September 10, 2022 By Aown272 0

30+ χειροτεχνίες για τη γιορτή του πατέρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Ψάχνετε για χειροτεχνίες για την Ημέρα του Πατέρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας με μερικές ιδέες για δώρα και κάρτες DIY; Είστε στο σωστό μέρος, καθώς έχουμε πάνω από 30 εύκολες ιδέες που θα λατρέψετε να φτιάξετε και οι μπαμπάδες θα λατρέψουν να λάβουν!

Ξέρω ότι τα χειροποίητα δώρα από παιδιά είναι συχνά τα πιο πολύτιμα και αυτές οι χαριτωμένες ιδέες είναι εκείνες που κάθε μπαμπάς θα ήθελε να κρατήσει για πάντα.

χειροτεχνίες για την ημέρα του πατέρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Χειροτεχνίες για την Ημέρα του Πατέρα μπορούν να κάνουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να λαμβάνετε ένα χειροποίητο δώρο ή κάρτα. Ως γονιός ξέρετε ότι το παιδί σας θα έχει καταβάλει πολλή προσπάθεια γι’ αυτό και κάνει φανταστικά αναμνηστικά, είναι υπέροχο με τα χρόνια να κοιτάτε πίσω τι έχει κάνει το παιδί σας.

Οι ιδέες χειροτεχνίας για την Ημέρα του Πατέρα που μοιράζομαι σήμερα είναι όλες σχεδιασμένες ώστε να είναι κατάλληλες για παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη βοήθεια ενός ενήλικα, αλλά θα διαπιστώσετε ότι πολλές από αυτές είναι κατάλληλες για παιδιά όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων πολλών που τα νήπια μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία.

Όπως θα ξέρετε όμως, τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αναπτύσσονται γρήγορα, γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά στη λίστα για τις ιδέες που είναι πιο κατάλληλες για την ηλικία, τις ικανότητες του παιδιού σας και κυρίως για τα ενδιαφέροντά του.

Αυτή είναι μια παλαιότερη ανάρτηση, αλλά την έχω ενημερώσει όλα αυτά τα χρόνια για να προσθέτω νέες χειροτεχνίες και ιδέες για δώρα για την Ημέρα του Πατέρα καθώς τις έχουμε μοιραστεί ή όταν βρήκα κάτι νέο που έπρεπε απλώς να μοιραστώ.

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσετε καμία από αυτές τις υπέροχες ιδέες; Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα ή καρφιτσώστε μια εικόνα για αργότερα.

κάρτες για την ημέρα του πατέρα ιδέες για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Κάρτες για τη γιορτή του πατέρα που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να χρωματίσουν τη δωρεάν εκτυπώσιμη κάρτα μας για την Ημέρα του Πατέρα με τον υπέροχο τρισδιάστατο σχεδιασμό πυραύλων.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο μπαμπάς λικνίζεται, οπότε γιατί να μην βγείτε στην αυλή σας και να αναζητήσετε έναν βράχο που μπορείτε να διακοσμήσετε για αυτή τη διασκέδαση Κάρτα «Μπαμπά ροκάρεις». από το A Dab of Glue Will Do.

Λατρεύουμε αυτήν την απλή κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα που μπορείτε να διακοσμήσετε με δακτυλικά αποτυπώματα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στον οδηγό για αυτό, αλλά έχω μοιραστεί επίσης ένα βίντεο για το πώς φτάσαμε σε αυτήν τη σελίδα, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά.

Πάρτε μερικά φύλλα αφρού χειροτεχνίας και το δωρεάν πρότυπο για να το κάνετε αυτό δροσερό Κάρτα καρπούζι για την Ημέρα του Πατέρα από το Frugal Mom Eh.

Λατρεύω το διασκεδαστικό 3D εφέ αυτού κάρτα ποπ κορν από το I Heart Arts and Crafts.

Αυτό πύραυλος αποτύπωμα Η κάρτα από το The Best Ideas For Kids θα έκανε ένα αναμνηστικό έρωτα, τελικά σε ποιον δεν αρέσει να κοιτάζει πίσω και να βλέπει πόσο λίγα ήταν αυτά τα χέρια και τα πόδια;

Έχετε έναν μπαμπά που είναι λίγο ήρωας; Βεβαιωθείτε ότι το ξέρει με αυτήν την εύκολη κάρτα για την Ημέρα των Πατέρων από το Crafts on Sea για να του δείξετε ότι είναι ο νούμερο ένα!

Ο μπαμπάς σου είναι λάτρης των σπορ; Τι θα λέγατε να το φτιάξετε αυτό Κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα του μπέιζμπολ από την Soccer Mom.

Ο υπερήρωας είναι πάντα δημοφιλής με τα παιδιά και συχνά και με τον μπαμπά! Γιατί να μην φτιάξετε αυτήν την αναδυόμενη κάρτα Batman Fathers Day από το Crafts on Sea.

