September 28, 2022 By Aown272 0

Πώς έχασα βάρος και βρέθηκα σε 100 ημέρες

Πέρασα τις τελευταίες 100 μέρες δουλεύοντας με τον εαυτό μου.

Πολύ καθυστερημένα αν μπορώ να πω. Χαχα!

Άφησα τον παλιό μου εαυτό να πεθάνει μαζί με όλα τα περιττά βάρη που κουβαλούσα μαζί μου, σκεπτόμενος ότι πρέπει να αντέξω για να απολαμβάνουν οι άλλοι να είναι το ταξίδι τους προς το δικό τους #bestmeever more…σε βάρος μου είναι λυπηρό να πω.

Ως επαγγελματίας προπονητής, έχω συνηθίσει να δίνω τα πάντα, κάθε φορά που ασχολούμαι με τους προπονητές και τους καθοδηγητές μου κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας. Και ως άτομο που είμαι, ήμουν πάντα ο τύπος που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί όταν χρειάζεται, απλώς για να λειτουργήσουν οι σχέσεις μου, είτε ρομαντικές είτε σοφές.

Ενώ η καρδιά μου ήταν γεμάτη σε όλο το διάστημα που έδινα, ομολογουμένως, ξέχασα να επιτρέψω στον εαυτό μου να λάβει εξίσου πολλά.

Ναι, είμαι μόνο άνθρωπος και μερικές φορές ξεχνάω. Εκεί λοιπόν, ελπίζω να απομυθοποίησα την ιδέα ότι οι προπονητές είναι ανίκητοι.

Δεν θέλω να είμαι ανίκητος. Θέλω να είμαι αληθινός, γι’ αυτό το μοιράζομαι, για να δείξω ότι είναι εντάξει να είσαι ο ευάλωτος εαυτός σου.

Να παραδεχτείς ότι είσαι κουρασμένος. Για να αναγνωρίσετε ότι πρέπει να κάνετε μια δύσκολη στάση. Να αναγνωρίσετε ότι yπρέπει να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Για να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου στην πορεία.

Για να είμαι ειλικρινής σχετικά με αυτό, χρειάστηκε αρκετός χρόνος (και μια σειρά από καταστάσεις) για να με κάνει να το συνειδητοποιήσω.

Ξέρεις ότι λέγοντας όταν ο Θεός (και το Σύμπαν) θέλει να μάθεις κάτι, θα σου δώσει καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς τις αποφάσεις σου, αν και μερικές φορές πολύ οδυνηρές και ραγιστικές, ώστε να μάθεις καλά τα μαθήματά σου.

Νομίζω ότι κατάλαβα αυτό το σημείο. Σαφώς! Χαχα!

Πριν κάνω την τόσο αναγκαία σκληρή στάση, τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν δεξιά και αριστερά: σχέσεις που δεν λειτουργούν, συμβόλαια στο ράφι, τακτικές προσκεκλήσεις μέσων που ακυρώθηκαν ή μετακόμισαν — όλα αυτά προσπάθησα να τα κρατήσω για τον εαυτό μου καθώς τα επεξεργαζόμουν μόνος αρχικά. Στη διαδικασία να ανταπεξέλθω και να είμαι αισιόδοξος για τα πράγματα, σκεπτόμενος ότι όλα θα γίνουν, είδα τον εαυτό μου να βγαίνει περισσότερο και απλώς να απολαμβάνω τη ζωή με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω: να εξερευνώ νέα μέρη για φαγητό δεξιά και αριστερά. Ναι, ακόμα κι αν γυμναζόμουν, έτρωγα πολύ. Η σκέψη μου τότε: ο καλύτερος τρόπος να σκεφτείς τα πράγματα. Χαχα!

Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που είπα στον εαυτό μου και καλά που έπιασα τον εαυτό μου αμέσως.

Θυμάμαι ότι έκανα ένα μπάνιο μια μέρα, αμέσως αφού η καρδιά μου έσπασε σε εκατομμύρια κομμάτια από κάποιον και αποφάσισα να βγάλω τη φωτογραφία μου. Όταν είδα τη φωτογραφία μου, με χτύπησε: Λατρεύω τις καμπύλες μου και όλα αυτά, αλλά ξέρω ότι μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου περισσότερο.

Αυτό λοιπόν ήμουν εγώ. Εκείνη τη μοιραία μέρα. Στα 179,3 λίβρες. Τσαμπουφ! χαχαχα!

Και μετά θυμήθηκα: Περπατώ τη συζήτηση.

Αυτό λέω στους προπονητές και στους καθοδηγητές μου. Να ασκούν αυτό που κηρύττουν. Για να είναι ζωντανό παράδειγμα.

