November 17, 2022 By Aown272 0

Διαβάστε αυτό όταν δείτε ένα!

Μπορεί να έχετε διαβάσει ότι το να βλέπεις ένα ασπρόμαυρο φτερό συμβολίζει την ειρήνη, την προστασία και την ασφάλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι σημαίνει ΤΟΣΟ πολύ περισσότερα από αυτό!

Ας εμβαθύνουμε σε ποια ακριβώς μηνύματα έπρεπε να ακούσετε.

Μαύρο και άσπρο φτερό Έννοια και σημασία

Ένα ασπρόμαυρο φτερό αντιπροσωπεύει την αραίωση του πέπλου, το πέπλο που χωρίζει αυτόν τον φυσικό κόσμο από τα αόρατα βασίλεια.

Αλλά το πιο σημαντικό, εμφανίζεται για να σας ενημερώσει ότι έχετε αυξημένες, αλλά συχνά αναξιοποίητες ικανότητες.

Αυτά μπορεί να είναι δώρα ψυχής, προγονικά δώρα που σου έχουν παραχωρηθεί από τη μακρά καταγωγή των προκατόχων σου ή ακόμα και ψυχικές ικανότητες (περισσότερα για αυτό παρακάτω).

Σας έχει χαρίσει ο φύλακας άγγελός σας, αυτό το όμορφο φτερό μπαίνει για να σας το φέρει την τόσο αναγκαία μεταμόρφωση, προστασία, ασφάλεια, άνεση και καθοδήγηση που αναζητάτε.

Είστε στα πρόθυρα να μπει κάτι απίστευτο στη ζωή σας και είστε πολύ πιο ικανοί από όσο πιστεύετε.

Μπορούν τα ασπρόμαυρα φτερά να είναι μηνύματα από έναν νεκρό αγαπημένο;

ασπρόμαυρο φτερό έννοια και συμβολισμός

Το πιο σίγουρα! Τα ασπρόμαυρα φτερά μπορούν να εμφανιστούν ως μήνυμα πέρα ​​από το πέπλο.

Το μαύρο και το άσπρο αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα τη μίξη των δύο διαστάσεων ή χρονογραμμών.

Το να βλέπει κανείς λειτουργεί ως α μικρή ώθηση ή ένα κύμα από εκείνο το ιδιαίτερο αγαπημένο πρόσωπο που πέρασε.

Σας ενημερώνουν ότι είναι εντάξει, είναι δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε και ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περνάτε μια δύσκολη στιγμή αυτή τη στιγμή.

Μάλλον όμορφα, αυτό δεν πρέπει να προέρχεται μόνο από ανθρώπους – μπορεί να είναι ένα μήνυμα από ένα κατοικίδιο ή ένα αγαπημένο ζώο. Σκεφτείτε το μια μικρή αγκαλιά από πέρα.

Ποια είναι η πνευματική έννοια του να βλέπεις ένα ασπρόμαυρο φτερό;

Πνευματικά, ασπρόμαυρα φτερά αντιπροσωπεύουν την ανάγκη απελευθέρωσης και αφαίρεσης της παλιάς αναταραχής και των συναισθηματικών αποσκευών.

Συμβολίζουν το συναισθηματικό υπόλειμμα και τα μέρη του εαυτού μας που έχουμε αφήσει πίσω σε οδυνηρές καταστάσεις, ανεπίλυτες διαφωνίες και μακροχρόνιες μάχες.

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πολύ καλά τις επιπτώσεις που είχαν αυτά τα σενάρια στη δύναμη και την ενέργειά σας στη ζωή σας, αλλά οι άγγελοί σας θέλουν να απελευθερωθείτε πραγματικά από τη λαβή τους.

Τώρα είναι η ώρα να ανακτήσετε την ενέργειά σας ασκώντας μια τελετή μείωσης ενέργειας.

