September 27, 2022 By Aown272 0

Ενημέρωση εγκυμοσύνης 37 εβδομάδων (Μωρό #2) + Προγράμματα άδειας μητρότητας

Ουάου, 37 εβδομάδες!! Πραγματικά μπαίνουμε στο σύρμα τώρα ξαφνικά!

Μπορεί να είναι οποιαδήποτε μέρα τώρα, ή μπορεί να είναι άλλος ένας μήνας… θα δούμε. 🙂

37 εβδομάδων έγκυος

Σε περίπτωση που τα χάσατε, εδώ είναι οι άλλες αναρτήσεις μου για το μωρό #2 που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη:

Σχεδόν όλα από την τελευταία μου ενημέρωση στις 34 εβδομάδες (λιγούρες, άσκηση, συμπτώματα κ.λπ.) εξακολουθούν να είναι ακριβή, οπότε αυτή τη φορά θα τα ανακατέψουμε με μερικές μεγαλύτερες ενημερώσεις, όπως η θέση του μωρού (επιτέλους ξέρουμε!) τα σχέδια της άδειας μητρότητας μου και μια ενημέρωση για το δωμάτιο του μωρού!

Σημειώστε ότι υπάρχουν σύνδεσμοι συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση.

Ενημέρωση για την εγκυμοσύνη της 37ης εβδομάδας (Μωρό #2)

Πρώτα επάνω:

Θέση μωρού!

Μεγάλη είδηση: μάθαμε στον υπέρηχο της 36ης εβδομάδας ότι, σε αντίθεση με τη μεγάλη του αδερφή που ήταν ιππόκαμπος, που χρειαζόταν προγραμματισμένο τμήμα Γ, αυτός ο μικρός άντρας είναι κάτω!

Ο γιατρός μου λέει ότι είμαι καλός υποψήφιος για VBAC, οπότε θα το δώσουμε μια ευκαιρία!

Δεν θα με προκαλέσουν (κίνδυνος ρήξης λόγω του προηγούμενου τμήματος Γ, αν και προφανώς δεν συμφωνούν όλοι οι γιατροί σε αυτό) οπότε θα πρέπει απλώς να ελπίζω ότι θα γεννήσω φυσικά πριν από το εφεδρικό τμήμα Γ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για 40 εβδομάδες + 6 ημέρες (το τελευταίο που μπόρεσα να τους πείσω να με αφήσουν να φύγω).

Είμαι ενθουσιασμένος και επίσης νευρικός γιατί το να περνάμε από πραγματικό τοκετό και τοκετό είναι κάτι νέο για εμάς. 🙂

Έχω πάρει συνέντευξη από τον doulas της τελευταίας στιγμής (δεν ήθελα να προσλάβω έναν πριν καταλάβω ότι ήταν κάτω, γιατί την τελευταία φορά είχαμε μια και μετά ήταν πολύ αργά για να ακυρώσουμε όταν μάθαμε ότι ο Riese ήταν μπρικ) και είμαι αισθάνονται καλά που έχουν αυτή την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Eek!

Ώρα να αρχίσετε να τρώτε χουρμάδες και να πίνετε τσάι από φύλλα βατόμουρου, υποθέτω (και τα δύο προφανώς υποτίθεται ότι βοηθούν στον τοκετό;)! Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες, στείλτε τις στο δρόμο μου. 🙂

Το μωρό μετράει κατά μέσο όρο (είπαν ότι η Riese μετρούσε μικρό όλη την τελευταία φορά) και πιστεύουν ότι είναι ήδη μεγαλύτερο από τη γέννηση της Riese (ήταν 6 λίβρες και 5 ουγκιές όταν γεννήθηκε), οπότε θα δούμε αν έχουν δίκιο ! Ίσως έρθει νωρίς;

Σίγουρα νιώθω ότι η κοιλιά μου είναι ήδη τόσο μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη από ό,τι στο τέλος με τη Riese (εδώ είναι η ενημέρωση ιστολογίου μου για 40 εβδομάδες όταν ήμουν έγκυος με τη Riese για φωτογραφίες σύγκρισης) – αυτή η παρακάτω εικόνα είναι από την 36η εβδομάδα!

