December 1, 2022 By Aown272 0

Media Education Foundation | εκπαιδευτικές ταινίες ντοκιμαντέρ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Συνδεθείτε με τους Dave Zirin, Howard Bryant & MEF στο Amherst, MA για την πρεμιέρα του “Behind the Shield”

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ
AMHERST CINEMA | ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ @ 19:00
28 Amity St, Amherst, MA

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
w/ ΝΤΕΪΒ ΖΙΡΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
και
ΧΟΟΥΑΡΝΤ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΤΟΥ NPR & ESPN

Καταξιωμένος Εθνος Ο συγγραφέας του περιοδικού Dave Zirin θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως στο Κινηματογράφος Amherst την επόμενη εβδομάδα – την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. – για την πρεμιέρα της νέας μας ταινίας στη Μασαχουσέτη Behind the Shield: The Power & Politics of NFL.

Η ταινία, μια συνεργασία μεταξύ του MEF και του Zirin, ανατινάζει τον μύθο ότι το πιο δημοφιλές και σημαντικό αθλητικό πρωτάθλημα της Αμερικής ήταν απαλλαγμένο από την πολιτική πριν ο Colin Kaepernick γονατίσει, δείχνοντας πώς για δεκαετίες το NFL βοήθησε στη διαμόρφωση κυρίαρχων ιδεών γύρω από τον εθνικισμό, τον μιλιταρισμό, τον ανδρισμό. φυλή και εταιρική δύναμη.

Μετά την προβολή, ο Zirin θα συναντηθεί στη σκηνή από τον βραβευμένο συγγραφέα και δημοσιογράφο Howard Bryant του NPR και του ESPN για να συζητήσουν την ταινία.

Μπορείς πάρτε εισιτήρια εδώ μέσα από τα ταμεία του Amherst Cinema. Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τα μέλη του Amherst Cinema.

Ντέιβ Ζιρίνσυν-σεναριογράφος, συμπαραγωγός και αφηγητής του Πίσω από την Ασπίδαείναι ο αθλητικός συντάκτης στο Το έθνοςαρθρογράφος για το MSNBC.com και συγγραφέας έντεκα βιβλίων για την πολιτική του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων A People’s History of Sports στις Ηνωμένες Πολιτείες και, πιο πρόσφατα, Το φαινόμενο Kaepernick: Παίρνοντας ένα γόνατο, αλλάζοντας τον κόσμο. Έχει εμφανιστεί στα ESPN, CNN, MSNBC, NPR, Δημοκρατία τώρα! και σε πολυάριθμες ταινίες ντοκιμαντέρ, και υπήρξε σύμβουλος κινηματογραφιστών από τον Ken Burns μέχρι τον Ang Lee. Η γραφή του έχει δημοσιευτεί στο Νιου Γιορκ Ταιμςο Los Angeles Timesο Washington Postκαι πολλές άλλες δημοσιεύσεις.

Χάουαρντ Μπράιαντ είναι ανώτερος συγγραφέας για το ESPN.com και ESPN The Magazineεμφανίζεται τακτικά στον προγραμματισμό του ESPN, συμπεριλαμβανομένων των SportsCenter και Outside the Lines, και είναι ο αθλητικός ανταποκριτής του NPR’s Weekend Edition από το 2006. Είναι συγγραφέας δέκα βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των Νιου Γιορκ Ταιμς Best Sellers Full Dissidence: Σημειώσεις από έναν ανομοιόμορφο αγωνιστικό χώρο και The Heritage: Black Athletes, A Divided America and the Politics of Patriotism. Στο παρελθόν εργαζόταν στο Washington Postο Boston Heraldο Bergen Record, San Jose Mercury News, και το Oakland Tribune.

Έπαινος για Πίσω από την Ασπίδα

«Μετά την παρακολούθηση Πίσω από την Ασπίδα, τώρα πιστεύω ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτή τη χώρα χωρίς να κατανοήσετε το ποδόσφαιρο NFL. Θα προβάλλω αυτή την ταινία στα μαθήματά μου ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ».
— Robin DG Kelley | Καθηγητής και Πρόεδρος Ιστορίας, UCLA

«Μπορεί να μην σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ μας υπενθυμίζει ότι όλοι έχουμε συμφέρον να κατανοήσουμε πόσο ισχυρό είναι το NFL στη διαμόρφωση της χώρας, του πολιτισμού και της πολιτικής μας».
— Katrina vanden Heuvel | Διευθυντής Σύνταξης & Εκδότης, Το έθνος

«Ένα προκλητικό ντοκιμαντέρ που μας ανοίγει τα μάτια».
— Ken Auletta | The New Yorker«Αν πιστεύετε ότι η πολιτική δεν ανήκει στον αθλητισμό, δείτε αυτήν την ταινία».
— Melissa Harris-Perry | Το “The Takeaway” του NPR

«Αυτή η ταινία έχει να κάνει με πολλά περισσότερα από το ποδόσφαιρο. Έχει να κάνει με εμάς και το πού βρισκόμαστε ως έθνος και τι έχουμε μπροστά μας».
— Eddie Glaude Jr. | Επικεφαλής Αφροαμερικανικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον

«Ένα που πρέπει να παρακολουθήσετε. Εκθέτει βάναυσα τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την απληστία της πολεμικής μηχανής του NFL».
— Robert Lipsyte | Πολύς καιρός Νιου Γιορκ Ταιμς αθλητικός συντάκτης

Πίσω από την Ασπίδα είναι και απαραίτητο και πατριωτικό».
— Jemele Hill | Ο Ατλαντικός

«Μην χάσετε αυτό το μεγάλο ντοκιμαντέρ!»
— Cornel West | Συντάκτης, Θέματα Αγώνα