October 5, 2022 By Aown272 0

Ο Li Edelkoort παρουσιάζει το μέλλον της ζωής

Παρακολουθήστε το Li Edelkoort για τις μελλοντικές κατευθύνσεις στη ζωή, εμπνευσμένο από τα νέα προϊόντα της Caesarstone, και ακούστε από την Alice Blackwood του Indesign για τη σύγχρονη ζωή με γνώμονα την τοποθεσία, την ευημερία και τις οικολογικές επιρροές.

Η Caesarstone παρουσίασε αυτή την εβδομάδα τη νέα της συλλογή Porcelain και τη σειρά Pebbles. Και για να σηματοδοτήσει αυτό το γεγονός, διοργάνωσε ένα ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο για λάτρεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Δες το εδώ.

Στο διαδικτυακό σεμινάριο εμφανίζεται ο διάσημος προγνωστικός τάσεων Li Edelkoort, οι οποίοι παρουσίασαν τις νέες τάσεις για τη διαβίωση, ιδιαίτερα όσον αφορά το σπίτι. Ακολουθώντας αυτόν τον επεξεργαστή Indesign, Άλις Μπλάκγουντμοιράστηκε την επισκόπηση της για τρεις αλλαγές παραδείγματος, που διαμορφώνουν τον τρόπο που ζούμε στην Αυστραλία.

Συλλογή Caesarstone Porcelain.

Παρουσίασε επίσης ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της Caesarstone, Brydie York, ο οποίος σύστησε στους θεατές τις δύο νέες κυκλοφορίες της Caesarstone.

Με τη βιωσιμότητα και τη μακροζωία στην καρδιά της, η συλλογή Caesarstone Porcelain αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο άλμα στην τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό. Περιλαμβάνοντας 17 επιφάνειες σε ακονισμένα και εξαιρετικά τραχιά φινιρίσματα, ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για μια επιφάνεια υψηλής απόδοσης: ανθεκτικότητα, αντοχή και ομορφιά.

Caesarstone Porcelain Striata, σχεδιασμένο από το Studio Minosa.

Η σειρά Pebbles της Caesarstone έχει δει την εταιρεία να κατασκευάζει τέσσερα οργανικά σχέδια που είναι γήινα και φυσικά σε απόχρωση, με πατίνες σαν βότσαλο. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα σχέδια που προορίζονται για επιφάνειες σε όλο το σπίτι – από μπάνιο μέχρι κουζίνα, χώρο καθιστικού μέχρι πλυντήριο.

Caesarstone
caesarstone.com.au

Φωτογραφία
Οι εικόνες προϊόντων είναι ευγενική προσφορά της Caesarstone
Εικόνα πορτραίτου Li Edelkoort από τον Thirza Schaap, ευγενική προσφορά του περιοδικού Habitus.

Caesarstone Porcelain Beige Ciment and Sleet, σχέδιο Studio Minosa.
Caesarstone Porcelain Beige Ciment and Sleet, σχέδιο Studio Minosa.
Caesarstone Pebbles Riverlet.

Πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσει αυτή η ιστορία στη συλλογή Whitelight.Συγγραφέας:

Άλις Μπλάκγουντ

Άλις Μπλάκγουντ

Η Alice Blackwood είναι Διευθύντρια Σύνταξης στο Indesign Media και συντάκτρια του περιοδικού Indesign και του Indesignlive.com. Είναι εκπαιδευμένη δημοσιογράφος και συντάκτρια, με υπόβαθρο στο branding και την επικοινωνιακή στρατηγική. Για περισσότερα από 15 χρόνια η Alice είναι παθιασμένη υποστηρικτής της βιομηχανίας αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού στην Αυστραλία και στην ευρύτερη περιοχή Ινδο-Ειρηνικού. Μέσω της δουλειάς της σε διεθνή φεστιβάλ σχεδιασμού, περιφερειακά προγράμματα βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων INDE.Awards, καθώς και σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, έχει βοηθήσει στη δημιουργία πολυάριθμων μεγάλων πλατφορμών που αναγνωρίζουν και γιορτάζουν την πιο συναρπαστική αρχιτεκτονική και σχεδιασμό της περιοχής και αναδεικνύουν αυτούς τους ηγέτες του κλάδου στο παγκόσμιο προσκήνιο. «Ο σχεδιασμός της περιοχής μας καθορίζεται από το φρέσκο, αλλά πεινασμένο επιχειρηματικό πνεύμα, την τολμηρή σκέψη και τις γενναίες ενέργειές της, την άψογη εκτέλεση σύνθετων ιδεών και τα κορυφαία αποτελέσματα παγκοσμίως. Είμαι γοητευμένος από όλα τα κινούμενα μέρη της κοινότητας της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού μας – οι επιχειρήσεις, οι μάρκες, οι μεγάλοι στοχαστές και οι καθημερινοί άνθρωποι.” Η Alice παραμένει ενεργό μέλος της αυστραλιανής βιομηχανίας σχεδιασμού και μέσων ενημέρωσης ως συντονιστής, MC, κριτής, σχολιαστής, μέντορας και σύμβουλος. Ανάμεσα στα κύρια πάθη της είναι ο σχεδιασμός χώρου εργασίας, ο σχεδιασμός εκπαίδευσης, ο σχεδιασμός υγειονομικής περίθαλψης, ο σχεδιασμός ευεξίας, ο σχεδιασμός φιλοξενίας και η επιχείρηση του σχεδιασμού.