37 εβδομάδων έγκυος

Προγράμματα άδειας μητρότητας

Έμαθα πολλά την τελευταία φορά για αυτό που όχι θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα τις αμέσως μετά τον τοκετό ημέρες.

Σχεδιάζουμε αυτό να είναι το τελευταίο μας παιδί και θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν νιώθω ότι μου λείπουν οι νεογέννητες αγκαλιές αυτή τη φορά επειδή είμαι απασχολημένος και αποσπασμένος από τη δουλειά και προσπαθώ να κρατήσω πολλές μπάλες στον αέρα .

Ξέρω επίσης από πρώτο χέρι πόσο έντονες είναι συναισθηματικά οι πρώτες μέρες και θέλω να είμαι πολύ πιο ήπιος με τον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου για το τι μπορώ να κάνω (ειδικά με ένα μικρό παιδί κάτω από τα πόδια επίσης αυτή τη φορά, οκ) από την προηγούμενη φορά , όταν βασικά έσπευσα αμέσως πίσω στη δουλειά.

Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο προσέλαβα ένα μέλος της ομάδας, τον Taylor, να εργάζεται για μένα στα παρασκήνια 20 ώρες την εβδομάδα, και ως εκ τούτου λειτουργώ την επιχείρησή μου πολύ διαφορετικά, εστιάζοντας στο να εργάζομαι πιο έξυπνα και πιο στρατηγικά σε αντίθεση με την ατέλειωτη ανατροπή έξω από το περιεχόμενο.

Αφιερώσαμε πολύ χρόνο τον περασμένο χρόνο δουλεύοντας για την ενημέρωση και τη βελτιστοποίηση του παλιού μου περιεχομένου ιστολογίου (κυρίως των συνταγών) για αναζήτηση Google, έτσι ώστε το ιστολόγιό μου να έχει πιο σταθερή επισκεψιμότητα σε σύγκριση με μεγάλες κορυφές και κοιλάδες τις ημέρες που δημοσιεύω σε σχέση με τον Don μην δημοσιεύεις.

Η Taylor συνέβαλε επίσης καθοριστικά στο να με βοήθησε να σχεδιάσω εκ των προτέρων για την άδεια μητρότητας αυτή τη φορά, ώστε να μπορώ να κάνω ένα πραγματικό βήμα πίσω, ενώ συνεχίζω να συνεχίζω το blog με φρέσκο, νέο περιεχόμενο (και θα εξακολουθεί να εργάζεται στα παρασκήνια όσο είμαι έξω , πολύ).

Μαζί έχουμε σχεδιάσει και προγράψει 1 νέα ανάρτηση ιστολογίου την εβδομάδα που έχει προγραμματιστεί να κοινοποιείται από την επόμενη εβδομάδα (12 Μαΐου) έως την Εργατική Πρωτομαγιά.

Οι αναρτήσεις του ιστολογίου είναι όλες έτοιμες και θα δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα τις Τετάρτες. Είναι όλα συνταγές ή αναρτήσεις που σχετίζονται με συνταγές και δεν θα δημοσιεύσω κανένα νέο περιεχόμενο ιστολογίου lifestyle αυτό το καλοκαίρι.

Θα επιστρέψω στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα πάρουμε τα πράγματα από εκεί!

Θα μου λείψει να μοιράζομαι ενημερώσεις για τη ζωή σε πραγματικό χρόνο μαζί σας όλο το καλοκαίρι και υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστώ μια ιστορία γέννησης όσο αυτή είναι ακόμα φρέσκια, αλλά θα δούμε πώς νιώθω.

