September 23, 2022 By Aown272 0

Bubble Painting Witch’s Cauldron Craft

Δημιουργήστε τη δική σας μάγισσα για αυτό το διασκεδαστικό καζάνι με φυσαλίδες για να φτιάξετε αυτό το Halloween.

Η ζωγραφική με φούσκες είναι μια κλασική δραστηριότητα για τα παιδιά και είναι μια δραστηριότητα που προσφέρεται τέλεια για τη χειροτεχνία αυτής της μάγισσας καθώς το φίλτρο σας ξεχύνεται από την κορυφή!

Witchs Cauldron Craft Halloween

Witch’s Cauldron Craft

Λατρεύουμε τις χειροτεχνίες για το Halloween και ενώ έχουμε φτιάξει μερικές χειροτεχνίες με θέμα τη μάγισσα στο παρελθόν, δεν έχω φτιάξει ποτέ μια συγκεκριμένη χειροτεχνία με καζάνι, οπότε το νέο μας πρότυπο φαινόταν η τέλεια δικαιολογία για να το δοκιμάσετε.

Το να φτιάξετε μπογιά με φυσαλίδες είναι πολύ εύκολο, αλλά αν δεν το έχετε φτιάξει πριν, θα μοιραστώ μια πολύ βασική συνταγή παρακάτω, μην ανησυχείτε, πραγματικά δεν χρειάζεται να μετράτε τα πράγματα πολύ τέλεια για αυτήν.

Προφανώς, καθώς θα φυσάτε τη μπογιά για να φτιάξετε αυτή τη χειροτεχνία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα χαρεί να φυσήξει φυσαλίδες στο καλαμάκι και τώρα δοκιμάστε να το πιει. Εάν έχετε αμφιβολίες, γιατί να μην δείτε μια από τις άλλες εύκολες χειροτεχνίες μας για το Halloween που έχω μοιραστεί σε αυτήν την ανάρτηση.

Δωρεάν Πρότυπο Witch’s Cauldron

Μπορείτε φυσικά να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα καζάνι για αυτήν τη χειροτεχνία, αλλά αν δεν σας αρέσει αυτό ή εάν το κάνετε με μια ομάδα και χρειάζεστε πολλά αντίγραφα, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το εκτυπώσιμο πρότυπο καζάνι μας.

Είναι δωρεάν για λήψη, μπορείτε να εκτυπώσετε όσα αντίγραφα θέλετε και θα βρείτε επίσης πολλές περισσότερες ιδέες για χειροτεχνίες με καζάνι μαγισσών για παιδιά που μπορείτε να φτιάξετε και με αυτό το σχέδιο.

Πώς να φτιάξετε μπογιά με φούσκα

Σε ένα φλιτζάνι ή ένα μπολ, προσθέστε μια στύψιμο υγρού απορρυπαντικού και μια μεγαλύτερη πίεση παιδικής υγρής μπογιάς.

Δεν το έχω μετρήσει ποτέ, αλλά αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι ήταν περίπου μια κουταλιά της σούπας υγρό απορρυπαντικού και δύο κουταλιές της σούπας χρώμα.

Προσθέστε λίγο νερό, το κάνω μέχρι να γεμίσει το φλιτζάνι περίπου τα δύο τρίτα. Όσο υψηλότερη είναι η αναλογία χρώματος προς νερό, τόσο πιο δυνατό θα είναι το χρώμα της μπογιάς σας με φυσαλίδες, ωστόσο δεν θέλετε πολύ χρώμα ή απλώς θα φυσάτε σε ένα φλιτζάνι γεμάτο χρώμα και αυτό δεν είναι πιθανό να τελειώσει όμορφα!

Ανακατέψτε το χρώμα, το νερό και το υγρό απορρυπαντικού μαζί χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή το καλαμάκι σας.

Bubble Painted Witch’s Cauldron

Εκτυπώστε το πρότυπο του καζάνι σας σε απλό λευκό χαρτί και χρώμα στο καζάνι σας. Χρησιμοποίησα μαύρο μαρκαδόρο για αυτό, αλλά αν θέλετε να ακολουθήσετε μια λιγότερο παραδοσιακή διαδρομή, τότε ακολουθήστε την. Είμαι σίγουρος ότι ένα μπλε, μοβ ή ροζ καζάνι θα φαινόταν εξίσου φανταστικό.

μάγισσες καζάνι πρότυπο στο χρώμα

Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια στην οποία φτιάχνετε το καζάνι σας είναι καλά καλυμμένη. Ακόμα κι αν οι φυσαλίδες σας πάνε στα πλαϊνά του φλυτζανιού σας, δεν θέλετε να το πάρετε στο τραπέζι σας.

