October 31, 2022 By Aown272 0

Το Hay Melbourne ανοίγει στην καρδιά του Fitzroy

Οι λάτρεις του σχεδιασμού της Μελβούρνης χαίρονται! Η HAY έχει το πρώτο της αποκλειστικό φυλάκιο λιανικής, ανοιχτό τώρα στο Fitzroy.

Επτά χρόνια από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος HAY στην Αυστραλία στην Crown Street του Σίδνεϊ, αυτός ο νέος χώρος λιανικής θα τοποθετηθεί με παρόμοιο τρόπο σε μια από τις πιο ζωντανές και δημιουργικές περιοχές της Μελβούρνης ακριβώς βόρεια του CBD. Στην πραγματικότητα, στην οδό Johnson 176, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη γωνία της οδού Napier για την πλήρη εμπειρία Fitzroy.

Με τη διαχείριση και τη λειτουργία της Cult, το κατάστημα φέρνει τον κόσμο του HAY στους λάτρεις του σχεδιασμού της Μελβούρνης: «Είμαι περήφανος που βλέπω πόσο έχει αναπτυχθεί η σχέση του Cult με τη HAY τα τελευταία 15 χρόνια. Από τον πρώτο πελάτη εκτός Σκανδιναβίας, μέχρι το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος HAY Australia το 2015 στο Σίδνεϊ, μέχρι τη δημιουργία ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλη την Αυστραλία το 2020 στο hayshop.com.au, για να κυκλοφορήσει τώρα το HAY Melbourne το 2022. απολαύσαμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την HAY. Η Μελβούρνη είναι μια βασική αγορά για το HAY και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους ανοίγουμε ένα κατάστημα στην καρδιά του Fitzroy», λέει ο Richard Munao, ιδρυτής και διευθυντής της Cult.

Hay Melbourne στην καρδιά του Fitzroy

«Από την αρχή, ο Richard Munao υπήρξε ισχυρός υποστηρικτής και σημαντικό μέρος της HAY πριν από οποιονδήποτε άλλον. Το άνοιγμα του HAY στη Μελβούρνη είναι το αποκορύφωμα για περισσότερα από 15 χρόνια με έναν εξαιρετικό συνεργάτη με τον οποίο είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε», δηλώνει η Mette Hay, συνιδρυτής της HAY. Μπορεις να νιωσεις την αγαπη!

Επιμελημένο μέσω ενός αυστραλιανού σχεδιαστικού φακού, το κατάστημα διαθέτει μια ζωντανή εξωτερική τοιχογραφία από την τοπική καλλιτέχνιδα Jasmine Mansbridge και έναν απίστευτο πάγκο λιανικής από τον κορυφαίο Αυστραλό βιομηχανικό σχεδιαστή Adam Goodrum σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης πλαστικών Defy Design.

  Hay Melbourne στην καρδιά του Fitzroy

Σε συμφωνία με το εμβληματικό κατάστημα στην Κοπεγχάγη, το HAY Melbourne έχει μια ευαισθησία διαμερισμάτων ανοιχτού χώρου, για να επιδείξει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων και αξεσουάρ, από καναπέδες μέχρι φωτιστικά, υφάσματα και γυάλινα σκεύη.

Οι νέες εκδόσεις που έρχονται στο κατάστημα είναι ποικίλες και πάντα συναρπαστικές, συμπεριλαμβανομένων των Rey Chair and Table του Bruno Rey / Dietiker, του Quilton Sofa της Doshi Levien, της σειράς Balcony των Erwan και Ronan Bouroullec και του Knit Coat Rack του Jin Kuramoto. Το να πέσει η λίστα στα τέσσερα δεν είναι κακό.

Hay Melbourne στην καρδιά του Fitzroy

Αυτά θα ενταχθούν στα αγαπημένα καταστήματα, και πάλι είναι αδύνατη η λίστα… αλλά πρέπει να περιλαμβάνει τη σειρά Palissade των Ronan και Erwan Bouroullec, Mags Sofa, About A Chair & About a Stool της Hee Welling και το ποτιστήρι του Shane Schneck. Χμμμ ούτε κοντά στα τρία!

Επίσης, για τον εορτασμό της 20ης επετείου του, το HAY θα κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο με το Phaidon, διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα ή στο κατάστημα αργότερα τον Οκτώβριο.

ΣΑΝΟΣ
hayshop.com.au

Πιστεύουμε ότι μπορεί να σας αρέσει αυτή η ιστορία Herman Miller και HAY‘μικρό συνεργασία.Συγγραφέας:

Gillian Serisier

Gillian Serisier

Η Gillian Serisier είναι αρχισυντάκτρια του Indesign Media Asia Pacific, όπου καλύπτει όλες τις γωνιές του σχεδιασμού και της τέχνης σε όλο το δίκτυο Habitus και Indesign. Η Gillian έχει συνεισφέρει σε πολλές εξαιρετικές δημοσιεύσεις και οι εκτενείς γνώσεις της και τα αιχμηρά λόγια της συνιστούν συναρπαστική αφήγηση.