September 10, 2022 By Aown272 0

20+ Εύκολες χειροτεχνίες για την Ημέρα του Πατέρα για νήπια

Σήμερα μοιράζομαι μερικές εύκολες χειροτεχνίες για την Ημέρα του Πατέρα για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά και οι μπαμπάδες θα λατρέψουν να τις δέχονται!

Όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε την τέλεια Ημέρα του Πατέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για δώρα, λατρεύουμε τα χειροποίητα δώρα και τις κάρτες που κάνουν υπέροχα αναμνηστικά και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη μέρα ξεχωριστή.

χειροτεχνίες για την ημέρα του πατέρα για νήπια

Χειροτεχνίες για την Ημέρα του Πατέρα για νήπια

Καθώς υπάρχουν πολλές ιδέες εδώ σήμερα, τις χώρισα σε δύο λίστες για εσάς, τα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που μπορούν να κάνουν τα νήπια και τις κάρτες για την Ημέρα του Πατέρα που μπορούν να φτιάξουν τα νήπια.

Αυτή είναι μια παλιά ανάρτηση που έχω ενημερώσει όλα αυτά τα χρόνια καθώς βρήκα πιο εύκολες χειροτεχνίες για την Ημέρα του Πατέρα που ήθελα να μοιραστώ.

Έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλο για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά όπως θα γνωρίζετε, τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αναπτύσσονται γρήγορα, γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά στη λίστα για τις ιδέες που είναι πιο κατάλληλες για την ηλικία, τις ικανότητες του παιδιού σας και κυρίως για τα ενδιαφέροντά του.

Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις δραστηριότητες για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας, το παιδί σας θα πρέπει να επιβλέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια, ειδικά αν χρησιμοποιεί μικρά αντικείμενα.

Με τόσες πολλές ιδέες υπάρχουν πιθανώς περισσότερες από αυτές που θα θέλατε να κάνετε σε ένα χρόνο, επομένως είναι καλό να προσθέσετε σελιδοδείκτη ή να καρφιτσώσετε αυτήν την ανάρτηση για το μέλλον, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε ξανά σε αυτήν την επόμενη χρονιά.

Δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που μπορούν να κάνουν τα νήπια

δώρα πατεράδων νήπια παιδικές χειροτεχνίες

Τα παιδιά μου ενθουσιάστηκαν δημιουργώντας αυτά τα μπρελόκ με δαχτυλικά αποτυπώματα αλατιού. Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι θα διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πηλό που στεγνώνει στον αέρα για να τα φτιάξετε.

Δεν είναι αυτό εξατομικευμένη γραβάτα από το Kids Craft Room fun! Τα εξαιρετικά μικρά παιδιά μπορούν να γράψουν ένα σχέδιο, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα μπορούν να κάνουν ένα πιο λεπτομερές σχέδιο για τον μπαμπά τους.

Πιάσε το washi tape και φτιάξε αυτό το χαριτωμένο μπολ και κούπα με ανθεκτική ταινία από τους Happy Hooligans.

Λατρεύουμε τα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα DIY και αυτά λιωμένα πετρώματα από κραγιόν από το Red Ted Art θα έφτιαχνε υπέροχα βαρίδια.

Αυτά τα σελιδοδείκτες ποδιών από το Red Ted Art είναι μια τόσο αξιολάτρευτη χειροτεχνία, που θα έκαναν ένα υπέροχο αναμνηστικό.

Αυτή η κούπα για την Ημέρα του Πατέρα από το Crafts on Sea είναι άλλη μια δημιουργία από τα δικά μου παιδιά. Τους άρεσε πολύ να το φτιάχνουν και χάρηκαν πολύ που έδειξαν στον μπαμπά τα έργα τέχνης τους και του άρεσε που ήταν κάτι πρακτικό που μπορούσε να χρησιμοποιήσει επίσης.

Δημιουργώ ένα Πήλινο πιάτο για την Ημέρα του Πατέρα από το The Gingerbread House μετά το σεμινάριο τους, αυτό θα ήταν καλό για να κρατήσετε τα κλειδιά.

Φτιάξτε αυτά κορνίζες pom pom από το Play and Learn Every Day, θα μπορούσατε να βάλετε ένα σχέδιο από το παιδί σας ή ίσως μια φωτογραφία του και του μπαμπά του μαζί.

Αυτό περπατώντας με τα παπούτσια του πατέρα μου ζωγραφίζοντας από το J Daniel 4’s Mom είναι μια πολύ χαριτωμένη ιδέα χειροτεχνίας.

Φτιάξτε αυτό το γλυκό Σκάφη αστερισμού για την Ημέρα του Πατέρα από το I Heart Crafty Things μαζί.

Κάρτες για τη γιορτή του πατέρα που μπορούν να φτιάξουν τα νήπια

κάρτες για την ημέρα του πατέρα που μπορούν να φτιάξουν τα νήπια

Τα νήπια μπορούν να χρωματίσουν τη δωρεάν εκτυπώσιμη κάρτα μας για την Ημέρα του Πατέρα με το χαριτωμένο σχέδιο του διαστημικού πυραύλου.

Η κάρτα μας για την Ημέρα του Πατέρα με τα ψάρια είναι πολύ εύκολη στην κατασκευή, επομένως θα ήταν ιδανική για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας να τη δημιουργήσουν. μπορείτε να κάνετε κλικ για να διαβάσετε το σεμινάριο, αλλά έχω προσθέσει επίσης ένα μικρό βίντεο που δείχνει πώς φτιάχτηκε σε αυτήν τη σελίδα, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά.

Κάνει μια κάρτα γραβάτας για τον μπαμπά που ακολουθεί αυτό το σεμινάριο από το Mamas Happy Hive.

Οι ενήλικες μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το ψαλίδι για το κόψιμο, αλλά τα νήπια μπορούν σίγουρα να αρπάξουν την κόλλα για αυτό το όχι. 1 κάρτα μετάλλου μπαμπά από το Crafts on Sea.

Στην οικογένειά μας αγαπάμε ένα cheesy λογοπαίγνιο σε μια κάρτα, έτσι αυτό Κάρτα «ο καλύτερος μπαμπάς που είδα ποτέ». από το Teach Beside Me θα ήταν τέλειο.

Αυτό κάρτα χειρός από το Crafty Morning φαίνεται πολύ εύκολο στη δημιουργία και θα ήταν επίσης ένα υπέροχο αναμνηστικό.

Πάρτε το δωρεάν πρότυπο για να το κάνετε αυτό αποτύπωμα κάρτα υπερήρωα από το Messy Little Monster.

Τα νήπια μπορούν να βοηθήσουν στη διακόσμηση αυτής της κάρτας θαυμαστών από το Crafts on Sea.

Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να κάνετε αυτό το χαριτωμένο κάρτα tshirt από τους Happy Hooligans.

Αυτό κάρτα αποτύπωμα και αποτύπωμα από το A Little Pinch Of Perfect είναι πολύ γλυκό και σίγουρα θα θέλετε να κρατήσετε μετά τη μεγάλη μέρα.

Δημιουργήστε έναν σούπερ χαριτωμένο πύραυλο με αυτό είσαι έξω από αυτόν τον κόσμο κάρτα από το Crafty Morning.

Αυτό Χειρόγραφη κάρτα ψαριού από το Fun Handprint Art είναι παιδικό και πολύ χαριτωμένο!

Κάνει μια τέρας αγκαλιά κάρτα για τον μπαμπά ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες από το Kids Craft Room.

Λατρεύω το 3D εφέ αυτού πρόσωπο κάρτα για την ημέρα του πατέρα από το Thimble and Twig.

Περισσότερες χειροτεχνίες και δραστηριότητες για νήπια

Ψάχνετε για περισσότερη έμπνευση; Μας αρέσει αυτή η συλλογή με περισσότερες από 35 καλοκαιρινές δραστηριότητες για νήπια

καλοκαιρινές δραστηριότητες για νήπια 300

Ή, αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, γιατί να μην ελέγξετε αυτήν τη συλλογή δραστηριοτήτων 4ης Ιουλίου για νήπια

Δραστηριότητες 4ης Ιουλίου για νήπια 300

Ή τι θα λέγατε για αυτή τη συλλογή σούπερ όμορφων δραστηριοτήτων λουλουδιών για νήπια;

δραστηριότητες λουλουδιών για νήπια πλατεία 300

Τέλος, αυτή η συλλογή δραστηριοτήτων με φρούτα για νήπια είναι γεμάτη δημιουργικές διασκεδαστικές ιδέες που θα λατρέψουν!

δραστηριότητες φρούτων για νήπια 300

χειροτεχνίες για την ημέρα του πατέρα για νήπια πλατεία