September 25, 2022 By Aown272 0

Κλουβί Panda + Κλουβί κοάλα (Δραστηριότητες για παιδιά)

Εχεις ακούσει για KiwiCo? Παραδίδουν στην πόρτα σας κάθε μήνα δοκιμασμένα από παιδιά, σχεδιασμένα από ειδικούς κιβώτια έργων επιστήμης και τέχνης, γεμάτα με όλα όσα εσείς και το παιδί σας χρειάζεστε για να μάθετε και να εξερευνήσετε μαζί.

Αφού δεν είχα δοκιμάσει τα κιβώτια KiwiCo πριν, με ενδιέφερε πραγματικά να τα δοκιμάσω! Θέλω να πω – τέλεια λύση για βροχερή μέρα, σωστά;!

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς λειτουργούν τα κιβώτια, πώς άρεσαν στον Riese και στον Wes και αν βρήκαμε αρκετή αξία στα κιβώτια (συγκεκριμένα το Panda Crate και το Koala Crate) για να εγγραφείτε για συνδρομή.

Σας ευχαριστώ KiwiCo για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης και για την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κιβώτια τους! Οι σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών.

κριτική κλουβιού ακτινίδιο

Αξιολόγηση κιβωτίων KiwiCo

KiwiCo Τα κιβώτια είναι διαθέσιμα για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον – από μωρά και νήπια έως εφήβους και ακόμη και ενήλικες – και έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την καινοτομία, την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργική σκέψη.

Κάθε κιβώτιο έρχεται γεμάτο με εντυπωσιακά έργα, πειράματα και προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να εκθέσουν τα παιδιά σε έννοιες στο STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά).

Υπάρχουν 9 διαφορετικές επιλογές γραμμής συνδρομής, καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται σε διαφορετική ηλικία και θέμα. Για αυτήν την κριτική, λάβαμε ένα κιβώτιο Panda 0-24 μηνών για τον Wes και ένα κλουβί κοάλα 2-4 ετών για το Riese.

Για τις ηλικίες τους, υπάρχει διαθέσιμο ένα κλουβί για κάθε ηλικιακή κατηγορία, αλλά για ηλικίες 5 ετών και άνω, υπάρχουν περισσότερες από 1 επιλογές κλουβιών ανά ηλικιακή κατηγορία – για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα μαγειρικής ή ένα θέμα γεωγραφίας και πολιτισμού ή ένα επιστημονικό θέμα.

Θα είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε αυτές τις άλλες επιλογές λίγο καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν!

KiwiCo Panda Crate Review: για ηλικίες 0-24 μηνών

Ας ξεκινήσουμε με το τελάρο του Γουές!

Όλα έφτασαν συσκευασμένα σε ένα μικρό κουτί, το οποίο άνοιξε ο Ματ ενώ έλειπα μια μέρα, οπότε έπρεπε να το ξανασυσκευάσω για αυτή τη φωτογραφία, χα! Ήταν πολύ ενθουσιασμένος με αυτό, προφανώς. 🙂

κριτική για κιβώτιο panda ακτινίδιο

Ενώ τα έργα για τα μεγαλύτερα παιδιά τείνουν να είναι περισσότερο ένα επιστημονικό έργο ή μια οικοδομική δραστηριότητα, τα κιβώτια Panda επικεντρώνονται σε προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία που υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη και τρέφουν την περιέργεια.

Αυτά τα κιβώτια φτάνουν κάθε δεύτερο μήνα (αντί για κάθε μήνα) και αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το Seattle Children’s Hospital ειδικά για το στάδιο ανάπτυξης 0-24 μηνών.

Κάθε κιβώτιο βοηθά τα μωρά να μάθουν κάνοντας αυτό που κάνουν καλύτερα — παίζοντας, εξερευνώντας και αλληλεπιδρώντας με τους ενήλικες στη ζωή τους.

κιβώτιο panda ακτινίδιο

Εκτός από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται, υπάρχουν επίσης κάρτες δραστηριοτήτων με συμβουλές για το πώς να προωθήσετε τη μάθηση και την ανάπτυξή τους, καθώς και ένα περιοδικό με συμβουλές και ιδέες βασισμένες στην έρευνα (όπως κάποια νοηματική γλώσσα για να διδάξετε το μικρό σας!).

περιεχόμενο κιβωτίου panda ακτινίδιο

νοηματική γλώσσα κλουβί panda ακτινίδιο

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ποιότητα των παιχνιδιών που συμπεριλήφθηκαν.

Το μικρό βαγόνι, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και όχι από πλαστικό και χρησιμοποιεί ένα μη τοξικό, μελάνι και βερνίκι με βάση το νερό (το λατρεύω πολύ καθώς ο Γουές βρίσκεται ακόμα στη φάση “όλα στο στόμα”).

Το ίδιο και τα ζώα στοίβαξης – είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο οξιάς και πάλι έχουν ένα μη τοξικό βερνίκι με βάση το νερό.

Παρομοίως, το παιχνίδι αγελάδας moo-ing είναι κατασκευασμένο με 100% φυσικό βαμβακερό καμβά.

