October 24, 2022 By Aown272 0

5 Σημαντικές Γιορτές Ζωής και τα Μαθήματά τους

Λατρεύω τις γιορτές.

Και αυτό είναι μια υποτίμηση.

Μεγάλος ή μικρός, μου αρέσει η ενέργεια όταν οι άνθρωποι έρχονται μαζί και απλώς εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για ορόσημα και νίκες.

Η ενέργεια είναι τόσο ελκυστική και εμπνέει κάθε φορά που βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν, να γελούν και να επικεντρώνονται στο να είναι παρόντες σε αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή, δίπλα σε άλλους που μοιράζονται τη χαρά τους.

Ισχύει επίσης για άτομα που γιορτάζουν μόνοι τους από επιλογή. Αυτό το δικαιούστε αρχικά.

Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι κάθε μέρα; Χαχα! Εύχομαι.

Ενώ, η ευτυχία είναι θέμα επιλογής και μπορούμε να έχουμε τις δικές μας συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να καλλιεργήσουμε τη δική μας ευτυχία, ομολογουμένως, η ζωή γενικά δεν είναι ακριβώς ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα.

Εννοώ ομολογουμένως, η ζωή μας ρίχνει μια μπάλα καμπύλης, μερικές φορές ακόμη και μια ντουζίνα, χαχα. και αυτές οι οδυνηρές εμπειρίες παρά τα μαθήματά τους, μας κάνουν να ξεχνάμε πόσο όμορφα ευτυχισμένη είναι γενικά η ζωή.

Λοιπόν, σήμερα, επιτρέψτε μου να μου υπενθυμίσω πόσο καταπληκτική είναι η ζωή σας καθώς έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις 5 σημαντικές γιορτές ζωής και τα μαθήματα που φέρνουν μαζί τους. Θυμηθείτε, όσο είστε ζωντανοί, έχετε την ευκαιρία να τα γιορτάσετε. Μην αγχώνεστε πολύ αν κάποια δεν έχουν συμβεί ακόμα. Απλώς αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να πιστέψετε ότι τελικά, όλα θα μπουν στη θέση τους όταν είστε έτοιμοι. Εμπιστευτείτε το timing της ζωής σας για να μην γίνετε αγωνιά για οτιδήποτε περιττό.

1.) Τα γενέθλιά σου

Σας παρακαλώ, να θυμάστε αυτό: ποτέ δεν είστε πολύ μεγάλοι για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας. Αξίζεις να αναγνωρίσεις την ύπαρξή σου. Κάθε γενέθλιά σου σου θυμίζει ένα σημαντικό μάθημα: έχεις σημασία. Σας δόθηκε η ευκαιρία να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο, να πιάσετε χώρο και να φτάσετε μέχρι την ηλικία που θέλετε. Επομένως, μην αφήσετε ποτέ τίποτα ή κανέναν να σας εμποδίσει να ζήσετε μια πλήρη ζωή. Η γήρανση είναι μια όμορφη εμπειρία. Σου θυμίζει πόσο μακριά έχεις πάει.

2.) Η πρώτη σου αγάπη

Η αγάπη είναι τόσο υπέροχο συναίσθημα σωστά; Και ποιος δεν χάνει εκείνη την πρώτη φορά που ένιωσες πεταλούδες στο στομάχι σου καθώς η καρδιά σου χτυπούσε πιο γρήγορα στη θέα της πρώτης αγαπημένης σου που σε έκανε να νιώθεις ο μοναδικός άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο; Ακόμα κι όσο μεγαλώνεις, η πρώτη σου αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ. Και αυτό σας διδάσκει ένα υπέροχο μάθημα: να κρατάτε πάντα την ελπίδα και την αγάπη. Ότι ό,τι κι αν συμβεί, θα έχετε πάντα όμορφες αναμνήσεις που θα σας υπενθυμίζουν ότι μια φορά στη ζωή σας, ένιωθες ξεχωριστός και ότι επέτρεψες στον εαυτό σου να ακούσει την καρδιά σου και απλά να αγαπήσει. Έτσι, όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, και κατά τις μέρες που νιώθετε λιγότερο ελκυστικοί ή μη άξιοι, να θυμάστε ότι μια φορά στη ζωή σας, αυτές οι σκέψεις δεν υπήρχαν ποτέ επειδή επιλέξατε να δείτε μέσα από τα μάτια της αγάπης. Και μπορείτε να το κάνετε ξανά από την αρχή.

3.) Το πρώτο σας βραβείο

Το να αναγνωρίζεσαι για αυτό που κάνεις (και ποιος είσαι) μπορεί να αλλάξει τη ζωή. Προσπαθήστε λοιπόν να θυμάστε την πρώτη φορά που κάποιος σας έδωσε την αναγνώριση που σας άξιζε, είτε ήταν ένα απλό κομπλιμέντο, ένα χτύπημα στην πλάτη, η λήψη ενός πιστοποιητικού ή τρόπαιο και απολαύστε εκείνη τη στιγμή. Είναι μια καταπληκτική υπενθύμιση ότι είσαι αρκετά καλός. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε και αυτές οι νίκες, μεγάλες ή μικρές, αποτελούν απόδειξη του μεγαλείου σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θυμηθείτε πώς ξεπεράσατε όλες τις προκλήσεις που είχατε πριν και βγήκατε στην κορυφή.

4.) Η πρώτη σου δουλειά και ο μισθός

Όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από κάπου. Και ανεξάρτητα από το ποια είναι η πρώτη σας δουλειά, στην πραγματικότητα χρησιμεύει ως μια όμορφη υπενθύμιση: ότι το να είσαι ταπεινός και επίμονος πηγαίνει πολύ. Θυμάστε ακόμα πόσα γιορτάζατε όταν πήρατε τον πρώτο σας μισθό; Τι έκανες με αυτό; Παρατηρήστε πώς φαινόταν τόσο μεγάλη υπόθεση πριν. Σήμερα, εάν αισθάνεστε ότι δεν κερδίζετε πολλά ή ότι δεν έχετε επιτύχει αρκετά, κοιτάξτε πίσω όταν ξεκινούσατε την καριέρα σας και συνειδητοποιήστε πόσο μεγαλώσατε συνολικά στην πρακτική σας. Εάν είστε άνεργοι αυτή τη στιγμή, θυμηθείτε ότι ίσως έχασες μόνο μια δουλειά, αλλά τις δεξιότητες για να αποκτήσεις μία, τις έχεις ακόμα άθικτες. Μην στεναχωριέσαι λοιπόν. Μόλις ξεκινάς από την αρχή.

5.) Το πρώτο σου γεννημένο

Ανιδιοτελής αγάπη. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο μάθημα που μας διδάσκει αυτή η γιορτή της νέας ζωής. Αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα ότι είσαι πρόθυμος να δώσεις τα πάντα σε αυτό το ον που γεννήθηκε από αγάπη. Αυτή είναι μια τόσο όμορφη υπενθύμιση καθώς μεγαλώνετε σε αρμονία με τα μέλη της οικογένειάς σας, σε καλές και κακές στιγμές. Είναι μια διαρκής υπόσχεση που θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να τηρήσετε γιατί να θυμάστε, στο τέλος της ημέρας, τα παιδιά σας θα είναι η κληρονομιά σας. Μεγαλώστε τους να γίνουν καταπληκτικοί με την αγάπη σας.

Ελπίζω η ανάμνηση αυτών των γιορτών της ζωής σας έκανε να χαμογελάσετε.

Έχετε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσετε για να απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε το ταξίδι της ζωής σας.

Εξάλλου, είστε στο δρόμο για να γίνετε ο δικός σας #bestmeever .

Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζουμε κάθε μέρα.