Ρίξτε ένα καλαμάκι στο φλιτζάνι που περιέχει το μπογιά σας και φυσήξτε τις φυσαλίδες μέχρι να περάσουν από το χείλος της κούπας.

φούσκα ζωγραφική Απόκριες χειροτεχνία

Τοποθετήστε προσεκτικά την εικόνα του καζάνι σας με την όψη προς τα κάτω στις φυσαλίδες βαφής σας έτσι ώστε να είναι τοποθετημένες στην κορυφή του καζάνι.

Μπορείτε να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε για να δημιουργήσετε περισσότερες φυσαλίδες στην εικόνα σας και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για τη ζωγραφική σας με φυσαλίδες. Έχω πάει με το μπλε και το πράσινο, καθώς αυτό είχαμε στο σπίτι, αλλά το πορτοκαλί ή το κόκκινο θα φαινόταν επίσης υπέροχο.

χειροτεχνία καζάνι για παιδιά

Περισσότερες αποκριάτικες χειροτεχνίες για παιδιά

Ο ηλιόλουστης κολοκύθας μας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χειροτεχνίες μας για το Halloween για παιδιά και είναι από αυτές που έφτιαξα με τον γιο μου όταν ήταν προσχολικής ηλικίας, οπότε ξέρω ότι είναι κατάλληλο για μικρότερα παιδιά να δημιουργήσουν.

Εκτός από τη δημιουργία χαριτωμένης διακόσμησης για το Halloween, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βοηθήσετε το παιδί σας να διδάξει και την ανάμειξη χρωμάτων.

Βιτρώ-Κολοκύθα-Χειροτεχνία-για-Παιδιά 300

Λατρεύω αυτό το εξαιρετικά απλό σκάφος φάντασμα τέχνης αντίστασης και μπορείτε να το φτιάξετε χρησιμοποιώντας ένα άλλο από τα δωρεάν εκτυπώσιμα πρότυπα μας.

αντισταθείτε στο φάντασμα της τέχνης

Φυσικά, αν φτιάχνετε ένα καζάνι μάγισσας, τότε η ιδανική χειροτεχνία για να φτιάξετε μαζί του θα ήταν η ίδια η μάγισσα! Αυτή η μάγισσα χάρτινη τσάντα είναι πολύ εύκολη στην κατασκευή και λειτουργεί ως μαριονέτα με την οποία μπορούν να παίξουν και τα παιδιά.

χαρτοσακούλα-μάγισσα-τετράγωνο 300

Witchs Cauldron Craft Halloween

Απόκριες Cauldron Craft

Χρησιμοποιήστε ζωγραφική με φούσκες για να φτιάξετε μια διασκεδαστική χειροτεχνία με καζάνι μάγισσας για το Halloween.

Τυπώνω
Καρφίτσα
Τιμή

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Χρόνος δραστηριότητας: 15 λεπτά

Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά

Συγγραφέας: Κέιτ Ουίλιαμς

Υλικά

  • Πρότυπο καζάνι
  • Παιδικές ζωγραφιές
  • Υγρό απορρυπαντικό
  • Αχυρο
  • Νερό

Οδηγίες

  • Δημιουργήστε το χρώμα με φυσαλίδες αναμειγνύοντας νερό, υγρό πλυσίματος και παιδικές μπογιές σε ένα φλιτζάνι ή ένα μικρό μπολ.

  • Εκτυπώστε το πρότυπο του καζάνι και χρωματίστε το.

  • Χρησιμοποιώντας το καλαμάκι σας, φυσήξτε τις φυσαλίδες στο μείγμα βαφής με φυσαλίδες ώστε να φτάνουν ακριβώς πάνω από το χείλος του φλυτζανιού σας.

  • Τοποθετήστε το πρότυπο του καζάνι σας με την όψη προς τα κάτω στις φυσαλίδες σας, έτσι ώστε οι χρωματιστές φυσαλίδες να πάνε στο χαρτί.

  • Επαναλάβετε αυτό όσες φορές θέλετε μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με την ποσότητα των φυσαλίδων που έχετε στο καζάνι σας και μετά αφήστε τη χειροτεχνία σας να στεγνώσει.

Σημειώσεις

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα μπογιάς με φυσαλίδες για να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο φίλτρο.

Δοκίμασες αυτό;Αναφέρω @craftsonsea – Θα θέλαμε να το δούμε και ίσως να το μοιραστούμε!