October 7, 2022 By Aown272 0

Το Fintastic αποχωρεί μυστικά με χρηματοδότηση 12 εκατομμυρίων δολαρίων, πρόκειται να φέρει επανάσταση στο FP&A με την πρώτη έξυπνη πλατφόρμα στον κόσμο που βασίζεται σε AI

Φανταστικήμια startup που δημιουργεί την επόμενη γενιά λογισμικού FP&A, ανακοίνωσε σήμερα έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων 12 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής τον Ομάδα 11με συμμετοχή από εγχειρήματα BGV και πρόσθετους επενδυτές-αγγέλους, συμπεριλαμβανομένων των δημοσίων οικονομικών εταιρειών και χειριστών υψηλού προφίλ.

Η εταιρεία ανακοινώνει την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου Smart Product της, του πρώτου στον κόσμο συστήματος FP&A που βασίζεται σε AI. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες σχεδιασμού και ανάλυσης των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του συγχρονισμού πραγματικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο με άλλα συστήματα, πολλαπλών σχεδίων, προβλέψεων και διαχείρισης σεναρίων, ισχυρών μοντέλων παραδοχών, αναφορών από προβολές υψηλού επιπέδου έως τις πιο λεπτομερείς αναλυτικές εργασίες. συνεργασία και γνώσεις – όλα σε κλίμακα.

«Εισάγουμε μια νέα προσέγγιση στον κόσμο του FP&A. Χρησιμοποιούμε την επιστήμη των πιθανοτήτων και τον προγραμματισμό παραγώγων κινδύνου για να παρέχουμε αξιόπιστες γνώσεις και συστάσεις που θα βελτιώσουν για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες λαμβάνουν αποφάσεις.” δήλωσε ο Jonathan Einav, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος.

Η Fantastic, η οποία έχει την έδρα της στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, ιδρύθηκε το 2021 από τον Jonathan Einav, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο, τον Eric Shellef, Ph.D., συνιδρυτή και CTO, και τον Hamutal Anavi Russo, συνιδρυτή και COO , με τη φιλοδοξία να διαταράξει την αγορά διαχείρισης εταιρικής απόδοσης.

Το Fintastic είναι χτισμένο με βάση τρεις βασικούς πυλώνες:

  1. Ευελιξία πελάτη – αυτό επιτυγχάνεται με χαμηλό κώδικα, χωρίς κώδικα και αυτοματισμό.
  2. Κλείσιμο του χάσματος μεταξύ σχεδιασμού και ανάλυσης – αυτό επιτυγχάνεται με σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με οργανωτικά συστήματα και προηγμένες απεικονίσεις.
  3. Παρέχετε πληροφορίες, όχι μόνο δεδομένα – η προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει την παρακολούθηση ανωμαλιών τελευταίας τεχνολογίας, τον εντοπισμό τάσεων και τη βελτιστοποίηση σχεδιασμού που προέρχεται από κινδύνους, τροφοδοτώντας την πρώτη λύση Smart FP&A στον κόσμο.

Ξεκίνησαν να αναπτύξουν ένα διαισθητικό σύστημα που εξαλείφει τις παρωχημένες πρακτικές των στατικών υπολογιστικών φύλλων που βασίζονται σε τύπους. Είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη σύστημα που δεν απαιτεί μαθήματα ή εκπαίδευση από προγραμματιστές για την εφαρμογή και την ενσωμάτωσή του σε οποιονδήποτε οργανισμό. Σε τελική ανάλυση, ο στόχος είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου λειτουργικού συστήματος για σχεδιασμό και ανάλυση.

«Στην Ομάδα 11, αναζητούμε πάντα αγορές εντός της FinTech που είναι ώριμες για τεχνολογικές διαταραχές. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο τομέας FP&A είναι ένας από αυτούς. Είναι μια χειροκίνητη, αναποτελεσματική διαδικασία και μια κατηγορία που υποεξυπηρετείται σημαντικά. Δεν υπάρχουν τρέχουσες λύσεις που να αξιοποιούν την τεχνολογία για να λύσουν αυτόν τον πόνο.» δήλωσε ο Dovi Frances, ιδρυτικός εταίρος στο Group 11. «Η Fintastic ανοικοδομεί αυτή τη διαδικασία από τον πυρήνα της, εφαρμόζοντας μια νέα προσέγγιση που υποστηρίζεται από την πραγματική επιστήμη που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο οικονομικός σχεδιασμός και η ανάλυση στις εταιρείες. Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που ηγούμαστε στον γύρο χρηματοδότησης της Fintastic.”

«Ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, η Lattice βασίζεται στο λογισμικό Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης (FP&A) για να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην παρακολούθηση και τη διατήρηση της οικονομικής μας υγείας. Το Fintastic έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της στοίβας τεχνολογίας μας χάρη όχι μόνο στην ευελιξία, τις ενσωματώσεις και τα εργαλεία συνεργασίας του, αλλά κυρίως λόγω της μοναδικής προσέγγισής του στην εφαρμογή της επιστήμης δεδομένων στον οικονομικό προγραμματισμό.» λέει ο Josh Brown, CFO της Lattice.

Η εταιρεία περιβάλλεται από κορυφαίους ενεργούς συνεργάτες όπως ο Ken Goldman, πρώην CFO της Yahoo & Fortinet, ο Bryan J. LeBlanc WindRiver & πρώην οικονομικός διευθυντής Jive και ο Paul Malchiolree πρώην Anaplan CRO

Η Fintastic εμπιστεύεται ήδη ορισμένες από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες του σήμερα, όπως η Lattice, η HiBob, η Claroty, η GlassBox και άλλες.