Άλλες κρυφές έννοιες που πρέπει να σημειωθούν:

 • Οι σκέψεις στο μυαλό σας περιορίζουν την επιτυχία σας
 • Είσαι το μόνο εμπόδιο σε ό,τι είναι δυνατό
 • Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε τις πιο ευάλωτες στιγμές σας, μπορεί να υπάρχει κάποιος στον κύκλο σας που δεν σας υποστηρίζει πραγματικά
 • Δημιουργήστε μια πρακτική πνευματικής φροντίδας του εαυτού σας και εργαστείτε με κρυστάλλους, πλέγματα, ενεργοποιήσεις κ.λπ. για να επαναφέρετε την ενέργειά σας
 • Είσαι στο σωστό δρόμο, προσπάθησε να μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου
 • Ένα καρμικό συμβόλαιο ή χρέος απελευθερώθηκε
 • Είσαι πνευματικά προστατευμένος
 • Ώρα να καθαρίσετε το πεδίο της αύρας σας
 • Μεγαλώνεις όταν σε πιέζουν έξω από τη ζώνη άνεσής σου

5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους βλέπετε ένα ασπρόμαυρο φτερό

#1 Σου χορηγείται το δώρο της όρασης

Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο ή παράξενο, αλλά με αντέχει. Όταν οι άγγελοι αποκαλύπτουν ένα ασπρόμαυρο φτερό, σας ενημερώνουν ότι υπάρχει ένα προσωπικό δώρο που δεν μπορείτε να δείτε.

Θα μπορούσε να είναι ένα δώρο ψυχής, δηλαδή κάτι που έχει ενσαρκωθεί μαζί σας από μια προηγούμενη ζωή, ένα προγονικό δώρο, δηλαδή κάτι που έχει περάσει από προγόνους, ή μια ψυχική ικανότητα π.χ. διόραση, διόραση, αυτόματη γραφή, κραυγή, ρέικι κ.λπ.

Αυτό το δώρο θα μπορούσε αποτελούν μέρος του σκοπού της ζωής σας ή τουλάχιστον να σας ωθήσει σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για εσάς.

#2 Το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή σας είναι σε σύγκρουση

Αισθάνονται βαριά τα πράγματα αυτή τη στιγμή; Μαντεύετε ξανά τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας; Ονειρεύεστε μια καλύτερη ζωή αλλά πάντα επιστρέφετε στο μυαλό σας;

Βλέποντας ένα άσπρο και μαύρο φτερό είναι μια καλή ένδειξη ότι Το μεγάλο 3 σας (μυαλό, καρδιά και ψυχή) είναι σε αντίθεση μεταξύ τους.

Το μυαλό σου λέει να κάνεις ένα πράγμα, η καρδιά σου σε οδηγεί κάπου αλλού, ενώ η ψυχή σου λαχταρά να είναι ελεύθερη.

Όταν μου συμβαίνει αυτό, πάντα ρωτάω τον εαυτό μου:τι μπορώ να κάνω που φαίνεται κάπως πρακτικό, γνωστό και ως συνδεδεμένο με την πραγματικότητα, ενώ εξακολουθεί να ικανοποιεί εκείνο το μέρος μου που επιθυμεί αλλαγή?’.

Οι άγγελοί σας δεν σας ζητούν να κάνετε αυτό το γιγάντιο άλμα πίστης, αλλά θέλουν να κάνετε *κάτι*. Δεν είναι η ώρα να ακολουθήσετε τον δρόμο της μη δράσης.

#3 Πολλά προβλήματα, αλλά και πολλές επιτυχίες

Ένα δύσκολο μήνυμα για να ακούσετε, αλλά ένα μήνυμα που μπορεί να σας δώσει λίγη ηρεμία.

Βλέποντας αυτό το υπέροχο φτερό θα μπορούσε να υποδηλώνει πολλά προβλήματα, εμπόδια και προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσετε στη ζωή σας, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε.

Στο τέλος, οι πιθανότητες είναι σίγουρα υπέρ σου. Σίγουρα θα τα καταφέρετε και θα βγείτε νικητές.

#4 Σας ζητείται να αγωνιστείτε για την ελευθερία σας

Είχατε ποτέ εκείνες τις στιγμές όπου όλα φαίνονται εντελώς αδύνατα; ο Το ασπρόμαυρο φτερό σας ενθαρρύνει να δείτε πέρα ​​από τους δικούς σας περιορισμούς και να πολεμήσετε για την ελευθερία σας.

Θέλει να ξεπεράσεις την τελειομανία, το αυτο-σαμποτάζ, τον εαυτό που δεν μιλάει για τις δικές του ανάγκες.