Ετσι έκανα.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δώσω στον εαυτό μου έναν ξεκάθαρο στόχο: να γίνω ξανά ο #bestmeever εαυτός μου τις επόμενες 100 ημέρες.

Είχα ένα ξεκάθαρο όραμα για το πώς θα μοιάζει: πιο υγιές, πιο χαρούμενο και πολύ καλύτερο.

Στη συνέχεια, έκανα μια δύσκολη στάση. Άρχισα να λέω όχι σε αρραβώνες που δεν άλλαζαν τη ζωή για μένα. Ζήτησα την άδεια από τους πελάτες μου ότι θα χρειαστώ ένα ρεπό καθώς θεραπεύω και βαθμονομώ ξανά τον εαυτό μου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα συνηθισμένα μου προγράμματα μέσων ενημέρωσης. Η ειλικρίνειά μου απέδωσε: ήταν όλοι υποστηρικτικοί. Ένιωσα την αγάπη. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό. Τώρα που το πρόγραμμά μου ήταν λίγο ελεύθερο, τι θέλω να κάνω τώρα;

Αυτό ήταν ασυνήθιστο.

Πήγα στο Boracay, μια από τις αγαπημένες μου παραλίες για μια εβδομάδα για να σκεφτώ και να αναγνωρίσω τον χώρο στον οποίο βρίσκομαι.

Βοήθησε πολύ. Η θεραπεία έγινε τη στιγμή που προσγειώθηκα εκεί και ξαναβγήκα τα βήματά μου, έζησα ξανά κάποιες εμπειρίες και δημιούργησα νέες αναμνήσεις. Τόσα δάκρυα χύθηκαν, τόσα συναισθήματα ένιωσα. Όλα αξίζει τον κόπο. Ήταν ενδυναμωτικό και λυτρωτικό να αφήνω σιγά σιγά τα σπασμένα κομμάτια του παλιού μου εαυτού να πέσουν και να αποκαλύψουν τον αναβαθμισμένο μου από κάτω. Επίσης, απολάμβανα τις μεγάλες βόλτες μου από το σταθμό 1 στον σταθμό 3 κάθε πρωί και κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, επειδή έκανα πολλές θερμίδες και εξασκώ την ευγνωμοσύνη για αυτήν την ευκαιρία να ξεκινήσω από την αρχή. Η υπόσχεση, ο προβληματισμός κατά το περπάτημα ήταν πολύ θεραπευτικός.

Άρχισα επίσης να τρώω προσεκτικά τότε, επειδή η ευεξία και η γενική ευεξία περιλαμβάνει όχι μόνο την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση αλλά και τη φυσική κατάσταση. Εντάξει, άρχισα να κάνω διαλείπουσα νηστεία (16-8), όχι άλλο ρύζι, έφαγα περισσότερες πρωτεΐνες και λαχανικά. Ναι, λαχανικά. Για όσους με ξέρουν, πιθανότατα θα σηκώσουν τα φρύδια διαβάζοντας αυτό. Αλλά ναι, αν υπάρχει μια όμορφη συνήθεια που έμαθα από την προηγούμενη οδυνηρή μου εμπειρία είναι να έχω μια υπέροχη σχέση με τα λαχανικά και το λαχανικό κρέας. Χαχα!

Ένα δείγμα του συνηθισμένου φαγητού μου από εκείνη την εποχή. Θεέ μου, ποτέ στα πιο τρελά μου όνειρα δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου να παραγγέλνω σαλάτα και μόνο σαλάτα για μεσημεριανό. Αλλά ρε θαύματα γίνονται! Και μετά από 100 μέρες, νομίζω ότι το αποδεικνύω. Λατρεύω τα λαχανικά τώρα. Legit.

Ξεκίνησα επίσης μια πρωινή ρουτίνα για να προκαλέσω τον εαυτό μου και να επιτρέψω στον εαυτό μου να έχει χρόνο και χώρο για να σκεφτώ και να επεξεργαστώ κάθε μέρα. Άρχισα να κάνω τζόκινγκ το πρωί. Συνήθως στις 4:30 π.μ. Βροχή ή λάμψη. Τρελός σωστά;

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Αλλά ξεπερνά τους λόγους υγείας και την καύση θερμίδων. Το παν ήταν να ασκήσω τη δέσμευσή μου στον εαυτό μου και τη δική μου ευεξία και ευημερία. Ενώ δεν ήμουν τόσο υπέρβαρος στην αρχή, συνειδητοποίησα ότι το να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου σημαίνει να επιτρέπω στον εαυτό μου να φροντίζει το σώμα μου, ώστε να μπορώ να φαίνομαι και να νιώθω καλύτερα. Δεν μπορώ απλώς να κατασταλάξω γνωρίζοντας ότι μπορώ ακόμα να είμαι καλύτερος. Τόσο χαρούμενος που αφοσιώθηκα σε αυτή την πρακτική. Μέχρι τώρα μάλιστα!