Μου άρεσε επίσης το πώς οι κάρτες που συνόδευαν τα προϊόντα εξηγούσαν γιατί ήταν υπέροχες για αυτή τη συγκεκριμένη ηλικία – για παράδειγμα, το παιχνίδι της πόρτας του αχυρώνα προωθεί την κατανόηση των λέξεων κατεύθυνσης (άνοιγμα, κλείσιμο, γλίστρημα, τράβα κ.λπ.).

Το βιβλίο που συμπεριλήφθηκε ήταν επίσης προσεγμένο – μου αρέσει που είναι μικρό και ελαφρύ ώστε να χωράει εύκολα σε μια τσάντα πάνας και ότι έχει χοντρές σελίδες. Ποτέ δεν καταλαβαίνω πότε τα βιβλία για σούπερ μικρά παιδιά έχουν λεπτές χάρτινες σελίδες που σκίζονται εύκολα!

Ο Γουές και εγώ διασκεδάσαμε παίζοντας μαζί με τα παιχνίδια και τσεκάροντας το νέο μας βιβλίο.

Είναι σε μια ηλικία που βαριέται τα παιχνίδια με τα οποία παίζει πολύ, γι’ αυτό ήταν ωραίο να υπάρχουν μερικά νέα πράγματα στη μίξη και ήταν χρήσιμο να πάρουμε μερικές νέες ιδέες για τρόπους αλληλεπίδρασης μαζί του που θα βοηθήσουν στην ενθάρρυνση της ηλικίας του- συγκεκριμένη εξέλιξη!

κιβώτιο panda ακτινίδιο για 0 ​​έως 24 μήνες

KiwiCo Koala Crate Review: για παιδιά 2-4 ετών

Ας περάσουμε στο τελάρο του Riese: το τελάρο κοάλα για παιδιά 2 έως 4 ετών! Έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φυσική περιέργεια και τη δημιουργικότητα των παιδιών προσχολικής ηλικίας με μάθηση βασισμένη στο παιχνίδι.

Τα κιβώτια κοάλα συνοδεύονται από όλα τα υλικά υψηλής ποιότητας και οδηγίες που χρειάζονται για 2 έως 3 δημιουργικές δραστηριότητες, καθώς και έναν οδηγό γονέων με τις οδηγίες και ένα περιοδικό με μερικά παιχνίδια, μια ιστορία και πρόσθετες ιδέες για διασκεδαστικά έργα.

Ένα πρωί του Σαββατοκύριακου κατά τη διάρκεια του υπνάκου του Wes, η Riese και εγώ μπήκαμε στο κλουβί και περάσαμε υπέροχα φτιάχνοντας τα δικά μας μουσικά όργανα, που ήταν το θέμα του κουτιού που παραλάβαμε!

Το κλουβί μας έφτασε γεμάτο με όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτιάξουμε ένα ξυλόφωνο, ντέφι και χορευτική σερπαντίνα. Η Riese λατρεύει τη μουσική, οπότε αυτό ήταν τέλειο!

Κλουβί κοάλα από ακτινίδιο για παιδιά 2 έως 4 ετών

Η Riese ασχολείται πραγματικά με τις τέχνες και τις χειροτεχνίες και τα έργα, αλλά συνήθως δεν έχω τη δύναμη του εγκεφάλου (ή προμήθειες) για να βρω νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες για αυτήν στο σπίτι, γι’ αυτό ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που δοκίμασα το κλουβί κοάλα και δείτε πώς της άρεσε.

Διασκεδάσαμε πολύ δουλεύοντας μαζί σε αυτό – και δεδομένου ότι είναι στην κορυφή της ηλικιακής κατηγορίας, μπόρεσε σχεδόν να κάνει τα έργα μόνη της με μόνο λίγη καθοδήγηση/οδηγίες από εμένα.

Ήταν ΤΟΣΟ σε αυτό – ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να την παρακολουθώ σε δράση.

κριτική κλουβί κοάλα ακτινίδιο

Οι οδηγίες ήταν σαφείς και εύκολο να ακολουθηθούν, και μου άρεσε που το φυλλάδιο περιελάμβανε επίσης μια σημείωση σχετικά με το πόση συμμετοχή των μεγάλων θα χρειαζόταν, καθώς και πόσο ακατάστατο θα ήταν το έργο.

Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να έχετε πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο!

φυλλάδιο κοάλα κλουβί ακτινίδιο

Ξεκινήσαμε με το ξυλόφωνο, το οποίο περιελάμβανε την επένδυση των ξύλινων σανίδων με τη σειρά από τη μεγαλύτερη προς τη μικρότερη, τη σφράγισή τους με ένα χρώμα και μετά την ύφανση τους μέσα από μερικά λαστιχάκια που τοποθετήσατε πάνω από ένα κουτί.

Το ξυλόφωνο είχε μικρά «φύλλα σύνθεσης» τα οποία μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να τυπώσει διαφορετικά χρώματα για να «συνθέσει» μουσική. Για να παίξει το τραγούδι που έκανε, χτυπούσε το σφυρί στην αντίστοιχη χρωματιστή σανίδα στο ξυλόφωνό της.