Λατρεύουμε ένα ευχάριστο ρητό στις κάρτες μας, έτσι αυτή η φανταστική κάρτα για την Ημέρα των Πατέρων που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να τη σχεδιάσουν λειτουργεί τέλεια για εμάς!

Τα μικρότερα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν να κολλούν την ταινία για αυτό κάρτα washi tape από το The Gingerbread House και οι μεγαλύτεροι θα μπορούν να βοηθήσουν να κόψουν τα γράμματα με το ψαλίδι.

Το The Best Ideas For Kids έχει ένα διασκεδαστικό σεμινάριο για αυτό το γλυκό κάρτα «κολλημένος στον μπαμπά».

Λατρεύουμε το Star Wars έτσι αυτό χρώμα σε κάρτα BB8 από το Simple Everyday Η μαμά θα ήταν τέλεια για την οικογένειά μας.

Το Homeschool Preschool μοιράζεται πώς να το φτιάξετε ice lolly κάρτα για την ημέρα του πατέρα.

Ακολουθήστε το σεμινάριο του Easy Peasy and Fun για να φτιάξετε αυτό το DIY Κάρτα πουκάμισου για την ημέρα του πατέρα.

Αυτό Κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα από το Easy Peasy and Fun φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και μου αρέσει το 3D εφέ.

Κάντε αυτό δροσερό κάρτα πυραύλων από τα Non Toy Gifts.

Crafty Morning’s κάρτα δεινοσαύρων με το χέρι θα ήταν επίσης ένα υπέροχο αναμνηστικό.

χειροτεχνίες για την ημέρα του πατέρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας diy

Δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που μπορούν να κάνουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

Λατρεύω αυτές τις διασκεδάσεις μαγνήτες από γυαλί δακτυλικών αποτυπωμάτων από το Rhythms of Play καθώς μπορείτε να τα σκάσετε στο ψυγείο σας και να τα κοιτάτε όλο το χρόνο.

Δημιουργώ ένα Κορνίζα για την Ημέρα του Πατέρα με αυτό το σεμινάριο από το I Heart Crafty Things και μην ξεχάσετε να βάλετε μια χαριτωμένη φωτογραφία σε αυτό!

Φτιάξαμε αυτά τα μπρελόκ με δακτυλικά αποτυπώματα αλατιού, αλλά για να διασφαλίσετε ότι θα διαρκέσουν πολύ, θα μπορούσατε να τα φτιάξετε και με πηλό που στεγνώνει στον αέρα.

Έχετε έναν μπαμπά που του αρέσει να διαβάζει; Τι θα λέγατε να τα φτιάξετε σελιδοδείκτες ραβδιών χειροτεχνίας από το Red Ted Art για αυτόν;

Αυτά τα εξατομικευμένα σουβέρ από το Playground Parkbench είναι τόσο γλυκά και μου αρέσει που είναι και πρακτικά!

Κάντε αυτό απλό εξατομικευμένη γραβάτα ακολουθώντας το σεμινάριο από το Kids Craft Room.

Τα παιδιά μου λάτρεψαν να φτιάχνουν αυτές τις κούπες για την Ημέρα του Πατέρα και ήταν πολύ αγαπημένες και χρησιμοποιημένες!

Δημιουργήσαμε αυτό το δώρο φωτογραφίας για την Ημέρα του Πατέρα πριν από αρκετά χρόνια, αλλά έχουμε ακόμα τις φωτογραφίες τώρα, επομένως είναι ένα υπέροχο αναμνηστικό.

Το Rhythms of Play μοιράζεται πώς να φτιάξετε ένα εξατομικευμένο κηροπήγιο.

Πάρτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες για να το φτιάξετε φωτογραφία τηλεχειριστήριο caddy από το Teach Me Mommy.

Σελιδοδείκτης σε σχήμα γραβάτας από το Buggy and Buddy είναι η τέλεια χειροτεχνία για τους μπαμπάδες που αγαπούν ένα καλό βιβλίο.

Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό Εκτυπώσιμο βιβλίο I Love My Daddy από το Buggy and Buddy!

Κάνει μια μπολ με αποτύπωμα αλατιού με αυτό το σεμινάριο από το Messy Little Monster.

Κρατήστε τα παιδιά απασχολημένα να ζωγραφίζουν με αυτό Εκτυπώσιμο πορτρέτο της γιορτής του πατέρα από το Totschooling.

Η Soccer Mom μοιράζεται πώς να φτιάξετε ένα κορνίζα αλατιού.

Δημιουργήστε μερικά διασκεδαστικά σχέδια με αυτά χρωματιστές μπάλες του γκολφ από αποσπάσματα σχολικής ώρας.