October 12, 2022 By Aown272 0

5 επώδυνες εμπειρίες ζωής που σε διαμορφώνουν

Κανένας πόνος, κανένα κέρδος.

Μεγαλώσαμε ακούγοντας αυτό ξανά και ξανά.

Και μερικές φορές, πρέπει να ομολογήσω, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό.

Αν και δεν θα με πείραζε να έχω μια ομαλή ιστιοπλοϊκή ζωή στην αρχή, έχω αγκαλιάσει το γεγονός ότι η ζωή γενικά έχει τις δικές της ανατροπές.

Τα περισσότερα από τα οποία είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

Πραγματικά είναι λογικό να αφήνουμε τα πράγματα να είναι και να αγκαλιάζουμε τα μαθήματα κάθε όχι και τόσο καλής εμπειρίας που μπορεί να φέρει η ζωή αντί να αγχώνεστε και να αγχώνεστε.

Ξέρω. Δεν θα είναι μια βόλτα στο πάρκο.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό.

Για να δούμε την ασημένια επένδυση σε κάθε οδυνηρή εμπειρία που έχουμε.

Και αλλάξτε προς το καλύτερο καθώς αγκυροβολούμε σε όλα τα διδάγματα.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας τις 5 οδυνηρές εμπειρίες ζωής που θα σας διαμορφώσουν.

1.) Ένας θάνατος αγαπημένου προσώπου

Αυτό είναι αναπόφευκτο. Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε με ανθρώπους που είναι κοντά στην καρδιά μας, απλά δεν μπορούμε. Ο θάνατος είναι κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, πολύ περισσότερο να σταματήσουμε οριστικά. Είναι τόσο φυσικό όσο ο ήλιος ανατέλλει καθημερινά, και καθώς η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα. Ενώ η ένταση του πόνου μπορεί να ποικίλλει λόγω της αιτίας ή της επικαιρότητας του θανάτου, κάθε θάνατος μας διδάσκει ένα σημαντικό μάθημα: πώς να αφήσετε πλήρως και να είσαι ήσυχος τελικά με την απόφαση. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος και πολλή προσπάθεια, ωστόσο, η πλήρης, γνήσια αποδοχή πραγμάτων, προσώπων και καταστάσεων που δεν υπάρχουν πια είναι κρίσιμης σημασίας για να προχωρήσουμε και να προχωρήσουμε όταν η ζωή ρίχνει μια μπάλα καμπύλης. Μας διδάσκει επίσης τα σημαντικά μαθήματα της εκτίμησης των σχέσεων και της αξιοποίησης της κάθε στιγμής στο έπακρο, καθώς δεν μπορούμε πραγματικά να πούμε πότε είναι η ώρα μας να πάμε (ή να αφήσουμε κάποιον). Αντιμετωπίστε κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία σας. Πολύ καλή υπενθύμιση πράγματι.

2.) Ένας μεγάλος χωρισμός

Ωχ. Σε νιώθω. Χαχα! Ξέρω, αυτό μπορεί να καταστρέψει τη συναισθηματική κατάσταση κάποιου, ειδικά αν πάντα πίστευες ότι θα καταλήξεις με το άτομο που σου ράγισε την καρδιά. Λοιπόν, λάβετε υπόψη αυτό: δεν σημαίνει ότι αν κάποιος σας ραγίσει την καρδιά, δεν θα περάσετε ευτυχισμένα κάποια μέρα. Γιατί πιστέψτε με, θα το κάνετε. Και αυτό είναι το σημαντικό μάθημα που σου διδάσκει ένας χωρισμός: ότι πρέπει να είσαι αρκετά υπομονετικός για να πάρεις αυτό που πραγματικά αξίζεις. Ότι πρέπει Αγάπα τον εαυτό σου πρώτα για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι το ίδιο. Και όταν είστε σε θέση και είστε έτοιμοι, το κατάλληλο για εσάς θα έρθει τελικά. Απλά πρέπει να είσαι η αγάπη που θέλεις να λάβεις.

3.) Μια σημαντική αποτυχία

Ξέρω ότι μπορεί να είναι τόσο απογοητευτικό όταν δουλεύεις τόσο σκληρά σε κάτι και δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είτε είναι μια χαμένη ευκαιρία, ένας χαμένος ανταγωνισμός, μια επιχείρηση που χρεοκόπησε… όλοι μας διδάσκουν το ίδιο πράγμα: ότι μπορούμε πάντα να τα καταφέρουμε καλύτερα. Γνωρίζοντας ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης θα πρέπει να μας εμπνεύσει να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε προς το καλύτερό μας. Θυμηθείτε, δεν τελειώνει όταν χάνετε. αρχίζει μόνο όταν αγκαλιάζεις τα νέα διδάγματα και τα εφαρμόζεις εκεί μετά.

4.) Μια προδοσία

Η εμπειρία κάτι που είναι απολύτως αναμενόμενο, όπως μια προδοσία, μπορεί να βλάψει πολύ. Πολύ περισσότερο εάν προέρχεται από ένα άτομο που είναι κοντά στην καρδιά σας. Κάποιος δεν μπορεί παρά να νιώσει απέραντη πληγή, θυμό και πόνο όταν σπάει η εμπιστοσύνη. Αλλά πιστέψτε με, αυτό έπρεπε να συμβεί για να μάθετε πολύ σημαντικά μαθήματα αυτοεκτίμησης και διάκρισης. Οι προδοσίες σας διδάσκουν να προσέχετε περισσότερο τις σχέσεις που διατηρείτε και τα άτομα που επιτρέπετε στον χώρο σας. Σας διδάσκει για το τι αξίζετε και πώς να εκτιμάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Και αυτά τα μαθήματα θα πάνε πολύ μακριά καθώς συναντάτε διάφορους ανθρώπους στη ζωή σας. Αξίζει να ξέρεις.

5.) Ξεπερνώντας ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις

Θα έρθει μια στιγμή που ορισμένες σχέσεις με ανθρώπους, πράγματα και περιστάσεις δεν θα πυροδοτούν πλέον την ίδια χαρά ή δεν θα πυροδοτούν περαιτέρω έμπνευση. Αυτό μπορεί να είναι μια τέτοια εμπειρία που ραγίζει την καρδιά για να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι οικείο ξεθωριάζει σιγά σιγά στη λήθη. Είτε πρόκειται για έναν παιδικό φίλο, για ένα μέρος με το οποίο μεγάλωσες ή για κάτι που ανήκες, το να φύγεις μπορεί να είναι τόσο δύσκολο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο γιατί σας διδάσκει ότι η ζωή συνεχίζεται. Δεν πρέπει να παίζουν ρόλο όλοι ή όλα στο επόμενο κεφάλαιο σας. Είναι εντάξει αν τελειώνει εκεί. Ήδη εξυπηρετούσε τον σκοπό του. Να είστε ευγνώμονες που συνέβη. Στη συνέχεια, γυρίστε με θάρρος την επόμενη σελίδα καθώς καλωσορίζετε νέα άτομα και εμπειρίες στον χώρο σας. Θα είσαι μια χαρά.

Ελπίζω ότι διαβάζοντας αυτά θα μπορέσετε να αξιολογήσετε και να εκτιμήσετε περισσότερο τον πόνο σας.

Για να λέμε την αλήθεια, κάθε πόνος εξυπηρετεί έναν όμορφο σκοπό.

Καθώς ταξιδεύετε προς το δικό σας #bestmeever .

Αγκαλιάστε τους λοιπόν πλήρως, ολόψυχα.

Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά να κερδίσεις.