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ξέρετε επίσης ότι έκανα την εγχείρηση καταρράκτη πρόσφατα, η οποία συνέπεσε με την άδεια μου, και κοιτάζοντάς την, είναι στην πραγματικότητα μια μεταμφίεση. Αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι και να αναρρώσω και να αναρρώσω. Ήξερα ότι έπρεπε να διατηρώ το σώμα μου υγιές, έτσι άρχισα μια σχέση αγάπης με το χαλάκι μου γιόγκα και έκανα τακτικά διατάσεις για να κρατάω το σώμα μου συντονισμένο (και να εμπνευστώ).

Αυτή είναι η λάμψη μου μετά το τέντωμα στην αφιλτράριστη φωτογραφία μου που τραβήχτηκε μετά τη ρουτίνα μου.

Έτσι, αργά και σίγουρα, μπήκα ξανά σε μια υγιή ρουτίνα που λειτούργησε για μένα, ενώ συνειδητά και σκόπιμα διαχειρίζομαι καλύτερα τον φόρτο εργασίας μου. Άρχισα να δέχομαι νέους πελάτες καθώς βρήκα νέα έμπνευση σε αυτό που κάνω, γιατί αυτή τη φορά, ως προπονητής, επέτρεψα και στον εαυτό μου να με καθοδηγήσουν (ευχαριστώ Coach, ξέρεις ποιος είσαι!) και να είμαι μέρος της εξίσωσης (αναγνώριση τις δικές μου ανάγκες και επιθυμίες εξίσου σημαντικές και όχι απλώς για χάρη του). Πραγματικά βρήκα περισσότερες χαρές λέγοντας ΟΧΙ στα πολλά αιτήματα που με κατακλύζουν καθημερινά. Και ακόμη μεγαλύτερη χαρά να πω ναι στην ιδιοκτησία του χώρου μου και να τον απολυμάνω πλήρως. Στην πορεία, βρήκα επίσης ευτυχία όταν επέστρεψα στην πρακτική μου στο εναέριο μεταξωτό, γιατί αυτό πυροδότησε χαρά έξω από αυτό που είχα συνηθίσει να κάνω. Ένας μικρός ενθουσιασμός πάει πολύ μακριά.

Εντάξει. επιτρέψτε μου να επαναδιατυπώσω ότι, καθώς αυτό πρέπει να είναι ήδη πολύ ενθουσιασμό για κάποιους. Χαχα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου, έγινα επίσης πιο προσεκτικός στο να κάνω τα πράγματα που κάνουν την καρδιά μου να χαμογελά. Έτσι έβαλα νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου και αγόρασα μια σειρά από statement πουκάμισα που μου έκαναν απήχηση.

Δεν νομίζεις ότι οι προσωπικές μου διακοπές μου φάνηκαν καλές;

Έρινα όλο και περισσότερο βάρος όσο περνούσαν οι μέρες και μαζί με τα περιττά κιλά ήταν οι περιττές αποσκευές και το άγχος που κουβαλούσα εν αγνοία μου.

Όσο περισσότερα κιλά έχανα, τόσο περισσότερο βρήκα τον εαυτό μου.

Δεν ήταν μόνο το βάρος μου που με κρατούσε κάτω. Ήταν δική μου απόφαση τότε να δώσω στους άλλους όση αγάπη και στοργή μπορούσα. Κάτι που τώρα συνειδητοποίησα ότι άξιζα στον εαυτό μου. Απλώς το ξέχασα γιατί ήμουν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά και να λύνω τα πράγματα.

Και τώρα, είμαι τόσο χαρούμενος που κατάλαβα τα πάντα στην ώρα τους.

Γιατί αυτό που είδα καθώς εξελίσσονταν το ταξίδι ευεξίας μου ήταν ο πραγματικός μου εαυτός: ένα άτομο που ήταν πραγματικά ευτυχισμένο, ολοκληρωμένο και γεμάτο.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει ξανά τον κόσμο.

Και ο κόσμος δεν μπορούσε να συμφωνήσει περισσότερο.

Είμαι ευγνώμων για το θερμό καλωσόρισμα που μου επιφύλαξαν όλοι και όλα φαίνεται να επανέρχονται στη θέση τους.

