September 24, 2022 By Aown272 0

Υιοθετώντας ένα άγριο άλογο από το γραφείο διαχείρισης γης

Ίσως έχετε ακούσει ότι το Γραφείο Διαχείρισης Γης (BLM) άλλαξε πρόσφατα τις οδηγίες του για να προσφέρει κίνητρο σε άτομα που επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα άγριο άλογο. Η BLM προσφέρει τώρα 1000 $ για να βοηθήσει τους υιοθετούντες με τη στέγαση, τη φροντίδα και την εκπαίδευση των υιοθετημένων αλόγων.

Υπάρχει όριο στον αριθμό των αλόγων ή των γουρουνιών που μπορείτε να υιοθετήσετε στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος. Δεν επιτρέπεται να υιοθετηθούν περισσότερα από τέσσερα ζώα εντός ενός έτους.

Μέσω αυτού του προγράμματος, το άλογό σας θα παραμείνει ιδιοκτησία του Γραφείου Διαχείρισης Γης για ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι με την προσφορά κινήτρου χιλιάδων δολαρίων, θα λάβετε 500 $ νωρίς στη διαδικασία, αλλά θα περάσει ένας χρόνος μέχρι να λάβετε τα δεύτερα 500 $. Αυτό θα συμβεί τη στιγμή που ο τίτλος μεταφέρεται σε εσάς.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη όπου μπορείτε να υιοθετήσετε ένα άγριο άλογο ή ένα άγριο λαγόνι. Οι υιοθεσίες πραγματοποιούνται σε ειδικά οργανωμένες εκδηλώσεις, εγκαταστάσεις υιοθεσίας πρακτορείου και επίσης διαδικτυακά μέσω δημοπρασιών.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα;

Ποια είναι τα μειονεκτήματα;

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια συμφωνία που είναι απλώς πολύ καλή για να είναι αληθινή, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η υιοθέτηση ενός άγριου αλόγου ή ενός άγριου αλόγου μπορεί να είναι εξαιρετικά προκλητική. Δεν είναι ένα έργο κατάλληλο για έναν αρχάριο ιππέα ή γυναίκα.

Όχι μόνο οι ειδικευμένοι υιοθέτες πρέπει να πληρούν μια ολοκληρωμένη λίστα απαιτήσεων για έγκριση, αλλά πρέπει επίσης να έχετε πολύ λεπτομερή κατανόηση της φροντίδας, της ψυχολογίας και της συμπεριφοράς των αλόγων για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία ένα εντελώς ανεκπαίδευτο άλογο.

Υιοθεσία άγριου αλόγου: Τι θα χρειαστείτε

Εν συντομία, ορίστε οι απαιτήσεις Οι πιθανοί ιδιοκτήτες πρέπει να πληρούν:

1. Για να μπορέσετε να υιοθετήσετε, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε μια αίτηση και να υποβληθείτε σε έλεγχο από το BLM.

2. Πρέπει να υπογράψετε μια ιδιωτική συμφωνία συντήρησης και φροντίδας που να αναφέρει ότι δεν θα πουλήσετε το άλογό σας ως απόθεμα, για μεταποίηση σε εμπορικά προϊόντα ή για σφαγή.

3. Θα πρέπει να σηκώσετε το άλογο. Μερικές φορές μπορούν να γίνουν ρυθμίσεις για να ανακτήσετε το άλογό σας από ένα σημείο αποβίβασης αντί να πάτε μέχρι την εγκατάσταση.

4. Θα σας ζητηθεί επίσης να έχετε εγκεκριμένο όχημα και ρυμουλκούμενο για τη μεταφορά του νέου σας ζώου. Το ρυμουλκούμενο σας πρέπει να είναι ένα κλειστό τρέιλερ ή ρυμουλκούμενο αλόγων που έχει πίσω περιστρεφόμενη πύλη αντί για ράμπα. Τυχόν διαχωριστικά πρέπει να είναι ασφαλισμένα και μακριά από το δρόμο.

Ένα τρέιλερ με κλίση τριών ίππων είναι επίσης αποδεκτό, αλλά ένα ρυμουλκούμενο ενός ίππου ή ένα ρυμουλκούμενο με ράμπα πτώσης δεν είναι αποδεκτό. Η BLM μπορεί να εγκρίνει περίπου δύο ρυμουλκούμενα αλόγων. Αυτό αποφασίζεται κατά περίπτωση.

5. Μόλις αποκτήσετε το νέο σας άλογο στο σπίτι, πρέπει να του δώσετε ένα μαντρί που έχει μέγεθος τουλάχιστον 400 τετραγωνικά πόδια. Η περίφραξη σας πρέπει να είναι ασφαλής και κατασκευασμένη από ξύλινους στύλους και σανίδες, πλέγμα ή πάνελ σωλήνων. Πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 1 1/2 ίντσας. Δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα από αυτά τα άλογα σε ηλεκτρική περίφραξη ή συρματοπλέγματα.

Για ευγενικά άλογα ή μονοχρονιά, είναι εντάξει ο φράκτης να έχει ύψος 5 πόδια. Εάν το άλογο είναι αδάμαστο και άνω των δύο ετών, ο φράκτης πρέπει να έχει ύψος 6 πόδια.

6. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, η BLM μπορεί να σας επισκεφτεί για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις σας. Θα σας ζητηθεί να παρέχετε ειδική φροντίδα που περιλαμβάνει τη διατροφή της σωστής ποσότητας και τύπου σανού και σιτηρών και την παροχή απρόσκοπτης πρόσβασης σε καθαρό νερό.

7. Απαιτείται επίσης να κρατάτε το άλογο σωστά εμβολιασμένο και να παρέχετε τακτική κτηνιατρική φροντίδα και φροντίδα πεταλωτή.

8. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που τα άλογα εξακολουθούν να ανήκουν στο BLM, δεν μπορείτε να τα βγάλετε από τη χώρα.

Πριν υιοθετήσετε μια Mustang

Εάν θέλετε να αποφύγετε όλες αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε να αγοράσετε άμεσα ένα άγριο άλογο ηλικίας άνω των 10 ετών. Αυτά τα άλογα πωλούνται για μόλις ένα δολάριο το καθένα και η αγορά ενός θα μπορούσε κάλλιστα να του σώσει τη ζωή.

Από το 2004, αυτά τα παλαιότερα άλογα και τα γούρνα είναι διαθέσιμα προς πώληση χωρίς περιορισμό. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που τα αγοράζουν τα κατέχουν άμεσα, αμέσως και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μαζί τους. Για το λόγο αυτό πολλά από αυτά τα ηλικιωμένα ζώα αποστέλλονται για σφαγή στον Καναδά και το Μεξικό.

Ποια είναι τα θετικά της υιοθέτησης μιας Mustang;

Τα άγρια ​​άλογα της Αμερικής είναι μέρος της Εθνικής μας Κληρονομιάς. Πλήρως 80% του ευρύτερου κοινού διαφωνεί με την πολιτική της BLM να στρογγυλοποιεί αυτά τα άλογα και να τα διατηρεί στα μαντριά.

Ενώ η BLM δηλώνει ότι το κάνουν αυτό λόγω του υπερπληθυσμού των αλόγων και επειδή τα άλογα λιμοκτονούν, υπάρχουν στην πραγματικότητα λίγα ή καθόλου στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτήν την άποψη.

Είναι αρκετά αποδεδειγμένο, ωστόσο, ότι τα άγρια ​​άλογά μας συγκεντρώνονται και πωλούνται προς όφελος των εταιρικών κτηνοτρόφων, της βιομηχανίας ορυκτών καυσίμων, των συμφερόντων εξόρυξης και ξυλείας και άλλα παρόμοια.

Όταν υιοθετείτε ένα μεγαλύτερο άγριο άλογο ή άγριο λαγό, σώζετε τη ζωή του. Επιπλέον, άλογα που δεν υιοθετούνται μετά από τρεις προσπάθειες γίνονται διαθέσιμα προς πώληση και πολλά από αυτά θα καταλήξουν να σφαγούν.

