδι εμπνευσμένο από την παραλία.

6. Σέρφινγκ Craft

Το σερφ είναι μια δημοφιλής επιλογή γύρω από το σπίτι μας, είτε πρόκειται για παρακολούθηση είτε για συμμετοχή. Αυτό σκάφος σανίδα του σερφ αντίσταση ταινίας από το And Next Comes L θα ήταν υπέροχο να το φτιάξετε καθώς τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν τη δική τους σανίδα.

7. Cupcake Liner Jellyfish

Μας αρέσουν οι χειροτεχνίες που χρησιμοποιούν υλικά που είναι εύκολο να τα πιάσεις και αυτά που είναι πιθανό να έχεις ήδη είναι ακόμα καλύτερα, οπότε αυτό χειροτεχνία μέδουσες με επένδυση cupcake από το Messy Little Monster είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα rainbow streamers φαίνονται επίσης φανταστικά!

8. Θαλάσσιο Κολάζ

Αυτό το θαλασσινό κολάζ από χάρτινο πιάτο είναι ένα που έφτιαξα με την κόρη μου όταν ήταν προσχολικής ηλικίας. Αυτός είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να φτιάξετε σκηνές στον ωκεανό και ενώ έχουμε προσθέσει χάρτινα ψάρια, μπορείτε να προσθέσετε άλλα πλάσματα, ίσως ακόμη και χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα για αυτό.

χάρτινο πιάτο κολάζ θάλασσας για παιδιά εύκολο

9. Ιστιοφόρο Σκάφος

Το The Best Ideas for Kids χρησιμοποιεί σκισμένο χαρτί για αυτό ιστιοπλοϊκό σκάφος αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για τη δημιουργία του δικού σας σκάφους στον ωκεανό. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική χρήση και για παλιοσίδερα.

10. Crab Craft

Φτιάξαμε αυτή τη χειροτεχνία με χάρτινο πιάτο χρησιμοποιώντας σκισμένο χαρτί. Η τελική χειροτεχνία ροκάρει επίσης, γι’ αυτό είναι διασκεδαστικό να παίζεις αφού τη φτιάξεις κι εσύ.

11. Seahorse Craft

Εντάξει, μπορεί να μην βλέπετε πολλούς ιππόκαμπους στη μέση επίσκεψή σας στην παραλία, αλλά είναι ένα ζώο που είναι πάντα πολύ δημοφιλές στα παιδιά (και στους ενήλικες επίσης!), οπότε δεν θα μπορούσα να μην τους συμπεριλάβω!

Αυτό το σκάφος ιππόκαμπος κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εκτυπώσιμα πρότυπά μας μαζί με αιμορραγικό χαρτί και μας άρεσε ο τρόπος που βγήκαν τα χρώματα.

ιππόκαμπος για παιδιά

12. Πλαίσια κελύφους

Συλλέξατε μερικά κοχύλια την ημέρα σας; Αυτό πλαίσιο κελύφους από το Rhythms of Play είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μαζί τους και η προσθήκη του αποτυπώματος του χεριού το κάνει επίσης ένα υπέροχο αναμνηστικό.

13. Rainbow Fish Craft

Αυτή η χειροτεχνία ψαριών είναι αυτή που έφτιαξα με την κόρη μου όταν ήταν δύο ετών, επομένως είναι εξαιρετική για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Θα μπορούσατε να το ταιριάξετε με την ανάγνωση του βιβλίου Rainbow Fish ή απλώς να το δημιουργήσετε για διασκέδαση και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας χρώματα για τα ψάρια σας.

14. Sandcastle Craft

Ο Buggy και ο Buddy μοιράζονται ένα διασκεδαστικό σεμινάριο για ένα τρισδιάστατη χειροτεχνία με κάστρο από άμμο που είναι φτιαγμένο με άμμο. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν υπέροχο και για κάποιο μικρό κόσμο να παίξει με παιχνίδια.

15. Αναμνηστικά από πηλό άμμου

Λατρεύω αυτό το παραλιακό craft από το The Imagination Tree που χρησιμοποιεί μια σπιτική συνταγή με πηλό άμμου για να δημιουργήσει Αναμνηστικά αποτυπωμάτων με θησαυρούς που βρέθηκαν στην παραλία.

16. Shark Craft

Εντάξει, ομολογουμένως δεν θέλετε πραγματικά να συναντήσετε καρχαρίες σε ένα ταξίδι στην παραλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε διασκεδαστική χειροτεχνία με καρχαρίες!

Αυτό το ζωγραφισμένο σκάφος καρχαρία είναι πραγματικά εύκολο να προετοιμαστεί χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εκτυπώσιμα πρότυπα μας και χρησιμοποιεί υλικά που πιθανώς έχετε ήδη στο σπίτι.

δραστηριότητα καρχαρία

17. Driftwood Craft

Αυτοί οι εξωγήινοι από driftwood είναι μια τόσο απλή χειροτεχνία, αλλά απόλαυσαν και τα δύο παιδιά μου. Σε μια εκδρομή στην παραλία μαζέψαμε λίγο driftwood και μετά όταν ήμασταν στο σπίτι το χρωματίσαμε και προσθέσαμε μερικά γούγκλα μάτια για να τα μετατρέψουμε σε εξωγήινους με τους οποίους θα μπορούσαν να παίξουν τα παιδιά.

Με λίγη περισσότερη υπομονή ή μεγαλύτερα παιδιά, θα μπορούσατε πιθανώς να κάνετε το driftwood σας να μοιάζει περισσότερο με ανθρώπους, αλλά για τα παιδιά μου να είναι σε θέση να κάνουν απλώς κάτι δημιουργικό που δεν χρειάζεται να μοιάζει τέλεια με κάτι που λειτουργεί πολύ καλά.

18. Αυτοπροσωπογραφία Seashell

Το Fantastic Fun and Learning έχει την τέλεια τέχνη για αυτά τα φυσικά υλικά που θα βρείτε στην ακτή, πιάστε έναν καθρέφτη και δημιουργήστε αυτά τα υπέροχα έργα τέχνης με κέλυφος.

19. Beach Ball Craft

Τα beach ball είναι κάτι που μου θυμίζει πάντα μέρες διασκέδασης, οπότε γιατί να μην δημιουργήσετε το δικό σας με αυτό το δροσερό φίλτρο καφέ τέχνη μπάλα παραλίας από το Look We’re Learning.

20. Κοσμήματα Shell

Μια άλλη εξαιρετική χρήση για κάθε κοχύλι που έχετε, κάντε τα λαμπερά μενταγιόν από κέλυφος ζύμης αλατιού ακολουθώντας τη φόρμα εκμάθησης Red Ted Art.