Επέστρεψα στον ραδιοφωνικό σταθμό για να κάνω ζωντανή μετάδοση μετά από 2,5 χρόνια που έκανα εξ αποστάσεως. Μου αρέσει η νέα του εμφάνιση! Για να μην αναφέρω ότι έχω μια νέα κανονική θητεία σε άλλο σταθμό για τον επόμενο μήνα και άλλες συνεντεύξεις που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης. Γύρισα!

Άρχισα επίσης να δίνω ξανά πρόσωπο με πρόσωπο εργαστήρια και να αναβιώσω όλες τις εκκρεμείς δεσμεύσεις ομιλίας, καθοδήγησης και διευκόλυνσης που είχα με επωνυμίες και εταιρείες. Η ενέργεια των συμμετεχόντων από το CDO γέμισε τη δεξαμενή της αγάπης μου μέχρι το χείλος. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη. Τα λεμε συντομα!

Σας είπα ότι το Σύμπαν έχει έναν αστείο τρόπο να σας υπενθυμίζει ότι είστε στο σωστό δρόμο. Στην περίπτωσή μου, η συνέντευξή μου στο περιοδικό global think leadership, Περιοδικό Authority , μόλις βγήκε. Θέμα: Ολική Υγεία. Χμ, συσχετίστε πολύ! Αλλά και πάλι, είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία να εμπνεύσω παγκοσμίως.

Αυτή η πρόσφατη νίκη πριν ολοκληρώσω τις 100 μέρες μου ως ένας από τους Κορυφαίοι προπονητές διασημοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν πραγματικά η ζωή που άλλαζε και ήταν επίκαιρη για μένα. Ήταν μια όμορφη υπενθύμιση του γιατί επέλεξα να είμαι σε αυτόν τον κλάδο και ότι το να μπορώ να αλλάξω ζωές παγκοσμίως είναι ένα προνόμιο που κρατάω στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα και σε αυτό που κάνω καλύτερα.

Και φυσικά, δεδομένου ότι ζυγίζομαι καθημερινά, θα ήθελα να μοιραστώ το πόσο ζυγίζω. Από 81,5 κιλά (179,3 λίβρες) όταν ξεκίνησα, σε…

Ναι, λήφθηκε σήμερα το πρωί. 74,70 κιλά. (164,34 λίβρες). Αυτό είναι 14,96 κιλά που χάθηκαν σε 100 ημέρες. Yaaaasssss!

Μπορείτε να ρωτήσετε πώς μοιάζω τώρα;

Η ευχή εκπληρώθηκε.

Μετά την προπόνηση. Δεν υπάρχουν επεξεργασίες.

Πραγματικά μου φαίνονται καλά τα ραγίσματα, δεν συμφωνείς;

Τώρα είμαι έτοιμος για πιο ώριμους ρόλους, Ντίρεκ. χαχαχαχα!

Αλλά σοβαρά, η καλή εμφάνιση κάνει κάποιον να νιώθει καλά σωστά; Αυτός είναι ο χώρος μου τώρα. Αφού είδα ότι μπορώ πραγματικά να ταιριάξω στα ρούχα μου του 2018 (ήμουν 158 λίβρες στο πιο αδύνατο μου, αλλά άλλαξα τους στόχους του σώματός μου τώρα γιατί θέλω να δυναμώσω αντί να τσιμπήσω, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. χαχα!)

Μπορώ να πω μόνο;

Είμαι τόσο περήφανος για τον εαυτό μου.

Μεγάλη δουλειά, Εαυτός!

Όλο το ταξίδι δεν ήταν εύκολο. Αλλά όλα αξίζουν τον κόπο.

Ελπίζω αυτή η ανάρτησή μου στο blog σας να σας εμπνεύσει να συνεχίσετε. Συνέχισε να μεγαλώνεις.

Αφήστε τις ραγάδες σας να σας οδηγήσουν στις ανακαλύψεις σας.

Αφήστε τις 100 μέρες σας να ξεκινήσουν τώρα.

Για μένα, οι επόμενες 100 μέρες μου συνεχίζονται. Σε πιο υγιεινή ζωή, μεγαλύτερους στόχους, πιο ουσιαστικές σχέσεις, συνεχή θεραπεία, επαναβαθμονόμηση και ανάπτυξη.

Είμαι καθ’ οδόν προς το δικό μου #bestmeever .

Εάν θέλετε να κάνετε το δικό σας ταξίδι ευεξίας και ευεξίας προς το δικό σας #bestmeever , στείλτε μου μήνυμα όταν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στον εαυτό σας, την ευτυχία σας και την ανάπτυξή σας. Ας δουλέψουμε μαζί.