Σκοπεύω να κάνω ένα βήμα πίσω και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (εκτός από προκαθορισμένες και προγραμματισμένες αναρτήσεις που μοιράζονται τους συνδέσμους προς τις συνταγές μου για την Τετάρτη), αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κοινοποιήσω μερικές περιστασιακές ενημερώσεις για Ίνσταγκραμ αν θέλεις να με ακολουθήσεις εκεί και να δεις πώς πάνε τα πράγματα με τη νέα μικρή. <3

Έχω μια ανάρτηση ιστολογίου lifestyle που έρχεται σε εσάς αυτήν την Παρασκευή και σχεδιάζω επίσης μια ανακεφαλαίωση του Σαββατοκύριακου τη Δευτέρα, αλλά το τρέχον σχέδιο είναι ότι αυτή θα είναι η τελευταία ενημέρωση του τρόπου ζωής μου για λίγο, και την Τετάρτη 12 Μαΐου θα ξεκινήσει το προκαθορισμένο ” αειθαλές» (που σημαίνει σχετικό ανά πάσα στιγμή) περιεχόμενο που θα είναι μόνο μία φορά την εβδομάδα τις Τετάρτες.

Σας εκτιμώ όλους που μείνατε μαζί μου και ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές που σας έχουμε αυτό το καλοκαίρι – υπάρχουν μερικές πραγματικά νόστιμες που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Taylor που ήταν καταπληκτική γιατί δεν θα μπορούσα να προγραμματίσω εκ των προτέρων και να πάρω μια πραγματική άδεια μητρότητας χωρίς αυτήν.

Θα κάνω ένα διάλειμμα από το δικό μου AnneTheRD διατροφική καθοδήγηση αυτό το καλοκαίρι, επίσης – έχω μόνο λίγους ενεργούς πελάτες αυτή τη στιγμή γιατί δεν έλαβα νέους πελάτες για σχεδόν όλο το 2020 χάρη στην πανδημία και χωρίς παιδική φροντίδα, και μετά φέτος ήξερα ότι θα έβγαινα έξω σε άδεια, οπότε δεν ήθελα να αρχίσω να αναβαθμίζω τα πράγματα.

Οι πελάτες που έχω αυτή τη στιγμή είναι πελάτες μακροπρόθεσμων/συντήρησης, επομένως θα κάνουμε check-in περιστασιακά μέσω email κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα επανέλθουμε με κλήσεις το φθινόπωρο.

Βρεφικό δωμάτιο

Μόλις τελειώσαμε με το δωμάτιο του μωρού τώρα! Είναι ωραίο να το έχεις σχεδόν τελειώσει και έτοιμο να ξεκινήσει.

Ο πίνακας που κρέμεται στον τοίχο δίπλα στο παράθυρο στην παρακάτω εικόνα είναι στην πραγματικότητα ένας πίνακας που μου ζωγράφισε η θεία μου όταν ήμουν μωρό – διασκεδαστικό να τον ξαναχρησιμοποιήσω! Είναι ένα θέμα τύπου τσίρκου και πιστεύαμε ότι ταίριαζε καλά με τα χρώματα του δωματίου.

Στον κενό τοίχο στα δεξιά, πίσω από την κούνια, περιμένουμε ένα δροσερό αυτοκόλλητο με θέμα το βουνό Ο Matt παρήγγειλε για εμάς από το Etsy που είμαι βέβαιος ότι θα είναι μεγάλος πόνος για να το αντέξουμε, αλλά πιστεύουμε ότι θα φανεί πολύ ωραίο. Ελπίζουμε, τουλάχιστον – θα δούμε πώς είναι πραγματικά από κοντά!

Χρησιμοποιούμε ξανά την κούνια της Riese, τα παλιά της σεντόνια (τα αγοράκια αρέσουν και τα λουλούδια!), τα παιδικά παιχνίδια και τα βιβλία της και μερικά άλλα πράγματα που θα αναφέρω σε ένα λεπτό.

νηπιαγωγείο αγοριών

Η κουνιστή ξαπλώστρα που πήραμε είναι αυτό – αρκετά άνετο.