Θέλει να είστε ατρόμητοι και θαρραλέοι στην επιδίωξη των πιο άγριων στόχων της ζωής σας.

Είτε αυτό είναι η επιστροφή σε μια πιο απλή ζωή είτε η οικοδόμηση της δικής σας αυτοκρατορίας, οι άγγελοί σας θέλουν να κλίνετε σε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς.

#5 Κάνεις περισσότερα από αρκετά (και δεν είσαι σπασμένος)

Ένιωσα πολύ διατεθειμένος να γράψω αυτό το μήνυμα. Βλέποντας αυτό το φτερό μπορεί συμβολίζει μια κατάρρευση του εαυτού, το σημείο στο οποίο δεν πιστεύεις πλέον στον εαυτό σου ότι θα το κάνεις *το* σε αυτόν τον κόσμο.

Το σημείο στο οποίο χάσατε την ελπίδα σας.

Έχω πάει σε αυτό το σημείο και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και πολλοί άλλοι που διαβάζουν αυτό το blog. Αυτό το φτερό λειτουργεί ως α ευγενική υπενθύμιση ότι οι πιέσεις και οι δυνάμεις της καθημερινότητας είναι αρκετές για να ρίξουν οποιονδήποτε.

 • Δεν είσαι σπασμένος γιατί δεν είσαι χαρούμενος όλη την ώρα.
 • Επίσης, δεν είστε ραγισμένοι επειδή αισθάνεστε διαφορετικοί ή αισθάνεστε σαν να μην έχετε τη ζωή σας μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα εκεί έξω είναι εντελώς ψεύτικα. Οι influencers, τα μέσα ενημέρωσης, οι επωνυμίες, όλα είναι φτιαγμένα για να δείχνουν καταπληκτικά.

Η πραγματικότητα είναι λιγότερο από αστρική – πάρτε το από κάποιον που κάποτε ζούσε με αυτές τις ομάδες ανθρώπων.

Δεν ήταν ευχαριστημένοι και δεν είναι καλύτεροι από κανέναν άλλον σε αυτόν τον πλανήτη.

Υποθέτω ότι αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι τα πάτε περίφημα και μην αφήσετε κανέναν άλλο να σας κάνει να πιστέψετε το αντίθετο.

Τι σημαίνει να βλέπεις ένα μεγάλο ασπρόμαυρο φτερό;

Βλέποντας ένα πολύ μεγάλο ασπρόμαυρο φτερό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι η αγγελική σας ομάδα προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή σας.

Στέλνουν σύμβολα μεγαλύτερα από το συνηθισμένο μόνο όταν υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε το μήνυμα.

Για το ποιο είναι αυτό το μήνυμα; Είναι πιθανό ένα από τα 5 κύρια μηνύματα παραπάνω, αλλά ενισχύεται.

Μαύρο και άσπρο ριγέ φτερό έννοια

ένα ριγέ ασπρόμαυρο φτερό

Βλέποντας ένα ασπρόμαυρο ριγέ φτερό είναι ένα καλό σημάδι ότι περνάτε έναν νέο κύκλο ή φάση πνευματικής αφύπνισης.

Σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου για να ανοίξει ο δρόμος για ένα άλλο. Είναι πάντα καλός οιωνός όμως, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε!

Μαύρο και άσπρο στίγματα φτερών Έννοια

ένα στίγμα λευκό μαύρο φτερό

Ένα κηλιδωμένο ασπρόμαυρο φτερό μπορεί να συμβολίζει ένα διάσπαρτο μυαλό ή μια διαδικασία σκέψης.

 • Είσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου;
 • Συγκρίνετε την εικόνα σας με άλλες;
 • Αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να κυριαρχούν στις μέρες σας;

Αυτό είναι ένα κάλεσμα από το Πνεύμα να απελευθερωθείς από τέτοιο μαρτύριο και ψυχικό αγώνα.

Τι σημαίνει να βλέπεις ένα μικρό ασπρόμαυρο φτερό;

Ένα μικρό ασπρόμαυρο φτερό συμβολίζει ανάγκη να προστατεύσετε και να γειώσετε την ενέργειά σας.

