October 26, 2022 By Aown272 0

Το Memo – Έναρξη Boutique

Η Phoebe Simmonds και η Kate Casey φέρνουν την επιμελητική τους στάση στη βρεφική σφαίρα με το λανσάρισμα της ναυαρχίδας τους, The Memo, σχεδιασμένη από την Cera Stribley.

«Ένας καλός φίλος μου είπε πρόσφατα: «μπορείς να κάνεις τα πάντα, αλλά δεν μπορείς τα παντα’», λέει η Phoebe Simmonds.

Ως μητέρα, σύντροφος και επιχειρηματίας, δεν είναι περίεργο που τα σοφά λόγια της φίλης της αντήχησαν μαζί της. Για τα συμφραζόμενα, η Φοίβη είναι μια αμίμητη γυναίκα. όπως και η Kate Casey, η φίλη της και συνιδρυτής του Το Υπόμνημαμια αναδυόμενη επωνυμία που σκοπεύει να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία λιανικής για νέους και αναμένοντες γονείς.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το παιχνίδι ομορφιάς», λέει η Κέιτ. «Ήμουν αγοραστής ομορφιάς για λιανοπωλητές όπως η Mecca, ο Myer και ο David Jones, ενώ η Phoebe ήταν η διευθύντρια μάρκετινγκ για την Benefit Cosmetics, πριν ξεκινήσει την πρώτη της επιχείρηση, τις μπουτίκ styling μαλλιών The BLOW». Αρκεί να πούμε ότι τόσο η Phoebe όσο και η Kate είναι γνώστες στον τομέα της επιμέλειας και του μάρκετινγκ προϊόντων. Όμως, όταν η Kate έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, μπήκε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο που την κατέκλυσε και την μπέρδεψε.

«Ήμουν απασχολημένος και προσπαθούσα να πλοηγηθώ σε όλες τις αλλαγές στο σώμα μου, στο μυαλό μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου. Ήξερα ότι έπρεπε να πάρω όλο τον παιδικό εξοπλισμό, αλλά δεν είχα ιδέα από πού να ξεκινήσω», λέει. «Η εμπειρία μου στο λιανικό εμπόριο βρεφών μεγάλων διαστάσεων με άφησε με πολλές ερωτήσεις, αλλά όχι πολλές απαντήσεις».

«Η Κέιτ ήρθε σε μένα με την ιδέα για Το Υπόμνημα από τη δική της εμπειρία ως νέα μαμά», λέει η Phoebe. «Είδε μια τεράστια ευκαιρία να δημιουργήσει έναν καλό προορισμό για νέους και μελλοντικούς γονείς, με όλα όσα χρειάζονται και τίποτα που δεν χρειάζονται». Η επιμελητική προσέγγιση της Φοίβης και της Κέιτ, «cut-the-crap» για τη βρεφική σφαίρα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα σε μια αγορά που είναι γεμάτη από πολύ θόρυβο και ακόμη περισσότερες απόψεις.

«Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις κριτικές, στο buzz της βιομηχανίας, σε αυτά που λέει ο πελάτης μας και προφανώς στις δικές μας εμπειρίες», λέει η Phoebe. Το αποτέλεσμα? Μια εξαιρετικά μελετημένη έκδοση πολυπόθητων και χρήσιμων προϊόντων που υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Το Υπόμνημα ξεκίνησαν ως διαδικτυακός έμπορος λιανικής αλλά μετά από μερικά χρόνια διαδικτυακής επιτυχίας, η Φοίβη και η Κέιτ ξεκίνησαν να συνειδητοποιήσουν Το Υπόμνημα στη φυσική σφαίρα και να ανοίξουν τη ναυαρχίδα τους. μπείτε στην Cera Stribley.

«Η Φοίβη και η Κέιτ ήρθαν σε εμάς με μια πραγματικά εκπληκτική σύντομη ενημέρωση», λέει η Τζέσικα Κούλτερ, η οποία είναι επικεφαλής της ομάδας εσωτερικού σχεδιασμού στην Cera Stribley. «Κατανοούν πραγματικά το κοινό τους, τον τόνο της φωνής τους και πού θέλουν να τοποθετηθούν στην αγορά». Για την Jess και την ομάδα της, σχεδιάζοντας Το ΥπόμνημαΤο εμβληματικό κατάστημα της εταιρείας ήταν μια συναρπαστική ευκαιρία για μεταφορά Το ΥπόμνημαΗ ταυτότητα της ψηφιακής επωνυμίας της στο φυσικό πεδίο.

«Εμπνευστήκαμε πραγματικά από Το Υπόμνηματην ιστορία της, καθώς και της Φοίβης και της Κέιτ, που είναι και οι ίδιες πολυάσχολες μαμάδες», λέει η Τζες. «Ξεκινήσαμε να επιμεληθούμε τη βέλτιστη εμπειρία λιανικής για νέους και αναμένοντες γονείς. Αυτό που είναι προσιτό, ακατάστατο, παιχνιδιάρικο και ευχάριστο στην πλοήγηση».

Και πράγματι, τα πάντα για Το ΥπόμνημαΗ ναυαρχίδα της μπουτίκ – από την πολυπόθητη γκάμα προϊόντων και τη στρατηγική διάταξη του καταστήματος μέχρι την παιχνιδιάρικη παλέτα υλικών και τα σχεδιαστικά στοιχεία – κορυφώνεται για να κάνει ακριβώς αυτό.

«Το πρώτο μας κατάστημα είναι μια τεράστια προσφορά για εμάς, επομένως κάθε στοιχείο έπρεπε να είναι σωστό», λέει η Kate. Για αυτό, αυτή και η Phoebe χρειαζόταν να διοχετεύουν υπομονή και αποφασιστικότητα σε κάθε βήμα της πορείας τους – από τη διαπραγμάτευση της μίσθωσης του χώρου τους, στην Armadale’s High Street, μέχρι την εύρεση της κατάλληλης ομάδας σχεδιασμού που θα βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματός τους.

«Η Cera Stribley σημείωσε όλα τα κουτάκια για εμάς και έκανε μια όμορφη δουλειά φέρνοντας το brand μας στη ζωή», λέει η Kate. «Είναι ιδιοφυΐες στο να δουλεύουν με υφές και χρώματα, στοιχεία που ήταν πολύ σημαντικά για εμάς να κάνουμε σωστά καθώς μεταφέραμε την επωνυμία μας από το διαδίκτυο στο IRL, για να μεταδώσουμε την πολυπλοκότητα, την ενέργεια και την παιχνιδιάρικη φύση του Το Υπόμνημα

Όσο για το τι θα ακολουθήσει στην ατζέντα τους, η Φοίβη και η Κέιτ έχουν σκοπό να μάθουν, να βελτιώσουν και να αναπτυχθούν. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε περισσότερα καταστήματα σε περισσότερες πολιτείες, μαζί με masterclasses και εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά την κοινότητά μας», λέει η Kate.

Το Υπόμνημα
thememo.com.au

σταθερό κερί
cs.com.au