Έμπειροι άντρες και γυναίκες αλόγων που έχουν υιοθετήσει μουστάνγκ τα βρήκαν αξιόλογα άλογα. Είναι έξυπνοι, ανταποκρινόμενοι, σε εγρήγορση και εξαιρετικά πιστοί. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτικά και έχουν καλή απόδοση σε αγώνες ενάντια σε εξημερωμένα άλογα παρόμοιου τύπου.

Το κλειδί της επιτυχίας στην υιοθέτηση ενός άγριου αλόγου είναι να είσαι γνώστης, συνεπής και επίμονος. Πρέπει να παρέχετε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον, να εργάζεστε με το άλογό σας κάθε μέρα και να ζητάτε τη βοήθεια επαγγελματία εκπαιδευτή όπως απαιτείται για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας.

Εμπειρίες προγράμματος υιοθεσίας άγριων αλόγων

Συχνές Ερωτήσεις

1. Υπάρχει όριο στον αριθμό των άγριων αλόγων ή των γουρουνιών που μπορείτε να υιοθετήσετε ή να αγοράσετε;

Μπορείτε να υιοθετήσετε και να λάβετε τίτλο για έως και τέσσερα άγρια ​​ιπποειδή μέσα σε έξι μήνες. Είναι δυνατό να υιοθετήσετε περισσότερα, αλλά δεν μπορείτε να λάβετε τίτλους για περισσότερα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να κάνετε ειδικές ρυθμίσεις καλώντας το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών BLM 866-468-7826 ή στέλνοντας email στο wildhorse@blm.gov.

2. Γιατί χρειάζομαι πιστοποιητικό;

Το άλογο ή το λαγούμι που θα υιοθετήσετε θα παραμείνει ιδιοκτησία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για έναν ολόκληρο χρόνο αφότου το υιοθετήσετε. Μετά τη λήξη του έτους, πρέπει να υποβάλετε μια υπογεγραμμένη Επιστολή Επιλεξιμότητας Τίτλου συμπληρωμένη από τον κτηνίατρό σας ή από κάποιον εκπρόσωπο της τοπικής ανθρώπινης κοινωνίας σας ή τον τοπικό πράκτορα της κομητείας σας, βεβαιώνοντας ότι παρέχετε στο ζώο ανθρώπινη φροντίδα. Μόλις υποβληθείτε, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό Τίτλου που θα δηλώνει ότι το ζώο ανήκει πλέον πλήρως σε εσάς.

3. Είναι ελεύθερο να υιοθετήσεις ένα άγριο άλογο ή ένα άγριο άλογο;

Τα τέλη υιοθεσίας κυμαίνονται από $25 έως $125. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είστε σε θέση να λάβετε έως και 1000 $ για να βοηθήσετε στην παροχή φροντίδας κτηνιάτρου, την αγορά κατάλληλου εξοπλισμού κ.λπ.

4. Πώς πληρώνετε το τέλος υιοθεσίας;

Μπορείτε να πληρώσετε με επιταγή, μετρητά, ταξιδιωτική επιταγή ή χρηματική εντολή, καθώς και χρησιμοποιώντας τους περισσότερους τύπους μεγάλων πιστωτικών καρτών.

5. Τι είδους κτηνιατρική φροντίδα θα χρειαστεί ένα άγριο άλογο;

Πριν προσφερθούν τα ζώα για υιοθεσία, αποπαρασιτώνονται και λαμβάνουν τα απαραίτητα εμβόλια. Επίσης ελέγχονται για λοιμώδη αναιμία των ιπποειδών (τεστ Coggins) έτσι ώστε να μεταφέρονται σε κρατικές γραμμές. Οι περισσότεροι επιβήτορες είναι επίσης πηκτωματοποιημένοι πριν προσφερθούν για υιοθεσία. Θα λάβετε ένα αντίγραφο του ιατρικού ιστορικού του αλόγου ή του λαγού.