Ο Ματ έβαλε το λευκές κουρτίνες συσκότισης για εμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο (συν αυτά τα λευκά στηρίγματα κουρτινών και μια λευκή μεταλλική ράβδος και διαφανή γυάλινα τελειώματα με μπάλα), που βοηθούν το δωμάτιο να φαίνεται πολύ πιο άνετο και τελειωμένο σε σχέση με πριν, όταν δεν είχαμε κουρτίνες εκεί.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό βοηθά επίσης – δεν είναι χαριτωμένο; Του αυτό το φωτιστικό με θέμα το φεγγάρι και το κάτω μέρος ανάβει καθώς και το πάνω μέρος, ή μπορείτε να ανάψετε το ένα ή το άλλο. Το κάτω φως μοιάζει περισσότερο με νυχτερινό φως – απαλό και άνετο και έχει υφή για να μοιάζει με το φεγγάρι.

Το μικρό λευκό κυκλικό τραπέζι είναι το παλιό του Riese (εξ ου και όλα τα αυτοκόλλητα πάνω του) – είναι μικρότερο και φαινόταν καλύτερο σε αυτό το δωμάτιο vs. το νέο μεγαλύτερο ορθογώνιο αγοράσαμε αρχικά (το οποίο είναι τώρα στο δωμάτιό της και κρατά τα 239408230948230948 βιβλία που θέλει να δει πριν κοιμηθεί).

πολύχρωμο βρεφικό μωρό αγόρι

Το χρώμα του τοίχου ήταν ήδη έτσι όταν μετακομίσαμε, και μας αρέσει – ένα αρκετά μεσαίο μπλε χρώμα.

Έχω εμμονή με το χαλί που πήραμε – από το οποίο είναι Novogratz – τόσο χαρούμενα και φωτεινά και είναι η ίδια εταιρεία που έφτιαξε το χαλί του Riese, έτσι φαίνονται όμορφα μαζί όταν κοιτάζουν και τα δύο δωμάτια (που είναι δίπλα-δίπλα) από το διάδρομο.

Πήρα μια καινούργια ντουλάπα για το μωρό που ήρθε πριν από λίγο (αυτό – Μου αρέσει που έχει δύο ανοιχτούς χώρους για να βάλεις καλάθια με παιχνίδια/βιβλία/προμήθειες, πολλαπλών χρήσεων!).

Η ψάθινη πάνα caddy που πήραμε είναι αυτόκαι το κάλυμμα αλλαξιέρα είναι το παλιό που πήραμε για το Riese και μόλις μετακομίσαμε.

Φρόντισα η νέα συρταριέρα να είναι της ίδιας μάρκας με τη συρταριέρα της Riese – και το ίδιο βάθος – έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πάρουμε καινούργια επιφάνεια αλλαξιέρα.

νηπιαγωγείο αγοριών

Δυστυχώς ο Matt έβαλε τα ράφια (τα παλιά που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες άφησαν εδώ και πιστεύαμε ότι θα λειτουργούσαν καλά στο δωμάτιο του μωρού!) προτού θυμηθούμε ότι κινούμασταν πάνω από την επιφάνεια του αλλαξιέρα, επομένως είναι λίγο χαμηλότερα από ό,τι θα θέλαμε.

Ίσως χρειαστεί να τα μετακινήσουμε, αλλά θα το παίξουμε με το αυτί προς το παρόν γιατί θα είναι ένας πόνος και θα απαιτήσει κάποια επισκευή στεγνού τοίχου – και δεν έχουμε καμία αντίστοιχη βαφή για touch ups… ω, καλά!

Και αυτό είναι το μόνο που έχω για εσάς σήμερα! Νιώθουμε ότι πλησιάζουμε τόσο πολύ τώρα και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα γνωρίσουμε το αγοράκι και το καλωσορίζουμε στην οικογένεια. <3

Σχεδιάζω αυτό να είναι η τελευταία μου ειδική ενημέρωση για την εγκυμοσύνη. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί μας, εκτιμώ που είστε εδώ!