September 14, 2022 By Aown272 0

Ο Nosy Crow πετά στη Βόρεια Αμερική!

Ο Nosy Crow, ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος εκδότης για παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου με μια σειρά βραβείων στο όνομά του, εγκαινιάζει μια εταιρεία Ηνωμένων Πολιτειών, τη Nosy Crow Inc, τον Μάιο του 2023. Η νέα επιχείρηση θα διευθύνεται από τον John Mendelson, πρώην αντιπρόεδρο πωλήσεων στην Candlewick Press , και θα δημοσιεύσει όλο το φάσμα των μορφών που ήταν το κλειδί για τη διεθνή επιτυχία του Nosy Crow: καινοτόμα βιβλία σανίδων. ζεστά και πνευματώδη βιβλία με εικόνες. όμορφα σχεδιασμένα και ελκυστικά μη μυθοπλασία. και συναρπαστικά βιβλία κεφαλαίων και μυθοπλασία. Θα πωληθεί και θα διανεμηθεί από την Hachette Book Group, με άμεση ισχύ. Το Nosy Crow θα φέρει και στη Βόρεια Αμερική το βραβευμένο του Ιστορίες φωναχτά ηχητικό πρόγραμμα, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις εξαγωγικές αγορές: όλα τα βιβλία σανίδων και εικόνων θα διαθέτουν δωρεάν ηχογραφήσεις με δυνατότητα λήψης, ώστε τα παιδιά και οι οικογένειες να μπορούν να ακούν τα βιβλία όπου και όποτε θέλουν.

Το λανσάρισμα του Nosy Crow έχει ήδη λάβει θερμή υποδοχή από τις βασικές προσωπικότητες του βιβλιοπωλείου. James Daunt, Διευθύνων Σύμβουλος της Waterstones και Διευθύνων Σύμβουλος της Barnes & Noble λέει:

«Με τα χρόνια, ο Nosy Crow ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Waterstones στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανυπομονούμε για περισσότερη από τη μαγεία τους εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο τυχη.”

Τζον Μέντελσον
, Πρόεδρος της Nosy Crow Inc (στη φωτογραφία) σχόλια:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ηγούμαι της Nosy Crow Inc, δημιουργώντας μια ποικίλη, εμπορικά ισχυρή, δημιουργικά ξεχωριστή και πλήρως αμερικανοποιημένη λίστα. Ο πρώτος χρόνος έκδοσής μας θα παρουσιάσει 30 καταπληκτικά βιβλία από εικονογράφους και συγγραφείς που θα προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα προσθέσουμε βιβλία κεφαλαίων και μυθοπλασία και θα δημιουργήσουμε όλο και περισσότερο βιβλία στη Βόρεια Αμερική, με τέχνη και λόγια από μια διαφορετική ομάδα δημιουργών.»

Todd McGarity, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Στρατηγικής της Hachette λέει:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον βραβευμένο παιδικό εκδότη Nosy Crow στην οικογένεια πελατών της Hachette Client Services. Τα τελευταία δέκα χρόνια, έχουν πραγματικά αφήσει το στίγμα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε να χτίσουν το εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχίας τους εδώ στη Βόρεια Αμερική».

Kate Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Nosy Crow, θα επιβλέπει τόσο τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και των ΗΠΑ. Η ίδια σχολιάζει: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο εγχείρημα! Είναι μια τόσο φυσική επέκταση της δημιουργίας βιβλίων που εκδίδονται σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στους εκδότες των ΗΠΑ, ιδιαίτερα στους επί χρόνια συνεργάτη μας, Candlewick Press, που υπήρξαν τόσο καταπληκτικοί υποστηρικτές των έγχρωμων βιβλίων του Nosy Crow την πρώτη δεκαετία της ύπαρξής μας.

Αλλά πιστεύουμε ότι είναι τώρα η ώρα να ανοίξουμε τα φτερά μας και να εμπλακούμε άμεσα με την εκπληκτική και πολύ διαφορετική αγορά που είναι η Βόρεια Αμερική. Ανυπομονούμε να φέρουμε τα υπέροχα βιβλία μας, τη φήμη μας για βιωσιμότητα και τη δέσμευσή μας για διαφορετικότητα και συμπερίληψη σε αυτή τη ζωντανή αγορά με μια νέα εταιρεία υπό την ηγεσία του John Mendelson, της οποίας η εστίαση στον πελάτη σε συνδυασμό με μια έξυπνη ενασχόληση με βιβλία, συγγραφείς και εικονογράφους είναι απαράμιλλη.»

Το Everything Possible των Fred Small και Alison Brown είναι η πρώτη κοινή απόκτηση της Nosy Crow UK και της Nosy Crow Inc και θα δημοσιευθεί ταυτόχρονα (και στα ισπανικά στη Βόρεια Αμερική) για το Pride Month 2023.