Νόμιζα ότι αυτός ήταν ένας τόσο δροσερός και δημιουργικός τρόπος για να κάνεις ένα παιδί να σκεφτεί να ακολουθήσει παρτιτούρες, αλλά με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία του. Της άρεσε!

Επόμενο ήταν το ντέφι μας. Η Riese χρησιμοποίησε τις λεπτές κινητικές της δεξιότητες για να πλέξει το λάστιχο μέσα από το πλαίσιο και τις καμπάνες στο λάστιχο!

Η χορευτική σερπαντίνα ήταν το τελευταίο μας έργο – χρησιμοποίησε τις σφραγίδες με κουκκίδες για να διακοσμήσει τη σερπαντίνα και μετά την πέρασε σε ένα σφυρί.

Αυτό μου έδωσε μεγάλες δονήσεις ρυθμικής γυμναστικής και ήμουν πολύ εδώ για αυτό… το ίδιο και εκείνη, ξεκάθαρα. 😉

Ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ σε αυτό το κλουβί είναι ότι τα έργα οδήγησαν σε κάτι που θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε μαζί. Μόλις τελειώσαμε τη δημιουργία, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε τις μουσικές μας οδηγίες!

Ως μόνιμος μουσικός μας (παίζει κιθάρα!), στρατολογήσαμε τον Matt για να γίνει μέλος της μπάντας μας και περάσαμε υπέροχα παίζοντας όλοι μαζί. Παίζαμε εκ περιτροπής κάθε όργανο, αλλά νομίζω ότι ο πιο ροκάρος συνδυασμός μας ήταν ο Matt στο ξυλόφωνο, ο Riese στο ντέφι και εγώ με τη χορευτική σερπαντίνα. 😉

Ωστόσο, η Riese έκανε μερικές σόλο εμφανίσεις, όπου έκανε και τα 3 όργανα ταυτόχρονα – παρακαλώ σημειώστε τη χορευτική ταινία στα δάχτυλα των ποδιών της, lol! Έβαλε επίσης σε σειρά τα λούτρινα ζωάκια της για να είναι το κοινό και φρόντισε να τα βοηθήσουμε να χειροκροτήσουν όταν τελείωσε. Πολύ χαριτωμένο!

Μπορώ να δω αυτά τα όργανα να είναι πράγματα με τα οποία παίζουμε πολύ στο μέλλον.

Η μαμά μου ήρθε για δείπνο και για να βοηθήσει με τα παιδιά αργότερα εκείνο το βράδυ καθώς ο Ματ ήταν έξω για να παίξει ποδόσφαιρο και η Ρίζ επέμενε να της δώσουμε μια συναυλία αφού ο Γουές ήταν στο κρεβάτι. 🙂

Το να κάνουμε αυτά τα έργα με τον Riese και να έχουμε όλα όσα χρειαζόμασταν έτοιμα για να το κάνουμε ήταν πραγματικά φοβερό. Δύο μεγάλα μπράβο!

Τελικές σκέψεις για την KiwiCo

Και τώρα, για την τελευταία ερώτηση: μας άρεσαν αρκετά τα κιβώτια για να εγγραφούμε σε συνδρομή επί πληρωμή;

Ναι, το κάναμε!

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση KiwiCo και χαίρομαι που υποστηρίζω μια εταιρεία με ένα τόσο προσεγμένο και εξαιρετικής ποιότητας προϊόν. Έχω ήδη εγγραφεί για συνδρομές τόσο για το Riese όσο και για τον Wes και ανυπομονώ να δω τι θα έρθει στα μελλοντικά τους κιβώτια! (psst: χρησιμοποιήστε τον κωδικό LEARN30 για έκπτωση 30% στη συνδρομή του πρώτου μήνα σας!)

Μπορεί να αποθηκεύσω ένα από τα κλουβιά τους για ταξίδια που έρχονται αυτό το καλοκαίρι – θα ήταν τέλειο να μπορούσαμε να τα πετάξουμε στο αυτοκίνητο και να έχουμε κάτι πραγματικά συναρπαστικό έτοιμο να πάμε όσο λείπουμε, ειδικά αν βρεθούμε με μια βροχερή μέρα να γεμίσει.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε και την KiwiCo, έχουν ευέλικτες επιλογές συνδρομής και η τιμή ξεκινά από τα 18,50 $ ανά μήνα.

Δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε πλήρως, αλλά θέλετε να πάρετε μια γεύση από τα κιβώτια;

Προσφέρουν επίσης εφάπαξ αγορές. σε το κατάστημα KiwiCo θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μεμονωμένα κιβώτια για κάθε ηλικιακή ομάδα και σε ποικίλα σημεία τιμών.

Πράγματι, παρήγγειλα στον εαυτό μου μία από τις επιλογές κλουβιών «14-100 ετών» – το κιβώτιο «Maker» με θέμα την τέχνη και το σχέδιο – απλώς για διασκέδαση για να δω πώς μου αρέσει. 🙂 Χρειάζομαι περισσότερα χόμπι στη ζωή μου – κάποιον άλλο;!