Εάν έχετε συναντήσει πρόσφατα ενεργειακά βαμπίρ ή έχετε νιώσει μια ξαφνική ταπεινοφροσύνη που δεν μπορείτε να εξηγήσετε, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι πρέπει να καλύψετε τις τρύπες στο πνευματικό σας πεδίο.

Πολλοί από εμάς δίνουμε ενέργεια εν αγνοία μας, κάτι που δίνει στους άλλους μια σανίδα σωτηρίας για να προσκολληθούν.

Τι σημαίνει ένα ασπρόμαυρο φτερό για την αγάπη;

Είναι ενδιαφέρον για την αγάπη, ένα ασπρόμαυρο φτερό σας ζητά να κάνετε αυτό που σας φαίνεται σωστόείτε μείνετε ελεύθεροι μέχρι το Σύμπαν να στείλει ένα αληθινό κοσμικό ταίρι, είτε να αφήσετε μια ακατάλληλη σχέση είτε να μεταφέρετε την τρέχουσα σύνδεσή σας σε άλλο επίπεδο.

Το λευκό στο φτερό αντιπροσωπεύει στενούς δεσμούς, εκτίμηση, στοργή και κλασική αγάπη – το είδος που σας παρασύρει από τα πόδια σας.

Ενώ, το μαύρο συμβολίζει μια βαθύτερη, πιο σκοτεινή σύνδεση, που είναι γεμάτη μυστήριο, ίντριγκα και απαγορευμένη αγάπη.

Μαζί, σας ενθαρρύνει να στηρίξτε τη διαίσθησή σας για να πάρετε αποφάσεις με βάση το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και το άτομο που θέλετε να γίνετε.

Υπάρχει ένα μήνυμα για δίδυμες φλόγες ή αδελφές ψυχές;

Ναι, αν και είναι αρκετά λεπτό. Για έντονες και ταραχώδεις σχέσεις δίδυμης φλόγας, αυτό το φτερό αντιπροσωπεύει τη μετάβαση σε ένα νέο στάδιο αφύπνισης δίδυμης φλόγας.

Σας ενημερώνει ότι η πραγματική ανάπτυξη έρχεται συχνά μέσα από αντιξοότητες και δοκιμασίες – δοκιμασίες που και οι δύο θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε.

Αν σε οποιοδήποτε σημείο γίνει πολύ, το Πνεύμα σας προσκαλεί να απομακρυνθείτε προσωρινά ο ένας από τον άλλο καθώς θεραπεύεστε και οι δύο πριν συνέλθετε ξανά για μια ακόμη μεγαλύτερη επανένωση.

Τι σημαίνει να ονειρεύεσαι ένα ασπρόμαυρο φτερό;

Συνήθως, όταν ένα ασπρόμαυρο φτερό εμφανίζεται στα όνειρά σας, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που θέλατε να κάνετε αλλά το καθυστερούσατε.

Μπορείτε να εξετάσετε αυτό το φτερό μια κλήση αφύπνισης από το Σύμπανκαθοδηγώντας σας πίσω στη δράση.

Ποιο απλό βήμα μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτήν την ταλαιπωρία;

Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο ή ολόκληρη η εικόνα, απλώς κάτι χειροπιαστό για να προχωρήσετε.

Τι να κάνετε αφού δείτε ένα

 • Ακονίστε τα μεγαλύτερα οράματα και τα όνειρά σας
 • Ξεκινήστε να απελευθερώνετε παλιές συναισθηματικές αποσκευές
 • Προστατέψτε την ενέργειά σας μέσω της ανάκτησης του ενεργειακού καλωδίου
 • Εργαστείτε για να γειώσετε την ενέργειά σας
 • Θέστε μικρούς στόχους και προθέσεις

Αξίζει επίσης να αναζητήσετε και άλλα αρμονικά σύμβολα. Βλέποντας ένα περιστέρι ή παρόμοιο φτερωτό πουλί θα περιέχει πιο ενδιαφέροντα μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν περαιτέρω στην πορεία σας.

Συνεχίστε το ταξίδι της ανακάλυψης

Έχετε δει πρόσφατα άσπρο και μαύρο φτερό; Με ποιο μήνυμα αντηχείτε περισσότερο; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια.